UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

vineri, 17 iunie 2016

ANGELS PER CAPITA

            


           0,00007 % ÎNGERI PE CAP DE LOCUITOR©   

               Îngerii sunt invizibili, ei nu pot fi văzuţi de către oamenii cu scaun la cap decât în icoane, pe pereţii bisericilor, lădăbărţaţi pe monumente prin cimitire şi desigur, în photoshop. Atât? Doar atât... !? Aaaa... ba nu! Stai aşa, că mai sunt unii oameni “aleşi” care au scaunul poziţionat oblic faţă de cap, ceea ce le permite să vadă mai bine lucrurile invizibile decât pe cele vizibile. Aceştia sunt maeştrii spirituali care văd până şi energiile hipersubtile din toate dimensiunile imaginate, apoi anghelologii americani care stau chiar şi de vorbă cu îngerii şi ştiu şi cum îi cheamă, că doar ei îi inventează, apoi niscai personaje biblice celebre ca de-alde Iacov, Iov, Balaam, Ioan Teologu şi la urmă vin A. Pleşu, C. Gheorghiţă, O. D. Argeşanu şi popii cu har. Probabil sunt mult mai mulţi văzători în nevăzute care, fie au gratii la ferestre, fie umblă liberi pe stradă şi vorbesc cu îngerii şi cu extratereştrii, dar nu aceasta este tema discuţiei.      
           
            Chestiunea arzătoare este aceea că, deşi îngerii sunt cu nemiluita pe Pământ şi mai ales în Împărăţia Cerurilor şi nu pot fi număraţi, că până şi Iov 25,3 a scăpat una, cum că
„Cine poate să numere oştile Sale?, pusă desigur pe seama faptului că nu i-au mai ajuns nici degetele de la picioare când i-a socotit, totuşi ei se găsesc în număr limitat şi pot fi număraţi.  Număraţi ? Mvaiiii.... cum să numeri atâta amar de îngeri invizibili, când ei zburătăcesc şi bezmeticesc în toate părţile !? Terminaţi cu invizibilii! Ioan Teologu, deşi avea minţile cuprinse de flăcările armaghedonice a reuşit să numere corect câţi îngeri se aflau în preajma tronului lui Dumnezeu şi nu i-a dat cu virgulă. Vreţi cifra lui exactă, trecută în Apocalipsa 5,11? Iat-o: „de zece mii de ori zece mii şi mii de mii.      
             

            Hmmm... ! Nu sunt totuşi cam puţini, pentru măreţia colosală şi infinitatea lui Dumnezeu? Ies cam ca la o sută de milioane. Un flintic. Senseiului doctor radiestezist Argeşanu care susţine public că misiunea sa personală este să urmărească destinele lumii, i-au ieşit la numărătoare mult mai mulţi îngeri şi asta numai de la o simplă canonizare. Că şi zice maestrul atunci când îi blesteamă pe popi şi-i face jigodii, năpârci şi lepre că fură îngerii şi sufletele oamenilor şi le dosesc în machetele cu bisericuţe din altare, ca să facă farmece cu ele: „Slujba de canonizare aduce trei miliarde de îngeri!” 
      
