UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

vineri, 28 octombrie 2011

IAR VINE APOCALIPSA ! - FUTU-I !


APOCALIPSA - 11.11.11
O SA FIE FIX LA FEL CA AIA DIN 10.10.10 SAU DIN 09.09.09 s.c.l... ! 
NU SE MAI SATURA SPIRITUALISTICII ASTIA DE ATATEA APOCALIPSE !


CONTINUUMUL SPATIU-TIMP
Sunt civilizat si educat. Nu-Mi pot permite sa spun ca Mi se rupe, ci mai degraba ca Mi se-ndoaie de continuumul spatiu-timp, atata vreme cat acest continuum are o rezistenta la rupere colosala. Toata lumea trage de el si cei care inteleg conceptul, dar si cei care nu inteleg nimic. Si iote-al dracului, Doamne iarta-ma!, ca nu se rupe ! Ca doar nu s-o lasa transformat in opusul lui, in discontinuumul spatiu-timp ca sa ne confuzam cat mai bine. Dar stati asa sa vedeti patarania cu continuumul.... Din surse bine channelizate am aflat ca inainte de distrugerea Atlantidei, atlantii au plasat in Arkansas, ţara Muurs Washitaw din mintea spiritualisticilor americani, trei cristale ca sa indoaie, cu ajutorul triunghiului care se formeaza intre ele, continuumul spatiu-timp. Unul dintre cristale, al de-i zice Platinium, din muntii Washitaw se activeaza pe 11.11.11 si gata Portalu’ Stargate ! Spiritualisticii astia americani nu sunt ca fraierii ceilalti, aspiranti doar la secrete si mistere, ci astia chiar le produc.

Si-acum tineti-va bine!? Meeeeeeiiii.... ! Am zis "tineti-va bine !"  Va tineti bine? Ei bine, atunci aflati ca Stargate-u-asta nou din Arkansas
- urmeaza o poveste americana halucinanta - " reprezintă un "Moment Cosmic" al Trezirii Globale şi al Unităţii, şi momentul în care "Codurile de Lumina" sau "Codurile Cosmice" de reînnoire sunt primite in reteaua Cristalina a Pamantului. Recepţia  Codurilor de reînnoire va accelera din nou frecvenţele Hologramei Pământului, pentru a permite Reconectarea cu Dimensiunea a şaptea de Constiinta, pentru ca Planeta sa continue pe drumul ei în Inima Divină de constiinta multi-dimensionala. Acesta este un moment deosebit în transformarea Planeta Pământ şi de stabilire a Noului Pamant si Epoca de Aur a Pacii si Iubirii."


Moamaaaaaaaaaaaaa......!!! Va dati voi seama ce ne-asteapta ? Realizati voi acum ca Epoca de Aur la care visa Pingelica si la care satanistii mai viseaza inca si acum - fara gargara aia cu iubirea si pacea, evident, ca la ei nu tine -, vine venind taman din America, din fundul fundului Arkansasului, din muntii Washitaw ?
Kogaioane, Kogaioane... Unde esti tu Kogaioane !?
Retineti asadar rogu-va: 
continuumul spatiu-timp nu se rupe, ci se-ndoaie si se face ca de oaie

PROST SCRIPTUM
Am eu asa un feeling ca iar nu iese din epoca asta de aur mare branza, ci doar o branzica, deoarece Kiesha Crowther, bunicuta Pacalici, cea care planteaza cristale pe tot mapamondu, pe unde i se-arata ei, a bulibasit Reteaua Cristalina a Pamantului si pe deasupra Inelia Benz- Iisusa Cristoasa, asa mironosita cum pare ea, te pomenesti ca a modificat deja Linia Temporala a Pamantului... si continuumul spatiu-timp nici macar n-o sa se mai indoaie, ci o sa ramana tzapan? Si sa vezi dracia dracului ce epoca de tot maroul ne asteapta de-acum incolo ! 

4 comentarii:

  1. Dane, scuze, dar va trebui sa te descurci singur cu apocalipsa asta din urma! Eu voi fi plecat. Multumesc insa ca ne-ai dat de veste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara Faustinus,
    :))
    Toti suntem putin plecati... :)))
    Dar ai totusi grija bunule prieten Faustinus caci, vorba unui poet celebru, mort desigur, pen'ca doar dupa ce dau coltu' poetii incep sa aibe haz si sa devina celebri, asadar ai grija la drum. El, Edmond Haraucourt zicea intr-o poema:
    "Partir c'est mourir un peu" .
    Eu, noi, te asteptam cu drag.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua , Dan !
    Heheheeeee , deci pe 11.XI. sa ne asteptam sa ni se intareasca indoielile . Asta-mi aduce aminte de baba aia care-l astepta pe mos , pregatita sa dea din nuci ,dupa o lunga perioada de pauza ...Si cand acesta veni val-vartej de la baia centrala din coltul strazii , invelit numai intr-un cearceaf , dand cu ochii de cea care-l astepta cu patos revolutionar , izbucni bietul de el :
    Tie-ti arde de alte pozne iar mie mi-au furat astia hainele , Mitzo ! :) ))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. :))
    Fain!
    Pai fara haine era numa bun de pozne..
    :))

    RăspundețiȘtergere

parerea mea