UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

marți, 28 septembrie 2010

RUGACIUNI ANTISEISMICE

ASTAZI ULTIMA ZI
Romani, treziti-va! Astazi vine cutremurul! Dacomaniaci, rugati-va lui Zamolxe! Atei, rugati-va lui Darwin! Crestini, yoghini, ezoteristi, faceti-va rugaciunea catre Dumnezeu propusa de domnul B, dar cu moderatie ca nu cumva sa sara planeta de pe orbita sau mai bine fugiiiiiiiiiti..... !!!! Mai aveti mai putin de 10 ore la dispozitie, timp in care se poate intampla inevitabilul. Scoateti-va de urgenta economiile din banci si fugiiiiiiiti!!!

Cum de ce sa fugiti? Asta-i culmea! Astazi e ultima zi! Ca la Loto! S-a scris clar in presa ca intre 24 si 28 sepembrie o bilibizdrocim!? S-a scris!  Daca nici astazi n-o sa fie cutremur inseamna ca gardul Gradinii Maicii Domnului va ramane in picioare. Si-l vor sari ca si pana acum, inainte si inapoi, ucraineni si ezoteristici imbatati cu apa rece sau cu lichid uman, rezultat din bere. Sunt convins ca ati primit si voi pe e-mail mesajul (http://misa-yoga.blogspot.com/2010/09/mesaj-referitor-la-un-posibil-cutremur.html) si rugaciunea compuse de domnul B. prin care trebuie sa ne rugam lui Dumnezeu sa linisteasca  placile tectonice si sa ne salveze de la dezastru. Iata ca ieri a aparut si ultimul sau mesaj:

Vă rugăm să trimiteţi tuturor acest avertisment din partea lui Grieg:
„ANUNŢAŢI PESTE TOT UNDE PUTEŢI CĂ DACĂ NU SE MOBILIZEAZĂ ÎN MOD EXEMPLAR TOATĂ LUMEA, ATUNCI ACEST CUTREMUR CHIAR O SĂ SE PRODUCĂ.„(http://misa-yoga.blogspot.com/2010/09/mesaj-foarte-important-de-la-ghidul.html )


Daca pana maine nu se-arata niciun cutremur si inca se mai poate citi acest articol, inseamna ca oamenii s-au mobilizat in mod exemplar, ca si-au spus corect si constiincios la unison si cu voce tare rugaciunea de cinci ori pe zi, asezati pe scaune cu fata la sud, cu palma stanga asezata pe coapsa stanga, deschisa in sus  si cu palma dreata indreptata in fata, ca in tot acest timp trupul le-a fost inundat de gratie divina din cap pana-n picioare, si ca  rugaciunea si-a facut efectul, iara gurul glorios poa'sa stea cu rima-n jos, pe tronul domniei sale. Merita! A reusit! Dar in orice caz, daca pana azi, la orele 24,00  nu se petrece niciun cutremur catastrofal, este bine sa stiti ca un cutremur de peste 7 grade pe scara Richter totusi a existat, dar doar in creierele fierbinti ale seismologilor ucraineni, ale jurnalistilor colportori de panici aducatoare de tiraj si a unei maini de ezoteristici care incearca sa-si repare gloria sifonata in scandaluri de presa.

Daca insa, din nefericire cutremurul va veni astazi, pana la orele 24,00, oamenii vor suferi iar proorocii, gurul si ucraineni vor exulta. Cu conditia desigur, ca vor mai ramane in viata. Iar mie nu-mi ramane decat sa-mi scot palaria, inca de azi, caci maine nu stiu daca voi mai avea prilejul.

Nu este un secret pentru nimeni ca un cutremur va veni candva,  caci stim cu totii evident, ca Romania se afla intr-o zona seismica.  E ca si cum i-ai anunta pe oameni ca maine rasare din nou soarele de la rasarit sau ca ploua intotdeauna de sus in jos.. Ce mi se pare urat din partea tuturor profetilor, fie ei oameni de stiinta cu mintile ratacite sau marionete politice, fie jurnalisti, fie gurusi improvizati sau controversati, este sa anunte iminenta catastrofei si sa exploateze cu nerusinare teama oamenilor  in scopuri mai mult sau putin evidente.

