UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

joi, 12 ianuarie 2012

PRINTESA KAORU NAKAMARU DE JAPONIA – O DUDA ?




Mintea creeaza (i)realitatea
- trucul etichetei -



Este important sa stim cine ne sereveste profetiile... Asta daca ne intereseaza sa nu inghitim orice galusca si sa-i scoatem din mintea noastra pe falsii profeti. Daca nu, nu, evident, ca doar nu ne opreste nimeni sa cascam gura la ei si sa ii credem pe toti la gramada.


Hai sa sa scoatem impreuna cateva foi de pe ceapa...de pe mitul printesei si al "profetiilor" ei, bine!?

Femeia nu este subtirica la minte, ba dimpotriva este chiar foarte smechera. Ea amesteca in mod voit numele personal cu titlu, caci vine in fata noastra si se recomanda astfel: " numele meu este Printesa Kaoru Nakamaru de Japonia" 

Asadar isi incepe pledoaria afisand o eticheta, ridicandu-si numele la rang de brand name. Plecand de la premisa ca nu va impresioneaza aberatiile ei apocaliptice, cu trei zile si trei nopti de intuneric, cu schizofreniile la moda cu reptilieni, cu vizitarea de nave galactice doldora de extraterestri si cu plimbari pe sub Pamantul gol la interior , o sa ma intrebati: “Si ce conteaza o eticheta daca oricum scoti porumbei si panglici pe gura....!? Devin mai credibile afirmatiile ?”  Eu zic ca da, caci mie eticheta de care se foloseste pretinsa printesa imi ridica niste semne de intrebare asupra unei posibile fraude psihice bine ticluite. Printesa recunoscuta a Japoniei este Kōtaishihi Masako, cat despre titlul princiar pe care si-l aroga Kaoru Nakamaru multa lume se-ndoieste... ea devenind un fel de Printesa Anastasia, pretinsa fiica a tarului Nicolae, cea care a prostit o gramada de lume.

Eticheta de "printesa" de Japonia pe care si-a atasat-o numelui ei, pretinzand ca este nepoata imparatului , eu suspectez ca a facut-o cu un scop principal si anume acela de a nu cadea in derizoriu. Scopul secundar este - si se vede clar ca i-a folosit daca-i urmariti evolutia pe internet - acela de a iesi in fata presei, de a fi bagata in seama de oamenii mari ai zilei. Eticheta de "printesa" este o ancora pentru mintea oricui intra in contact cu ea, ca persoana. Deodata ce-i aude titlul princiar, oricine, vladica sau opinca devine atent la spusele ei.  Daca prin absurd ar fi spus: "sunt servitoarea Kaoru Nakamaru din Japonia", nu ca n-ar fi bagat-o nimeni in seama nici pe ea si nici poivaielile ei profetice, dar ar mai fi devenit subit si tinta ironiilor tuturor si s-ar fi acoperit de ridicol.

Din punctul meu de vedere este o frauda psihica, confuzia mentala pe care o induce titlul de printesa fiind de fapt terenul pregatit de catre ea de a-i accepta apriori spusele ulterioare, cu alte cuvinte isi face intrarea in scena printr-o smecherie. Asadar este duplicitara. Cine nu este atent la astfel de lucruri are toate sansele de a inghiti pe nemestecate toate gogoritele si schizofreniile pe care i le vara cu mestesug in cap, folosindu-se evident de anumite chei mentale, cuvinte care dezleaga baierele mintii si dau drumul fricii: apocalipsa ar fi una dintre chei, chiar daca nu o spune explicit. 
Nota: 

Pentru apocalipsa si pentru spaima pe care a indus-o in omenire de 2.000 de ani incoace, eu ii gasesc raspunzatori pe Apostolul Ioan dar mai cu osebire pe Biserica Crestina, cu toate cultele si sectele ei satelite, care nu a scapat nicio ocazie de a-i baga pe oameni in sperieti cu halucinatiile lui profetice. De-a lungul istoriei si pana in prezent au fost prezise vreo 13 sau 14 apocalipse certe, unele chiar cu consecinte sociale dezastruoase la vremea lor. Sa nu uitam ca in urma acestor false profetii  au luat fiinta o multime de secte sau noi culte religioase si ca exemplu va dau adventismul.

