UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

miercuri, 13 iulie 2011

EGREGOR EGREGOROVICI

 "Un prost gaseste intotdeauna unul mai prost care sa-l admire" 
(Boileau).

Un idiot gaseste intotdeauna unul mai idiot care sa-l aplaude. Un idiot care aplauda se numeste aplaudac. Aplaudacii au tendinta sa se adune in turma. Cu cat turma de idioti aplaudaci este mai mare, cu atat faima idiotului aplaudat este mai raspandita. In timpul aplauzelor, idiotul se inclina si zambeste fals condescendent iar aplaudacii se uita unul catre celalalt si, aplaudand de zor, isi zambesc complice. Cu cat isi zambesc mai tare, cu atat aplauzele devin mai frenetice. Acest fenomen se numeste solidaritate aplaudaca. Egregorul (vezi nota din subsol) care ia nastere in urma solidaritatii aplaudacice aparuta intre aplaudaci si aplaudat este un egregor idiot, care nu simte durerea.
Un destept care izbuteste sa darame o paradigma si sa o inlocuiasca_cu alta, tinde catre genialitate. Imediat ce noua sa teorie paradigmatica devine publica, se gasesc intotdeauna cativa idioti care sa sustina ca a fost ideea lor iar iluzia genialitatii paleste. Venind in tromba din diverse straturi sociale, cu gandul secret ca daca nu desteptaciunea, macar gloria ar putea fi molipsitoare, in jurul desteptului apar si roiesc aplaudacii. Ei prezinta evident diverse niveluri de IQ - aflate intotdeauna sub nivelul celui aplaudat - ale caror valori tind catre zero. Un destept notoriu se asociaza cu alti destepti notorii, din disperarea organica de a demonstra ca sunt elita, si chiar daca se aplauda intre ei ca la sindicat, desteptul nu-si va gasi niciodata vreun geniu care sa-l aplaude, decat in situatia in care acesta din urma, doreste sa-si bata joc de el. Egregorul care ia nastere in jurul unui destept este un egregor submediocru cu dureri de cap.
Un geniu este acea persoana pentru care testele si grilele de masurare ale IQ-ului sunt hilare si inutile, deoarece au fost concepute si standardizate in timp, de catre destepti cu IQ-uri variabile. Definitia data geniului de catre Wikipedia este  vaga, confuza si in fapt, nu defineste nimic: "Geniul este cea mai înaltă treaptă spirituală a omului, caracterizată printr-o activitate creatoare ale cărei rezultate au o mare însemnătate." Definitia se opinteste in cuvantul "spiritual" a carui definitie este varza si in cuvantul "insemnatate" care, in functie de scara de valori a fiecaruia sau a societatii are un sens mai mult decat subiectiv. Comunismul ne-a dovedit-o cu varf si indesat. Un geniu care aplauda, indiferent ce aplauda este un ticalos. Gregaritatea nu este un atribut al geniilor, egregoritatea insa da. Se zice ca geniile, desi sunt muritoare, sunt nemuritoare si lipsite de noroc. In aceasta viziune norocul este un apanaj al idiotilor, la a carui aparitie nu se stie exact cine contribuie si nici nu este interesant de stiut, caci se adreseaza doar idiotilor. Cu mici exceptii, geniile nu creeaza egregori decat postmortem. Egregorul care ia nastere in jurul unui geniu, datorita campilor batuti fara mila de catre epigonii sai este un egregor mediocru si de plans.

Un iluminat este acea persoana, intotdeauna de sex masculin, care se afla expusa, sau dupa caz, a fost expusa, in fata unei surse de lumina scrisa cu majuscule. In cazul iluminarii permanente, dupa cum arata factura pentru lumina, iluminatul desi are sansa sa se suprainalte, isi pierde definitiv apetitul sexual. Asta inseamna ca iluminarea excesiva afecteaza organele genitale si este daunatoare speciei, chiar daca paradoxal, ea aduce iubire si compasiune pentru umanitate, basca pentru Univers. Iluminatul nu raspandeste lumina proprie, ci doar reflecta lumina, caci altminteri ar trebui sa se numeasca iluminant. Iluminatul, care este mult mai mult decat un geniu, reuseste golindu-si mintea, sa cunoasca Adevarul Absolut care nu exista si caruia, pe cale de consecinta, nu-i ajung cuvintele ca sa-l exprime. Din acest punct de vedere poate fi lesne confundat cu un inginer. Oamenii de stiinta nu devin niciodata iluminati, dupa cum nici iluminatii nu ajung vreodata oameni de stiinta. Aplaudacii iluminatului se numesc spiritualistici si sunt persoane excesiv de evoluate care s-au trezit gandind cu inima. Egregorul pe care il genereaza iluminatul impreuna cu aplaudacii sai spiritualistici este burdusit de taine, revelatii, mistere si secrete de nepatruns si prin urmare imposibil de etichetat. Iata un motiv pentru a-l socoti apriori genial.
 EGREGOR EGREGOROVICI
NOTA :
In literatura egregogargarica spiritualistica, egregorul este inteles ca o fiinţă psihică asexuata, emanată de catre un om dar, cel mai adesea, de catre o colectivitate, el fiind format din gândurile, dorinţele, intentiile si credintele tuturor membrilor care interactioneaza în acelaşi scop. Pentru mai multe detalii vezi si http://buriculpamantului.blogspot.com/2010/02/vai-de-egregorii-mei.html 
Sursa foto

73 de comentarii:

  1. Eh, da!
    :)
    Îmi dai voie să te aplaud pentru postarea aceasta?
    :)))))))
    Am glumit!!
    :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi te înşeli în privinţa lui Vanghelie. Uite cum am văzut eu ultima lui inovaţie lingvistică:

    http://happyendstory.blogspot.com/2011/07/meta-foreze-raboteze-si-alte-scule.html

    :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. HAI SA FIM AMANDOI DESTEPTI SI SA NE APLAUDAM RECIPROC.... SI PUNEM SI DE-O ELIA... :)))
    MAREAN VANGHELIE... ESTE EL INSUSI O GLUMA TRISTA... CE-AM SCRIS ACOLO ESTE O BASCALIE... :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Aveai impresia că am abordat altfel această postare?
    :))
    Nu ştiu de ce anume vrei să punem, dar în acest caz e musai să ne măsurăm înainte gradul de iluminare. În virtutea afirmaţiilor pe care le faci mai sus, nu ştim ce se poate întâmpla dacă doi foarte-iluminaţi dau nas-în-nas. Dacă se produce vreun scurtcircuit şi rămâne cartierul pe-ntuneric, mmmm?!
    :))

    anghelie nu-i o glumă mai tristă decât cei care l-au propulsat pe scena politică şi decât tot ce ni se întâmplă, ca naţiune. Dar, deja am schimbat registru şi ieşim din "băşcălie".
    :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Erată: V-anghelie
    :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. :)
    Inceputul, Bunule, a fost promitator, finalul... romanesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. ,,Recunosc, intotdeauna sunt la mijloc, am intotdeauna in spate un prost si in fata un destept.''
    (Eu)

    Zic si eu acum de pe pozitia de mijloc:

    Idiotul=un individ primitivo-primar in regresie evidenta, care cu obedienta nemarginita, cand pupincurist, cand lingau si mereu aplaudac,vrea sa ajunga Idiotul Primar.

    Acesti Idioti Primari nu-si mai recunosc originile cotco-aplaudacice datorita marturiilor scrise hispanice care este, numite almanahe.

