UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

sâmbătă, 25 iulie 2009

FELICITARI! HIMERE...


Este atat de cald.... Ideile si timpul se dilata... devin tot mai greoaie, mai neimportante.... se lasa usor la pamant...
Am stat....... si m-am socotit...... si iar am mai stat putin.... si iar m-am mai socotit....

Desi in principiu noi postam sau comentam in eter, suntem totusi constienti de faptul ca exista aproape intotdeauna cineva, fie propria minte, fie mintea altcuiva care ne observa si ne analizeaza ideile expuse. Si atunci cat de corecti putem considera ca am putea fi cu noi insine, cat de putin cabotini si cat de sinceri sau ipocriti, atata timp cat stim ca mai este cineva care ne urmareste discursul? Incep sa ma indoiesc de sinceritatea deplina a postarilor si comentariilor mele, acum cand inteleg ca niciodata nu am ramas singur cu mine insumi, desi de fiecare data asa parea sa fie. Orice prezenta poate fi stimulativa dar si daunatoare, chiar si propria prezenta a mintii care se urmareste pe sine.

Atunci cand comentez stiu de la bun inceput ca cineva se va arata interesat de ceea ce am scris. Imediat apare o modificare de atitudine la nivel subconstient si nu mai stiu si nici nu imi mai pun intrebarea cat de sincere sau de complezente imi sunt felicitarile si ce joc , si mai ales al cui joc, il joc pe internet ? Sa fie al satisfacerii amorului propriu, atat al meu cat si a celuilalt? Sa fie jocul de-a captatio benevolentiae, doar de teama de a nu ramane pentru totdeauna singur in fata unui monitor? Cat de corecta si sincera este atitudinea noastra de blogeri comentatori binevoitori?

Nu, nu este o referire la adresa niciunei persoane care ar aproba sau nu demersurile mele, este doar o interogare, un atac la propria-mi constiinta. Ce Doamne iarta-ma facem noi aici? Traim pe internet o realitate festivista si daunatoare in acelasi timp, gen "felicita-ma ca sa te felicit!"... doar din nevoia de a socializa?

Si voi ceilalalti comentatori, spectatori, actori, ce credeti? Care este parerea voastra sincera? Cate dintre demersurile noastre, stimabile de altfel, vor prinde roade? Cat de utopici, de increzatori putem fi ca am dibuit adevarul? Canalul internetului este o cale de comunicare corecta sau nu? Tare ma tem ca am adus in virtual toate tarele comunicarii imperfecte din spatiul real si ca eforturile noastre ar putea duce catre nicaieri...

As vrea sa ma credeti ca nu incerc sa ridic probleme imaginare, ci doar ca vreau sa stiu ca nu merg alaturea cu drumul. Dupa cateva luni de blogareala am inceput sa ma intreb daca internetul reprezinta o cale corecta si eficienta pentru devenire sau este o fundatura. Iar daca totusi este o fundatura..... atunci poate ca ar fi mai bine sa abandonez..... Cel mai simplu ar fi sa las blogurile sa moara.... Tacerea face bine.... Mi se pare tot mai des ca alerg dupa himere.... Si apoi este atat de cald!... atat de cald...

51 de comentarii:

  1. Cand constientizezi clar ca gandul zboara si ajunge la toata lumea, cand constientizezi dialogul direct cu entitati... sinceritatea este la cote maxime. Multi spun ca nu ar suporta sa fie in situatia mea. Eu consider o mare bucurie ca nu pot minti, ca ma modelez din mers, ca ajunge peste tot ceea ce am mai bun, ca sinceritatea este directa si intelegerea pe masura..
    Mi se pare ca multi cred ca Dumnezeu nu sta sa ne asculte gandurile, dar nu e chestie de ascultat, totul este simultan.. Si atunci se poate crede ca ne putem face o imgine trucata in lume, alta care este de fapt realitatea..
    Este un subiect foarte delicat... despre care lumea nu vrea sa discute, se pare ca este necesara foarte spovedania, marturisirea fata de un om strain de fapt...nu numai fata de Dumnezeu..
    Iti place sa fii sincer? Iti place sa fii perceput altfel decat esti? Unde esti tu si unde nu esti tu? Poti sa spui sincer "Eu sunt exact cel ce sunt"? Eu cred ca orice cale de comunicare este buna, este reala pentru un anume moment al nostru si din pas in pas putem ajunge sa ne aratam sinceritatea catre lume. Caci - crezi-nu crezi - va veni din nou schimbarea mentala care inseamna cunosterea tuturor in toate momentele noastre.
    Acum suntem asa, maine vom fi altfel.. Ne pregatim de alte momente mereu..
    De ce te ai gandit la o fundatura?? Din cauza ca unii nu sunt sinceri?? Vor invata sa fie.
    Eu apreciez sinceritatea, desi se poate confunda sinceritatea deseori cu cruzimea. Dar este o cale, este mai bine decat lipsa totala a sinceritatii, este un pas pe un drum.Doare, acela nu e constient de durerea pe care o provoaca, dar sa descoperi ca a fost cineva fals cu tine este mai greu de suportat. Cred eu.
    Uite, sincer!! Fac exercitiu acum de scris pe un laptop ca sa ma obisnuiesc cu el!!! Am zis ca este mai bine sa scriu aici, macar sa fiu poate de folos cu parerea mea...Nici nu stiu de la ce am pornit! dar sunt bucuroasa ca discut cu tine si ca imi merg mainile bine!!!
    Bine, bunicutu'!! Ma duc sa culeg pere!! Sa nu ma bati ca mi-am varat boticul pe aici!!! :) !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic ca daca esti impacat cu tine atunci cand scrii, si scrii doar pentru ca ai ceva de spus si nu te astepti sa primesti in schimb, atunci esti pe drumul tau

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu cred ca depinde de motivatiile pe care le ai atunci cand postezi fie pe blogul propriu, fie pe al altuia... Asa ca esti in masura a-ti afla propriul raspuns... Din scurta experienta pe care o am in aceasta...sfera a blogurilor, am observat ca sunt oameni care simt sa se exteriorizeze asteptand lauri si aplauze, altii care scriu din placerea de a scrie, deschisi la minte si la suflet oricaror dialoguri si mai sunt cei care scriu doar pentru ca asa fac altii. Ca in orice posibil dialog, exista capcana cautarii sa te valorizezi prin ochii altora, sa iti stii valoarea si sa iti permiti deschiderea spre nou sub orice forma ar veni...sau sa nu te intereseze in mod deosebit decat sa iti pierzi timpul intr-un mod oarecare.
    Sunt oameni surzi ideilor altora, oameni dispusi intru invatare in orice situatie si oameni care sunt pe la jumatatea drumului intre cele doua si nu prea stiu incotro sa inainteze.
    Comunicarea in scris are lacunele ei (in acest mod nu poti urmari coerenta unui singur discurs, pentru ca trei interlocutori presupun cel putin 3 idei diferite - de multe ori diferite si de subiectul propus!, 3 tipuri de argumentare, 3 atitudini si tot atata consum energetic), dar are si bile albe: corenta si rigurozitatea propriului discurs prin sansa revenirii asupra textului (iar acest gest unii il fac in virtutea afinitatii fata de text, nu musai gandind daca altii vor intelege sau nu). Ti-as zice despre motivatiile mele, insa nu am convingerea ca ar ajuta.
    Asa incat iti doresc libertate, limpezime si putere.

    Anna - amintindu-si de zicala "Daruind vei dobandi"

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristiana,
    In logica postarii ar trebui sa am reticente la raspuns.

    ITI MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristiana,
    Ti-am spus-o cu toata inima. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Rappa_ru
    Ai dreptate, dar uite ca ai nevoie de confirmari uneori.
    Sau de infirmari. Sa stii cumva ca nu nu esti singurul nebun...:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Anna,
    prietenii se capata greu si se pastreaza si mai greu...
    Iti multumesc,

    Ce face Valeria? :)
    Cand vine?

    RăspundețiȘtergere
  8. Iarasi ma vad nevoita sa relativizez termenii (si asta pentru ca am observat ca pentru acelasi cuvant oamenii au notiuni destul de diferite...), respectiv depinde ce intelege fiecare prin "prietenie". Eu cand zic prieten, zic "indragire"... indragesc o idee, un fel de a fi, un zambet, o armonie, un suflet, un vis, o devenire... Asa incat pot avea prieteni in masura in care pot indragi si conform capacitatii mele de a iscodi frumosul din semeni. Cat despre pastrat... deja este vorba de ambele parti... eu daruiesc exact cat pot sau sunt dispusa sa pot, daca reciproca e valabila e ok, daca nu, ma resemnez doar, incercand sa nu poposesc prea mult intr-o simpla halta:).

