UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

miercuri, 6 iulie 2011

INELIA BENZ - ISUSA CRISTOASA

SMINTEALA, TUPEU SAU ADEVAR....? VOI ALEGETI, ATATA TIMP CAT NICIO AFIRMATIE DE-A INELIEI BENZ, IN CEEA CE O PRIVESTE PERSONAL CEL PUTIN, NU SE POATE CONTROLA, CI FIECARE IN PARTE TREBUIE INGHITITA CALDA, ASA CUM V-O OFERA EA, CONFORM POEZIEI PE CARE A INVATAT-O PE DE ROST SI A FARMECULUI SI SINCERITATII FOARTE BINE MIMATE. VA ROG SI PE VOI SA GUSTATI DE-ASTEA CALDE, BINE IMPACHETATE MARKETING. EA NU INDRAZNESTE SA-SI SPUNA PE SLEAU MESSIA, SI NICI SA IMBRACE CAMASA LUI, CI II PROBEAZA NUMAI CHILOTII...  
 vezi sursa foto

CINE ESTE INELIA BENZ?

Ca sa ne lamurim cine este ea ar trebui sa vedem mai intai cine nu este. Si atunci Inelia Benz nu este Iisus Hristos, desi zice ca, asemenea Lui, ea s-a desprins direct din Sursa.  Clar ca nu pretinde asa ceva, dar te lasa sa subintelegi ca i-ar veni Lui ca un fel de sora mai mica... :))
Inelia Benz nu este nici proorocita, caci nu prooroceste nimic, in schimb are mare grija sa intareasca   toate noile paradigme, "adevaruri" irefutabile proorocite temeinic de altii despre saltul in noua dimensiune. Cu ce vine ea nou ? Aaaaaa... pai nu cu prea mare lucru... Doar cu o parlita de declaratie nonsalanta ca are misiunea divina expresa ca sa salveze lumea. Ia indrazniti numa de-l intrebati pe Dumnezeu daca i-a dat Ineliei o asemenea misiune si vedeti daca va confirma. La prima vedere Inelia nu poate fi judecata dupa cuvintele lui Iisus:

"Căci se vor scula Hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi; vor face semne mari şi minuni, până acolo încât să înşele, dacă va fi cu putinţă, chiar şi pe cei aleşi."

Inelia Benz stapaneste o logica infailibila, bazata doar pe propriile ei afirmatiil. Cine poate proba "minunile" pe care le savarseste una-ntr-una? Nimeni altcineva decat ea insasi. Martori la minuni? Niciunul. Urmari evidente ale minunilor? De neverificat.

Si-atunci cine este Inelia Benz? Raspuns corect: NIMENI. 
Dar cine doreste sa fie Inelia Benz? Raspuns corect: CINEVA

Si singura ei sansa de a deveni Cineva, dincolo de sarmul ei personal, este vezi bine, mediatizarea. Si ca sa o ajutam sa isi atinga scopul, noua nu ne ramane decat sa o credem pe cuvant.... si, cu ajutorul filtrelor noastre cu gauri mari, sa ii percepem sinceritatea si sa-i validam spusele.  Cine isi gaseste placerea in a inghiti pe nemestecate inel-isme de-astea calde, dupa principiul "crede si nu cerceta" este liber sa o faca. Profitul in glorie, faima si Mercedes Benz ii va reveni exclusiv Ineliei Benz.

Si uite-asa, impins de fapte, iar imi amintesc de trimiterea bunei noastre prietene Nima:

"Ia seama dar, ca lumina care este in tine, sa nu fie intuneric.” Luca 11:34-35. 

30 de comentarii:

  1. Abia asteptam si parerile contra filmului!! Nici eu nu i-am dat crezare! Poate este cum zice ea, dar nu poate trece prin filtrul meu la fel ca si spusele "bunicutei" (dintr-o alta postare de-a ta, n-am retinut cum o cheama).

