UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

vineri, 20 mai 2011

21 MAI 2011 - CAPU' LA FUND!


Uraaaaaa...!!! Vine sfarsitul lumii!

Am aflat cu adanca groaza si cu mare  bucurie in suflet ca maine, 21 Mai 2011 am bilibizdrocit-o cu totii. Ca vom pieri noi, amarastenii este o mare si adanca intristare, dar ca in felul acesta, putem sa ne descotorosim de toti lingaii, paturicii, mincinosii, politicienii, jupuitorii, belitorii, mascaricii si jurnalistii corupti, basca guvernul, asta imi umple inima de bucurie. Gata, Golgota noastra, a romanilor, de maine va lua sfarsit!  Uraaaaaa...!!! Vine sfarsitul lumii! Chiar de-acum puteti sa incepeti sa va urati linistiti unul altuia, fara sa gresiti "Fie-ti tarana usoara ! "
Nu va sfiiti ca e de bine! Exista voci care va pot confirma acest lucru!
:))))))
Desi nu ma mai uit de multa vreme la televizor, am aflat astazi de la un nene, ca a sosit ceasul sa dam in primire. Nu ma indoiesc ca asa va fi, cum nu m-am indoit pana acum de toate celelalte profetii si nici de cele care vor urma.  Nu m-am indoit de ele pentru ca stiu ca toate se intampla cu siguranta numai in capetele infierbantate ale bigotilor. Si mai stiu ca realitatea smintitilor este contagioasa si cu  mult mai puternica decat ratiunea si discernamantul si ca de fiecare data, dupa fiecare sfarsit al lumii, profetilor nu le miroase gura a usturoi. Ei intotdeauna au dreptate iar pe nebuni, toata lumea stie, nu trebuie sa-i contrazici. Am cercetat si am aflat ca inginerul predicator nonagenar american, Harold Camping sustine ca odata cu a doua venire a lui Iisus, 2% din populatia lumii va fi imediat trimisa in Rai, prin asa numita rapire a celor 144.000 de alesi iar restul vor trebui sa se descurce. Camping i-a varat unui cetatean sectant de-al lui niste gargauni numerologici in cap atat de adanc, incat acestia din urma i-au dat verdictul si i-au prapadit economiile de-o viata. Verdictul este:

21 Mai 2011 in jurul orelor 18,00 circa si ceva - capat de linie 

Iata stirea preluata de pe site-ul protv.ro:

Robert Fitzpatrick, care lucreaza in serviciul de transport public din New York, a umplut numeroase vagoane de metrou si autobuze cu anunturi apocaliptice in care comunica intregii omeniri ca ziua judecatii va avea loc sambata, 21 mai, dupa cum informeaza “Daily News”.

 Anunturile din vagoanele de metrou l-au costat aproximativ 90.000 de dolari, in timp ce acelea din autobuze au depasit 50.000 de dolari, se precizeaza pe pagina de web a cotidianului, care asigura ca suma reprezinta economiile de-o viata ale barbatului in varsta de 60 de ani.

 “Cutremur planetar! Cel mai mare din toate timpurile! Ziua judecatii finale: 21 mai”, scrie in anunt.

 Fitzpatrick este convins ca in noaptea de vineri, 20 mai, spre sambata, 21 mai, pamantul va fi zguduit de un cutremur care va afecta pe toata lumea.

 Newyorkezul a inceput sa creada in aceasta fatídica profetie dupa ce a intalnit grupul de crestini dupa evanghelie Family Radio, al carui pastor, Harold Camping, face predictii folosindu-se de numerologie si asegura ca doar cei care cred in apocalipsa vor fi salvati.

 Camping a ajuns la concluzia ca sfarsitul lumii va avea loc pe 21 mai 2011 dupa ce a studiat Biblia si pentru ca se implinesc exact 7.000 de ani de la potopul in urma caruia s-a salvat Noe si cei de pe corabia lui.

“Biblia sfanta aduce probe incredibile ca pe 21 mai 2011 este exact momentul Judecatii”, sustine pastorul pe pagina de web a grupului, care a pus panouri publicitare cu aceasta profetie si in alte orase din Statele Unite, precum si in orase din Canada.

21-22 - cine trage iar in noi? 

Dar stati asa, ca nu-i asa! 21 Mai 2011, orele 18,00 este o data certa doar pentru America.. Apocalipsa e disciplinata, secventiala si urmeaza fusul orar. Noi vom fi cotarciti abia pe 22 Mai 2011 la ora 4,00 dimineata... Ce bine! Pentru ca vom putea vedea in direct la televizor Apocalipsa dupa Camping.  
Si iata acum si CNN-ul:

25 de comentarii:

  1. Dă-i în spanac de nebuni!
    Mă duc să fac un chef în cinstea evenimentului, măcar să mă anesteziez.
    Oricum, mă urmăreşte imaginea cailor de la Letea. Mă doare sufletul de bietele animale.
    :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Eeeei... Stanjenelule!
    Mare bucurie mi-ai facut!