    Ei abordeaza cunoasterea tehnico-stiintifica prin metoda KH-Know House si contribuie la purificarea si dezvoltarea Egregorului colectivitatii din care fac parte prin ejaculare fara sa simta vreo durere....

    La mai mare, s'auzim de bine!...

    Nu aplauda nimeni?!...e de bine pe aici!..

    Gata, 66 ! vine 1-bossul-pauza s-a terminat...

    RăspundețiȘtergere
  8. :)
    Gavriloaie, noroc ca exista oameni ca Vanghelie-care-este... cum altfel ar mai putea romanii sa se aseze confortabil mental... in mijloc?!
    :))
    Uite ca am aplaudat eu, in surdina...

    RăspundețiȘtergere
  9. andreiraduM, Noroc!

    Norocul este de jur imprejur in surdina, n'are gura sa strige ...Ghinion?!

    RăspundețiȘtergere
  10. :)
    nici nu-i trebuie, exista tehnologie ultramoderna!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Stanjenelule,
    De-o ELITA am dat sa zic dar n-a iesit.. din prima...

    Iluminatii... Numai ei stiu daca sunt iluminati sau nu, caci trebuie sa-i crezi pe cuvant.
    Uite o chestie pe care nu stiu nici batut cum s-o interpretez:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H8aEXT6Oty8
    O sa o cercetez mai adanc.
    Prima impresie? Ma convinge.

    RăspundețiȘtergere
  12. Andreiule,
    :)
    Ce sa fac, ce sa fac daca sunt patriot!? Daca imi iubesc tara, poporul si pe Vanghelie!
    :)))
    Da, corect, Vanghelie nu are ce cauta in bancul acela caci datorita lui am trecut de la general la specific si am sfarsit-o lamentabil, dar un exemplu mai bun de egregor genial nu mi-a venit. Desi am cautat... :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Ani,
    Ce placere!

    Pozitionarea este corecta pentru toata lumea...

    In sirul de "destepti" "care suntem", avand in fata unul mai "destept" iar in spate un "idiot", problema noastra a tuturor este insa una singura:
    Noi pe ce pozitie ne aflam la aceasta coada. Cati mai avem pana in fata?
    :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Dane, iartă-mă dacă am glumit mai nesărat în legătură cu ELIA.
    :)

    Pe de altă parte, mă tem că filmele acestea nu mai mişcă nimic în mine. Am reacţionat destul de intens la Inelia, apoi am observat părerile voastre şi am înţeles că ceea ce se exprimă prin persoane ca ea este prea puţin dorit sau apreciat de oamenii de aici.
    În egoismul nostru, ne plac rezultatele directe, ca în clipul de mai sus. Nu ne interesează ce spune Inelia, sau altcineva, vrem doar să ne vindece, să ne repare şi apoi să ne vedem de drum.

    Unii pot fi astfel de porţi, alţii renunţă să mai fie.

    RăspundețiȘtergere
  15. :)
    Bunule, vanghelie-care-este este un exemplu nefericit, urca tu un picutz mai sus pe "vrejul lui Jack" si gasesti o multitudine de exemple, mult mai edificatoare.


    Cel putin el nu este exemplu de prostie ci de nepregatire, "nescolire", e precum butucul cioplit cu... lopata.

    Sunt destui in jurul nostru care ocupa sau nu functii importante, sunt educati, "scoliti" si manifesta prostie crasa, la cote alarmante!

    Si... e gregorul cred ca le este comun, dar cameleonic.
    :)
    Iluminatii au un egregor puternic, din negura vietii sapiensilor format si obezit in ultimul mileniu de catre "inteligenti" cutot felul de "proteine" sofisticate.
    Si tes reteaua precum un paianjen... iar muste, slava Domnului, sunt cu nemiluita!
    :))

    p.s. - te-ai inselat in privinta "negasirii lui nimeni" care sa-l aplaude.
    Cei ce au petrecut vanghelioane si-au incalzit ceva vreme manutele-amandoua cu frenezie!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Am inteles...
    Imi pare rau ca ti-am taiat cheful cu Inelia. Nu aceasta a fost intentia mea ci am vrut doar sa trag un semnal de alarma asupra lucrurilor din nevazut care stralucesc prea din calaea-afara.

    Acolo era doar un simplu discurs in care ea doar PRETINDEA ca face ceva, in fapt nu avea niciun martor si nici o dovada, pe cand aici, Bratzo nu pretinde nimic, nu vorbeste, nu se lauda iar martorii spun ca "face". Aceasta-i diferenta. Cel putin cea pe care o vad eu.

    RăspundețiȘtergere
  17. Andrei,
    Bine, il scot... M-ai convins...
    :)))))
    Nu are nicio vina bietul, pana la urma l-am folosit pe post de cal de bataie.

    Nu-mi iesea faza cu egregoru' de la sfarsit... Dar poate ca acesta fiind doar o fiinta psihica, genialitatea nu se manifesta, nu? Trebuie sa consult neaparat cu un specialist egregorianistic...
    :))

    Asta-i tare:
    "Iluminatii au un egregor puternic, din negura vietii sapiensilor format si obezit in ultimul mileniu de catre "inteligenti" cu tot felul de "proteine" sofisticate.
    Si tes reteaua precum un paianjen... iar muste, slava Domnului, sunt cu nemiluita!"
    :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Dane, dacă-ţi mai aminteşti din discuţiile pe care le-am purtat noi doi mai la început, vei vedea că sunt destule puncte comune cu afirmaţiile Ineliei. Eu cred că prin ea se face ceea ce spune, chiar dacă nu vine nimeni altcineva să-mi certifice. Am motivele mele foarte bine întemeiate s-o cred.
    De fapt, povestea e banal de simplă: crezi sau nu, la asta se reduce totul. Nu te obligă nimeni să crezi şi nici nu-ţi pretinde ea sau alţii s-o urmezi în vreun fel. Iar ieşirea ei "în faţă" are un alt scop decât să ne convingă pe noi că face "minuni".
    Dar asta e o altă poveste. Sau crezi că toţi ar trebui să stea în grotă, să fie muţi şi să vindece pe bandă rulantă ca să le acordăm încrederea noastră. Sunt "porţi" care au manifestări diferite, cu scopuri diferite. Unii chiar trebuie să explice mecanismul. Că filmul e vizionat de 1000 de oameni şi din ei pricep numai 5 şi se activează, asta e altceva.
    Şi Iisus a vorbit şi a căutat să educe oamenii, fără a cere ceva pentru el. Şi de EL şi-au bătut joc, chit că vindeca şi ajuta pe oricine. Deci, fie vorba între noi, oricum ar fi - tot le găsim un cusur şi nimeni nu ne e pe plac, oricum ar face.
    Că ăştia suntem, deh!

    RăspundețiȘtergere
  19. Înţeleg ce spui cu Braţo.
    Până la urmă, Iisus a spus deseori: "credinţa ta te-a vindecat".

    După părerea mea, dintre cei care vorbesc despre vindecător, nu ştiu câţi admit că "altcineva" lucrează prin el. E ciudat, dar mie nu prea-mi place. Admit că vindecă, că are figura aceea senină, angelică - chiar, dar dacă mă gândesc puţin, face mulţi oameni să-i atribuie lui, ceea ce se datorează Altcuiva.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  20. :)
    Bunule, lasa-l unde l-ai pus. Shade bine.
    :))

    Ma vad incitat sa fac un comentariu si vis-a-vis de ce sustine fata frumos colorata.
    :)
    Da, astfel de oameni ca I ne lia deschid porti in oamenii care au goluri puternice in psihic, suflet.
    Oameni neimpliniti si nefericiti...