    Cat despre Valeria, din pacate inca se lasa asteptata, dar sunt convinsa ca ma cauta de ceva timp...si ca va aparea exact cand va considera ca e Timpul sa se desprinda de pe norisorul ei pentru a se intrupa in viata mea.
    Dar pana se va hotara domnisoara sa coboare din inaltu', nu-mi ramane decat asteptarea si pregatirea sufleteasca pentru momentul care stiu ca va fi special:).
    Multumesc frumos pentru intrebare:).

    Anna - invatand ca lucrurile se aseaza dupa o matrice pe care este bine sa nu o zoresti:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Anna,
    Solidaritate suna mai corect:))))

    RăspundețiȘtergere
  10. Bun gasit, tuturor!

    Dan, bunul meu prieten, incerc sa raspund la ceea ce am inteles eu ca ai vrut sa intrebi...
    :))
    pentru ca acest lucru este prima "piedica" in comunicare - intelegerea celui ce citeste si ceea ce a vrut sa transmita (sa se inteleaga) cel ce este "citit"!

    Scriu pentru ca-mi place TERIBIL omul, scrisul in cyberspatiu este o comunicare facila (traiasca sexolul XXI):)

    Sinceritatea ar trebui sa primeze si cand postam ceva si cand comentam ceva.
    Sinceri, in primul rand cu noi, apoi cu cei cu care interactionam.

    Felicitarile sunt:
    a. de apreciere (recunoastere);
    b. de incurajare;
    c. de pamplezir
    si or mai fi fiind si altele...
    Sunt utile, pana si cele de pamplezir pentru ca ridica nivelul de incredere al celui ce are nevoie de ele (de altfel sunt oameni care apreciaza felicitarile ca "rezonanta" "cale" si sunt chiar dependenti de ele).
    Desi stiu ca sunt utile, nu le ofer cu generozitate, ba dimpotriva cand gasesc hibe (d.p.d vedere personal) nu ezit sa le evidentiez (astfel fac exercitiul sinceritatii cu mine insumi).

    Adevarul?! Despre ce adevar facem vorbire? despre cel comun, despre cel individual? Pentru ca este greu de cuprins in concepte cand intram in domeniul "intuitiei", extrasenzorialului, esotericului (lucruri abstracte).
    :)

    Internetul, in opinia mea, nu este o cale pentru devenire, este doar un mijloc foarte eficient de comunicare, un exercitiu al dialogului, al interactionarii.
    Si mai este ceva: locul unde poti intalni oameni DEOSEBITI! Unde o bucuria imensa intra pe o fereastra virtuala.

    Pentru caldura recomand citronada:
    apa, miere, lamaie, scortisoara, gheata! fara nici un strop de alcool.
    :)
    Pentru bloguri recomand - pauze scurte si dese!
    :)

    O saptamana minunata va doresc, tuturor
    :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Stimate Anonim, thanks pentru mentionarea scortisoarei in reteta de limonada. Nu-mi daduse prin minte, si suna delicios :))

    (off topic intrucatva, dar asa sunt eu. de la zodie)

    RăspundețiȘtergere
  12. Parerea mea este:
    ........................
    .....
    ..................................
    ....... :) !!!
    P.S. Scortisoara are energie fierbinte, este buna iarna ca sa te incalzeasca !!!! :) !!!
    P.S.2 Punctele sunt foarte sincere!! :)) .. !! oricum am ascendentul in Gemeni, asa ca si la mine vine de la zodie!!! :)))Cica la batranete te-ai indrepta catre ascendent, la mine se cam potriveste!! Dar nu ma pricep nici boaba la astrologie!!

    RăspundețiȘtergere
  13. @cristiana (cristina, pentru ca asa imi vine sa-ti spun mereu), bun gasit!
    :)
    parerea ta m-a uimit! :))) poate reusesti sa o traduci sa inteleg si eu ceva!
    :)

    p.s.1 - scortisoara are proprietati miraculoase, indiferent de anotimp, nu se consuma precum painea, ci ca pe "cireasa de pe tort" - ca si condiment - savoare!
    :))
    p.s.2 - la ce si cine face referire?!