    La chef! La chef, desigur! Maine trag si eu unul, de ziua cumnatei mele.

    "Ca nu-i totuna leu sa mori sau caine-nlantuit!"
    -Cosbuc -

    Fie-i tarana usoara si numele vesnic laudat!
    :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Io, cum is aeriana, acu am aflat:))
    Am citit cu maare interes articolul tau si cu aceasta ocazie vreau sa-mi iau la revedere de la toti prietenii mei virtuali, pentru ca maine ar putea fi prea tarziu. Mor impacata cu gandul ca vom ajunge tot impreuna si sunt sigura ca ne vom intalni:) Vom mai vorbi:))) Draga Dan, sa nu uiti ca ai prieteni care tin la tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nepretuita Karina!

    Sunt sigur ca toti cei care ne-am imprietenit aici pe internet vom face parte dintre cei 2%, CHIAR DACA NOI NU SUNTEM AMERICANI.

    Pentru ca alea doua procente se refereau strict la ei, la americani. La 6 miliarde de oameni, doiul ala inseamna nu 144.000 de alesi ci 720.000.000, ceea ce mi s-ar parea mult mai convenabil.
    :)))

    Ceea ce ma ingrijoreaza totusi este ca procentul acela ne arata ca 98% dintre americani sunt niste ticalosi. Vai cum mi s-a stricat imaginea despre ei, construita cu atata truda de Hollywood...! :(

    Daca ai sa ajungi inaintea mea la Judecata, pastreaza-mi si mie rogu-te un loc mai in spate, ca sa putem vorbi in voie. Si pentru ceilalti tot asa...
    Adio, draga si iubita prietena!

    Cu sincera si vesnica prietenie,
    Dan

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci zici sa ne luam un cearceaf in cap si sa ne indreptam fara panica spre cimitir? Si io ce fac cu proiectu meu , ca nu l-am gatat!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Oooooo... Poetessa!
    :)))

    Cred ca merge si fara cearsaf, desi stim bine cu totii ca asa cum iti asterni asa dormi...
    :)))

    Proiectul? Pai nu facem noi cu totii parte din Maretul Proiect al Domnului. Mai da-l incolo de proiect...El era bun cata vreme am trait intr-o republica, dar acum gata, s-a terminat, mergem cu totii in Imparatia Cerurilor...
    Bucuramu-ne si ne veselimu...

    Tu la ce cimitir te duci ca vreau sa te invit la dans! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. "Poate că Dumnezeu Se va întoarce şi Se va milostivi şi va ţine în loc iuţimea mâniei Lui ca să nu pierim!" ( Iona 3:9 )

    Am trecut ...sa-mi iau TARANA din bunavointa urarilor tale, stimate...:)
    Eu lasand intentia pentru sanatate, dragoste si putere pentru tine si pentru prieteni, in Viata asta !

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga si iubita Nima,

    Am ciupit si eu un pic dar nu cu rautate... Nu este tocmai ironie, ci un fel de tras de coade. Iarta-ma daca te-am necajit cu tachineria mea...
    :(

    Iarta-ma! Uite imi torn TARANA in cap. Am gresit...
    Sterg?

    RăspundețiȘtergere
  9. N-ati inteles nimic... Maine este numai judecata. Prima infatisare. Se stie cum e cu procesele, mai o amanare, mai un caz de boala. Oricum, nenea pastorul a fost prevazator de data asta (caci e recidivist, mai a avut o predictie) si a specificat ca sfarsitul cel cu tunete, fulgere& staff va fi mai in toamna. Sa aiba timp omul sa se bucure de recolta. :)
    Apropo, sa nu cumva sa va dea prin minte sa nu va prezentati la judgement, ati vazut ce pati unchiu' Bin L.! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. No, ca de-acum e cam ametita, carevasazica....!

    Fitzpatrick zice ca se lasa cu un cutremur mapamondial iar tu, Sorine, dupa spusele Camping-ului :), zici ca ne judeca de vii si ca putem face si recurs.... Hmmm...
    :))
    O merge si cu mita? Stii cumva din cine e compus Completul de Judecata? Sfantu' Petru e sigur, ca vine cu raboju'. Altcineva?
    O veni si contele de Saint-Germain, in calitate de manager al Biroului Executiv al lui Iisus?
    Nu de alta, dar l-am cam luat in tarbaca....

    RăspundețiȘtergere
  11. Hai bre, ce naiba!
    Omu' și-a stricat vacanța ca să împodobească plaiul mioritic cu afișe colorate iar voi înotați în ingratitudine ca Bubico în piscina familiei!
    Mă bate-un gând.
    Cu săculețul de bani aruncat în buzunarele înterprinzătorilor în afișe de pe la noi, ar fi putut să-și cumpere vreo doi medici d-ăia shrink ori măcar ceva etnobotanice. Aber vreo opt mii de cisterne cu ceai de tei.
    Cu tot cu cisterne.
    Altminteri, hai noroc și la mulți ani, Costele, săru-mâna și sănătate tanti Lenuțo!!!
    Și, cum se cuvine, plecăciune gazdei!