    In fapt, toata spiritualitatea asta desantata (comercializata, as spune, la modul grotesc) se bazeaza pe faptul ca sapiensii ajung la o satietate a suferintei, neimplinirii in fata vietii destul de animalice de pe terra, incat prinderea in plasa este "floare la ureche".
    :)

    Iar inteligentii si-au acoperit si aria cu oratorica comprehensibila: "nu toti pot intelege", "nu toti pot accesa"... adica se reitereaza aceiasi idee desprinsa din tartacutza sapiensilor ce credeau in zei - separa pentru a cuceri!
    Este una din metodele care INTOTDEAUNA a dat roade in religie, spiritualitatea de mahala (adica a vulgului).
    "fa-i sa se creada speciali"!
    :))


    Iar comparatia cu Iisus este apoteotica, cel putin din punct de vedere rational.
    Un mit comparat cu o escroaca.
    Interesant ce impact au asupra unor oameni "deschiderea portilor", adica a pishicului dezechilibrat.

    RăspundețiȘtergere
  21. :)
    si inca o remarca, la cati videcatori si spiritualisti sunt, am putea zice, pe baza comparatiei cu Iisus:
    "moama ce de Iisusi pe pamant"
    Unul dintre ei e chiar nenea ala... cozacu si fie'su!
    Si mai sunt si cele doua surori (blonde) cu diplome de prin rusia, care au facut o avere fenomenala in ultimul deceniu cu pase bioenergo in ritm de banda rulanta si vinderea acelorasi plante minune.
    Nimeni nu ia in serios fenomenul, sa faca o statistica...
    Eludam de fiecare data efectul "placebo".
    Adica puterea creierului nostru de a "repara" ceea ce se strica prin... credinta. Fie ea de orice fel.
    Adica "a crede" la modul profund ca acel "leac", "pasa", "o,", "medicament" isi va arata roadele.
    De altfel, studii de genul acesta sunt destule, insa nu le mediatizeaza nimeni...
    Turma trebuie sa stea in staul, fie ca este "spiritual", fie ca este "laico-darwinist"
    :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Stanjenelule,
    Imi amintesc. :)
    Dar uita-te si tu ce face ea! Aduna la un loc tezele ultimei variante de viziune spiritualista asupra lumii nevazutelor si ceea ce abunda ca fapt autentic in literatura de specialitate, si-apoi totul este din punct de vedere teoretic memorat de catre Inelia, si interpretat, ca o arie de opera, asumandu-si un rol. Ei bine rolul ei autoasumat este acela de a schimba LINIA TEMPORALA a Pamantului.

    Si hai sa vedem ce inseamna aceasta linie temporala ca eu nu pot sa-mi explic si nici macar sa-mi imaginez ce poate insemna o linie temporala. Sunt mai multe? Sunt curbe, tangente, secante, perpendiculare, intrerupte, ondulate, drepte? Se lasa inscrise in formula spatiu-timp-acceleratie? Sunt inafara intelegerii fizice a unui fenomen? Sunt o conventie sau o biata inventie?
    Uite o proba de explicatie absolut elucubranta agatata de pe un blog, care nu explica nimic ci dimpotriva, creeaza o confuzie si mai mare:

    "Dimensiunile temporale privite din centrul Fiintei Unice cuprind trei niveluri: Timpul secvential (linear), timpul nelinear si "in afara timpului". Asadar, din linia de timp dominanta, pare ca multi dintre noi vor parasi planeta, o parte dintre noi va continua aici si, un grup mai mic se va inalta dincolo de roata karmei si reincarnarii."

    Bratzo.
    Desigur ca ai dreptate. Vindecarea nu-i apartine lui, ci LUI. Iisus zice: "credinta ta te-a mantuit". Dar pe de alta parte iata ca o parte dintre cei vindecati nu sunt de fata la intalnirea cu Bratzo, ci le sunt doar pozele prezentate, si-atunci, prin neparticipare, cum mai actioneaza miracolul vindecarii.... !? Caci daca nu se face o legatura intre Sursa, Canal(Bratzco) si Subiect, in asa fel incat sa rezoneze impreuna, atunci cum de se mai intampla?
    Asta ma pune pe ganduri si de aceea ti-am zis ca nu stiu ce sa cred.
    Uite o vindecare in direct:
    http://www.youtube.com/watch?v=fmMNlmn1DPc

    RăspundețiȘtergere
  23. Andreiule,
    L-am scos.
    Incercasem sa fac o gluma (care din pacate nu mi-a izbutit) dar pe de alta parte una dintre legile nescrise ale umorului spune ca doua poante in aceeasi poveste se anuleaza reciproc. Asa ca ti-am dat dreptate. Incercasem sa induc ideea ca Marean nu este nici idiot, pentru ca nu este, nici prea destept, pentru ca nici asta nu-l caracterizeaza, ci as spune ca mai degraba smecheria, nici geniu si nici iluminat. El ar fi venit ca un fel de a cincea forma de agregare mintala umana. :))

    RăspundețiȘtergere
  24. Dane,
    eu n-am vizionat filmul până la capăt, aşa că e posibil să scap esenţialul.
    Linia temporală...habar-n-am la ce se referă şi nu pot să spun nimic referitor la cum îşi vede ea menirea. La o adică, nici nu-i treaba mea! Măcar nu ne cheamă să ne ţinem de mână şi să formăm nu'ş ce spirală minune!!!

    Despre timp...
    Din punctul de vedere al fizicii - din cât ştiu eu, timpul este legat fundamental de spaţiu, de aici a apărut şi teoria relativităţii care a fost recent extinsă.
    (Acu' bag teoria şi te rog să mă ierţi dacă te plictisesc cu lucruri pe care probabil că le cunoşti, doar ca să vezi la ce mă refer: timpul "clasic" este o mărime fizică stabilită prin consens, iar presupusa lui constanţă în curgere a fost infirmată de experimente care atestă că se crează un decalaj între 2 cronometre care măsoară timpul, unul fiind la sol şi celălalt la o altitudine de 300 m (dacă nu mă înşel), în sensul că cel de sus pare că rămâne-n urmă, pe când cel de la sol lasă impresia că o ia înainte.)
    În privinţa liniilor temporale, ceea ce ştiu este momentan de domeniul sf-ului, deşi dpdv teoretic, fizica cuantică a atins subiectul. E vorba de vestita pisică a lui Schrodinger şi de interpretarea Copenhaga, care concluzionează că la fiecare alegere pe care o facem, se desprinde o linie temporală -de fapt un întreg univers paralel- în care fenomenul curge pe direcţia tuturor variantelor de alegere.
    În experiment, când pisica se află în punctul in care ar putea să moară, se deschide o bifurcaţie şi apare o nouă linie temporală. Adică, apare un nou univers la fel cu cel iniţial, cu singura deosebire că într-unul pisica continuă să trăiască, iar în celălalt ea moare.
    Ca să fac legătura cu spusele Ineliei, mi-e greu. Eu nu ştiu ce spune ea, dar asta nu atestă decât lipsa mea de pricepere şi atât.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  25. N-am reuşit să vizionez vindecarea în direct, o să o fac de acasă şi discutăm apoi.

    Nu ştiu ce să zic de Braţco, chiar nu ştiu! Şi n-aş vrea să mă împiedic în aspectul lui "comercial", asta că tot s-a discutat de "gura strâmbă" a Ineliei...
    :)

    RăspundețiȘtergere
  26. :)
    Bunule, bine-ai facut!
    Era ca nuca-n perete...
    :))
    Plus de asta il discriminai, ceilalti nu erau nominalizati...