Acelasi truc cu al etichetei il foloseste si alta escroaca notorie, recte Kiesha Crowther, care se recomanda  ca fiind recunoscuta de catre Consiliul Continental al Vechilor Indigeni ca Detinatorul Intelepciunii pentru nord americani si responsabila cu ghidarea "Tribului Policolor" ( traducere aproximativa dupa: "Continental Council of Indigenous Elders as Wisdom Keeper of North American, responsible for guiding the "Tribe of Many Colors")." Titlu evident este autoasumat, ea fiind contestata de toate aceste triburi, inclusiv de catre tribul din care a provenit dupa tata. 

Un alt exemplu notabil este Inelia Benz care, cu tot tupeul, sustine in fata camerei fara sa clipeasca, ca ea este de natura divina si ca este trimisa (desprinsa) direct din Sursa, la fel ca si Iisus (n.a.), cu misiunea speciala data de cine altul decat de Dumnezeu fireste, pentru a schimba linia temporala a Pamnatului.


Ce ma intriga este faptul ca toate sunt in mintea ahtiatilor de secrete si mistere, persoane extrem de credibile, ceea ce denota ori o credulitate exagerata a celor casca gura la ele, ori o inteligenta sociala iesita din comun a acestor femei, dublata de o buna practica a artei manipularii oamenilor si bazata pe o charisma puternica si pe tupeu . Niciuna nu are un IQ mediocru si despre niciuna nu ai zice ca nu le-ar placea gloria si in subsidiar puterea.  


NU CREDETI NIMIC SI NU REZONATI CU NIMIC, PANA NU CERCETATI!

32 de comentarii:

  1. De cand cu Inelia pe care am vazut-o si ascultat-o, nu am mai avut "curajul" sa mai pierd timpul si cu printesa. M-am gandit ca poate aflu din alta parte un rezumat la ceea ce spune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Mihaela,
      Bucuros de oaspeti!
      :)
      Cinstit sa fiu si eu m-am oprit dupa cinci minute de vizionare a filmuletului vazand ca o ia hotarata prin balarii....
      :))

      Ștergere
  2. :))
    Ma intreb, oare vrajitoarele noastre s-au inspirat din occident, sau occidentul (orientul) se inspira de la vrajitoarele noastre?!
    Eticheta cucoanei cu pricina seamana izbitor de mult cu "vrajitoarea in magie alba Omida"!
    :))
    O certitudine exista: paranormal pentru toate memecile. Si pentru alea cu putina materie cenusie, si pentru cele cu ceva mai multa materie cenusie.
    Piata este in dezvoltare!
    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))
      Greu de raspuns.... pana la urma "business is business"!
      :))

      Ștergere
    2. Din pacate, Andrei Radu, toate mizeriile astea le-am invatat intr-adevar din Occident, doar ca in Romania sunteti mai incompetenti, mai josnici si mai saraci cu duhul. Iar imparatia cerurilor nu exista si chiar daca ar exista, ar fi fost de mult ocupata...

      Ștergere
  3. Clipul nu se poate vizualiza, dar punctul tău de vedere este pertinent.
    Acum ceva vreme am înţeles şi eu că în cuvinte se găsesc instrucţiuni care deschid sau închid anumite circuite neuronale şi induc o serie de emoţii sau stări ce-l fac pe ascultător mai receptiv şi mai influentabil. Ele pregătesc "terenul" pentru ca mesajul să fie acceptat şi crezut. Odată ce el a devenit convingere, lumea de creieraşe virusate cu ideea respectivă, se pune pe "fabricat "realitatea".

