UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

miercuri, 10 iulie 2013

HAARPHAARP©
            "Daţi-mi un punct de sprijin şi pun Pământul în mişcare."
- Arhimede -  
"Şi totuşi se mişcă."- Galileo Galilei -

            Alertă mondială generală! Noi proteste vehemente ale locuitorilor intratereştri faţă de experimentele care provin de la aplicarea programului de cercetare HAARP al SUA, au îndreptat atenţia lumii întregi către Pentagon.  
       

            Potrivit BCC Intraterrestrial World News, sute de mii de şerpilieni, balaurieni, coropişniţieni şi mineri şambalagii cu lămpaşe s-au adunat în faţa Pentagonului cerând telepatic Guvernului american să înceteze finanţarea acestui program criminal care pune în pericol până şi Conspiraţia Mondială. Cutremurele de pământ resimţite la suprafaţa Terrei au generat pagube uriaşe şi la nivelul oraşelor de sub scoarţa terestră, în
Agartha şi Shambhala. Chiar dacă din surse neoficiale se ştie cu siguranţă că seismele provocate artificial, prin sateliţi, de la suprafaţa Terrei au distrus oraşele agarteeano-şamabalageşti Patala, Posid, Shonshe, Bhogavati, Shingwa, Rama şi Telos, că majoritatea grădinilor hidroponice au fost pustiite de scurgerile din pungile cu petrol şi s-au transformat în jalnice grădini ponice, că multe farfuriidromuri subterane sunt impracticabile din pricina farfuriilor şi străchinilor zburătoare care s-au făcut ţăndări pe piste deorece li s-au îndoit toate tacâmurile în momentul în care s-au prăbuşit la sol şi că au făcut milioane de victime în rândul atlanţilor şi lemurienilor, totuşi oficial nu se cunoaşte exact numărul de morţi şi răniţi.

            În faxul trimis de maestrul înălţat, Marele Preot din Telos, lemurianul
Adama, scriitoarei americane Aurelia Louise Jones, acesta declară că pentru a pune la adăpost Shambhala de o eventuală catastrofă se vede nevoit să o evacueze cu atlanţi şi cu şamabalagii cu tot şi să o mute definitiv în dimensiunea a cincea radical din trei, deasupra României. El a menţionat că a ales acest loc sfânt deoarece România este Grădina Maicii Domnului nr. 2, iar spiritualisticii şi dacomaniacii, care cunosc numai adevăruri tulburătoare despre daci şi lumile suprasensibile din dimensiunea a cincea până la plus infinit, şi care deţin superputeri parapsihologice şi arme psihotronice mai puternice decât ale tuturor, abilităţi care, desigur, îi vor excepta de la o eventuală Apocalipsă.    
 

            “Ba încă mut şi portalurile la Bucureşti şi Bălăceanca, a avertizat el. Primul nou portal care va fi deschis va fi cel din cadrul Spitalului clinic de psihiatrie "Prof. Dr. Al. Obregia" din Şoseaua Berceni, nr. 10, urmând apoi cel din Catedrala Mântuirii Neamului, din Calea 13 Septembrie, Dealul Arsenalului; cel de-al treilea portal va fi funcţional în sediul Guvernului din Palatul Victoria, Piaţa Victoriei nr. 1, cel de-al patrulea în Palatul Cotroceni, Bulevardul Geniului nr. 1-3, al cincilea în sediul TVR, Calea Dorobanţilor 191, cel de-al şaselea în Palatul Parlamentului, Calea 13 Septembrie, nr. 1-3 iar cel de-al şaptelea la Spitalul de Psihiatrie de la Bălăceanca, Şoseaua Gării nr. 8-10, comuna Cernica, judeţul Ilfov.“ 
        

            Şi tot lemurianul Adama din oraşul Telos, de sub muntele Shasta din California este cel care avertizează prin fax Guvernul SUA de faptul că mantaua Pământului a început să se fisureze în mai multe locuri, provocând dezastre naturale la interior. Din Groapa Marianelor din Oceanul Atlantic se revarsă anual în cascadă în Şambalagarta şuvoaie colosale de apă, care au condus la apariţia Mării Marianelor la suprafaţa interioară a Pământului gol la interior, iar vulcanii au început să erupă în sens invers, periclitând echilibrul ecologic al Şambalagartei. “In aceste condiţii, ne vom mai gândi dacă mai este necesar să aşteptăm ca oamenii să-şi ridice nivelul de vibraţii şi să reunim în iubire şi armonie cele două civilizaţii. Părerea mea este să luaţi aminte, că altfel punem grădinile hidroponice, merkabalele şi vimanele pe voi.”, a declarat el.   
      