Doamne ii vezi? Si daca ii vezi, iti pasa? Si daca iti pasa, ce faci?
Doamne daca nu te uiti la ei, sa stii ca ma duc repede sa-mi fac de cinci ori rugaciunea antiseismica!
Adio, dragi prieteni! Pe maine!

 antet - sursa foto

32 de comentarii:

  1. (H)ânc-unul?!
    :)
    Frate, dar hotărâţi-vă-ţi, că nu mai ştie omul cum să-şi aleagă "happy end"-ul.
    La o aşa ofertă, e dificil! Ce să-i placă mai mult: bolile, sărăcia, violenţa, accidentele de circulaţie, inundaţiile... Acum lista s-a îmbogăţit şi cu propuneri de cutremur?
    Pe bune dacă mai merită să te sinucizi!
    Fiindcă, dacă nu te-a scos încă din minţi şeful sau nevasta sau copiii sau politica sau vânzătoarea de la chioşc sau administratorul de bloc, dacă nu te termină psihic rutina zilnică, neajunsurile, răutăţile semenilor şi încă nu ţi-ai pus pistolul la tâmplă din pricina comportamentului celor dragi, poţi sta liniştit. Ceva tot o să te scape de calvar!
    Într-un fel sau altul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am primit rugaciunea din partea unei persoane foarte dragi. Si am primit-o cu respect si connsideratie, desi i-am raspuns ca nu mi-e frica, i-am spus ca parerea mea este ca trebuie sa traiesc cat mai spiritual permanent si astfel cand va fi sa fie - sa fie cu demnitate.
    Oricum prietenii stiu ca nu ma rog decat spontan: daca imi iese, nu-mi pare rau! spun Doamne-ajuta cu incredintare, dar cand e sa fie de rugat - doar multumesc. Pentru ca nu stiu niciodata daca ma rog sa nu fie ceva - ce dezavantaje poate aduce impotrivirea mea. Nu neaparat a fi sau a nu fi, ci chiar si numai atitudinea de impotrivire. Rugaciunea sa nu dea Dumnezeu ploaie, despre care am scris pe blog, m-a convins 100% ca nu stim pe ce lume traim..
    Dar... cat de frumos a spus aceasta minunata femeie... Chris, eu am sa ma rog!! I-am auzit sufletul cum spunea asta cu atata iubire de oameni, incat m-am rusinat de impotrivirea mea...
    Daca citeste ce am scris, o rog sa pastreze anonimatul si sa ma lase sa o iubesc in continuare...

    RăspundețiȘtergere
  3. Tata, eu cred ca fiecare e responsabil de frica sa si de vulnerabilitatea sa la astfel de incercari de manipulare, cum le spui tu.
    Iara daca oamenii se roaga, din frica, sau din sentimente mai pure, cum e exemplul Cristianei, cu atat mai bine pentur sufletele lor (nu stiu ce sa zic despre placile tectonice :)
    Oricum, ca de obicei, imi place cum transezi tu problema.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bine ca nu ma uit la stiri si nu citesc ziare:))As putea fii la fel de linistit si fericit chiar si la mijlocul scarii(richter).Pacat ca sunt racit,altfel i as putea aduce ca lumea multumiri lui pluton si felului cum aranjeaza sistemul osos al planetei.Eu am crezut ca tranzitul dur plutonian are mai mult de a face cu sexul si energia potentiala necontrolata,pesemne ca m am inselat,si zvonurile despre cutremure,cutremura.

    RăspundețiȘtergere
  5. :(
    si cum frate, eu aflu ultimul?!
    Azi sau maine se intampal pocinogul?
    Dati-mi si mie de stire, ca eu m-am scufundat in troaca politicii si-ncerc sa fac cativa porci sa "zboare"!

    RăspundețiȘtergere
  6. Crissss, te iubesc!!!

    Tare m-aş bucura să citească şi să înţeleagă cât mai mulţi ceea ce ai comentat.
    Îmbrăţişare uriaşă pentru cuvintele înţelepte pe care le-ai spus.

    RăspundețiȘtergere
  7. D'ale prietenilor:

    Radu a scris:
    "Ptiu, auzi drace, se mai imbata crestinii pe la vreo cumetrie, uita sa se roage, si gata, pac, mi ti-i paleste bunul dumnezeu cu un cutremur de mai mare frumusetea...! Vezi deci unde duce abuzul de alcool... !?"