    RăspundețiȘtergere
  4. Stanjenel,
    :)
    Regret inconvenientul.
    Filmuletul a incins spiritele pe facebook, el fiind aplaudat si comentat in cercurile si cerculetule de spiritualisti, paranormali, ozenofani, reptilofani,.. si alti nerabdatori sa se suprainalte la termen fix.
    Daca mai revii pe-aici, si daca vrei sa stii ce spune PRINTEASA incearca sa dai din nou clic pe filmulet.... Ceva se-ntampla pe youtube.... daca in urma cu doua saptamani cautai pe youtube "Kaoru Nkamaru" gaseai cel putin 20 de postari cu iessirea la rampa anuntata drept "shoking". In urma cu o saptamana, youtube-ul a blocatcea cea mai mare parte a acestor preluari, probabil aducatoare de profit, eu insumi, schimband acum cinci zile linkul, caci cel pe care il aveam initial nu mai era valid. Vad acum ca nici acesta pus in urma cu cinci zile nu mai este operational.... In cinci minute insa am sa-l schimb.

    RăspundețiȘtergere
  5. O fi bine, o fi rau ca nu stiu engleza ?! :(((

    Acesti "parapupu" sunt adunati in stoluri ca sa creeze "tornadele"...:D Am zis : nu ei se aduna ci "ceva" ii aduna .
    Nu sunt paranormali...Sunt folositi pentru o anume "exprimare" in aceasta lume ..( o fi buna, o fi rea ?!) :D
    Sunt de acord sa cercetam ...CE ? In CE srieri, laboratoare....
    Iau acum "Cartea lui Enoh ":
    - "Azazel i-a invatat pe oameni sa faureasca sabii si spade, scut si platosa si le-a aratat metalele si mestesugurile lucrarii lor, si bratarile si podoabele si maiestria de a sulemeni ochii de jur imprejur cu antimoniu, si de a infrumuseta pleoapele, si pietrele cele mai frumoase si mai de pret si toate culorile vopselelor.
    Nelegiuirea a fost mare si obsteasca. Ei au preacurvit si au pornit spre pierzanie si toate caile lor au fost desfranate.
    Amiziras i-a invatat pe vraci si pe taietorii de radacini,
    Armaros a aratat desfacerea farmecelor,
    Baraqiel i-a invatat pe astrologi,
    Kokabiel a descoperit semnele,
    Tamiel intelesul infatisarii stelelor,
    iar Asdariel a deslusit mersul lunii.
    ...
    Dupa ce toate aceste rele au fost raspandite pe pamant, Mikael, Uriel, Rafael si Gabriel( fii luminii ) au adus glasul strigatului deznadajduit al pamantului inaintea Celui prea Inalt ..."

    :) Nu reusesc sa postez comentariul..Mai incerc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mikael, Uriel, Rafael si Gabriel....niste paraciosi!
      :)
      Cele rele?
      La fel de rele ca orice progres stiintific care rastoarna o traditie si produce desigur disconfort pentru cei care sunt obisnuiti cu rutina.
      Nu vad ceva "rau" in cunoasterea de orice fel... dar, urmarind povestea izgonirii din Rai precum si aceasta poveste se pare ca Dumnezeu ne-a vrut amorali, prosti si cu capul in sac....
      Si cum o dai nu-i bine.... daca oamenii au renuntat la morala (BINELE si RAUL) cf.:
      "Nelegiuirea a fost mare si obsteasca. Ei au preacurvit si au pornit spre pierzanie si toate caile lor au fost desfranate".

      nici asa nu a fost bine... De data aceasta Dumnezeu ne voia morali, desi dupa izgonirea din Eden tocmai insusirea moralitatii fusese cauza.

      E o ciumecarie intreaga greu de crezut... :)

      Ștergere
    2. Dane nu te lua de Mişu, că e favoritul meu!
      Şi nu glumesc!
      :)

      Ștergere
    3. :)
      Nu nu ma iau... doar am constat ca dumnezeului Iahwe, tocma' ce nu-i mai pasa de creatia Sa si au trebuit sa vina arhanghelii sa-i raporteze...