            Papa însuşi a emis o Bulă Papală prin care, contra sumei de 10.000 de euro fiecare enoriaş poate să se mântuiască în 24 de ore cu chitanţă de mână şi să mai primească şi rest. El a motivat taxa cam pipărată, cu faptul că seismele generate de punerea în practică a programul HAARP, prin cele 48 de antene gigantice dun Alaska au răsturnat cazanele cu smoală cu Iadul care se află în Fundul Pământului gol la interior, ceea ce a condus la blocarea porţii Iadului cu smoală întărită. După socoteala sa, transmisă prin channeling cu Baphomet, pierderile cauzate de spargerea cazanelor, de stingerea temporară a Focului Gheenei şi a imposibilităţii accesului în Iad sunt estimate la o mie de miliarde de talanţi de aur, sumă ce ar trebui să fie suportată în întregime de Pentagon.   

            Cel mai greu afectat a fost însă Raiul, şi asta datorită găurilor din ionosferă şi magnetosferă care au făcut ca sufletele celor săraci cu duhul, deja mântuite să se demagnetizeze, să scurgă în neant şi să se dizolve în el, fără speranţă de întoarcere. “Aplicarea în continuare a programului de cercetare a ionosferei, HAARP este intolerabilă. Să ne spună nouă Pentagonul cine va mai aduna acum cuantele mântuiţlor răspândite în tot Universul, atâta vreme cât ele s-au amestecat deja cu cuantele conştiinţelor cuantice ale namastienilor şi cu cele evoluţioniste ale ateilor?” s-au scandalizat la unison birourile de presă ale Papei şi Patriarhului ortodox.  Atât de mare a fost deranjul religios, încât purtătorul ecumenic de cuvânt al Vaticanului şi al Muntelui Athos a declarat public la CNN - Spiritual:  
            “Noi nu avem nevoie de armaghedoane ştiinţifice. Ale noastre, chiar dacă sunt cu cai şi călăreţi apocaliptici de pe vremea lui Pazvante Chioru, ne sunt arhisuficiente. Nouă nu ne trebuie spaime reale, atâta timp cât cele imaginate de Ioan Teologu în Apocalipsa lui, funcţionează bine mersi de 2000 de ani încoace şi sunt aducătoare de profit. Avertizăm pe această cale oamenii politici internaţionali că dacă nu iau atitudine, iar programul de cercetare HAARP şi SURA nu încetează imediat, nu mai pupă nicio predică politică şi niciun vot din partea enoriaşilor noştri. Aşa să ne-ajute Dumnezeu!”   
    

            Singurul care nu a luat niciun fel de atitudine faţă de cutremurele provocate prin programul HAARP este deocamdată Marele NeoZamolxe, care, se vede treaba că nu se simte deloc deranjat în peştera lui, de sub muntele holografic
Kogaionon. Deceneii neozamolxianişti continuă să scormonească toate peşterile şi tunelurile sub formă de cap de lup de sub munţii patriei lor, Dacia Neozamolxiană, căutând să canalizeze cu el, deoarece până în prezent niciun enoriaş neozamolxianist nu a fost convins să plece cu mesaje către el, trecând mai întâi prin suliţi.  
   
            Pentagonul însă, ca de obicei tace. El nu a procedat precum Kremlinul care, confruntat şi el cu proteste asemănătoare ale intratereştrilor în Piaţa Roşie, care vociferau împotriva programului SURA, omologul HAARP-ului a pus trupele de mercenari, veterani ai războiului din Cecenia să-i împrăştie pe jos, pe demonstranţi, folosind bocanci, bâte orgonice, seceri şi ciocane. Pentagonul continuă să-şi desfăşoare mai departe programele sale masono-tenebroase, departe de ochii lumii, fără zarvă. Singurele activităţi care se desfăşoară la vedere sunt evident cele masonice, de zidărie. Echipe de sataniste de masoni, ofiţeri CIA şi membri ai Clubului Bilderberg, se caţără în fiecare zi pe schele şi muncesc cot la cot, pentru a ridica un nou corp triunghiular de clădire, lipit de Pentagon, care va duce într-un final la realizarea Hexagonului. Nu se cunosc exact materialele de construcţie utilizate pentru ridicarea colţului de stea cel nou, însă observatori atenţi ai mersului spre victorie ai Teoriei Conspiraţiei Mondiale au fotoshopat deja camioanele inscripţionate cu monoglutamat de sodiu, fluorură de potasiu, teflon, aspartam, chemtrails şi chewing gum, care intră pe poarta Pentagonului folosind parola Hail Satan!  

Dan Ioaniţescu©

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

parerea mea