    Victor Radulescu a scris:
    "Si? Pamantul e rotund. Greu de stapanit. Greu de apucat de undeva. Ca orice rotund. Din pacate!"

    RăspundețiȘtergere
  8. 'neatza, turmentatilor!
    Eu gandesc ca daca "tot ce e sus, e si jos", atunci geaba inaltam rugi... pentru ca si "susul se cutremura"!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua tuturor si mai ales bine v-am regasit cu bine!

    Dragii mei,
    Va multumesc frumos pentru solidaritate si umor. Raspunsurile pentru voi, prietenii mei, se afla in articolul urmator. Vine acusi! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Helău, mai frends, helău,
    Zguduiţi aşa de rău
    De-ale veşti seismice
    Şi de spaime biblice!

    Recunosc (şi nu mă joc!)-
    Mă rugai şi io cu foc:
    Ca să fugă-n lume Boc
    Şi Zeus să facă „POOOC!!!”,
    Ca să nu mă mai strofoc
    Cu-ntreţinerea la bloc,
    Să nu mai alerg ad-hoc
    După câte un excroc.
    Frunzuliţă busuioc,
    Asta e când n-ai noroc:
    Toţi ţi-o coc şi ţi-o răscoc,
    Îţi jumoale câte-un smoc,
    Te scuipă pe cozoroc
    Şi-ţi ghiceşte în ghioc
    Cum că eşti un sărăntoc,
    Dacă nu un dobitoc…
    Fără nici un echivoc,
    Sunt în şoc!
    Ete-acuma un prooroc
    Ne anunţă de-un soroc
    Când om face poca-poc
    Şi n-om mai trăi deloc…
    Vai şi-amar de-al nost’ noroc
    Ăle plăci de se disloc
    Şi ne-or face ghemotoc
    La modul cel mai baroc.
    Io vă rog şi mai cu foc
    Să ne iubim reciproc
    Ca să nu vă mai evoc
    Alte vorbe de talcioc
    Că mai am ceva pe stoc
    De la greva pentru Boc…
    Hai să nu vă mai provoc
    Şi să bem un must din soc
    Să-mpărţim câte-un chiştoc
    Până la un nou soroc
    Cu noroc!

    Of, oof, măi, măăăăăi, NA! :))

    RăspundețiȘtergere
  11. :)
    alessia, pare-se ca apocalipticile iti sunt muze!
    :)))
    nu mai poci fato de atata ras!

    RăspundețiȘtergere
  12. Păi tu uitaşi, Andreiule, că io îs slobozită-n lume fix, da' fix în..."buricul pământului" numit Vrancea, a?! Cre' că de la aiasta mi se trage şi ăst pocinog, of, of, măi, măăăi! :))))

    RăspundețiȘtergere
  13. Leafa, ioc,
    Pensie, ioc
    Halal de asa noroc!

    Tot pe loc, pe loc, pe loc
    Si vibratii mai deloc!
    Sunt in soc!

    Poate-un vin din poloboc
    Sa-mpartim. Sau un chistoc?
    N-ai si-un foc?

    Esti poeta cea mai tareeeee !
    :)))
    Dau in ras si din picioareeee...
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. Dane, protestez,în numele Constituţiunii!

    Ai dat anunţul târziu şi m-ai privat de senzaţia tare a cutremurului. Ştii că duc lipsă de senzaţii tari ! Am stat liniştit şi am căutat ca prostul locul unde sălăşluieşte spiritul în vreme ce tu erai panicat bine mersi.

    Evident că nu l-am găsit ! Altfel, veneam şi eu cu un catren. M-a apucat 29 septembrie fără să ştiu că am ratat şi cutremurul fatal şi rugăciunea salvatoare.

    Ce-i drept, e greu de crezut că puteam descoperi spiritul în locul unde eram eu ieri: la fosta aşa-zisă casă a poporului, acum casă a aşa-zisului parlament ! Nu-i mai puţin adevărat – he,he ! – că dacă era cutremur sub 10 grade Richter scăpam chiar şi fără rugăciuni. La barza chioară făcea Dumnezeu cuib!

    Oricum, îmi eşti dator cu o senzaţie tare.