      Oare azi cum o merge trewaba cu atentia Jupanului? Nu-i mai bine oare sa te rogi la un arhanghel... ca sa duca el rugaciunea mai departe la Dumnezeu !? Ca vad ca cel putin ei sunt mai receptivi si cu ochii pe noi....
      :)

      Ștergere
  6. :)
    sarut'mana, Nima!
    :)
    Cine-i aduna pe acesti "parapupu"?
    Pai cine?
    Ochiul dracului.
    Adica Banul.
    Se profita de slabiciunile umane de cand lumea si pamantul... si mai inainte de pamant, slabiciunea umana a fost estorcata.
    Si religia cu state vechi a facut si face acelasi lucru.
    :))

    Azazel nu a invatat nimic fara voia alui de sus, dupa cum se spune "nimic fara voia LUI".
    Daca stai si cugeti bine, e un fel de "vanatoare umana", cum am vazut prin filme.
    Te pun intre doua batai de pusti, iti dau cateceva de supravietuit si apoi te vaneaza.
    :))
    Dar ti se spune ca, pe drum, poti intalni salvatori.
    :))
    Salvatorii imbraca, in cazul acesta, haine destul de "pure", insa stim ca puritatea nu exista, aici, pe pamant!
    :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunoaşterea e bună, doar mintea omului stăpânit de interese meschine o foloseşte în scop rău.
      Pasajul reprodus de Nima arată că Azazel & Co. i-a învăţat pe oameni anumite lucruri, dar nu specifică că le-a spus şi cum să folosească ceea ce au învăţat. Un cuţit poate fi folosit ca armă sau ca unealtă, o plantă medicinală poate fi folosită ca leac, sau ca otravă, etc. Depinde de om dacă cunoaşterea-l înalţă sau îl coboară.

      Înainte de orice, ar trebui să ne gândim la ce folosesc spusele acestei tăntici. La ce şi cui?
      Dacă Dumnezeu are tot, poate tot, este OMNI..., ce interes ar avea EL în astfel de poveşti?

      Ștergere
  7. El nu stiu ce interes ar avea, dar ei, cei care au nascocit povestile... cu siguranta au avut unul... si mai ales cei care le-au si inregistrat cu marca: "povesti sfinte"

    Enel i-a invatat pe oameni cum e sa faci multi bani din Lumina
    Parpanghel i-a invatat despre "dolce far niente"
    Graham Bell i-a invatat sa vorbeasca singuri
    Alcatel i-a invatat sa faca bani din vorbe.
    Duracell i-a invatat sa li se para ca pot controla ceva folosind telecomanda
    Sofitel si Novotel i-au invatat cum sa traiasca bine umfland preturile
    Seychelles i-a invatat cum sa cheltuiasca bine
    Martell i-a dedulcit la bauturi fine
    Wilhelm Tell i-a invatat tirul sprtiv
    Christian Tell i-a invatat cum se duce la indeplinire o conspiratie

    RăspundețiȘtergere
  8. ...şi lista poate continua!
    :)))))))
    Da' ce legătură ar putea fi între Azazel & Co şi lista ta de persoane şi companii? O fi vreun egal între ele?
    :))))))))))

    Eh, e greu cu schimbarea de paradigmă. O ştiu pe pielea mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saru'mana Licuriciule,
      :)
      Paradigma trebuie schimbata chiar daca peste o vreme, datorita uzurii si proastei functionari, dar asta probabil cand noi nu vom mai fi, ea ar trebui schimbata din nou...
      :))

      Ștergere
  9. Din pacate, Andrei Radu, toate porcariile practicate de noi in spatiul public, cu care tampim si mai tare poporul prost, dar mult, le-am invatat intr-adevar din Occident.

    Doar ca in Romania practicantii sunt mai incompetenti, mai josnici si mai saraci cu duhul.

    In vreme ce imparatia cerurilor nu exista si, chiar daca ar exista, ar fi fost de mult ocupata...

    RăspundețiȘtergere
  10. Dane, nu te supara, de unde le aduci pe patzachinele astea? Si de unde ai scos-o pe tzatza asta ca ar fi inteligenta?

    Daca i-ati asculta cu atentie peroratia ati descoperi un ghiveci indigest de prostii incoerente lipsite si logica minima a manipularii.

