UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

marți, 31 martie 2009

METEMPSIHOZA

Motto:
Sanatoare, sanatoareeee,
Toata lumea-n tine moareeee,
S-ajunga la reincarnareeee.

Innemerniciameacauncaineturbat, astazi va intreb: cum mai stati dragii mei cu metempsihoza? La a cata reincarnare va aflati? Of, Doamne, oare cui i-o fi trecut prin minte sa porecleasca in halul acesta fenomenul reincarnarii? Vedeti unde duce goana dupa denumiri stiintifice pompoase? Cat de idiot poti fi incat sa introduci psihoticul intr-o chestiune atat de serioasa si sa creezi in felul acesta psihoza reincarnarii? Ce mai faceti stimati metempsihotici? V-ati luat medicamentele? Ati mancat macar cateva seminte karmice astazi? Le-ati scuipat cojile pe jos sau le-ati inghitit cu totul? Sunteti deprimati si aveti accese de metempsihohoza?

5 comentarii:

  1. innemrniciamea...dacan-aratamdrumulromanilornumaipovesteamAcumSIC!ca sa facem un amalgam de asazise parametempsiHOHOzee///ca de fapt si de DREPT uitam de ADEVARATA CLIPA

    RăspundețiȘtergere
  2. A mai fost inaintea ta un Anonimus, cronicar la curtea regelui Bela, care a aratat drumul ungurilor. Incearca si tu cu romanii, Anonimule! Macar o CLIPA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un bautor de Azuga mi-a spus de curand in spirit de gluma originala (nu!) ca dupa fiecare bere e alt om si incepe o noua viata. Deci metempsihoza e ca berea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca s-ar afla ce face berea Azuga...Toata lumea ar da fuga...

    RăspundețiȘtergere
  5. eu cred ca la a cinspea si tot roman, mama ei de reincarnare...

    RăspundețiȘtergere

parerea mea