    RăspundețiȘtergere
  12. E secret completul de judecata. Dar, spre binele nostru, ar fi bine sa comisionam o sfestanie si sa ne rugam sa nu faca parte Voican Voiculescu, ca nu se salveaza nimeni! :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Salut-tare !
    Sa va spun una simpatica .
    Ieri pe la ora prorocita eram la un prieten Costel , in plina actiune si in asteptarea deznodamantului fatidic . La un moment dat , se intunericeste de-a binelea , incepe sa ploua si trage ofiterul de serviciu -St . Ilie , o salva de-aia de-au inceput toate alarmele auto din cartier sa faca in toate felurile . Ne uitam unii la altii mirati si....in pragul deznadejdiei rostesc : mai Costel , ia mai toarna-un paharel ! Fapt pentru care , incurajat peste masura le adresez tuturor purtatorilor de nume imparatesti , un sincer LA MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere
  14. Se vedea treaba că după orele fatidice, doar doi la sută dintre vizitatorii acestui blog, virtuoșii Radu și, cu voia dumneavoastră ultimul pe listă, eu, am supraviețuit noului sfârșit al lumii.

    Radu, propun să împărțim la săraci bunurile lumești rămase pe acest blog!

    RăspundețiȘtergere
  15. :)
    Buna de dimineatza frumosilor, chiparosilor!

    Nici de mine nu ati scapat. Asteptam urmatorul val de apocalipsa azoterica!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Faustinus ,
    eu zic sa nu impartim nimic deocamdata . Incet -incet, se trezesc apropritarul si ceilalti dezertori de weekend ...uite , deja unii revin ! O saptamana buna ,tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  17. :)
    Radu, te salut!
    :)
    Nu-i cu suparare, fiecare dezerteaza functie de cat interes suscita subiectul.
    :))
    O saptamana de firesc si buna voie, tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  18. Si eu te salut , Andrei !
    Cata dreptate ai !Pana la urma cred ca e o chestie de simpatie amestecata cu placerea duelului ideilor .

    RăspundețiȘtergere
  19. Acu', dacă tot am trecut cu bine de prima "înfăţişare", io zic să luam ceva zeamă de varză, ca să ne dregem.
    Nu de alta, da' să fim apţi combatanţi şi bine antrenaţi pentru următoarea.
    Dacă om mai prinde-o, că cine ştie?

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna seara si bine v-am regasit,

    In al catelea cer ati ajuns fiecare dragilor?
    :))

    Zilele acestea eu am trait totusi un soi de apocalipsa incercand sa ma numar printre fericitii posesori ai unei Adeverinte de Asigurat pentru mama mea, de la Csa de Asigurari... Povestea este frumoasa si i-as tranti-o in obraz celui care isi bate joc de pensionari, tinanadu-i degeaba pe la cat mai multe usi, doar-doar s-or razgandi si nu vor mai dori medicamente... De aceea nici nu am mai putut fi prezent si imi cer iertare de la voi pentru aceasta.

    Pe de alta parte insa, m-am bucurat pentru a nu stiu cata oara, ca teoriile numerologice sunt adevarate si ca functioneaza... Voila! Ce daca au fost niste biete calcule aritmetice necomplicate, bazate doar pe adunare? Ce ele nu sunt spectaculoase...!? Ia ganditi-va! Cata minutie, cata rabdare, cata arta si cata aritmetica, adunate toate in mintea unui singur geniu.... Sa calculezi tu atata amar de ani de la facerea lumii si sa stii cu exactitate, in ce an, in ce luna, in ce zi si la ce ora, va sosi Apocalipsa, asta mi se pare de-a dreptul foarte stiintifico-profetic. Cu atat mai mult cu cat nu-ti ajung degetele de la doua maini, tot incercand sa aduni.... Si daca la cei nouazeci de ani mai o mai fi avut si norocul sa-l loveasca vreun Parkinson, apoi truda campingului nu a fost deloc una usoara...

    Nu-i nimic daca nu i-a iesit nici de data aceasta, ca mai exista si alte profetii. Un 2012 va aranjeaza? Da' un 2013? Dar ce ati zice totusi de un 2016?

    RăspundețiȘtergere
  21. Va salut si va doresc din inima sa nu treceti prin Golgota pe care ne-o descrie Doamne-Doamne . Eu am renuntat demult la serviciile doctorului de familie , mi-am gasit medicamentele printre cele date de natura si ma simt excelent ! ....Cel putin imi fac curaj ...!

    RăspundețiȘtergere
  22. Sa mai treaca si 21.12.2012, si-am sa-mi deschid si io religie. Sfarsitul lumii in fiecare zi. Poate chiar si-un parc tematic. Oh... posibilitatile sunt nelimitate!

    RăspundețiȘtergere
  23. http://karina-lumeanoastra.blogspot.com/2011/06/ziua-lor.html

    RăspundețiȘtergere

parerea mea