UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

duminică, 15 mai 2016

TELEPORTAREA CUANTICĂ


            ÎNTÂIA TELEPORTARE©  

            Potrivit Agenţiei BST, domnul şaman de bloc Uber Romică din Ferentari, un mare maestru tantro-kamasutric iluminat, închis de doi ani pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi fraudă psihică a fost primul cobai uman care a înfruntat riscul unei dezintegrări şi reintegrări cuantice totale, oferindu-se voluntar pentru un experiment de teleportare, în schimbul reducerii pedepsei cu închisoarea.            
           
            El s-a lăsat dezintegrat de către o echipă de savanţi spiritualistici români şi americani fără dosare penale, cu ajutorul unui “teleporting machine” de tip Star Trek, amplasat în celula sa din închisoarea Văcăreşti şi s-a reintegrat apoi în curtea celebrei închisori ADX, din Colorado, U.S.A. Teleportarea, bazată după cum se ştie pe un câmp de forţe magnetice pulsatoare şi nepulsatoare de formă cubico-sferoidală alungită a durat doar câteva minute, s-a desfăşurat cu succes, însă rezultatul ei a fost unul cu totul neaşteptat. 
                       
            Numărând cu atenţie cuantele colapsate după teleportare, oamenii de ştiinţă spiritualistică au avut surpriza să constate că, deşi cantitatea de ţesut biologic, teleportat totalizând 88,5 kg - atât cât cântărea şamanul în viu - a rămas constantă, totuşi calitatea materiei vii rezultate în urma experimentului nu mai era deloc aceeaşi. Şi iată de ce: cu toate că domnul şaman Uber Romică s-a reintegrat în exact aceeaşi formă pe care a avut-o la dezintegrare, totuşi, înălţimea lui de data aceasta nu depăşea nici măcar 50 de cm, iar în ceea ce priveşte greutatea, cântarul arăta doar 8,5 kilograme. Iar asta n-a fost totul, căci... stupoare...! În momentul reintegrării din curtea închisorii, alături de el a colapsat în mod inexplicabil şi un porc viu de Mangaliţa, de 80 de kilograme.        
           
            La aflarea veştii, unii savanţi spiritualistici conştientologi au avansat teza potrivit căreia, conştiinţa, deşi nu se ştie cu exactitate ce este, iată că totuşi ea se poate materializa. Că întâmplarea a făcut ca ea să se fi materializat într-un porc, nu reprezintă o problemă atât de gravă pe cât pare la prima vedere, căci conştiinţa fiind cuantică, dacă vrea poate să se materializeze şi într-un câmp cu maci sau o partitură a unei simfonii necunoscute. Cuantele sunt imprevizibile, au motivat ei, căci ele, şi în special cardiopsihonii colapsează în ce cu gândul nu gândeşti.   
           
            Alţi savanţi spiritualistici, mai treziţi decât primii au opinat că nu despre conştiinţă este vorba, ci despre sufletul omului care, nu cântăreşte nicidecum 21 de grame, aşa cum în mod eronat s-a crezut până acum, ci câteva zeci de kilograme bune, el reprezentând aproape 90% din masa totală a energiilor subtile şi cristice a oricărui individ. Că sufletul se poate reîncarna, iată dovada cea mai concludentă.            

            Nu, nu, s-au auzit alte voci ale unor savanţi şamani spiritualistici congolezi de renume mondial, nu este deloc aşa. Suflet sau conştiinţă e totuna, decât că sufletul este denumirea arhaică a conştiinţei, ba încă şi spirit tot aia înseamnă. Ba nu, au replicat cei cu reîncarnarea sufletului, că dacă domnul şaman Uber Romică are pe conştiinţă păcate tantro-kamasutrice cu nemiluita, că dacă a nenorocit o grămadă de cupluri, a desfăcut căsătorii, a pervertit şi a profitat de credulitatea unei mulţimi de iubirici sau libidoaie disperate, zăpăcindu-le de cap, îmbârligându-le cu tot soiul de teorii aberante şi promiţându-le iluminare prin sex în timp ce le uşura poşetele, asta ţine doar de grosimea obrazului şi nicidecum de energiile diafane, hipersubtile şi frumuseţea sufletului domniei sale.         