             Trei miliardeeee... !? Pfuaiii...! Astea sunt exagerări. Păi îngerii sunt pizdeţi. Cred că a numărat fiecare înger de cel puţin o sută de milioane de ori. Că uite, deşi biserica susţine că zice la cărţile sfinte că fiecare creştin are încă de la naştere un înger păzitor – care, fie vorba-ntre noi, chiuleşte de rupe, că numai de belele are omul parte în viaţa lui - şi deşi spiritualiştii ştiu mai bine, că nu numai creştinii au îngeri pe ei, ci toate cele şapte miliarde de oameni au cel puţin câte unul la purtător, dacă nu chiar o turmă-ntreagă de zeci, sute, mii sau chiar milioane de îngeri, totuşi, tot biserica vine şi ne spune cu exactitate numărul total al lor. Şi atât este de mic numărul, încât nici omenirii, nici tuturor creştinilor care sunt un miliard jumate şi nici măcar catolicilor, care sunt mai mult de-un miliard, nici lor, nici pe-o măsea nu le ajunge. Într-un articol doct de pe site-ul Live Science, se stipulează că Biserica Catolică „a făcut un efort considerabil pentru a descrie şi realiza o ierarhie a îngerilor”! şi că, oficial, există un număr de... De..? De nici mai mult şi nici mai puţin de 496.000 de îngeri! Asta ar veni cam un înger la 14 000 de oameni, adică mai precis 0,00007 % îngeri pe cap de locuitor. Diluţia este de-a dreptul homeopată. Păi, bine, bine, dar restul de şapte miliarde de îngeri unde sunt? Cum unde? Legaţi fedeleş şi ferecaţi Dumnezeu ştie pe unde de către... dar mai bine să-l lăsăm pe maestrul Constantin Gheorghiţă să ne zică. Maestre, aveţi cuvântul ! „Fără nicio apăsare pot spune că sunt preoţi, terapeuţi, maeştri reiki sau radiestezişti care fură îngerii celorlalţi şi îi folosesc în interese proprii”. Ei, acum v-aţi lămurit unde sunt îngerii noştri? Aţi văzut? Mangliţi şi ascunşi de şmecheri ca să ne ia sporul casei şi să ne facă nouă voodoo cu ei, fraierilor. Păi de ce, ce-au cu noi ? Cum de ce, ca să-şi mărească dreptul divin la bani.

text şi colaj foto de Dan Ioaniţescu©
 

18 comentarii:

  1. In cartea sa, " Balchis 2000-Parola Dumnezeu", Argeseanu pretinde ca e guvernatorul pamantului si ca le-a promis demonilor femei de pe pamant daca vin si lupta alaturi de el. Eu sunt o femeie de pe pamant si nu mi-ar conveni sa ma vanda cineva la taraba. Se pare ca gainile cucosului Argeseanu au alta parere despre sexul cu demonii, pentru ca par a fi in extaz mistico-paranormalo-tantrico-psihopupu permanent. Razi tu, razi, dar exista ingeri si demoni, dar sunt intrupati in oameni. Exista si calatorii in astral. Mi-a povestit o doamna careia ii respect anonimatul ca, dupa ce a fost la Argeseanu sa-i faca initiere, ocazie cu care a pipait-o putin ca sa-i deblocheze chakrele, s-a trezit noaptea cu fantoma lui guru peste ea in pat. A iubit-o ca si cum ar fi fost in realitate. Ma abtin, totusi...Putea fi si autosugestie. Tinand cont de faptul ca sotul ei o bate si-i bate si copilul, toata intamplarea putea fi o nazareala nascuta din dorintele sexuale reprimate. Tu ce crezi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Varianta a doua este mai plauzibilă. De fapt nu "mai" plauzibilă, ci poate fi chiar explicaţia la ce feste îi poate juca mintea bietei femei.

      Ștergere
    2. Probabil. Asa m-am gandit si eu, dar mi-a fost rusine sa-i zic. Dar parca prea este psihoza in masa, bre! Mi-a mai zis unul ca s-a trezit cu "fantoma" lui Argeseanu langa el care i-a zis : " Acum eu sunt seful!". Ce-au astia toti?! Observand cum se cearta reikieistii cu radiestezistii, te pomenesti ca o fi o batalie pe sefie!

      Ștergere
  2. Putem fi ingeri sau demoni.De noi depinde pe a cui tabla de sah jucam. Energia cosmica se manifesta prin noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D
      Sigur, suntem întotdeauna ceea ce ne place mai tare şi de foarte multe ori suntem şi ceea ce nu ne place, dacă societatea o cere.