    Ori m-a traznit criza, ori gradul meu de comprehensibilitate a atins nivelul 0!
    :)))

    @Ioana_du, incearca cu incredere, celor ce au gustat din minunata mea racoritoare le-a placut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna, Pamantene!! Mi+era dor de tine, cred ca esti cam suparat pe mine... nu stiu cum sa fac sa te impac!
    Uite!! nu ma descurc cateodata sa fac si eu conversatie... se pare ca ori de cate ori clinchetez din clopotelul vocii mele calc in strachini!!! Numai cand scriu copilareste parca prinde bine...
    Pai hai sa mai calc un pic, desi il calc pe Dan pe bataturi ori de acte ori calc pe aici ... ăăă!! cu amandoua mainile la gura!! in strachini!! (Pamantene, am facut un tic cu mainile pe gura de cand suntem... (am ramas??!!) prieteni!! Si place la toata lumea!!)
    Puncte-punctele se refereau la Dan, dar mie nu-mi place codita de maimuta si scriu fara... fiecare ia ce vrea!! A propos de chestia cu felicitari!! himere...
    Ok, am ramas trasnita de postarea asta... Dan intelege cam pe unde am batut eu campii, de fapt chiar am fost sincera, intotdeauna sunt asa, am scris ca ma manca si am scris apropos de sinceritate, nu de himerele pe care le transmitem cand felicitam. Eu sunt foarte sincera cand ofer felicitari, le ofer din toata inima, indiferent ce scriu acolo. imi place sa scriu asa: sa ti se implineaca cat poti duce si sa se implineasca si ce vrea Dumnezeu pt tine!! Imi plac felicitarile, imi place sa felicit!! Simt ca sunt vie si traiesc un vis pe care il ofer si celui din fata mea!!
    Dar pentru ca nu am vrut sa calc in strachini (na!! tot am calcat!!) daca Dan mi+a scris ca se abtine de la comentarii... m+am abtinut si io!! Iaca asa!!........

    Si apoi am scris zambind dragalas ca scortisoara este parfumata, o iubesc si eu si o strang in brate cu foc!! dar iarna!! Serios vorbind, orice practicant de Qi Gong care si+a varat nasul si prin bucataria chineza stie ca scortisoara are energie fierbinte. Si am vrut sa va spun si voua, poate voi nu stiti...
    Am suparat... ce sa fac??? Nu ma mai pun alt'dat' cu placerea omului!!

    Mai esti suparat pe mine??

    P.S. GLUMĂĂĂ...căăă... gheaţa are exact efect contrar, te racoreste pe loc dar organismul, saracu' se va lupta mai avan sa recupereze ce a pierdut!! Aoleu!! iar am zis-o...
    Gata!! am tacut!! ca la Oreste am tacut dăfinitiv!!! Howght!!

    P.S.2: jur ca folosesc .......... ca sa stiti ca sunt si eu pe langa voi, ca va iubesc, ca traiesc in delir peste tot!! :))))) !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce dragi im sunteti!

    Cum v-ati destrabalatara voi p-acia!
    Da, cu umooooor... :)
    A inceput sa-mi placa iar la mine in sufragerie:)))))
    S-a facut tarziu si va raspund maine.
    Va multumesc tuturor de vizita.

    RăspundețiȘtergere
  16. :)))
    @cristina, de ce sa fiu suparat?! (raman din nou buimac)
    Am motive si eu nu le cunosc, a?! spune tot, acus, pe loc!

    Parerea mea: cand scriem cuiva pe blogul nostru, pe blogul altuia e de preferat sa o facem astfel incat sa priceapa si ceilalti participanti activi.

    Daca se doreste de transmis ceva personal (ce trebuie sa stie / sa inteleaga numai proprietarul blogului sau doar un anume participant) este bine de utilizat mailul, mess sau telefonul... tocmai pentru a nu-i "marginaliza" involuntar pe ceilalti.
    E doar parerea mea si nu e musai sa coincida cu a altora!
    :))


    Scortisoare are proprietati terapeutice nu numai iarna, ci si vara si cu rezultate remarcabile!