            Dispute şi păreri ştiinţifice pertinente au fost mai multe, dar în orice caz, chiar dacă savanţii spiritualistici, guruşii iluminaţi, maeştrii supraînălţaţi şi treziţii cu suflete bătrâne atlante şi lemuriene nu s-au putut pune definitiv de acord care parte anume a domnului şaman Uber Romică o reprezintă porcul, totuşi, în unanimitate, ei au decis să schimbe numele ştiinţific al fenomenului parapsihologic de teleportare cunoscut în literatura universală ca teleportation, într-unul mai apropiat de realitate şi cu mai mare rezonanţă ştiinţifică, numindu-l quantum teleporckation

            La cinci zile după experiment, porcul, alintat de toată lumea cu numele de Romulică a început puţin câte puţin să leviteze, iar la un moment dat, când a reuşit să învingă gravitaţia, în aplauzele şi uralele deţinuţilor şi spre disperarea domnului şaman Uber Romică şi-a luat zborul din curtea închisorii. Din păcate însă n-a ajuns foarte departe deoarece gardienii vigilenţi l-au oprit cu focuri de armă la cca. 800 de metri de gard. Părintele ecumenistic al închisorii ADX, a refuzat să-i oficieze porcului slujba de înmormântare, deoarece porcul nu era botezat, aşa că în meniul puşcăriei din ziua următoare a apărut grătarul barbeque şi chiar şi domnul şaman Uber Romică a mâncat plângând câţiva cârnaţi picanţi, înainte să fie eliberat.        

            Va urma.        
            text şi colaj foto de Dan Ioaniţescu
©          

7 comentarii:

 1. Bieeetul porc! De ce nu-l botezasera? Murea si el crestin. Retroactiv se poate? Ii dau eu un nume din viata de zi cu zi. Mmmmmmm...Basescu este un nume potrivit. Si primeste, drace, pe robul tau, porcul Basescu, in imparatia subpamanteanaaaaa...Aleluia, aleluim, haleluiiiimmmm...Si aduna, drace, toti porcii, orice nume ar purta ei, in imparatia subpamanteana, ca nu stiu cum au scapat de acolooooo, aleluia, amin...

  http://mariadakhel.blogspot.ro/2015/05/scrisoarea-unui-extraterestru-catre.html
  Vad ca nu mai comentez decat eu pe aici...Unde-ti sunt prietenii?

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Mulţumesc frumos pentru comentariu... Prietenii mei bloggeri? Păi dacă eu nu mai sunt blogger decât din an în Paşti, de unde atâţia prieteni!? Relaţiile care nu se întreţin se ofilesc şi pier, doar ştii asta...

  RăspundețiȘtergere
 4. In timpuri mai bune as citi tot ce scrii. Esti talentat, dar eu sunt satula de ce vad eu in jurul meu, ma intristeaza sa citesc si ce vezi tu. Imi pare rau ca n-am reusit sa construim nucleul. Ar fi fost o experienta interesanta. Nici macar nu inteleg unde s-a produs fisura. Imi amintesc doar ca mi s-a facut rau de roz cand au aparut pe pagina ta inimioarele roz insirate ca pe ata de cei din grupurile " namaste". Multi gargauni mai sunt prin lumea asta...Imi cer scuze pentru izbucnirea de manie. Dar n-aveam unde sa scriu tot ce am vazut in grupuri. Pe fb si in grupurile spiritualistico SF, de cate ori protestam impotriva postacilor si vanzatorilor de potiuni magice de iluminat se gasea cineva care sa-mi acopere cuvintele. Poate le explici tu la toti ca pacaleala a fost incurajarea construirii unei retele inutile, pe net. O panza de paianjen din care unii nu vor sti cum sa scape. In Cer se iau in calcul doar faptele. Vorbele sunt inutile daca nu facem nimic. Ca banii tipariti in exces, provocand inflatie. Ceva de genul acesta. Nu ma pricep la bani si economie. De unde le-a venit la toti informatia ca sunt alesi? Cine se joaca cu mintea acestui popor?!