      Ștergere
    2. :)) Ai dreptate. Nici mie nu-mi place sa joc rolul " negativ". Printre ecuanimii care propovaduiesc gandirea pozitiva si alte NLP-uri eu sunt scorpia care le spune la toti sa treaca la treaba ca pierdem timpul urmasilor nostri.
      Dl Florian Colceag spunea intr-un interviu ca " poporul roman infloreste in haos". Stau cu ochii pe poporul roman. Sunt curioasa ce floare va face si cum ii va mirosi floarea. Sper ca nu tot a cadavru in descompunere parfumat cu miros de ecuanimitate si gandire pozitiva. Ti-am zis, cand mi-ai propus sa modific " Jocul de sah" cum vreau eu, ca nu va merge. E ca si cum am canta in acelasi timp Beethoven si Mozart. Tabla de sah e plina de nebuni ce tropaie dupa o muzica proprie. Acest popor va canta vreodata in ritmul batailor de inima ale naturii in care vegetam? Poate ca atunci va inflori poporul roman...Tu aveai forta necesara sa-i pui pe toti la treaba...Daca ai fi dorit si-ai fi crezut.

      Ștergere
    3. Oricum, multumesc ca mi-ai permis si oferit onoarea de a-mi pune urmele in povestea ta. Si-mi cer iertare pentru explozia de manie si frustrare, dar nu mai suport atatia spirituali cu diplome dar fara inimi.

      Ștergere
  3. Aaaa, am uitat ceva: stiu ca Argeseanu ca si masonii imi urmaresc comentariile si au tragatori cu ochiul pe internet. Probabil multi isi pun intrebarea cine sunt si cum de inteleg atatea fara a fi trecut prin patul lui Bivolaru sau Argeseanu. Stiu pentru ca-mi pun intrebari. Dupa cat de curat esti la inima iti vin si raspunsurile. Si privesc lumea prin ochii mei, nu primesc hrana informationala digerata in prealabil de guru Dumdamdum. Daca vreun spion de-al lui Argeseanu trece pe aici, sa-i spuna ca nu trebuie sa fiu mama Omida ca sa-i prezic viitorul. E logic ca atunci cand pacalesti oamenii cu potiuni magice de iluminat sfarsesti prin a ajunge inapoi in ciclul karmic. Poate ca data viitoare va fi agricultor, sa-si castige hrana prin munca cinstita. Sau va fi o prostituata care va simti abuzul pe pielea ei? Gandesc ca multe femei ar fi libere, nu tinute captive in colivia lui guru, daca ar fi avut parte de un om cu adevarat spiritual langa ele. S-ar putea sa se nasca chiar eunuc intr-un harem cu cadane, ori sa aiba grave disfunctii erectile. Sunt doar cateva variante prin care Universul ii va bloca tendinta de a se hrani din lumina altora. Pentru ca si conectarea la o sursa de Lumina cand isi fac ei spectaculoasele vindecari tot vampirism este. Se conecteaza la urmasii bolnavului, n-au ei un soare personal in grupuri. Cred ca inundatiile si ravagiile meteo sunt rodul curatarilor reiki...Pazea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D
      Eu nu cred ca inundatiile si ravagiile meteo sunt rodul curatarilor reiki, ci sunt fenomene naturale care au existat cu multe miliarde de ani înainte să apară omul, iar el să se joace de-a reiki.

      Ștergere
    2. O sa te contrazic. Daca intr-o casa a ajuns mizeria pana la tavan si paianjenii se holbeaza la noi razand subtirel si batjocoritor, iar un reikieist vine si curata cu bagheta magica, fluflu si fasfas, stratul de deasupra, gunoiul tot va porni la vale daramand sandramaua, adica sistemul piramidal construit cu multa truda de onorabilii si venerabilii masoni, preoti si initiati. Sandramaua e mandra Romanie pe care o cantam in ode si cantece populare. Cum iti suna: " Noi suntem romani, aici pe veci stapani"?Ti se pare ca suntem stapani? Incearca sa asculti cu sufletul cuvintele mele.Nu cu mintea, ca doamna minte e afoana la limbajul sufletului.