    Nenea cu Qi Gongul o fi stiind ce spunea insa stim:
    scortisoara este un aliment de natura calda, lamaia de natura rece ... asa ca nu dereglam "armonia" ci o echilibram!

    Daca era de facut o atentionare in privinta "recomandarii" mele era cea asupra ghetii.
    Gheata este elementul ce nu ar trebui sa existe sub nicio forma in "combinatia" mea din punct de vedere al Qi Gong-ului.

    Chinezii se feresc sa consume gheata in timpul verii pentru ca afecteaza digestia si incetineste metabolismul (asta spun ei).

    Si daca mai stim si faptul ca excesele (indiferent de natura lor) sunt daunatoare sanatatii, atunci totul este perfect.

    pe p.s.1 nul-am inteles decat ca gheata are efect contrar, desi are mult mai multe efecte in organismul uman;
    pe p.s.2 iar nu l-am inteles!
    Deci e culpa mea, trebuie sa-mi iau musai o pazua de la netuiala, sau sa recurg la "bataia tobei ceresti"!
    :))

    @Dan, prietene, cam repede s-a facut "tarziu" la tine, in seara aceasta!
    :)
    O seara faina tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  17. Oooof!!!
    Scuuuuze, Pamantene!! Iertaaaare!!! (tonul este cu colturile curii in jos, plangareeeet...)
    Adica voiam sa spun ca o sa folosesc puncte-puncte-si-iar-pcte... ca sa va arat ca sunt si eu pe aici, dar tac din gura ca sa nu mai spun cine stie ce neinteligibile cuvinte!!!!! Ca sa imi exprim bucuria de a petrece cateva clipe din cand in cand prin jurul vostru, omule!!

    Stai linistit... de la eclipsa ni se trage!! Eu mai sufar si de o micro-revenire a anginei pectorale (stiam ca eclipsele afecteaza cardiacii, dar nu prea inteleg eu cum, zicea tanti Urania) chiar am dureri si incerc sa ma binedispun cu voi! si chiar reusesc, mi-au mai dat niste prieteni fotografii acum pe messenger... frumoasa seara!! Mai scriu un cuvant la articolul meu cu animalutele Brandusei!! Frumos!! Brandusa este o prietena a blogului meu!

    Aaaa!! ..cu lumanarea... daca este din aceea cu aroma de scortisoara!! mmmmmmmm.... mmmm... mama-mama...
    Sa stii ca la mine acum devine rece noaptea, asa ca as face o Inka cu scortisoara!!!
    O sa plec la Pestera si apoi pe Rarau incepand cu saptamana viitoare si inka cu scortisoara o sa fie o ne...bu..ni...eeee!! Seri racoroase... cu pledulete pufoase.. cu paharele cele frumoase Luminarc cu inka... Inka este o bautura instant din cicoare cu orz si sfecla, pe care eu o beau seara mai ales la munte, calda, repede-repede ca sa nu mi-o fure altii de buna ce este!!

    P.S. Cred ca si eu o caut cu lumanarea!! :))) !!! Sa vezi, Pamantene ce bataie mananc io maine... tine aproape!!! Ia un scaun si stai la spectacol!!
    P.S.2 Stie cineva ce e cu Corneluţa noastra?? :))

    RăspundețiȘtergere
  18. @Cristina, ca tot suntem in atmosfera chinezeasca citez un proverb frumos:

    "Drumul cel mai scurt dintre doi oameni este zambetul"

    In loc de puncte, puncte ai putea pune zambete, ce zici?

    Iar inka ta o fi de tip Yin ca tu pari a fi de tip yang sau vice versa...
    :)

    Cornelia, muntele de frumusete, e bine!
    (sau cel putin asa stiu eu) un pupic pentru ea, aici!

    Brandusa e un suflet extraordinar de sensibil. De-am fi toti precum ea, cu siguranta crime impotriva umanitatii nu ar mai exista (nici nu am sti semnificatia cuvintelor), iar impotriva celorlalte fiinte nicipe-atat!
    Tot respectul pentru ea.

    Cristina, de la cine vei papa bataie maine? Sa stiu daca va fi interesant meciul.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Pai de la Dan o sa pap bataita, ca m-am cam "destrabalat" pe blogul lui, daca nu a fost pe aici sa ma opreasca!!