    :)
    Iar nu ma pot abtine (nu m-a "prins" niciodata "abstinenta"):
    Pe modelul "experimentului MENTAL" avand ca protagonista o pisica, am putea deduce ca Dumnezeu este si nu este, functie de existenta sau non existenta OBSERVATORULUI!
    :)
    Ceea ce pare destul de logic nu?
    Mai pui la socoteala si ca argumentam stiintific...

    In alta ordine de idei... acum imi explic de ce "calatorii in astral" (cei de pe navetele spatiale) se intorc cu o nano secunda mai tineri, iar cei de pe sol... imbatranesc subit!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  27. - Braco cunoaste iubirea neconditionata ( noi stim teorie dar nu o simtim ). Este o emotie destul de puternica , iar undele electrice si magnetice emise spre exterior :D atrag fiintele ( mai ales umane)

    http://ethos-nima.blogspot.com/2011/06/braco.html

    Americanii il "curteaza" de cand au descoperit asemanarea dintr-un manuscris al lui Nostradamus.
    Draga mea Totem a participat la o adunare-tacuta cu Braco ( Los Angeles ).
    Este un moment de expansiune a constiintei , care nu se poate descrie ...doar se traieste.

    RăspundețiȘtergere
  28. Despre Inelia...se spune ca , multa vreme a fost tinuta-n frau de psihiatri :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Nima,

    Multumesc frumos. De data aceasta, intuitia mea masculina, spre marea mea surpriza, vad ca a functionat corect. Ma temeam ca nu o am deloc. Asadar cu Inelia am rationat corect si se pare ca si cu Bratzo eram pe drumul cel bun...
    :)
    Nima draga nu te pot aplauda la acest comentariu, desi desigur ca ai merita, pentru ca ar insemna sa-mi dau cu firma-n cap. :)

    Stanjenel,

    In ceeace-l priveste pe Braco, eu as merge pe intuitia Nimei.

    Andrei,
    Odata cand ne vom intalni noi doi, trei, cinci, opt... cati or dori sa vina la intalnirea de anul trecut si de-acum doi ani :)))))))))), am sa iti povestesc chestiuni care mi s-au intamplat MIE. Nu povesti ineliesti... :)

    RăspundețiȘtergere
  30. Despre "schimbarea liniei temporale" a pamantului:- cei care practica ( se antreneaza prin) meditatia in miscare pe chakre, cand ajund in Anja, pe glanda hipofiza, unde se gaseste PO ( punctul de origine) al spiritului, patrunde in NETIMP.Clarvederea mentala incepe sa functioneze si poate scana doar cu mintea imagini si informatii planetare .
    Nu poate un om sa schimbe ce a stabilit Dumnezeu . Ti se ingaduie doar intuitii, imagini si sunete, senzatii sau viziuni nemijlocite. :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Dane,
    e părerea fiecăruia şi eu o respect, însă o păstrez pe a mea, cu rezerva că n-am vizionat filmul cu Inelia până la capăt, deci e o părere provizorie, pe baza informaţiilor incomplete. S-ar putea să mă înşel, dar dacă e aşa, atunci e necesar să mă lămuresc singurică.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Dan,
    Multumesc ca ai lasat poarta descuiata.....umblu printre bloguri in varful picioarelor ca nu cunosc cartierul si nu vreau sa trezesc ,,baietii rai de dupa blog(c)''... in cazul in care ar exista...:))

    Dan, iti amintesc ca eu sunt inginer si pana acum niciun iluminat nu s-a confundat cu mine, asa ca nu cunosc adevarul absolut despre codoiul in care ne aflam...:))

    Problema noastra, in sirul de ,,destepti'',, care suntem'' ar trebui sa fie cat de multi avem in spate nu cat mai avem pana in fata ...:))

    P.S.- Ador economistii cand pastreaza ordinea cu T-ul si folosesc o inginerie financiara pentru ungherele mai intunecate...hi hi hi

    RăspundețiȘtergere
  33. Stanjenel,:)

    Unde am ajunge daca am deveni incrancenati pe cate o parere personala... De-aia suntem aici ca sa ni le schimbam. Intre noi si in final ale noastre personale daca este cazul... :)

    Daca tu vei ajunge la alta parere ti-o respect de pe acum, pentru ca nimeni nu poate intra in mintea Ineliei pentru a verifica adevarul.
    Caci apoi na, niciunul dintre vorbitorii spiritualisti de succes nu apar in public conectati la detectorul de minciuni.
    :)

    Nima,
    Am luat nota... multumesc frumos. :)
    Ma duc sa studiez.

    Ani,
    :)))
    Sa vad daca reusesc sa mai scot camasa.
    Nicio secunda nu m-am gandit la vreo persoana anume cand am facut referirerea la ingineri. Este o gluma veche cu care oricare inginer s-a intalnit macar o singura data in viata lui si pusa in context am potentat-o putin. Spune si tu, nu era pacat sa ratez o poanta?
    :))
    Pentru tine... sa stii ca ii admir pe ingineri mai ales ca am si in familie fo doi-trei, si-apoi am o gramada de prieteni din copilarie si adolescenta care profeseaza sau au renuntat sa profeseze aceasta meserie. Culmea e ca cea mai mare parte a prietenilor vechi sunt ingineri. Desigur ca mai exista si pe-aici pe net cativa, dar contez pe faptul ca au simtul umorului.
    PS Noi si cu arhitectii ce ne mai ostenim cu T-ul.. :))

    RăspundețiȘtergere
  34. Ok, vom vedea ce şi cum după ce văd filmul până la capăt.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  35. Dan,
    Sigur ca era pacat sa ratezi poanta si acest pacat nu ti l-as fi iertat:))
    Te ajut sa scoti camasa marturisind ca m-am folosit de poanta ca sa spun in mod dragut ca nu stiu(dar cine stie?...)raspunsul la problema pusa de tine.
    :))
    Tu stii, eu sunt mai pamanteana, mai cu picioarele pe pamant, mai pragmatica...deformatia profesionala, a doua natura...iar pe aici s-a trecut de la ,,bascalie'' la ,,cuvinte potrivite" despre lucruri nevazute.
    :))
    Astept sa ,,cobori in jos Luceafar bland" si sa-ti povestesc cu umor cum un inginer tine un santier iar 3 economisti nu dau de cap la un inginer...hi hi hi

    RăspundețiȘtergere
  36. OOoo, Ani,

    M-ai facut tare curios... Inginerului carevasazica, nu-i gaseau capul... Strasnica poveste ma astept sa fie.
    :))

    De data aceasta am glumit deliberat. Ma smeresc. :)

    RăspundețiȘtergere
  37. Se zice ca un lucrator cu Lumina experimenteaza netimpul si iubirea neconditionata :D
    Si stie ca pe orice prost il invata ...viata !
    Eu asta astept ...:)

    Cu soarele nu ma pun, dar la luna mai incerc cate odata sa ma aprind :)))

    RăspundețiȘtergere
  38. :)
    Bunule,
    :)
    si eu am de povestit o multime de lucruri pe care le-am trait eu, cu mine insumi... fiecare cu experientele sale personale.
    Functie de tartacutza, deschidere, credulitate (n factori)