      Ștergere
    3. Argeseanu are dreptate, dar nu cum zice el. Preotii tin captivi oameni prin minciuna si vanzari de indulgente de Mantuire. Dar...asta face si Argeseanu. tine suflete captive prin alta minciuna. Ti-am spus eu ca este batalie pe suflete? Preotii nu s-au mantuit ei insisi. Nici Argeseanu nu s-a mantuit. Daca s-ar fi mantuit le-ar arata oamenilor cum se face trecand ei insisi la treaba si ajutandu-i pe " cei saraci cu Duhul" sa-si bage mintile in cap, sa nu mai abandoneze copii in casele de tortura din Romania, sa nu mai ucida maidanezii, ca sunt in strada din cauza omului porc nesimtit, nu pentru ca li s-ar fi nazarit lor ca vor sa ocupe maidanele. Orbii se cearta cu surzii sub ochii uimiti ai ingerilor copii, ingerilor animale si ai spiritelor naturii. Dumnezeu nu va veni sa curete Romania de gunoaie,ii va lasa pe Argeseanu si cohortele de iluminati sa se dea in continuare in petec si sa scoata bule cu minciuni pe orificiile pe care le numim guri. Dar ma tem ca natura se va debarasa in cele din urma de gunoiul numit om.

      Ștergere
  4. Si secta Martorii lui Iehova isi racoleaza prestatorii din randul femeilor necajite. Iti bat la usa si incep sa te descoase despre viata personala. Stiu pentru ca am o verisoara racolata imediat ce i-a murit sotul.Le-a spalat creierele celor doi copii, iar noi ne ascundem cand vine pe la tara, sa nu mai primim reviste in care suntem spalati temeinic pe creier.Pacat de padurile taiate pentru ca oamenii sa-si scrijeleasca urmele de omizi ce devoreaza totul. Probabil de aceea atatia curiosi prin lista mea de mess in anul 2010...Cineva sta cu ochii pe noi sa nu ne trezim, iar daca ne-am trezit, sa ne atraga in masonerie sau alt sistem care-L fragmenteaza pe Dumnezeu. Eu una doresc cu Dumnezeu Unu si nu ma las atrasa in sistemul paianjen. Dar ce te faci cand iti racoleaza copilul minor direct din liceu? Cine ti-l apara de ghearele unui pervers periculos ca Pop Adrian sau altii?! Asa mi-am inceput eu calatoria initiatica de demascare a impostorilor. Au avut indrazneala sa-si puna gheara pe copilul meu. I-am promis lui Pop ca neam de neamul lui n-o sa uite ca dracu s-a semetit prea mult si-ti apare imbracat in haine de sfant, pacifist, om care traieste doar pentru ca tu sa fii fericit. Adica, exact asa cum este descris in Biblie Anticrist. Cine nu e cu Dumnezeu e de cealalta parte a baricadei sau " caldicel". Nu este rau dar nici bun. Acestia vor trebui sa invete niste lectii pe pamant daca nu doresc reintoarcerea in iadul in care ne invartim si orbecaim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D
      Ăştia sunt bieţi copii de prăvălie faţă de nenumăraţii maeştri reîncarnaţi de aiurea care au mii, sute de mii sau milioane de prozeliţi.

      Ștergere
    2. Asa este, dar isi aduc si ei smerita contributie la spalarea pe creiere. Un popor spalat pe creier este mai lesne de manipulat. Nu mai vrei crestinism? Au pacalicii pe tarabe zen, zamolxianism, reiki, NLP si diverse metode de atras fericirea cu puterea mintii. De fapt, Maestrul interior sta pregatit sa ajute orice temerar pornit pe Cale. Dar nu-l mai auzim pentru ca behaie prea tare maestrii iluminati, iar potiunile lor magice ne transforma in turme docile ce ar da orice, inclusiv pamantul urmasilor, numai sa aiba parte de un strop de iluminare. Din optimista cum eram cand am purces la drum pe internet devin cinica. O fi si asta o etapa...

