UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

vineri, 30 septembrie 2011

UCIGALTOACA


19. SATAN –liber cugetator mitologic complex, de la burlesc si simpatic, pana la terifiant si monstruos, fost inger ocrotitor al umanitatii, care din prea marea si libera cugetare si pohta spiritualistica nesatioasa de suprainaltare ce-a pohtit, s-a impiedicat in morala, a cazut si s-a innegrit. Si asa a ramas. Satan este Obersturmbannführer  peste o intreaga  armata de draci de rang din ce in ce mai scazut, pana la dracarimea marunta, fiecare avand functii si atributiuni foarte precise, in scopul a deturna mintile spiritualisticilor de la iubire, trezire, inaltare, suprainaltare, iluminare, sfintenie, supraalimentandu-le egourile si poftele de toate felurile dupa principiul ca nu pofta trebuie pusa in cui, ci cuiul intromisionat in pofta. Pentru cei interesati de cum arata dusmanii, negri, rosi sau baltati, ierahia draceasca, precum si numele preopinentilor, iata linkul:  
http://www.myetymology.com/encyclopedia/Satanic_nomenclature.html 
Satan este tolerat si folosit de divinitate ca unealta performanta, in scopul de a verifica proasta functionare a iubirii, a decalogului si a liberului arbitru la oameni. Fara Satan, n-ar mai exista tentatii de-ncercat si prin urmare nici pacat… si din pacate apoi, nici Judecata de Apoi, iara Iadul de temut s-ar goli de continut.   Ce plictiseala…                                                                              
Avertisment: Deindata ce ati terminat de citit aceasta definitie este indicat sa nu va uitati in spate, dar musai faceti-va trei cruci mari (medii sau mici nu sunt recomandate) si, daca nu aveti gura plina, scuipati-va in san de 3,141629 de ori, caci altminteri va ia dracu’ sau dupa caz, maica lui.

20. SATANISM – curent religios de tipul “ism”, constituit din diverse grupari autocefalice, ai carui adepti se inchina unui un tap negru imaginar, biped, inaripat si extrem de amabil, gata oricand sa te slugareasca si sa-ti indeplineasca cel mai marunt capriciu, numit Satan, in vederea mentinerii echilibrului intre categoriile amorale, reversibile dar cu valoare exclusiv umana si practica, denumite conventional Bine si Rau.  

21. SATANISTI – persoane religioase de buna credinta apartinand Bisericii Sataniste, confundata de obicei cu Biserica Ortodoxa sau cu Biserica_Catolica si invers, care din punct de vedere al umorului, in special cel de culoare inchisa, sunt total opuse spiritualisticilor, (care, fie vorba-ntre noi, sunt complet lipsiti de orisice fel umor). Ei omagiaza un personaj  feeric, de basm, numit Satan sau popular, Ucigaltoaca si practica magia de culoare neagra (vezi si magie neagra) precum si umorul negru, fie scriind adevaruri incomode pe garduri sau pe peretii caselor cui se nimereste, fie aninand pisici in grinda, intorcand cruci in cimitir, decapitand cocosi sau intepand mortal capre, cu scopul de a crea o societate perfecta. Satanistele uneori sunt fermecatoare.


22. EXORCIZARE – operatie estetica interioara fara anestezie, care se aplica persoanelor psihotice, cu perturbari psihiatrice severe, cu disabilitati mentale sau epilepticilor aflati sau nu, sub tratament medicamentos precum si celor care vorbesc in limbi necunoscute si pe deasupra mai si leviteaza, ca pe dedesubt e imposibil. Executata de regula de catre un exorcist purtator de sutana, prin simpla aratare a crucii, rugaciuni si una din comenzile: “Piei Satana!” sau la rigoare “Iesi !- Fi-re-ai-al-dra-cului, Doamne iarta-ma !” exorcizarea este pana la urma acea operatie in nevazute in urma careia dracii, care nu au cedat pana atunci la trepanatii, lobotomizari sau tratament medicamentos,  si care stau cuibariti nu se stie précis daca in sufletul, trupul sau mintea exorcizatului, se rusineaza si ies buluc, care pe unde apuca - cel mai probabil prin partea opusa celei prin care au intrat, caci ei intra intotdeauna prin bautura si mancare dar doar atunci cand ii trimit fermecatoarele -, si, la vederea exorcistului se duc ingroziti pe pustii.Definitii extrase din Spiritualist, Hypnotic & Idealistic Terms Dictionary (SHIT-Dictionary), parte integranta a lucrarii The Bases of Universal, Literary-Licentious, Spiritualist, Hypnotic & Idealistic Terminology (BULLSHIT) 

Sursa foto CreativeMonkeyz

7 comentarii:

 1. :)))))))))))
  Dacă ai de gând să tot scoţi din pălărie texte d-astea, fii bun şi postează înainte un curs practic de autoresuscitare. Că o să ne ai pe conştiinţă p-ăştia mai râzăreţi din fire.

  "Satanic_nomenclature.html"?!
  Şi ăştia sunt nomenclaturişti precum...??!
  Nu'ş de ce mă mai mir.
  :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Minunat , dictionarul tau , mefistofelic . Pregatesti ceva de buna seama . Oricum , dracii de pe biroul meu se bucura , sar in toate directiile si savureaza dracoveniile din textul tau . Se pregatesc de Oktoberfest , le este gandul numai la pastrama , must , bere , nuci si ...nuci fara coaja de portocala , tinere si buna dansatoare de samba - cu nasul in vant , bine bronzate ca cele de la Rio ! Sa ai o seara frumoasa , Dan !

  RăspundețiȘtergere
 3. http://www.youtube.com/watch?v=t5o2K9yLwUw&noredirect=1

  :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Si pentru exorcizare :

  http://www.youtube.com/watch?v=g0yx5SS9lSs&feature=related

  RăspundețiȘtergere
 5. Bonsoar!
  :)
  Licuriciule....
  Saru'mana si bine ai venit...
  Am ajuns la la a 43-a definitie dar m-am plictisit....
  Palaria e pe jumatate goala... iar iepurii sunt aschilabici, vai de steaua lor...
  :))

  Radule,
  E un dictionar de c...t amestecat cu p...t! Pardon urina... Mefistofelic pe dracu'!
  :))))
  Mi-a placut foarte mult comentariul tau... Este parfumat, saltaret, surprinzator, tonic si reconfortant... Exact ce-mi trebuia.. :)
  Si tu sa ai o seara frumoasa, Radule!
  :)))

  Nima,:)
  Saru'mana pentru grija.... Am si introdus toaca in text ca sa alunge energiile cu coarne ...
  :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna seara anonim...
  :)))
  Asta-i buna!
  :))))

  Cand ajungi pe la al zecelea tap, nu din acela la protap... si daca mai si continui, atunci incepi incalci toate cele zece porunci.... Le iei pe rand..... Asa ca poa' sa fie si halba... :)) Numai plina sa fie!

  RăspundețiȘtergere

parerea mea