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    Bunule, bun regasit!
    ... traim in secolul imposturii expandate.
    Avand in vedere ca foarte multi sapiensi "pun botul", au purces pana si doctorii pe calea aceasta. Si-au lasat cabinetele medicale si au inceput a scrie carti pe banda 3d.
    Sa aiba ce rumega sapiensul avid de misticism si prostie ambalata-n staniol stralucitor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Mihaela,

    Ma bucur ca ai dubii caci iata, noi fara ele, avem toate sansele sa ajungem la "turturele" la spitalul noua, acolo unde evident le-ar sedea mult mai bine tuturor scornitorilor de basme elucubrante spiritualistice...

    Desigur ca nu ma apuc acum sa generalizez, caci nu am sa pun niciodata la indoiala buna credinta a celor carora chiar li se intampla sa vada in nevazute si chiar stiu despre ce vorbesc dar asa, cate un flagrant.... bineinteles ca ma scandalizeaza dar ma mai si amuza totodata.

    Oare Iisus ar fi putut sa aiba si El pe fata vreo urmare a vreunei pareze trecute, asa cum pastreaza Inelia Benz? Nu prea-mi vine a crede. Ca unde a aparut pareza a fost evident si-o tulburare la creier putin mai-nainte.... Oare ce-o fi tulburat-o atat de tare pe madam Benz, de-i mai fug inca ochiul si gura din cand in cand spre stanga, ca doar este divinitate pana la urma, in trup de femeie, nu?...
    :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ioiiii Andreiule!
    :))
    Ca nu ma mai satur odata de-atata spiritualitate....
    :)
    Of!

    Fii atent! Dintre toate facaturile de pana acum, asta mi se pare una chiar izbutita... Sunt convins ca nu ai avut rabdare sa urmaresti pana la capat filmul fantastic care se desfasoara in capul ei divin.... dar sa stii, ca de la un punct incolo, mimeaza atat de bine sinceritatea si buna credinta incat, daca nu esti atent cum ii fug ochii intr-o parte din cand in cand, atunci cand se abate de la textele gata fabricate pe care le debiteaza atunci si improvizeaza, realmente te baga in transa. Si nu stiu cat de paranormala este dar de actrita zau ca ar fi fost buna.... Din pacate, pentru cariera de actrita i se mai stramba uneori gura cand vorbeste. Dar pana la urma hai sa nu fim carcotasi, caci ce mai conteaza pentru o Cristoasa sa spuna adevaruri cu gura stramba si facand cu ochiul in acelasi timp... !
    :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sub acest clip, am postat doar o poza tare desteapta - :"praf in ochi " ( nu eu sunt sursa )!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga si respectata Nima,

    Vezi ce-nseamna alienarea? Vezi?
    :)
    Acum am cautat poza si am constatat ca.... astazi trebuie neaparat sa ma astern pe citit. Blogul tau evident. Caci pe cat am fost eu de indolent si de absent de pe net, pe atat ai avut tu o efervescenta postatoare si numai doar ducandu-ma catre poza indicata de tine - minunata de altfel-, am constat cate chestii interesante am ratat.

    Sase! Vin!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  7. :)
    Bunule, recunosc, nu am avut rabdare sa privesc tot clipul. Dar nu cred ca era necesar, din primele cuvinte iti dai seama cat de mult bate campii si cate de bine pregatita este sa bata campii!
    Mie-mi place foarte mult sintagma care a devenit motto-ul spiritualistilor: "nimic nu este intamplator".
    Cand ii auzi spunand cu zambetul pe buze aceste vorbe, mai ca-ti vine sa-i intrebi: e valabil si cand dati o basina?!
    Scuzati limbajul "licentios"!

    RăspundețiȘtergere
  8. :)))))))))))))))
    Da, da....atunci cand o dai cu zgomot si mai ales in public....
    :))

    Dar cand e sa o primesti pe sest si toata lumea suspecteaza pe toata lumea, cum e?

    Dar in biserica? Nu, nu e intamplator, cand vine popa cu cadelnita sa purifice atmosfera. Ceea ce trebuia sa se intample cu siguranta s-a intamplat.