    RăspundețiȘtergere
  15. Să mai zică vreunul că nu există o lege a compensaţiei!
    Necutremurul acesta a funcţionat ca o (re)infestare cu virusul poetic.
    Las' că-i bine! Măcar de s-ar umple poeţii de inspiraţie şi vervă, la fiecare necutremur anunţat.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Danule, măi dragă Dane,
    Nu am înţeles deloc:
    Eşti în SOC,
    Ori mi-eşti în ŞOC?!

    Că de eşti în SOC, măi Dane,
    Mă ia cu frisoane:
    Pentru care amazoane
    Culegi flori, tu Dane?!?
    Că-s toate afoane
    Şi fără „balcoane”,
    Pline de fasoane,
    Şi de silicoane
    Şi-ţi întind capcane
    Cât îs de cucoane
    Pline de canoane.
    Lasă fetele morgane,
    C-aduc ghinioane
    Şi-ai să-ţi iei „castane”.

    De nu eşti în SOC, măi Dane,
    Pentru ăle lighioane,
    Ci căzuşi în ŞOC, sărmane,
    Vino pe…maidane!

    La Andrei, primeşti havane,
    Teme dolofane
    Şi idei - harpoane,
    Vorbe hoţomane,
    Fără de nirvane,
    Şi-o mulţime de şampoane
    De spălat batalioane
    De şabloane cu butoane
    Prin ăle cotloane
    Ale minţii-umane.

    Io te-aştept mereu, măi Dane,
    Cu coloane de consoane
    Şi vocale curtezane,
    Cu baloane, acordeoane,
    Cu cabane şi bomboane,
    Şi cu muzici diafane.

    Şi-uite-aşa-ai să ieşi, cucoane,
    Dintr-un ŞOC de milioane:
    Ieftin, fără de comisioane
    Şi de cazne talibane.

    De noroc ori ne-noroc,
    Hai să bem un poloboc,
    Să ne-avem ca fraţii
    Chiar făr’ de vibraţii,
    Să-mpărţim pe loc
    Pârdalnic chiştoc,
    Că, da!, am şi foc,
    Şi-am să mă strofoc
    Poale-n brâu să coc
    Că la un soroc
    Fi-va cu noroc:
    Ne-om vedea…ad-hoc!

    :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Rostesc cu mâna pe inimă
    parola de pomină:

    "TU'I CRIZA!"

    Na! :))))

    RăspundețiȘtergere
  18. POALE-N BRAU
    motto:
    Alessia salveaza Romania

    Draga Alessia,
    Jos cu palaria!
    Faina poezia
    Cu paranghelia.

    Andrei si Maria
    Tin tovarasia ?
    Serban si Di Rokko
    Vor sa vina locco?

    Iris si SOmeOne,
    Radu din Taiwan,
    Cristiana, Nima
    Vin cu toata stima?

    Faustinus stie
    De paranghelie?
    Si cu-atea mize
    Vine si Luize?

    Adi si Ryana
    Hera Mariana,
    Trebuie anuntati,
    Si pe sus luati

    La Corbeanca'ndata
    Ca s-o facem lata.
    Fra spaime biblice
    Si povesti seismice.

    Nu-i ca la Paris
    Da'i ca'n paradis:
    Poale'n brau si muzichie
    Vinisor si veselie.

    Si-om vibra mai frate,
    Scapa cine poate!
    Si de-ti vrea, vezi bine
    Veti dormi la mine!

    Si-om dansa si-om chiui
    Pana cand s-or auzi
    Cocosii vecinilor,
    Cainii giurgiuvenilor.

    Tu'i criza!

    Draga Alessia
    Schimbai poezia
    Caci in graba mea
    Uitasem ceva!

    RăspundețiȘtergere
  19. Bine că schimbaşi
    Treaba de-o-ndreptaşi!
    Io nu schimb nimică
    Nici dacă mă pică:
    Poale-n brâu să fie
    Şi paranghelieeeee!

    TU'I CRIZAAAA! :)))

    RăspundețiȘtergere
  20. Minunat, poeţi dumneavoastră!
    Sunteţi geniali, frumoşi şi... veseli!

    Paranghelia asta când o să fie, pe 21 dec. 2012, nu?
    :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  21. Stanjenelule drag,

    Cel tarziu 2012 - cel devreme octombrie! Trebuie doar sa ne punem de acord. Vii? :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Draga Faustinus,
    Am ramas impotmolit cu raspunsul pentru tine. Ma gandesc la ceva tare!
    Un coniac?