    Toti avem (am avut/vom avea) experiente pe care le numim "paranormale", insa sunt foarte nomale... noi le numim asa pentru ca NIMENI nu vrea sa ne invete despre ele, CUNOSTEREA deranjeaza shputerii si lipitorile! Se lasa in mister, tocmai pentru a putea lasa loc unui "grup de elita", trebuie sa fie ca in orice o ierarhie...
    :)
    Lipitorile sunt cele mai bune pe acest teren, reusesc sa imprastie "virusul" cu viteza fantastica. Partea nashpa este ca-l imprastie "mutant".
    Partea faina este ca le poti vedea de la o posta... au un anume comportament, un anume limbaj, un anume fel de a gandi si mai ales...
    un "calcai al lui Ahile".
    :))

    Aviditatea sapiensului pentru "senzatii tari" si "a fi special" este exploatata la maxim.
    Iar dorinta de a se convinge ca "dincolo" este VIATA pune mintea la rotisor...
    :))

    Tinand cont si de tehnologia secolului in care traim... orice aparat nedetectat cu ochiul liber (neexperimentat) poate parea "minune"!
    Nu stiu nimic de Branco, pe la urechile mele nu a ajuns... dar vad ca a ajuns in america "sursa inepuizabila de spiritualisti"!
    :))
    Astept "contaminarea"!
    :))
    Ar fi primul om dupa Iisus care ar intra in istoria sapiensilor ca fiind manifestarea iubirii neconditionate. Lasam timpul sa cearna si vom vedea daca a fost o bula sau o manifestare reala.

    (am un caz concludent, trait, vazut, simtit de acest gen, in Romania cu o cuconeta (fosta profesoara de matematica) care facea minuni mana'n mana cu popa... intra in transa si vorbea limbi moarte, iar prostimea ramanea cu gurile cascate, buzunarele cuconeteie si ale lui nenea popa se umpleau in fiecare zi ... pana si porcii cuscrei lui nenea popa o belfereau, cresteau precum fat frumos. E de povestit. Ea, cuconeta, este si scriitoare de carti spiritualistice. Eu am avut onoarea sa o cunosc personal inainte de a fi in conul de lumina, apoi iar in conul de umbra).
    Nu scepticismul vorbeste ci uitatul insistent dupa cortina vorbeste.
    :)

    Nima, am cunoscut lucratorii cu Lumina!
    :))
    I-am palpat, le-am vazut vietile, i-am vazut si in ce fel lucreaza cu lumina.
    Uneori ma intreb care e "pacatul mai mare"... sa te minti pana incepi sa crezi sau sa te minti pentru ca ti-e frica sa nu te dai de gol?!

    In fine... fiecare cu dilemele si cautarile lui.
    Asa a vrut Dumnezeu.
    Ca altfel nu ne inzestra cu creier, ne punea niscaiva gelatina colorata, asa... de amorul artei!
    :))


    Gavriloaie, esti femeie?!
    :))
    Uite cum umbla lumea cu cioara vopsita de teama derbedeilor de pe bloguri... dar noroc ca au licenta in inginerie, pot specula "materia"!
    :))
    O seara faina, tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  39. DAN, si eu am glumit aseara si m-am culcat...deh, uite la ce ora tre' sa ma trezesc! :))))

    ANDREIRADUm, buna dimineata!...da sunt femeie de'adevaratelea si ma simt bine, nu umblu cu cioara vopsita pentru ca nu am ciori, recunosc ca am un stol de porumbei si oricat ma straduiesc sa-i tin acasa, din cand in cand imi mai scapa cate unul :))

    Speculez ,,materia'' in functie de ,,gandul meu fundamental'' si marturisesc ca nu-mi doresc sa ajung vreodata, ca ultima solutie, sa speculez gandurile ratacitilor de viata , in scopul meu material :))

    As mai spune ca am ce ,dar tre'sa fug, tzara ma cheama! :))))


    O zi buna si spor sa aveti:)))

    RăspundețiȘtergere
  40. :)
    maxineatza, tuturor!
    Gavriloaie, am uitat ca traiesc in Romania.
    :)
    Ce-o fi aia "gandurile ratacitilor de viata"?!
    O zi spornica sa ai si tu!

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna seara,
    :)

    Nima,
    :)
    Oare tine cineva lectii de dirigentie in cimitir sau lectii despre viata? Sau despre moarte? Oare si-acolo prostii o iau de la-nceput?
    :)
    Caci ce te faci cu prostii care nu reusesc sa invete nimic toata viata si se mai trezesc pleasca pe cap si cu Imparatia Cerurilor...!? Ce poate face un prost in Imparatia Cerurilor? Ce pricepe el? E ca si cum ai duce un troglodit la Muzeul de Arta sau la Opera. Hai ca poate si la Mall.
    Nu mi se pare corect.
    :)))

    Ani,
    :)
    Diminetile de vara sunt mirobolante... ca si serile... Noptile de vara insa, sunt o nebunie...
    :)

    Andreiule,
    Am ramas cu gura ca la dentist.. :)))

    RăspundețiȘtergere
  42. andreiraduM,

    Definitii:

    Wikipedia-Viața este starea caracteristică organismelor ce au ca trăsături specifice autodezvoltarea, autoconservarea și autoreproducerea, sau, la organismele superioare, cu posibilitatea de a urmări un țel.

    DEX
    1. Sinteză a proceselor biologice, fizice, chimice, mecanice care caracterizează organismele; faptul de a fi viu; stare a ceea ce este viu.
    3. Mod, fel, ansamblu de condiții materiale și morale ori mediu în care se desfășoară existența unei ființe sau a unei colectivități; totalitatea actelor săvârșite de cineva în timpul existenței sale. ♦ Ceea ce este necesar pentru existența zilnică a cuiva; trai (zilnic).

    In expresia ,,gandurile ratacitilor de viata'' cuvantul viata este cel definit de DEX3....am inceput cu definitiile numai pentru a da aceasta lamurire , nu in scop educativ pentru ca nu este cazul.

    Vieti traite, vazute si/sau povestite (de oricine, oricand si oriunde, nu are importanta):

    1.Viata in roz-atitudine,modul in care abordezi lucrurile, aici gasesti optimistii, pesimistii si pitzipoancele ( le introduc si pe astea ca din nefericire-sau nu- eu nu uit ca traiesc in Romania)care nu fac nimic pentru a schimba lucrurile care nu merg bine, primele doua categorii pentru ca nu vad decat extremele(cele maxime) optimismului si pesimismului iar a treia categorie pentru ca pitzipoancele sunt nescolite, desi nu sunt proaste.

    2.Viata ca o prada-aici gasesti oamenii care prin forta interioara, prin credinta, fara ajutorul iluminatilor, nu se lasa rataciti de viata si devin vanatorii ei, desi sunt multumiti de ceea ce sunt au determinare si perspective in continuare, pot reprezenta puterea exemplului.