      Ștergere
  5. http://mariadakhel.blogspot.ro/2013/07/paianjenul-artist.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-am facut timp sa te studiez mai bine. Am fost foarte ocupata in anii din urma sa-i ajut atat cat pot pe romani sa devina oameni. E o metamorfoza necesara, altfel ramai incremenit si nu vei evolua niciodata. Puntea dintre animal si om este omenie si inseamna sa devii altruist si empatic. Cabalistii vorbesc despre asta, dar numai in definitii. Se blocheaza la experiment si lumea inconjuratoare nu le va vorbi niciodata pentru ca sunt surzi si orbi si ar fi inutil. Mi-am dat seama cum esti abia dupa ce am citit ce scriu unii dintre amicii tai virtuali. Esti cum esti pentru ca traiesti, ca si ei, intr-o lume rece, a ideilor. E lumea mintii. E interesanta, dar primiti feedback din interiorul egregorului construit cu atata truda de mintosii din toate timpurile. Voi nu evoluati spiritual, pentru ca va cresteti doar creierele. Normal ca vei crede ca totul se petrece doar in minte si vei amesteca impostorii cu misticii, gainile cu oamenii, oile cu caprele. Esti incapabil sa faci diferenta. Oamenii ca tine percep cam pana la albastru, din culorile curcubeului. Asa ca nu vei avea niciodata o experienta spirituala autentica si vei rade ca proasta-n balci de toti si de toate pe care nu le intelegi. Vei taia aripi si vei scurta sau lungi oamenii dupa masura ta. Esti insusi Procust.

    RăspundețiȘtergere
  7. http://mariadakhel.blogspot.ro/2013/02/metamorfoze.html

    http://mariadakhel.blogspot.ro/2013/01/urme-verzi.html

    Nu vreau sa va mai citesc produsele mintilor. Sunteti plictisitori si morti. Romania pe care o iubesc eu e Vie si vesela. Animalele sunt Vii, copacii sunt vii, voi sunteti plicticosi si prafuiti, ca documentele vechi de pe care nimeni n-a sters praful de milenii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand oamenii incep sa se trezeasca si-si pun prea multe intrebari, se pune in miscare o masinarie de lingusitori platiti sa ridiculizeze tot, inclusiv pe Dumnezeu, Iisus sau Boca. Pentru ca oamenii sa nu mai inteleaga nimic si sa nu mai indrazneasca sa deschida gura. Stii ca eu nu sunt o gaina ca Giocas si celelalte gaini scolite la scoala new age?Stii ca eu am trecut dincolo de mintea mea, pe taramul pe care tu nici nu visezi sa ajungi? Stii ca pe mine nu ma poti aburi cu asa zisele tale dovezi stiintifice? Macar te-au platit bine sa-ti tradezi tara? Sper ca nu doar cu treizeci de arginti si cateva clondire de licoare bahica menita sa te urce pe ceea ce tu crezi ca sunt culmile creatiei? Ca suntem ucisi intentionat in tara noastra, mostenirea noastra divina nu vezi? Sigur ca preferi sa nu vezi. Ti-ai pierde privilegiile de gurist cu portavoce la poarta sistemului corupt numit masonerie. Masonii si-au tradat tara. Eu n-am s-o fac...Treizeci de arginti pentru o eternitate in Iad...Sunteti platiti mai rau decat negrii de pe plantatii. Cred ca stii pilda cu ispita regatului acestei lumi in schimbul tradarii Lui Dumnezeu. Tu crezi ca ne tragem din maimute? Cred ca unii dintre voi o dovediti dupa cum il maimutariti pe Dumnezeu, crezandu-va atoatestiutori. De fapt, sunteti doar snobi plini de ifose. Trufia mintii, deh. Aceeasi capcana in care cadeti toti. Nu ati obosit sa cadeti mereu in cioc si rat, incercand sa invatati zborul? E prea complicat pentru voi asta. E singura lectie care nu se invata la nicio scoala de initiere. E singura lectie pe care o inveti singur, din Dor de Dumnezeu. Lumea demonilor, adica si lumea ta, e urata, nesimtita si rece. Pentru ca sunteti incapabili sa fiti albi, murdariti in negru tot ce este sfant. Sperand ca oamenii nu vor observa impostura. Ii pacaliti mereu, dar ulciorul nu merge de multe ori la apa. Sper sa te vindeci de orbul gainilor. Ar fi pacat de toata cunoasterea acumulata.

    RăspundețiȘtergere

parerea mea