    Inteleg sa-l bag in ma-sa pe un manipulator inteligent, care are o idee si o freaca cu menta prorocirii asortata cu creierele prespalate ale celor care chiar cred, dar madam Ciu Ciu San asta este toanta de-al binelea. Parol!

    Nu exista nici o directie in care sa ne duca ochiul ei cel de-al treilea, orasul subteran de sub Atlanta (care Atlanta, pacatele mele?), unde ea il cunoaste pe bibliotecarul – sef, acolo fiind si a cincea dimensiune etc. Dupa aia spune sa stam linistiti ca ne vom naste pe alte planete.

    Este atat de timpita printesa Ku Kuru Ka Măru incat zice ca din 5 in 5 ani trebuie sa ne purificam (Dumnezeu sa va ierte, tovarase Ceausescu, ca macar cincinalele matale serveau la ceva!) dar dupa aia ne da termen pana pe 12 decembrie 2012 (dar mai adauga si un 22, dar nu spune ce-a aia, cred ca a citit gresit notitele, i-a jucat feste al treilea ochi) sa….. nu stiu ce sa…. nu rezulta…

    Pai o comparam pe tuta asta cu printul Duda al nostrum? Se poate asa ceva!?

    Dane, iti transmit vociferari indignate din partea inteligentzei mele, care s-a simtit peste masura de insultata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faustinus,
      Imi cer iertare inteligentei tale...
      :)
      Smecheria cu folosirea eticheta de "printesa" in propriu-i profit de imagine m-a indemnat sa nu o consider proasta... Si-apoi recunosc ca nu mi-au trebuit mai mult de 5 minute de vizionare ca sa nu-mi mai doresc sa o ascult pana la capat...
      Pe de alta parte insa sunt foarte mandru de tine ca ai avut curajul sa ii urmaresti spusele.... Am sa fac reparatia necesara...
      :)

      Ștergere
  11. Uh, Faustinus, m-ai speriat.
    Nu te-am văzut niciodată atât de indignat.
    :))
    Dacă i-or fi încurcat ăştia programele...
    Nici io n-am priceput mare lucru din ce spunea tanti (d-aia am comentat mai mult la comentariile antevorbitorilor decât la clip) Da' să ştiţi că eu o prefer pe Inelia. Sâc!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Dane, ca sa fim drepti, pentru japonezi a cam fost o mostra convingatoare de apocalipsa anul trecut...asa ca nu-i de mirare ca vor inflori prorocirile si "printesele" si pe la ei. Eu de cele trei zile de intuneric stiam din copilarie de la matusa mea, calugarita greco-catolica care stia la rindul ei din prorocirea de la Fatima, prorocire ce circula(in lipsa facebookului!) dactilografiata pe hirtii ingalebenite, dupa cum imi aduc eu aminte.Ca va fi un cataclism in vremea vietii noastre sau peste 100 de ani, nici nu are importanta decit daca ne priveste pe noi direct, pe fiecare. Mi-ar placea sa cred ca dupa ceea s-a intimplat in Japonia, celorlalti locuitori ai planetei, vazind grozavia,li s-a saltat nivelul de constiinta cu o miime de mili...masuraconstiinteioricarearfiea. Nu vezi ca lumea nu invata din ce i se intimpla, cum crezi ca va invata din ce i se spune cu vorbe? Fiecare religie a tras foloase din profetii de nenorociri tocmai pentru ca oamenii sunt neevoluati spiritual si nesiguri pe ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saru'mana poetessa,
      :)
      Din discutiile de pe net se pare ca japonezii au inceput sa stocheze alimente, baterii, lanterne, ma rog, lucruri necesare pentru o apocalipsa iminenta..... mai ales cu una cu trei zile de intuneric.