    "Intenţiile mele asaltau din toate părţile viaţa pe care o cunoscusem până atunci fără să reuşesc să intru în miezul ei.
    Imagini groteşti îmi veneau în minte. Văzusem odată un cal mort într-o văgăună, cu o grămadă de căţelandri schelălăind de foame şi de neputinţă, care se repezeau în el sa-l sfârtece. Dar de oriunde îl apucau, nu reuşeau nimic, calul rezista.
    Işi înfigeau dinţii în burtă, în pulpe, în spinare, se propteau în picioare bâţâind din cap şi scheunând.
    Prima îmbucătură, care ar fi deschis drumul celorlalţi, le scăpa. De unde? Din ce loc?
    Am stat mult să-i văd ce fac şi mă uitam la ei râzând. Nu era printre ei niciunul bătrân şi experimentat care să-i înveţe.''- Marin Preda
    Sigur, viaţa nu e un cal mort, dar este (ca si pentru tanarul scriitor Marin Preda) o pradă care nu cedează dacă nu ştii de unde s-o apuci si din vanator poti sa devii un vanat ratacit......si totusi, poti sa o apuci chiar si daca nu ai maini si picioare

    http://youtu.be/fVKnnDLQKnk

    3.Viata de kkt(cu scuzele de rigoare)-aici gasesti ratacitii de viata sau ,,mustele'' cum bine ai spus tu andreiraduM, la propriu si la figurat, mustele au nevoie de iluminat ca sa ,,roiasca''

    Aceasta este doar parerea mea, nu am pretentia sa mi se dea dreptate si deci respect orice alta parere intelegand ca este cea mai buna(chiar si pentru moment) pentru cel care o emite.
    :))

    Am spus ca imi doresc sa nu ajung vreodata sa speculez gandurile ratacitilor de viata in scopul meu material (nu umblu cu nicio cioara vopsita aici ca cea din mana ta pe care o numesti ,,cuconet''), eu personal nu m-as simti bine, dar nu am niciun motiv sa judec pe cel care poate sa faca asta cu succes si recunostinta, dimpotriva, il respect si il felicit.
    :))


    Iertare daca deranjez,

    :)))))

    RăspundețiȘtergere
  43. Dan,
    Esti atat de ok , multumesc!

    Iubesc vara si toamna calda, florile de liliac, batranii, copiii, animalele, prietenii adevarati, dusmanii neagresivi fizic sau verbal, nu regret nimic si nu urasc pe nimeni.

    Am marturisit asta, am voie, ca sunt rac si-i luna plinaaaaaa, dodoloata!

    RăspundețiȘtergere
  44. :)
    Gavriloaie, te salut!
    Nu te pot saluta ca pe o femeie, ca suna ca draqu.
    Iertare!
    Ia vezi cum iti suiera pe la urechile elevate:
    "Gavriloaie, sarut'mana"... desprins parca de pe coclaurile tuciuriilor.

    In fine, fiecare cu preferintele sale. Viata ne uimeste mereu, insa omul a intrecut-o de multa vreme.
    :))

    Mi-ai facut tartacutza girofar.
    Nu reusesti sa explici pe scurt ceea ce ai rostit (scris) si recurgi la elemente ajutatoare?!

    Nevoia de epatare specific feminina. Dar noi, barbatii suntem culpabili, ca am perpetuat cu ajutorul sclifositului acela mic si urat (Schpenhauer) mentalitatea conform careia "coama e lunga, minte sigur scurta".

    Asadar demonstratia e buna insa i-ar trebui un alt context, poate cel mai propice ar fi cel din toamna cand se va da examenul de "maturitate".
    :))

    Nu despre judecare este vorba, ci despre observare, analiza, sinteza si evidentiere.
    De judecat, judeca numai Al de Sus, si asta tot in opinia celor "rataciti de viata".

    Mai, mai, ca incepe sa sclipeasca pe alocuri o similitudine intre tine si Faustulus (pe care-l apreciez foarte mult, si el cu "cioara vopsita" in privinta sexului - dar e de inteles, la cati derbedei fara scrupule si fara aleasa educatiune cutreiera virtualul)!

    O seara plina de satisfactii si racoare.

    Bunule, te salut!
    stai ca vin si cu ustensilele... te rezolv!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  45. Parintele Nicolae Steinhardt,despre trufia succesului si inchipuirea elevarii.
    "Cînd un om reuşeşte să facă ceva ce i-a solicitat mult efort, în el începe să lucreze trufia. Cel ce slăbeşte, se uită cu dispreţ la graşi, iar cel ce s-a lăsat de fumat răsuceşte nasul dispreţuitor cînd altul se bălăceşte, încă, în viciul său. Dacă unul îşi reprimă cu sîrg sexualitatea, se uită cu dispreţ şi cu trufie către păcătosul, care se căzneşte să scape de păcat, dar instinctul i-o ia înainte! Ceea ce reuşim, ne poate spurca mai ceva decît păcatul însuşi. Ceea ce obţinem se poate să ne dea peste cap reperele emoţionale în aşa manieră încît ne umple sufletul de venin.

    Banii care vin spre noi ne pot face aroganţi şi zgîrciţi, cum succesul ne poate răsturna în abisul înfricoşător al patimilor sufleteşti. Drumul către iubire se îngustează cînd ne uităm spre ceilalţi de la înălţimea vulturilor aflaţi în zbor. Blîndeţea inimii se usucă pe vrejii de dispreţ, de ură şi de trufie, dacă sufletul nu este pregătit să primească reuşita sa cu modestia şi graţia unei flori. Tot ce reuşim pentru noi şi ne aduce energie este menit a se întoarce către aceia ce se zbat, încă, în suferinţă şi-n păcat.

    Ochii noştri nu sunt concepuţi pentru dispreţ, ci pentru a exprima cu ei chipul iubirii ce se căzneşte să iasă din sufletele noastre. Succesele nu ne sunt date spre a ne înfoia în pene, ca în mantiile statuilor, ci pentru a le transforma în dragoste, în dezvoltare şi în dăruire pentru cei din jur.

    Dacă reprimi foamea în timp ce posteşti, foamea se va face tot mai mare. Mintea ta o să viseze mîncăruri gustoase şi alese, mintea o să simtă mirosurile cele mai apetisante chiar şi în somn, pentru ca, în ziua următoare, înebunită de frustrare, să compenseze lipsa ei printr-un dispreţ sfidător faţă de cel ce nu posteşte. Atunci, postul devine prilej de trufie, de exprimare a orgoliului şi a izbînzii trufaşe asupra poftelor. Dar, dincolo de orice, trufia rămîne trufie, iar sentimentul frustrării o confirmă.

    Dacă ai reuşit în viaţă, nu te agăţa de nereuşitele altuia, pentru a nu trezi în tine viermele cel aprig al orgoliului şi patima înfumurării. Reuşita este energia iubirii şi a capacităţii tale de acceptare a vieţii, dar ea nu rămîne nemişcată, nu este ca un munte sau ca un ocean. Îngîmfarea şi trufia reuşitei te coboară, încetul cu încetul de pe soclul tău, căci ele desenează pe cerul vieţii tale evenimente specifice lor.

    Slăbeşte, bucură-te şi taci! Lasă-te de fumat, bucură-te şi taci! Curăţă ograda ta, bucură-te de curăţenie şi lasă gunoiul vecinului acolo unde vecinul însuşi l-a pus. Căci între vecin şi gunoiul din curte există o relaţie ascunsă, nişte emoţii pe care nu le cunoşti, sentimente pe care nu le vei bănui vreodată şi cauze ce vor rămîne, poate, pentru totdeauna ascunse minţii şi inimii tale.

    Între omul gras şi grăsimea sa există o relaţie ascunsă. O înţelegere. Un secret. Un sentiment neînţeles. O emoţie neconsumată. O dragoste respinsă. Grăsimea este profesorul grasului. Viciul este profesorul viciosului. Şi, în viaţa noastră nu există profesori mai severi decît viciile şi incapacităţle noastre.

