UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

sâmbătă, 23 iulie 2011

DECALOGUL - HARLEY DAVIDSON


1  “Sã nu ai alti dumnezei afarã de Mine.”


2  “Sã nu-i faci motocicletei tale chip cioplit, ci strunjit si nichelat; in cel mai rãu caz cromat.”


3  “Sã nu iei în desert Numele Harley Davidsonlui tãu; cãci HD nu va lãsa nepedepsit pe cel ce va lua în desert Numele Lui. Mergi cu motocicleta la munte, la mare, ia-o oriunde, dar nu in desert.”


4  “Adu-ti aminte de ziua de odihnã ca s-o sfintesti. Sã alergi pe motocicleta ta cat ti-e pofta sau sa freci la ea in garaj sase zile si sã-ti faci lucrul tãu. Dar ziua a saptea este ziua de odihnã, închinatã lui Harley Davidson, Dumnezeul tãu; sã nu faci nici o lucrare în motocicleta ta, nici tu, nici fiul tãu, nici fiica ta, nici mecanicul tãu, nici roaba de nevastã-ta, nici vita ta, nici strãinul care este în casa ta. Cãci în sase zile a fãcut batranul Harley Davidson cadrul si motorul si tot ce este în ele, iar în ziua a saptea s-a odihnit, de aceea a binecuvântat HD ziua de odihnã si a sfintit-o. Stai ... acasã !”


5  “Cinsteste pe mecanicul tãu si pe motocicleta ta, pentru ca sã ti se lungeascã tie zilele în tara pe care ti-o dã Harley Davidson, Domnul, Dumnezeul tãu.”


6  “ Sã nu ucizi. Ia seama la vitezã .”


7  “ Sã nu preacurvesti cu autostopistele – de douã ori, hai de trei ori, e numa' bine.”


8  “ Sã nu furi dacã rãmâi fara benzinã . ”


9  “ Sã nu mãrturisesti strâmb împotriva politistului tãu ”


10 “ Sã nu poftesti garajul aproapelui tãu; sã nu poftesti motocicleta aproapelui tãu, nici mecanicul lui, nici casca lui, nici cizmele lui, nici oglinzile lui, nici claxonul lui, nici vreun alt lucru, fie el si trusa de scule care este a aproapelui tãu.”

3 comentarii:

  1. Buna seara , Dan !
    Din doua , numai una e valabila . Ori esti piscat rau de microbul asta motorist , ori ai vreun amic pe care-l apreciezi pentru calutii-putere pe care-i stapaneste cu o dragoste fireasca pentru felul lor de a zambi de sub nichel-cromul tevilor de esapament . Sa-ti spun drept , am doua motoare pe care le iubesc pentru felul in care pufaie suveran : boxerul de broscuta -modelul vechi (am si avut una )si motorul de HD , de care as vrea sa am dar ...e prea tarziu si pentru moftul asta . Decalogul tau mi-a readus zambetul pe fata . Multam frumos !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara bunule Radu,

    Nu sunt fan. Nu-mi spune nimic un HD, dincolo de faptul ca este un simplu motor. Ceea ce s-a intamplat cu doi oameni, dintre care unul imi este chiar ruda, ma face sa ma uit oblic la orice fel de motocicleta. Cei doi insa au avut fracturi, rupturi de muschi si de tendoane de la un HD. Apoi chiar ginerele meu, (unul dintre ei), este motociclist.... Nici nu vreau sa ma gandesc la butada ca motociclistii se impart in doua categorii: cei care au suferit un accident de motocicleta si cei care inca nu au suferit unul... :))
    Este doar o simpla atentionare pentru fani.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata , Dan , bunule !
    Offff !!! Imi pare tare rau pentru cele intamplate . Sper sa se refaca repede si mai ales sa nu ramana nici un fel de sechele in urma acelui accident . Pe doua roti nu mi-a placut niciodata . Drumurile noastre nu sunt pregatite pentru motoare . Nu stii cate emotii am avut cand ii incoltise fiului meu ideea sa-si cumpere un motor . I-a disparut cheful de asa ceva in momentul in care si-a vazut in spital un amic motorist . In urma cu cateva luni un prieten vechi , la 63 de ani a platit cu viata pasiunea pentru 2 roti . Pacat , era un pictor talentat si un tip plin de viata !

    RăspundețiȘtergere

parerea mea