    Dar cand o scapa maestrul sau unul dintre discipoli in plina sedinta de zburat prin astral, de ajung sa con-fund-e planurile superioare pline de stele cu un WC public de o singura stea? Betisoare parfumate in timpul meditatiei pentru reusita ei? Desigur... nimic nu este intamplator intr-un perfect limbaj de lemn spiritualistic. :))))))

    RăspundețiȘtergere
  9. :))
    mi-ai asternut un zambet plin de satisfactie pe chip... sunt un dracusor, cu siguranta!
    :))
    si pervers!
    :))
    Si mi-ai dat si raspunsul la intrebarea care ma tot bantuia de ceva vreme... "de ce folosesc astia atat de multe betisoare parfumate".
    Pai d'aia. Sa acopere toptanul de rasini deloc intamplatoare!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Danule, regret, dar nici eu n-am răbdare să văd filmul.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Este mai bolovanos la-nceput dar apoi bolovanul o ia de-a dura de numa'numa! :))
    Una peste alta, insa merita, macar ca si forta a descrierilor... Asta ca sa raman cinstit fata de mine insumi, pentru ca ajunge sa te captiveze... Nu te pacalesc. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Păi, la ce să-l văd, dacă toţi spuneţi că e măsluială?
    Eu am încredere în părerile voastre şi observ că "recenziile" majorităţii celor care au vizionat sunt destul de negative.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Mdeh... Poate ca m-am pripit... desi uneori si gablontzul are frumusetea sa! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Am văzut puţin din film şi m-a podidit plânsul. Parcă sufletul meu a strigat: Doamne, ce-am fost şi ce-am ajuns!
    :(

    RăspundețiȘtergere
  15. Atata timp cat are amintiri dinainte de nastere cu o jumatate de ora si cat ea nu stie ca de fapt stie limba rusa pe care o poate folosi numai cand altii au nevoie de lamuririle ei, nu pot decat sa incuviintez si eu si sa-i dau OK-ul meu la fiecare fraza , precum cel ce o lanseaza pe orbita "fantastica" . Afara de asimetria gurii mai are si creierul intors pe dos ! Sa fie la ea acolo !:)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna dimineata prieteni,
    :))

    Stanjenel,
    :)
    Aia e, ca nu stim ce am fost dar ce-am ajuns vedem cu ochiul liber... :) Asta daca te referi la toti oamenii.

    Cat despre persoana intai.... nu stiu ce sa zic!

    Radu,
    Intr-adevar sunt foarte multe elemente care nu se leaga in logica... Dar pe "mister", pe "miracol" si pe "taina" si-a construit toata povestea. Ca oamenii au nevoie de astfel de povesti-placebo ca sa-si suporte durerea existentiala este evident. Efectul moral la receptor insa nu este unul rau. De aceea incercand sa vedem partea buna, latura frumoasa a monedei, si povestile de genul acesta au in felul lor un efect benefic, caci incanta sufletul, la fel cum era in copilarie cu Mos Craciun. Dar asa cum noi exersam impostura cu copii nostri prostindu-i cu Mosul cel Bun, tot asa face si ea cu cei care au nevoie de iluzii. Latura urata a aceleiasi monede este ca ca sunt toxice, creeaza false credinte care duc in plan pragmatic la actiuni smintite, datorita confuzarii voite din partea povestitorilor si induc transe in care ramai dependent de astfel de "maestrii inaltati". De-aici pana la nevoia de a-i asculta in direct, si de a le cumpara povestile ca apoi sa le urmezi sfaturile nu mai este decat un pas...

    Iar pasul uneori se dovedeste a fi cel mai periculos(cazurile extreme) , caci unii dintre acesti maestrii, dupa cum s-a vazut, creeaza secte nu tocmai ortodoxe... Si de-aici incolo incep sa te suga financiar si psihic, caci te scutura de bani, de energie, de viata personala.

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamne , pe mine te rog sa ma ierti , eu cred in tine si in glumitele pe care ni le harazesti in fiecare zi .De multe ori le meritam . Si meritam sa fim prostiti daca punem botul la fel de fel de revelatii si revelatori ce vor crea noi secte si religii in care nu voi crede niciodata . Subiectivismul omului , oricat ar fi el de doxat si de dotat in paranormal este unic si irepetabil . Fiecare dintre noi , te simtim altfel . Dar sa facem din asta mai mult decat o poveste de adormit copiii mi se pare deja prea mult . Sa ne dai zile bune in continuare , ca trebuie sa ne recoltam graul . Altfel ...nu mai vezi coliva dacica !:)))))))

    RăspundețiȘtergere
  18. Astept cu interes urmatoarea demascare :))) Dar sa fie de pe alt layer de realitate, un Bashar, Mooji, Tolle. Hai la munca. :)))

    RăspundețiȘtergere
  19. @nam - N-am habar! :)
    Ai tu?
    :))

    Ca sa pot face asta ar trebui sa fiu insumi pe un nivelayer superior... Sa-l mimez?