    Acum stiu, stiu ca orice ura, orice aversiune, orice tinere de minte a raului, orice lipsa de mila, orice lipsa de intelegere, bunavointa, simpatie, orice purtare cu oamenii care nu e la nivelul gratiei si gingasiei unui menuet de Mozart ... este un pacat si o spurcaciune; nu numai omorul, ranirea, lovirea, jefuirea, injuratura, alungarea, dar orice vulgaritate, desconsiderarea, orice cautatura rea, orice dispret, orice rea dispozitie strica totul. Acum stiu, am aflat si eu... "


    Nicolae Steinhardt

    RăspundețiȘtergere
  46. Cand vrei sa impusti pe cineva, tocmeste un pistolar. De data asta se nimeri Nicolae...
    :))

    Ani draga,
    Datoria de gazda ma obliga sa te pun in garda. Andrei nu te ataca, ci doar este curios sa vada cum functionezi... Andrei este un om minunat dar trebuie sa ai putina rabdare la inceput, pana se dumireste. :))

    Andreiule,
    :)
    Adu-ti te rog ustensilele ca nu-mi revin...

    Uite a-nceput sa vorbeasca gura fara mine... :))))

    RăspundețiȘtergere
  47. :)
    Bunule, te-ai intercalat in spumoasa noastra discutie, astfel incat m-am vazut nevoit sa-mi strang "acadelele otravitoare" si sa le si atribui cuiva, pentru ca nu o facusem...
    asadar:

    Gavriloaie,
    :))
    ai facut ceva munca patriotica azi, cat ai lipsit din ciberspatiu.
    :)
    Sau viteza ta sigur a intrecut viteza pumnului lui ba se scu in pixelul albastru!

    Pretuiesc cuvintele invocatului, insa luate de pe filele cartilor si "aruncate-n" lumea reala, apar precum Avatarul care a produs multi bani "desteptilor" si multe emotii fara reverberatie fanilor (platitorilor).

    Bunule, cine se supara, ii dam cu lopata.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  48. "Căci gândurile Mele nu sunt ca gândurile voastre şi căile Mele ca ale voastre, zice Domnul."

    Avem masura pentru prosti, una pentru destepti, pentru genii...
    Avem "patul lui Procust" ...
    Daca nu ne separam noi intre noi, ne separa ...sistemul.
    Cand ne vom ocupa cu stimularea celui de langa noi ca sa nu ramana un prost ?

    Neeeee, mai bine ne luam un caine !

    RăspundețiȘtergere
  49. andreiraduM,

    Eu sincer te respect, chiar daca esti intr-o rea dispozitie de vreo 2 zile, se pare!

    :))

    RăspundețiȘtergere
  50. :)
    Nima, sarut'mana!
    Comentariul tau se potriveste ca o manusa. E aidoma raspunsului portocaliei Ritzi cand a fost intrebata cum a cheltuit banii. A spus bancul cu romanul care lua 25 mil, 10 ii dadea lui Petru, 10 ii oprea pentru el, si platea 5 rusului sa faca gardul cerut de Petru... in Rai.
    :))
    Normal ca nu se vrea stimularea "prostilor", ei aduc pita pe masa celor care prefera sa ia un caine, ei dau satisfactie interioara si sens... "ratacitilor de viata"

    :)
    Bunule, iata ca, incet incet, trecem prin toate fazele definite de catre tine in postare.
    Constient sau inconstient...
    :))

    RăspundețiȘtergere
  51. Gavriloaie, si eu te respect.
    Tocmai de aceea te anunt ca "dispozitia rea de vreo 2 zile" este o stare permanenta.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  52. p.s. - mai interesant era sa nu faci aprecieri privind dispozitia mea, ci sa explici cum ai reusit sa scrii atata amar de litere intr-un timp atat de scurt
    si 2
    de ce nu ai ales varianta simpla, sa raspunzi prin propriile-ti cuvinte.

    Hai sa ne comunicam (parafrazare Vianu, asta ca sa fiu cat de cat in trend...)
    Apeland la definitii gata prefabricate, la citate deja gandite si razgandite, in opinia mea, nu dam greutate celor spuse, ci le atarnam reputatia celui citat in detrimentul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  53. Uite un subiect bun de "disecat":
    omul prefera cainele pentru ca e mai usor sa dresezi decat sa educi?!
    sau pentru ca-l pune cu "botul pe labe" cand doreste?
    :))

    RăspundețiȘtergere
  54. Dan, multumesc!

    Nu m-am simtit nicio clipa atacata, am fost doar ingrijorata ca ceva ascuns mie, stiut numai de andrei, ii influenteaza reactiile...ma bucur sa aud ca este vorba doar de o metoda.....

    Noapte buna la toti!...toti sunteti deosebiti !

    RăspundețiȘtergere
  55. :)
    Gavriloaie, asa sunt eu... defectuos. Spun ce gandesc fara sa recurg la "artificii" de dragul complezentei si etichetei.

    O noapte racoroasa, in caz ca vietuiesti prin Bucuresti!

    Mi-a facut placere.

    RăspundețiȘtergere
  56. andreieraduleMe,

    atunci te-ai scos, respect permanent din partea mea!

    andreieraduleMe,

    mai potrivit era sa pui respectul pentru mine si starea ta permanenta la PS si PS-ul sa devina scriptum

    andreieraduleMe,

    pai varianta simpla , cu cuvintele mele, nu ai inteles-o!!!!....desi stiam ca de fapt ai inteles-o....crezand ca esti intr-o dispozitie rea, mi-am imaginat ca te rasfat cu mai mult efort si atentie din partea mea!

    gata, atat pentru astazi , noapte buna!

    :))

    RăspundețiȘtergere
  57. :)
    andreirulME te roaga frumos, Gavriloaie, sa-ti schimbi nickul! Fa-mi un hatar si iti raman dator "permanent"!
    :)
    Mai bine... dar eu îs "mai rau"!
    :)
    Am inteles-o, insa am vrut sa vad cata rabdare ai, ce cuvinte alegi pentru aceiasi idee si multe altele. Sunt pasionat de mintea umana.
    Ti-am zis ca sunt defect.
    :))
    Ne rasfatam reciproc!
    Ghiata am spart-o... in curand "pescuim" (a nu se face conexiune cu activitatea aceea ce are legatura cu "carne vie").
    :)
    Noapte bunica, iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  58. Bunule, sa ai si tu parte de o noapte bunica.
    Multam de gazduire.

    Nima, si tie noapte bunica, bunica!
    Bunica!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  59. :)))))
    Multumesc pentru urari!
    Noapte mare tuturor...
    :))

    RăspundețiȘtergere
  60. in timp ce am citit comenturile am efectuat pozele, primului parinte, mental :)
    va imbratisez cu mult drag, pe andrei care imi e ca un inger mascat, nima o maiastra, pe iris chiar o iubesc la nivel de rezonanta geomorfologica :)))
    si pe d-voastra.. domnul Ioanitescu, nu ma pronunt inca. sunteti singurul care mi-ati trimis mail;)

    am vazut si chanalii, nu canalii, chanalingi de astia :) bashtar e preferat (desi si ramtha ar intra in gen, pentru mine e un caz mai aparte); vazt si Inelia; vazt si Brato. nah, toate vechi si noua toate. subiectivul face proces de validare si invalidare al propriului adevar (sine, subiectiv). regasit sau gresit gasit ca prost formulat.
    (asa cum am facut eu lecturand blogul interminabil de cuantic)
    la un moment dat, zici:
    - "mai, a fost intai cea extinsa - formularea - nu cea restransa", dar defapt ele sunt simultan (acum). asa ca, pana la urma, validarea sau invalidarea formei de expresie in timp (manifestare), a fost facuta deja (poza, maimutareala);
    ce a fost facut odata, a fost facut pentru totdeauna. sunt sigur ca ati citit steiner rudolf, care scrie (si evident a fost ZIS dintotdeauna): ce nu exista are un germene de ceea ce va exista intr-o arhitectura (lege) eterna. mi-am permis sa rezum.