    Minunata ideea cu zambetul!! Cat de adevarat poate sa fie!! Multumesc ca mi-ai adus aminte.
    Interesant cum ai spus ca par a fi de tip yang...
    Sa stii ca nu sunt foarte atasata nici macar chinezilor, chiar daca singurul curs pe care l-am facut a fost de Qi Gong, in 1994, de 4 zile, dar au avut mare impact asupra mea, mi/a dat foarte mult curaj.

    Ma bucur ca este bine Cornelia, are un pupic si de la mine!!
    Da, Brandusa mi-a pus o serie de intrebari care m-au mobilizat sa fac un articol despre sufletul animalelor, il fac cu mare bucurie, chiar daca analiza mea m-a intristat si pe mine pe alocuri. Am redus-o cat am putut eu de mult. In fine, asta este lumea in care traim, o lume care trebuie traita asa cum este ea, in speranta ca prin ceea ce facem putem chiar sa aducem o unda de lumina, de bucurie, de respect, de demnitate vietii din jurul nostru...
    Te imbratisez, Pamantene, cu drag, ma retrag si eu in vastele mele apartamente!!! adica zborul prin univers, poate ne intalnim pe o cununa de stele!! Noapte buna si tie, maine cu bine si cu sanatate tuturor!!

    RăspundețiȘtergere
  20. @Dan: Cu adevarat solidaritatea descrie cel mai potrivit (sai mai bland!:)) prietenia zilelor noastre... corect ar fi ca vorbele sa tina pasul cu modificarile trairilor noastre, insa tentatia aparentelor sminteste pe multi...

    O seara placuta,
    Anna - gandind la alte grupuri de termeni intre care se pune adeseori semnul egalitatii...Iubire si dragoste, Comunicare si dialog, Timp si vreme, traire si vietuire...

    RăspundețiȘtergere
  21. Bun gasit, tuturor!

    @Cristina, pana la ora aceasta niciun semn de ... "batalie"!
    :))
    O fi bine? O fi rau?!
    Te pup si-ti doresc o zi frumoasa!


    @Dan, bunul meu prieten, ai aruncat "mingea" si ... unde esti?!

    @Anna, bun gasit! Bine punctat!

    RăspundețiȘtergere
  22. Dragii mei, iubitii mei, preferatii mei, zmbetele internetului meu personal,

    Sigur ca nu am vizat pe nici unul dintre voi!
    Hai sa va spun cum s-a intamplat!

    Am scris articolul mai demult, dar a ramas ca postare nefinalizata pentru ca in noaptea cand l-am comis ma exaltase ghiughiuliul si ajunsesem intr-o stare de introspectie vecina cu isteria.:) Spun vecina, pentru ca desi m-a mancat sa-l postez atunci, curajul m-a parasit iar bunul simt m-a recuperat, si am abandonat ideea. Cand l-am recitit a doua zi mi s-a parut de-a dreptul patetic si chiar nesimtit.
    Alaltaieri am revazut articolul, i-am eliminat cat am putut patetismul, am dat-o cotita pe caldura mare si.... m-am hotarat sa ma joc si eu putin de-a Oreste... :))))

    Ma iertati, in nemernicia mea:), ca un caine turbat:)... am muscat mana stapanilor care mi-au daruit din gentiletea, nobletea si caldura sufletelor lor... (Mama, ce fraza am debitat!:)_

    Uite, imi torn tarana in cap... poate ma veti ierta, cumva...:)))
    Cateodata nu ma pot abtine...

    RăspundețiȘtergere
  23. Dan, bunul meu prieten,
    in loc de tarana, n-ar fi mai indicata o bere?!

    De iertat nu avem ce ierta :))
    ne-am simtit tare bine aici cu/fara scortisoara; cu/fara yang, yin; cu/fara felicitari!

    Sincer, bostanul meu nici acum nu a priceput prea bine ce ai vrut sa spui...
    :)
    Eu nu m-am simtit vizat, pentru ca nu l-am inteles :)))))
    fi-mi-ar bostanul!

    RăspundețiȘtergere
  24. Nici eu!!! :)) !!!
    Asadar, "Oreste" taica! la ce concluzie zâsăş'ca-i ajuns??!!
    Ca daca nu-i bătaie.. vrabia ciorovaie mai departe!!
    Si, in logica postarii... nu am nici un fel de reticente!! (!!!)