    RăspundețiȘtergere
  20. sa-l constientizezi... cu sau fara pareza, nu are importanta :))

    RăspundețiȘtergere
  21. Mdeh.... ai dreptate, ce sa zic!:)

    Nu te contrazic.... decat numai in problema functionarii defectuoase a creierului ca urmare a parezei. E ca si cum te-ai obstina bunaoara, sa sa scoti un surub de 12 cu o cheie de 10... Ca doar n-o fi direct proportionala atingerea unui nivel superior de cunoastere, cu imputinarea sau defectarea mintii, caci in acest caz, orice spital de nebuni ar trebui inteles ca o lamaserie burdusita numai cu iluminati, care mai de care mai evoluati si mai suprainaltati...

    Desigur ca nu e cazul Ineliei, pentru ca nu-i asa, sunt pline strazile de napoleoni, cleopatre si iisusi, extrem de coerenti, logici si uneori chiar convingatori... Nepericulosi vezi bine! Dar asta doar pana ajung in fata unei camere de luat "vederea" .. :))

    Zic si eu... Poate ca tu stii altfel. :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Draga Radule, preabunule al Meu copil,
    :))

    Negresit voi proceda astfel... :) Mai ales ca vorbind de "coliva dacica" trebuie sa ne gandim si la "graul dacic". Si-atunci mai gustoasa planta ETNO-BOTANICA nici ca exista...! :))
    Din pacate vom ajunge foarte repede la graul celtic, slav sau american, pentru ca dacii nostri sunt plecati la cules de capsuni hispanice... :))

    RăspundețiȘtergere
  23. asa este ... cu dumnezeu inainte ... AMIN :))))

    RăspundețiȘtergere
  24. Stimati locatari ai acestui blog, va invidiez daca ati avut de unde investi mai bine de un ceas in urmarirea impostoarei din filmulet.

    Am mai discutat despre acest tip de personaje si am mai conchis: it takes two to make a tango! Atata vreme cat exista cumparatori si produsul se vinde, avem o functionare normala a pietei libere! De-aia am iesit cu pieptul gol in fata gloantelor”

    O data fixata vrajitoarea cea guresa in insectarul de smecheri, am acum o problema cu intervievatorul. Nu stiu cati/cate dintre domniile voastre au facut engleza la scoala. Aceia vor fi observat ca pe la minutul sase, cetateanul impresionat spune “you are one of the more extraordinary women...” Corect este “you are one of the most extraordinary women…”. Acest lucru se invata in primul an de studiu al englezei.

    Taiati-ma, spanzurati-ma, dar eu am un fix al meu: daca cineva nu vorbeste corect propria limba, nu poate fi competent in alt domeniu (in care nu se produce ceva cu mana proprie). Si nu ma refer doar la sarlatani de genul doamnei chiliene (care, desigur, nu putea fi profet in satul ei!) ci la eternii si fascinantii nostri politicieni, care violeaza saraca limba romana din toate pozitiile.

    RăspundețiȘtergere
  25. mai totdeauna inainte de un banc zic "chiar daca-l stiti, tot vi-l spun"; inelia era bancul :))
    in comentul precedent am avut "tentatia" sa spun ca andrei imi e ca un inger pervers in loc de mascat; si acum, aici, chiar el..chiar tu ma cu gura ta? sa-ti fie rusine! 50 genoflexiuni; din aripi :)

    trei beti turta mai unu decat altul; se ridica unul:
    - beee, yupi yo sunt trimisu' lui Dumnezeu pe pamant!
    altul din ei, intaratat, frustrat, sau tot beat:
    - biiieeiiiii.. EU sunt trimisul lui Dumnezeu pe pamant!
    termina, pleaca pe sapte carari si la despartire zice ultimul:
    - sa mor daca-mi aduc aminte sa va fi trimis eu undeva.