    acum, de la cuvinte pana la cuiul lui pepelea e cale...calea lui procust. nah, ca le facui salata.
    in mod normal, adica firesc, daca iti autovalidezi cu adevarat adevarul (crede din toata inima ta) nu ar ramane decat sa te bucuri. sa fii bucuria de a fi insasi, pentru ca orice altceva este intru ea.

    remarc aici, ca manifest "a fi bucuria insasi", extazul (pe care, personal, nu il am in notiune, insa l-am remarcat in notiunea "altora" ca fiind, existand). sau euforia. poza starii psihice de nirvana.
    aia masii ca nu-i dam de cap asa e?
    ("you'll be in the end" "never riching the end")

    eu am terminat ciorba de legume; m-am pus iar pe friptane; si alcohol; de fumat tot fumez; si nici pe tintari, sa ma ierte andrei, nu-i iert.

    am vazut ca suna clopotelul cand se ridica vimbratiunea :)) ninonino (adica, danonino e clopotelul la ninonino, de exemplu); masonii isi inchid telefoanele, ca de, e "apocalipsa lor" (nu ma blamati, asa am vazut zvon pe icicolo coloici); vine ordin de susinjos josinsus; CI-ile zice "take it easy not scarry movie"..sa zic la repezeala spoiala cu stabilizator de imagine.
    cosmin

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna dimineata dragii Mei copii!

    Va arde de glume? :)))
    Apoi ati uitat ca toti suntem un "U"?
    Apoi iara ati uitat ca toti suntem un "A"?

    UAuuuuu....! sau AUuuuuuu....!?
    That is the Question!
    :))
    Pai voi, dragii si mirobolantii Mei copii, Ma puneti pe Mine acum sa aleg acum intre de doua ori a fi odata, atata vreme cat toata lumea stie ca intre de trei ori Eu Sunt Cel Ce Sunt, doar o singura data?
    Ai? Cum vine treaba asta?
    :))
    Iacata dara, ca in mare Mila Mea si in multimea indurarilor Mele, Mi-e milutza..... daca pot sa zic asa - si iata ca pot!
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  62. Bine ai venit Cosmine!
    :)

    Fie-mi tzarana usoara!
    :)))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  63. Multumesc de urare "andreiraduM".
    Dupa ce am facut o plimbare sub luna plina ...a fost o noapte bunica.
    Am varsta de bunica ( se zice ca 56 este primul an al batranetii, 57 al doilea...), dar inca mai astept ...:D

    RăspundețiȘtergere
  64. dane, bunregasit; premeditata la ego tati. adica si la propriul ego si la propriul tati. nu s-a ajuns la urgente ca in caz propriu, nu? da'ce-i treaba mea. fiecare cat suporta. ziceam decat 2 tone de pamant peste, mai bine 2 tone de lumina. la alegere. (nima a alees, sa nu faceti misto sa ziceti alesbules)
    la "intre de trei ori Eu Sunt Cel Ce Sunt" m-am prapadit de ras :))))
    nima,?, ce reiki e asta cu "inca mai astept"?
    nu vezi ca tre' sa se sincronizeze/armonizeze, sa fie un A, doi cu trei nu 2/3?
    sunt 9 iaduri si mai departe nimeni nu stie nimic!?! clar. ci numai EL stie si e.
    dar deja ai "avut" articolul 2/3-999.
    vad ca ma rup in aberatii azi, sa nu profitati si sa-mi strigati mai tarziu; sa-mi sariti in cap asa si pe dincolo; ca mai bine ca blue, dintrodata de doua ori. cum ma sa le potrivesti, ca sapiens? stai si-astepti.
    las' sa munceasca credinta. saracii, i-am vazut; chiar e munca serioasa fara pic de gluma de mestecat in gura. da' si la noi.. le-am zis, vino tu aci in locul meu, nah. sunt un idiot si o sa mi-o iau pe masura pentru ipocrizia in care formulai "problema".

    RăspundețiȘtergere
  65. :)
    Am trecut sa va salut, frumosilor, chiparosilor!
    Sa va fie seara minunata si saptamana imbelsugata.
    Toate cele bune, tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  66. minune'seara Dan,

    Te intrebi ce sa faca prostii in Imparatia Cerului?...hei, cimitirul pentru ei este ca agentia de voiaj, primesc bilet dus-intors pentru calatoria in Imparatie si functie de gradul de prostie li se alege si durata sejurului....ce sa faca ei acolo?...ce fac cei de pe Pamant care aleg o destinatie turistica functie de serviciul,, all inclusive''....si uite asa pleac'ai nostri, vin ai nostrii si codoiul parca se face tot mai luuung!
    Ma bucur sa-l vad si pe Dumnezeu pe aici pe la tine, nu scapa ocazia si intreaba-l si pe el daca am dreptate.

    Ti-am trimis prin FB un film, uita-te daca nu l-ai vazut.

    Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  67. saru'seara nasule Me,

    Hatar indeplinit!....multumesc pentru numele inspirat, de la Dumnezeu Dan si de la tine nasule un A...pentru un nou inceput.
    Eu sunt punctul de pe i...hi hi hi

    Noapte buna si tie nasule!

    RăspundețiȘtergere
  68. :)
    Mini'neatza, tuturor!

    DANiA, sarut'mana, raman dator!
    Asa mai merge.
    Cat de frumos numele... precum o femeie.
    Multam si iar multam.
    O zi plina de bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  69. Buna dimineata tuturor!

    DANiA,
    Sa fie intr-un ceas bun!
    Te-astepta Blogosfera pe de o parte, dar pe de alta parte te asteapta ditamai Golgota...
    :))

    Andrei,
    No, ashe!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  70. Buna seara tuturor si mai ales preailuminantei gazde !
    Din intunericimea mea gregarofoba , va salut fara apludacice convulsii . Factura-mi la lumina fiind la zi platita , astept de-acum felicitari multiple de la compania ce mi-o furnizeaza si eventual cadouri ce ar putea fireste sa-mi creasca substantial consumul . Fiindaca dragii mei , recunosc , chelie inca n-am deci nu pot reflecta nimic din ceea ce primesc . Indubitabil ca "almanahele " isi vor gasi in final locul bine-meritat , e cazul sa-nceteze jocul care este ...minunat .
    O seara buna intr-un optimism apoteotic sa avem ;focoasele raspuns-au toate la apel.

    RăspundețiȘtergere
  71. Nasule Me , nume ca nume, dar sper sa-l fac si cu renume ca nu vreau sa primesc ceva castane/acadele de la tine intru educarea mea.

    Noapte buna buna buna!

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna seara Dan,
    Na!... ca o facui si pe asta...nu am avut de ales, ispita a fost mare cand Dumnezeu invartea globul (material didactic la ora de geografie-pe vremea mea) si se uita din Imparatia Cerului la mine, fetita dintre cutiile de chibrituri( cartierul meu), spunandu-mi:
    ,,Copila mea, iti dau Sansa sa Crezi ca viata ta se va schimba daca vei trece din cand in cand cu ganduri bune prin locul pe care am sa pun eu degetul acum"....si zvaaaaaar !!! Pamantul se-nvarti si El cu degetul tinti pe Glob tinutul Blog.

    Sa fie primit, am zis!
    :)))))

    Noapte minunata sa ai Dan!

    RăspundețiȘtergere
  73. Nu subestima rolul idiotilor. Oranduirile, societatile, reliigiile, ideologiile, mediile de informare le datoreaza enorm !

    RăspundețiȘtergere

parerea mea