UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

duminică, 14 noiembrie 2010

N-A FOST SA FIE!

intre 11 noiembrie 2010 si 15 noiembrie 2010

Tzopai de bucurie! Am scapat cu totii ca prin urechile acului de razboi si de data aceasta! Uraaaaa!!! Traiasca profetii mincinosi si profetiile lor sfruntate!  Sau poate ca ma pripesc sa trag concluzii, poate ca profetiile sunt corecte, poate ca iminenta aliniere a planetelor asteptata in 2012 distorsioneaza  legarea logica a evenimentelor in modul cum s-au desfasuat viziunile din mintea vizionarilor. Nu m-as mira sa apara cat de curand cateva channelinguri corectoare cu Baba Vanga si Babaca Nostradamus, in care sa fie anuntata data exacta al celui de-al treilea razboi mondial, pe fondul indemnului de a trudi cu ravna la ridicarea vibratiilor personale ale neofitilor in ale spiritualitatii. Victoria si meritele inlaturarii razboiului apartin exclusiv spiritualisticilor romani. Intreg mapamondul ar trebui sa ne multumeasca  noua romanilor, caci, din prea multe rugaciuni antiseismice, am reusit sa alungam odata cu cutremurul si pe cel de-al treilea razboi mondial! Si daca totusi va fi sa fie un razboi, atunci un motiv de bucurie tot trebuie sa avem, caci acesta va avea o durata scurta, doar pana la 21 decembrie 2012, si asta doar daca rugaciunile noastre antiseismice nu vor amana si sfarsitul lumii.
Sau stai! Dar daca...!?  
Ia uitati o stire de senzatie! NASA a anuntat pe site-ul sau oficial o iesire la rampa televizata pentru maine, luni 15 noiembrie 2010 la orele 12,30 in care va fi dezbatuta aparitia unui corp ceresc intrat in Sistemul Solar, in proximitatea Terrei. Nimeni nu stie ce este cu acest corp ceresc. Sa fie o nava spatiala extraterestra sau sa fie mai degraba controversata planeta Nibiru, zisa Planeta Zeilor, zisa Xenia, zisa X, zisa Nemesis, etc..., asa cum am fost atentionat de bunul meu amic, scriitorul si expertul in mistere actuale, domnul Cristian Negureanu? Supozitii sunt multe! Urmariti linkul: http://www.colectionarul.info/2010/11/12/nasa-va-anunta-luni-ca-exista-un-misterios-corp-ceresc-langa-pamant/ .

Mai avem doar o singura zi la dispozitie, pana sa aflam adevarul. Sa ne bucuram cu totii dara! Sa dam drumul in eter Odei Bucuriei compusa special de Beethoven pentru acest moment si haideti sa cantam si sa ne bucuram impreuna, macar o zi!
Bucuramu-ne si ne veselimu!
Sa cante muzichia!

10 comentarii:

  1. Eh, "ghinioane", ce să faci?!
    :))
    Da' dacă eşti necăjit, putem pune de-un răzbel pe aici, prin virtual. Te asigur că ar face destule "victime", că să faci rău, să răneşti sau să ucizi e banal de simplu, nu?! Chiar şi prin arma cuvântului, imaginii sau a sunetului. Sau, mai ales prin ele!
    Plus că, suferinţa psihică e una din cele mai nemernice torturi din câte există. Pentru ea nu s-a inventat niciun fel de analgezic îndeajuns de eficient. Victima poate bea sau consuma droguri, că monştrii interiori continuă să o ronţăie, făcându-i viaţa un coşmar de neînchipuit.
    Lasă, mai bine să ne bucurăm de lipsa oricăror conflicte armate şi să-i lăsăm pe doritorii de războaie să moară sufocaţi de propria ciudă.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai şi prezicatorului Roman Vedenboabe Mircica ce iai facut?

    Daca nu era el de unde mai aflam noi ca Nicaragua a invadat Costa Rica datorita unei erori Google Maps:))

    Un motiv cat o istorie!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. :))
    Sa nu ne temem !
    Si daca exista o preocupare emotionala ....(mi-mi-miiiiii :)))
    ...Ies la plimbare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Punem pariu ca-i Nibiru?
    :))
    Sigur e Nibiru. O sa vedeti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Stanjenelulue!:)

    Nu fac fata la polemici belicoase.... ma pierd pe drum.

    Da suferinta psihica se trateaza cu dictonul: nu esti niciodata nici atat de fericit si nici atat de nefericit pe cat iti inchipui. A spus-o un frantzuz acu cateva sute de ani. Cred ca murit foarte egal si impacat cu el insusi... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Edebi,

    Vine o saptamana grea daca ceea ce ne va spune NASA e groaznic sau una usoara daca va fi apa de ploaie. Probabil ca s-a si comunicat deja... sau mai incolo?, caci sunt cam 10 ore intre noi, diferenta.

    Astai de la NASA , noroc ca sunt oameni de stiinta si nu prezicatori.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nima.... pai suntem demult cu planeta la plimbare prin Cosmos. Ne-nvartim, ne rotim si ne deplasam cu Galaxia prin eter de multa vreme...

    Cum "o fo" la plimbare?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ptruteo.... Cum o vrea Al de Sus. Ni-biru, Ni-taxa, Ni-impozitu, Ni-acciza! Mi-ar placea oricare dintre ele! :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. :)
    'mniaza, tuturor!
    ce mai paote fi spus? Poate doar sa "ne grabim incet" ca si pana acum. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Andreiule,
    :)
    Eu unul o iau tot mai incetisor.

    Take it easy, but... take it!
    :)))

    RăspundețiȘtergere

parerea mea