      E greu cu comnstiinta asta si cu nivelul ei mai ales ca este si foarte greu daca ni imposibil de cuantificat si de masurat.... Empatici suntem cu totii, daca nu suntem scrantiti din nastere, iar empatia da nastere compasiunii... Iar compasiunea ar trebui, dincolo de sentiment sa se concretizeze in ceva, in orice care sa fie de folos celor pe care ii compatimim.... Cam pe-aici ar trebui dibuita ridicarea nivelului de constiinta, prin actiuni si fapte concrete, caci degeaba mi-e mila si am compasiune daca totul se intampla doar in mintea mea....
      :)

      Ștergere
  13. Buna dimineata , Dane !
    In nemernicia mea am observat ca e o paine de mancat pentru toate aceste "dude" care profita din plin de naivitatea si credulitatea convivilor nostri de la nivel planetar . "Mamele Omide " de pe la noi ,se poate observa cu ochiul liber , fac averi incredibile pe seama Zavorancelor -mari amatoare de iluzii induse . Daca asta-i nivelul de cultura , de ce n-ar trai si niste "mici" profitori , pe seama fraierilor ? Mare-i gradina Domnului ! :) ))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua Radule,
      :)
      Am niste probleme cu Firefoxul de cateva zile... Nu-mi mai deschide blogul... face figuri, nu ma lasa sa comentez... Dar nici virusat nu este.
      Asa e! Motivatiile insa sunt uneori chiar mai multe... Unii chiar porniri mesianice, altii sunt dusi cu pluta, cate unii doresc sa iasa din anonimat. Cea mai mare parte vot parale... ma rog, fiecare simte nevoia sa iasa la rampa impins de un motiv.

      Ștergere
    2. Da, Dan, blogul mi-a facut si mie mizerii. Exact cum povestesti! Dar nu m-am plans. Am crezut ca se ia doar de mine pentru ca m-a vazut mai prost imbracat. Stii, se mai uita si la om!

      Ce bine ca si capra ta a suferit.

      Ștergere
    3. :))!
      Si continua sa-mi faca.... De exemplul facebook-ul nu-mi mai primeste linkuri de la acest blog....
      :)))
      Weekend mare!

      Ștergere
  14. Da, Iris, mi-am iesit din fire si am tipat! M-am enervat, ce mai? Dar, trebuia! Esti bun, esti prost! Indignarea este la moda. Daca nu am suficient de brav ca sa ma alatur indignatilor impotriva ordinii mondiale corporatiste, macar impotriva Kukuru Kamura putea sa ridic si eu vocea. De la mine mai putin, de la Dumnezeu mai mult!

    Imi cer scuze ca m-am rastit, insa acum m-am calmat. Si eu o prefer pe Inelia. Vorba aia, les amis de mes amis sont mes amis! Nu stiu cine e, dar o prefer, mai ales daca o fi de-a noastra, din popor.

    RăspundețiȘtergere
  15. :))
    Faustinus,

    da, indignarea e în trend, am observat şi eu. Dar din pricini care-mi scapă, mie nu-mi iese cum trebuie. De câte ori mă indignez, lumea se amuză. Spre deosebire de mine, domnia ta a reuşit să mă inspăimânte. Deci, te rog, calmează-te!

    Inelia e altă "dudă" făcută de poveste pe aici, pe blogul lui Dan. Dar mie mi-a fost simpatică, spre deosebire de japonezota de mai sus. Fata aceea are farmecul ei şi - în plus - nu prevesteşte nicio apocalipsă ci dimpotrivă, vorbeşte pământul şi umanitatea numai de bine, anunţând un salt evolutiv bazat pe intervenţia magistrală a dumneaei.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Iris, pai daca Inelia nu-i de la noi din popor, atunci imi retrag sprijinul politic. Eu gandeam ca vreo agitatoare din alea de la TV-urile cu deficient de igiena. Macar Kukuru Makara are chimono.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am priceput, nu vrei să "promovezi" decât "valorile" naţionale. Mai pe româneşte, eşti de partea Omizilor de toate culorile, numai negre să fie şi să "vorbeşte" româneşte când descântă.
    :)))))))))
    N-are fata, că ţi-ar da.
    Adică, n-are Iris la inimă nicio vrăjitoare autohtonă, că ţi-ar da numele ei, ca să-ţi exprimi susţinerea.
    Regret.
    :(

    RăspundețiȘtergere

parerea mea