UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

joi, 16 aprilie 2009

X CAROL AL II-LEA

orchestra intoneaza “maana birjaaaaaaaaaaaaarrr ….”
http://www.trilulilu.ro/calamity/68c77113881f81
-Nu-mi place ce canta astia! Ce vrea sa zica ,,mana birjar”? Au vazut ca nu am o mana si-acuma gata, s-au pus cu mistoul pe mine! Ii impusc cu man-ailalta!
-Oh, nu nobile cavaler. E un cantec romantic. E de amor, intelegi? De amoooor…..!!!! De…. Aaaaaaaah! Mor!!!! Mi-am adus aminte! Nu trebuia sa parasesc dispozitivu’! Si nici obiectivu’!
-Ce obiectiv onorata signora?
-Nu pot sa-ti raspund iubite cavaler, din doua motive: unu, ca femeile are secrete de nepatruns, cu exceptia celor 99,9999% care se lasa patrunse atunci cand se indragostesc, ca de-aia se cheama ca e ele seducatoare si misterioase si doi, dar nu si in ultimu’ rand, cum se zice acuma la radio si la televizor, nu ma lasa deontologia profesionala.
-Ahaaaa! Vorbesti despre balet!? Colindau in tacere pe culoarele boltite ale Palatului Regal tinandu-se strans imbratisati, mai mult ea, pentru ca avea amandoua bratele. Se opreau din loc in loc uitandu-se la tablouri, la statui sau la cate un civil ratacit care fuma in post.
-Frumoasa si nobila signora, te-as cam… te-as cam….
-Spune nobile cavaler, spune….!
-Te-as cam….
-Teascam-teascam! Hai, zii odata! ,,mototolule” continua balerina in gand.
-Te-as cam…. saruta dar n-am cu ce.
-Treci, rogu-te peste prostiile-astea! N-am prea multa vreme, ca m-asteapta obiectivu’! Uite-aici e un loc taman bun! si in timp ce-i soptea lucrurile acestea, cu o mana se-nclesta hotarata in prohabul cavalerului, cu cealalta isi desfacu bluza iar cu a treia il propti violent, ca-n ,,Atractie fatala”, de soclul deasupra caruia se uita scrutator, cu doua camere mici de luat vederi ascunse discret in pupile si cu microfoane in urechi, capul de bronz al regelui Carol al II-lea, iar cu dreapta se sprijini de soclu.
-Fa, femeie esti nebuna!? baigui Calaretul pierzandu-si echilibrul si izbindu-se cu un parait de coaste de soclu. Capul regelui se balalangani de doua ori, aluneca de pe soclu si se infipse fara zgomot intre umerii Calaretului fara Cal.
-Tu esti Lupeasco?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

parerea mea