    RăspundețiȘtergere
  23. Dragă Danule, stai să trăim până atunci şi-om vedea.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  24. Alte rugaciuni antiseismice si motivatiile lor daca sunteti interesati:

    CHEMARE LA RUGACIUNE PENTRU TOTI ROMANII IN SCOPUL EVITARII CUTREMURULUI DE PAMANT !

    ENERGIA UNUI PUTERNIC CUTREMUR DE PAMANT ESTE TOT MAI PUTERNICA,CU FIECARE ZI. S-A ACUMULAT MULTA ENERGIE MALEFICA,DIN CAUZA VIETII NOASTRE,DIN CAUZA GINDURILOR,
    CUVINTELOR SI FAPTELOR NOASTRE,DIN CAUZA TENSIUNILOR SOCIALE SI IN SPECIAL DIN CAUZA UITARII DE DUMNEZEU SI A TRAIRII FARA A CERE
    AJUTOR DIVIN,FARA A NE GINDII CA NOI SUNTEM CAUZA LA TOT CE EXISTA IN VIATA NOASTRA SI CU SMERENIE SA NE INTOARCEM LA LUMINA,LA ADEVAR SI IN SPECIAL LA IUBIREA DIVINA, CARE
    ESTE IN NOI,FIINDCA SUNTEM "CHIPUL SI ASEMANAREA LUI !" SI SA RECUNOASTEM SI SA SPUNEM,ASA CUM, A SPUS-O,FIUL RISIPITOR,CU CAINTA:

    ....."NU MAI POT TRAI ASA,DAR,MA VOI INTOARCE LA TATAL MEU,CARE MA ASTEAPTA IN PERMANENTA,CA SUNT FIUL LUI,SI VOI SPUNE: TATA AM GRESIT INAINTEA TA SI LA CERURI,PRIMESTE-MA INAPOI LA TINE......!"

    SI L-A PRIMIT SI NE V-A PRIMI SI PE NOI,IN MOMENTUL IN CARE NE VOM HOTARI SA TRAIM IN LUMINA SI ADEVAR !!!
    CHEMAREA LA RUGACIUNE CONSTA IN ACEEA, CA SA NE RUGAM ZILNIC, ASA CUM PUTEM SI SA RUGAM DIVINITATEA SA ADUCA LUMINA PESTE
    ROMANI SI ROMANIA SI ASTFEL INTUNERICUL SA FIE TRANSFORMAT/ALCHIMIZAT IN LUMINA SI ASTFEL CUTREMURUL SA FIE ATENUAT SAU OPRIT !!!
    TOTUL DEPINDE DE NOI, SA CONSTIENTIZAM CA NU SUTEM PE DRUMUL BUN SI CU SMERENIE SA NE GINDIM LA VIATA NOASTRA,A FAMILIEI, A SEMENILOR NOSTRI, LA TOT CE AVEM SI SA CEREM PRIN RUGACIUNI, IERTARE, IMPACARE, LUMINA SI ARMONIE !!! ARMONIE CU NOI INSINE, ARMONIE CU DIVINITATEA, ARMONIE CU FAMILIA,
    ARMONIE SOCIALA !!!
    SA NE RUGAM PENTRU LUMINA, ORIUNDE PUTEM SA O FACEM, ACASA, LA SERVICIU, PE STRADA, IN BISERICI, MANASTIRI, CASE DE RUGACIUNI SI ALTE LACASURI DE RUGACIUNE, GRUPURI SPIRITUALE, FIECARE CUM STIE SI CUM ESTE INDRUMAT, DAR SA CEREM LUMINA, LUMINA, LUMINAAAA......... SI IARASI LUMINA, PENTRU TOTI ROMANII SI ROMANIA !
    SA APRINDEM LUMINARI,PENTRU A ATRAGE LUMINA ! SA APRINDEM LUMINARI IN BISERICI, MANASTIRI, ACASA, UNDE PUTEM...!
    SA CREDEM CU CERTITUDINE IN AJUTORUL DIVIN SI SA NE RUGAM FIECARE IN SPECIFICUL
    LUI, DAR SA NE RUGAM....... IMPORTANT ESTE SA CEREM LUMINA PENTRU TOTI ROMANII SI ROMANIA
    SI ARMONIE LA FEL...... SI IN SPECIAL SA FACEM VOIA DIVINA, CU TOTII !!! SA DEVENIM INTELEPTI,
    SA APLICAM CEEA CE ISUS CRISTOS NE-A PORUNCIT: "SA-L IUBESTI PE DUMNEZEU SI PE APROAPELE TAU, CA PE TINE INSUTI", SA DEVENIM MAI
    TOLERANTI, MAI BUNI, MAI BLINZI..... SI SA INTELEGEM, CA FIECARE DIN NOI ESTE, EL INSUSI, CAUZA LA TOT CE I SE INTIMPLA SI ATUNCI, VA FI MAI SIMPLU, CA NU NE VOM MAI LUPTA CU OGLINZILE NOASTRE, ADICA CU NOI INSINE, SA NU UITAM CA
    TOT CE FACI,T IE ITI FACI, TOT CE RASPINDESTI DIN TINE, MERGE IN UNIVERS SI SA INTOARCE LA
    TINE, AMPLIFICAT.....!!!!!