    P.S. Mai bine iti torni scortisoara pe cap, ca sa radem mai departe, Anonimul Pamantean si cu mine!! Iar Ioana o sa te aghesmuiasca cu limonada pe de-asupra!!

    RăspundețiȘtergere
  25. N-am înteles... am uitat!.. si de ce mi+ai multumit (asta e chiar a la Oreste!!), cade si "Cu din toata inima"..
    Oare ce-o sa mai cada in viitor??!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Esti mason?! sau Cavaler Templier??!! Poate De La Malta???!!!

    Gata, am fugit! (cu mainile la gura!! :) !!)

    RăspundețiȘtergere
  27. :)))
    " ca un caine turbat" zice el, si noi vorbim de vrabiute, scortisoara, ciorovaiala!
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  28. Mmmmmoahaha... !
    O fi rasul meu? (in logica postarii):)

    RăspundețiȘtergere
  29. Am avut imaginea:))))
    anonimul pamantean catarat in cei trei copaci de unde a fugit Cristiana cu mainile la gura, in timp ce Ioana toarna limonada peste scortisora care mi s-a lipit de cap, de la berea pe care mi-am turnat-o singur peste tarana.
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  30. Ba sa avem pardon! Eu nu irosesc niciun fir de scortisoara, ca atare este toata la mine in pahar, amestecata armonios cu limonada ! Asa ca rogu-te, gaseste alt praf pe care sa ti-l torni in cap. Preferabil unul pe care Pamanteanul nostru cel Anonim sa nu il considere comestibil / baubil. Sau combinabil placut intru mancat sau baut.
    Asa. Ca sa se stie.
    Cafea vreti? E devreme, e calda si merge si asta cu scortisoara, credeti-ma.

    RăspundețiȘtergere
  31. ...mmmmm.. mmmm.......mm..m....
    Buna...neata... printre sorbituri de caaaafeaaa... mmm..
    Ioana... mmm... multam pt.. cafeluta.. mai puneam de la pretenii mei Amaretto (parca asa ii zice..) dar cu scortisoara.. mori...invii..

    .. e cazul sa ma trezesc, Oborul s-a trezit cu miasmele lui, cu betivii de pe bordura trotuarelor, cu claxoanele, salvarile, cu perforatoarele pneumatice, injuraturi... ce vreti... mai pitoresc decat atat?!
    Asa caaa.. jos din copaci.. din vise.. apa de la chiuveta, rosii teioase cu paine, masline de 2 bani.. iaurtelul nostru fainos...

    P.S. ma pregatesc de 2 pasi de vacanta, de aceea vad ca am devenit vorbareata!! Parca-parca imi place.. :)) !!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Cristiana, tu ai Oborul in nas si ochi dimineata? I-auzi, ce interesant! Eu am liceul Iulia Hasdeu, la doi pasi adicatelea, daca intelegi ce vreau sa spun :D

    Amaretto? Neaaaahhh .... Hai mai punem un varf de scortisoara :)

    RăspundețiȘtergere
  33. I N T E L E G !!!!!!!!
    Pai lucrez la Aversa!! Si lucuiesc in spatele bis. Sf. Dumitru, la 5 minute de mers relaxat la serv. !!!
    Doamne!! Ioana.. de cate ori om fi trecut una pe langa alta, pt ca eu sunt foarte des pe acolo, 3 dintre cele mai bune prietene ale mele locuiesc in acest perimetru!!!
    Intra pe mess la a.amenti dupa amiaza (la serv. nu pot avea mess) si mai vorbim...
    Nu faceam noi planul in primavara sa iesim la plimbarica, sa o vad si eu pe fetita ta??!! Si mamica, si fetita!!
    Asta chiar dimineata frumoasa!!
    Spor in toate, tuturor!!

    RăspundețiȘtergere
  34. @Anonimul pamantean: Bun gasit si tie:). Multumesc pentru ca ai gasit timp sa imi citesti si intelegi postarea.

    O zi minunata!
    Anna - si ea la distanta de o zi pana la concediul visat:)

    RăspundețiȘtergere
  35. Cristiana,
    Pai daca lucrezi la Aversa de ce nu-mi torni tu limonada? Oricum tre ca esti foarte specializata.