  RăspundețiȘtergere
 5. Cred ca esti la fel de speriat si uimit ca mine. N-as fi banuit niciodata ca sub o masca de spiritual se poate ascunde atata fatarnicie. Si sub o inimioara roz-namastista, atata indiferenta parfumata. Bine, nu voi generaliza. Oamenii sunt ca locuitorii unui bloc cu multe etaje. Unii, ca nivel de constiinta, sunt la etajele de sub pamant, dar pentru ca stiu sa-si faca reclama si chiar reusesc sa faca vindecari ce dureaza un an sau mai putin, si-au facut faima si isi umfla buzunarele pe spinarea unor oameni necajiti si speriati de boala. Cat esti tu de cunoscator in toate, om ce nu crede decat in ce vede cu ochii, nu se poate sa nu-ti fi dat seama ca boala este efectul, materializarea in corpul fizic a greselilor numite pacate. Unele nici macar nu sunt ale noastre, ci ale stamosilor. Cand nu ne explica nimeni mecanismul programelor negative mostenite, normal ca avem tendinta de a merge in aceeasi directie, ca un tavalug ce culca la pamant generatiile viitoare. Boala este un program venit de Sus, menit sa opreasca trecerea programelor negative la urmasi. Cand Romania s-a umplut de asa zis terapeuti ce-ti curata aura de impuritati, normal ca se creeaza un curent ce conduce naivii spre pomul laudat. Doar ca...este ceva temporar, ca si cum tu ti-ai spala doar camasa si pantalonii, restul ramanand cu jegul neatins. Ca si cum lenjeria intima este aceeasi purtata si de parinti si de bunici, iar tu o lasi mostenire si urmasilor. Convenabil, nu? Facem si economie, ne dam si spirituali, ii invatam si pe ceilalti sa faca la fel cu lenjeria. Si nici nu ne dam seama ca pute pe langa noi de trazneste, pentru ca mirosim toti la fel. Scarbos, nu? Cat esti tu de atoatestiutor, om cu picioarele pe pamant, n-ar strica sa citesti Lazarev. Si sa apici, daca-ti pasa de copiii si nepotii tai. Cam atat am avut de spus...nu mai suport gainile!

  RăspundețiȘtergere
 6. Vampirism energetic este numele grupurilor spirituale. Nu fac in plan fizic nici pe departe cat iau. Cei cu gandirea pozitiva construiesc egregori iluzorii, din propriile lor nazuinte egoiste. Ei, da...mi-ar placea si mie sa-mi cada prajituri direct in farfurie, dar Universul este conceput inteligent. Nu primim decat dupa cat muncim spiritual. Material...atat cat ne pricepem la bani in planul fizic. Toate grupurile de tip vampir energetic vor fi respinse de planurile spirituale inalte, ca niste celule lacome ce s-au intins mai mult decat le este plapuma, furand sanatatea si chiar sporul celor ce au ales cai spirituale sigure. Grele, dar sigure. Sa speram ca, in cadere, nu vor atrage in vortexuri prea multi naivi. Grangurii de grup spiritual si-o merita. Au castigat bani folosindu-se de naivi. Pacat de pacaliti...Dar zic ca o fi si in asta o solutie. Nu sunt Dumnezeu. Stie El ce face.

  RăspundețiȘtergere
 7. Am si pentru asta o poveste: In urma cu cativa ani, eram inscrisa in grupul Anetei Giocas, infinitaiubire. Unul dintre grupuri, ca aia se intinsesera pe tot internetul ca pecinginea. Unde intorceai capul, oriunde te-ai fi inscris, toti erau la fel, oi bete de atata gandit pozitiv. Era s-o incasez si eu. Cand traiesti printre ei nu simti cum te cuprinde somnul. Se petreceau lucruri ciudate. Aveam sincronicitati ciudate. Intalneam numai situatii favorabile. Odata, n-aveam bani si mi-era pofta de fructe. Am gasit pe strada o bacnota de 5 lei. Ooooo, paradis, nu alta! Intrasem in egregorul lor si viata devenise roz. Doar ca eu nu pierd contactul cu realitatea pentru mult timp. Vedeam pe strada oameni necajiti, maidanezi agresati, iar la zoo animalele erau schingiuite in spatii foarte mici, in ochii tristi aveau dorul de libertate. Sunt conectata prin chakra inimii la lumea inconjuratoare si inima nu poate fi mintita: degeaba poleiesc Giocas si altii ca ea realitatea. Realitatea este cum este, n-o putem noi vopsi in rozul papusilor Barbie. De atunci am hotarat sa nu mai intru in egregorii altora decat cat sa-i studiez. Prefer ca intre mine si Dumnezeu sa fie curat, nu nazareli aducatoare de prosperitate de scurta durata, Nirvana ce te duce spre o betie dubioasa a simturilor. Ca in povestea ta cu jocul de sah...

  RăspundețiȘtergere

parerea mea