    IN ACEASTA VIATA,PENTRU ACEST LUCRU NE-AM INTRUPAT, PENTRU A NE INTOARCE, LA DIVIN, PENTRU A NE INTOARCE, DE UNDE AM PLECAT....
    IAR CEI CARE REFUZA, VOR AVEA MARI SI CHIAR FOARTE MARI PROBLEME....... IAR UNA DINTRE
    PROBLEME ESTE ACEST CUTREMUR, PE CARE, NOI L-AM PROVOCAT, NU DIVINITATEA, NE-A PEDEPSIT, CI NOI INSINE, DIVINITATEA ESTE IUBIRE SI
    NU JUDECA SI NU PEDEPSESTE, DAR ADMITE CA OMUL SA SE AUTODISTRUGA, PE EL SI BUNURILE LUI, ASA, CUM ALEGE, DIN REA VOINTA SAU IGNORANTA SAU TRUFIE SAU ORGOLIU SAU NECREDINTA, DAR LA FIECARE, ESTE PROBLEMA LUI... ALEGEREA LUI !!!

    SA NE RUGAM INTENS PENTRU LUMINA,PENTRU ARMONIE.....!!!!!

    PE www.branc.ro VOM POSTA O RUGACIUNE PE CARE O VOM FACE CONCOMITENT LA NIVEL NATIONAL, VINERI, SIMBATA SI DUMINECA, DE LA
    ORA 18,00 SI IN FIECARE ZI, DUPA POSIBILITATILE FIECARUIA SI LA CE ORA POATE FIECARE!

    CU TOATA DRAGOSTEA DIVINA, VA BINECUVINTEZ PE TOTI !
    DOAMNE AJUTA-NE !
    AMIN !
    IOAN DUMITRU BRANC

    RăspundețiȘtergere
  25. Ce ai facut,Dane,ai republicat,sau e problema permanenta ,asta cu neica richter?

    RăspundețiȘtergere
  26. Mai mare aberatie ca asta, nici ca am mai auzit.Pai ce cred unii despre Dumnezeu?
    Eu nu pot lua in ras puterea Lui si cu siguranta nici un om sanatos la cap, nu poate face asta.
    Cred ca unii dintre semenii nostri si-au cam depasit atributiile, daca trimit asemenea mesaje pe emaill.
    Oamenii ar face mai bine sa se roage pentru sufletul lor..
    O zi cu senin in suflet sa ai si multa pace, iti trimit din Vrancea!

    RăspundețiȘtergere
  27. Adi draga,
    Nu am republicat nimic, caci am inclinatii regaliste.:)))

    Nu, nu am! A fost doar un joc de cuvinte.:))

    Bloggerul mi-a jucat festa si a repus aceasta postare in atentia tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  28. Draga Elena,

    Esti o bucurie si o placere tot mai rara... :) E drept ca nici eu, la randu-mi, in ingratitudinea si lipsa mea de timp, nu ma prea mai inghesui sa-mi parasesc barlogul.

    Ai perfecta dreptate. In materie de sminteli.... lumea este plina!

    Ma bucur de trecere. Sincer!

    RăspundețiȘtergere

parerea mea