    RăspundețiȘtergere
  36. Daaa'...De ce??? Stiam ca lucri in partea exact opusa a metropolei noastre dragi!!!
    Dar daca iti face placere vedem!!

    Dar nu e mai bine sa pun unui om bun in/pe cap ceva ca o lumina frumoasa si plina de gratie, de stelute, de spirale colorate, de aripi de ingeri impletite cu flori??!!
    Ioana si Daniela stiu bine ca sunt foarte darnica cu asa ceva!!!
    Spun si voua, tuturor, ca sa va bucurati si voi!!
    Imbratisari... flori... fluturi... stele.. Chris...
    (Chris era pentru "Din tot sufletul"!! care s-a cam rutinat!!)

    RăspundețiȘtergere
  37. Anna, eu sunt trista acum, incerc eu sa ma binedispun... dar cam greu... telecabina la Babele s-a facut 53 lei un dus ... scump pt. buzunarasele mele... Sunt la 2 pasi de o mica vacanta de 2 zile pentru care va trebui sa fac imprumut... Iar in Moldova nu mai pot pleca acum pt. ca asa e scris de ieri la serv., nu se poate!! Poate peste 3 saptamani..

    Zic ca nu ma las eu, o sa mi treaca pana diseara...

    RăspundețiȘtergere
  38. Bine v-am regasit, oameni frumosi!

    @Cristina, nu fi trista!
    Pune-ti rucsacul in spinare si... colinda! Doua picioare sanatoase e tot ceea ce conteaza.
    Pup!

    @Anna, nu ai pentru ce-mi multumi... timp mi-am facut de multa vreme de a-ti citi postarile de pe blogul tau, insa nu am iesit la lumina (am stat in viziuina).
    De data aceasta am inteles-o, insa nu stiu ce se va intampla data viitoare...
    O zi fermecatoare!

    @Dan, bunul meu prieten, mixterul tot nu l-am decodificat - "a felicita" sau "a nu felicita" e un pacat?!
    :))))

    RăspundețiȘtergere
  39. @Ioana_du, nu te-am uitat!
    Un zambet, o floare si-o raza de soare!

    RăspundețiȘtergere
  40. @Cristiana: Chiar daca uneori propriile probleme par demne de a opri soarele sa rasara:), trebuie totusi sa ne ridicam, sa ne scuturam de tristete si sa pornim la drum, oricare ar fi acesta (o alternativa la drumetia ratata, o introspectie pentru a afla ca sunt alte lucruri mai importante...).
    Si, cu toate ca nu ajuta, iti voi marturisi ca si eu astept de anul trecut acest concediu, insa am invatat ca este timp pentru toate.
    Sus inima!

    @anonimul pamantean: Deci din asta suntem:))..hibernatus privitus:)). Sanatosi sa fim... caci mirari si intamplari ne asteapta la tot pasul.

    Seara buna!
    Anna - gandind inspre logos, poliloghie, gnoseologie si glosolalie:)

    RăspundețiȘtergere
  41. Bunule pamantean,

    Pai... depinde de efect.
    Daca felicitatului ii ies coarne este un pacat.
    Daca insa prezinta numai niste umflaturi... ei, atunci nu. :)

    RăspundețiȘtergere
  42. Multumesc frumos, Anna!
    O sa ma intorc cu o mie si una de fotografii, care mai de care mai frumoasa!! si o sa vi le ofer intr-un album frumos ca sufletul vostru!!

    RăspundețiȘtergere
  43. Hm!...mm.. (coarne?? sau umflaturi..)
    Va spun io... e... Cavaler!!

    RăspundețiȘtergere
  44. ..Opa!!...Maltez.. iacă-tă!!
    asa stiu eu, că erau foarte rafinati...
    Templierii .. mai radicali cu femeile, don'şoarele !!!

    (..fugă.. mâini.. gură..)
    :))) !!!

    RăspundețiȘtergere
  45. P.S. ..am fugit pt. ca nu voiam sa-mi fac vise ca ma invitai la dans!!

    RăspundețiȘtergere
  46. @Cristiana: Cu mare drag!
    Si eu sunt foto-maniaca:)), asa ca poate vom impartasi orizonturile vizitate.

    Zile frumoase, sanatate si mult bine!

    RăspundețiȘtergere

parerea mea