    da ma, eu am trimis-o! cine indrazneste sa ma intrebe?
    am urmarit tot filmul. pana la urma, sa recunoastem, "cineva" (Vatican - media - illuminati ?) parca incearca sa fabrice hristosi, si cand nu ese - mincinos; pana ese.

    bai da-o dane-n .. "Publicat de Dan Ioanitescu la 11:11 AM "; tu le faci "premeditat";
    nima, praf in uoichi :)) e frumos cu subantelegere, cand o zisesi pieri tot stratu de pe substrat; si-asa era pojghita.
    cosmin

    RăspundețiȘtergere
  26. @Intredouaoriafiodata,
    Ai sansa la niciodata...
    Te-am zidit in carbon sapte?
    Ti-am dat Eu nectar, nu lapte?
    BA!

    CI:
    Ti-am facut cercuri in lanuri,
    M-am zidit in carbon sapte,
    Ti-am facut chacrele apte
    Sa se integreze-n Planuri.

    Ti-am trimis Cuantele Mele
    Sa te tina langa semeni
    Si ti-am zis ca suntem gemeni,
    Eu ca lant - voi ca inele.
    Eu ti-am pus istoria-n gene,
    Sufletul pe-un sir de karme
    Si ti-am dat in loc de arme,

    Harul de-a citi in semne...

    ASADAR
    Eu Sunt Cel Ce Sunt iar tu preabunule si daruit cu har copil al Meu, Cosmin, esti ceea ce am pohtit Eu.
    Tu esti pohta ce-am pohtit!

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna dimineata bunule prieten Faustinus!
    :)

    Tot, mai rar, tot mai rar...!
    Vacantele bata-le vina!?
    :)

    Citindu-te (azi pentru a doua oara - si te rog iarta-ma ca nu am raspuns la timp - ) ma tot gandeam de fo sapatamana incoa' la faptul ca desi e bine sa cunosti o limba straina... iata, dupa remarca ta, constat ca totusi, uneori nu este chiar asa de bine sa cunosti acea limba. Ajungi cateodata, volens nolens, sa constati ca acolo unde orizontul unui om pare nelimitat, el deodata se preschimba, se opinteste brusc si se protapeste in tocul usii. Caz concret: Bill Ryan.

    Cat despre Inelia...
    :))
    Uite ca intre timp m-am edificat asupra transmiterii adevarului... Nu conteaza niciodata cate minciuni ti se toarna-n cap, ci cat de bine rezonezi cu mincinosul. Aceasta inseamna de fapt "a gandi cu inima". Am luat de pe Facebook, de la aceeasi postare a videoclipului, remarca unei june ganditoare si rezonatoare miocardice:

    "starea care vine dinspre Inelia este minunata , daca intelegem sau nu cuvintele folosite de ea nici nu conteaza ! sunteti extraordinari , va multumesc !"

    RăspundețiȘtergere
  28. preabunul si iute iertatorule Dumnezeu, minunat ai pohtit. invat si eu de la singurul care stie cu adevarat sa pohtesc la fel de minuni care se realizeaza ca fiind minuni.

    RăspundețiȘtergere
  29. ....sunteti cu totii, da, niste carcotasi si dealtfel romanului ii place sa "ciopleasca vorbele", ati avut ocazia acu' sa "loviti, sa atingeti", sa va dati in petec, sa scoateti pe gura... da, de toate, daca tot va dati atat de crestini si citati versete amintiti-va ca alt verset cam ne povesteste ca , cu ce masura judecam cam cu aceeasi vom fi judecati.daca un asemenea filmulet l-ati inteles atat de putin, treceti mai departe, studiati si veti intelege mai bine, nu va cramponati de ce nu intelegeti, poate n-a fost momentul, dar perseverati.
    pace si iubire, lumina si numai bine...eu.

    RăspundețiȘtergere
  30. https://www.youtube.com/watch?v=ZpoWDf49GeM
    Universuri paralele

    RăspundețiȘtergere

parerea mea