UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

duminică, 5 septembrie 2010

CONTELE INCAPPUCCIATO

 automotto:
sarlatania salveaza Romania

DUCELE DESCAPPUCCIATO 
duce-m-as si m-as tot duce

Deunazi, trecand prin astral cu diverse daraveri onirice am avut placerea sa stau la o shueta telepatica, sau channeling cum i se spune acum, cu  Nemuritorul Duce Descappucciato, shambalagiu din Feldioara. Luandu-ne noi cu vorba, din una-n alta, am ajuns cu discutia si la contele romanesc, Incappucciato. Si pentru ca acest straniu personaj livresc mi-a ridicat in timp niste semne de intrebare, ducele s-a aratat dispus sa-mi povesteasca istoria secreta a originilor sale si pe cele ale incapuciatului.  
"Titlul de duce, mi-a istorisit el, mi se trage de la o biata gluga (cappuccio) de coceni pe care mi-a  sterpelit-o un romanas de-al nost', iaca, nu-i stiu numele, cand m-a vizitat la domeniul meu Feldior-Ra, din Shambalambada. Asta se-ntampla pe vremea cand inca mai traia regretatul scriitor Ion Tugui." 
Pentru cei neavizati, ma simt dator sa fac o precizare. Dupa parerea spiritualisticilor americani, aplaudata de spiritualisticii de pretutindeni, regatul Shambalambada este de fapt o republica condusa de un consiliu. Ea se afla in mintea lor, simultan, in trei locuri:
1/-pe Pamant, in Tibet sau aiurea, daca este sa ne luam dupa parerea tibetanilor si a teosofisticilor, care au inventat si reinventat regatul,
2/-in astral, chiar deasupra Gradinii Maicii Domnului, cunoscuta sub denumirea vulgara de Romania, dupa opinia mult mai avizata a spiritualisticilor romani si
3/-in subteran, in interiorul Pamantului gol la interior, cu intrarea chiar pe sub Muntele Chasta din California, dupa opinia spiritualisticilor americani, evident.  
"Si iata cum, ramas fara gluga, eu mi-am asumat titlul de Descappucciato iar el, ramas cu gluga de coceni pe cap, pe cel de Incappucciato", mi-a marturisit ducele. "Desigur ca, vazand el ducatul meu si neavand nici pana in ziua de astazi un comitat cu care sa se faleasca in fata spiritualisticilor romani, s-a multumit sa afiseze in lume doar cu titlul de conte-redactor sef la o fitzuica spiritualistica serioasa si cu amicitia cu madam Melfioara sau Melfior-Ra, cum ii place ei sa-si zica". 

San Francesco d'Assisi incappucciato, de Francisco de Zurbarán, 1658

CONTELE INCAPPUCCIATO 
Ei si ce daca nu are un comitat, mi-am zis eu. Nu-i bai! Nu este singurul conte din istoria spiritualistica fara proprietate, caci nici celebrul mahalagiu ezoterist italian, Giuseppe Balsamo, care-si zicea Contele Alessandro Cagliostro nu avea un comitat si uite ca si fara el, a reusit sa prosteasca o gramada de lume. Celebritatea insa, vedeti domniile voastre, se catiga astazi mult mai greu si se pastreaza si mai anevoie, pentru ca la iesitul in fata este inghesuiala mare. Deocamdata insa, Contele Incappucciato n-are a se plange. L-a facut el din vorbe, inca de tinerel, pe regretatul Ion Tugui care, prin cartea sa, "Sapte ani apocaliptici", l-a propulsat in randul spritualisticilor inaltati romani? L-a facut. Are el titlu nobiliar italienesc a la Cagliostro, decalchiat dupa titlul tabloului lui Zurbaran? Are. N-a stiut el, ca vizitator al Shambalei din Tibet care este salutul tibetan, in cadrul unei conferinte publice a scolii MISA 
(http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=94262&st=930),
unde martorii spun ca s-a facut de ras si ca a fost demascat ca impostor? Etete, na! Si ce daca nu l-a stiut? Apare el in continuare la televizor ca sa-l admire tot ahtiatul dupa mistere, secrete, stiri de senzatie spiritualistice si manele, care casca gura la ZEROTV? Apare. Profeteste el intr-un delir spritualistic, profetii care nu se adeveresc? Profeteste. Este el bagat in seama de onorabilii domni Emil Streinu, Oreste Teodorescu si prezidentiabilul Dan Diaconescu, la posturi de televiziune cu emisiuni specializate in paranormalitati si cresteri de audienta cu channeling si manneling spiritualistic? Esteeee!  Scoate el bani cinstiti din cursuri despre chakre sau scriind cartulii spritualistice si articole in reviste? Scoate vezi bine. Pai si-atunci ce sa avem cu bietul om care castiga si el o paine. Ca doar munceste si nu fura. Mie personal imi este la fel de simpatic in strofocarea lui de a scoate un banutz si-o tzira de glorie de la creduli, ca si bioenergicul acela bucurestean, Horatiu (Horus Ra - a nu se confunda cu Melfior-Ra sau cu Feldior-Ra) Mihail, de-si zice Messia Iisus Hristos, care incearca pe toate caile sa-si vanda cartea autobiografica, si pe care incapuciatul de conte, simtind concurenta, il simte in coasta ca pe un os in gat, atunci cand ii sufla in ceafa, desi cu ceva timp in urma anunta cu parapon ca Marele Judecator, caruia nu-i poate spune numele, se afla printre noi. Ian vedeti aici in articolul lui, si mai ales in comentariile unde este citat chiar de catre comentatori, cum devine cazul cu "Falsii Messia": 
http://incappucciato.weblog.ro/2008/09/14/despre-falii-messia/
Indiferent de ceea ce va zice lumea, el va face in continuare channeling telepat cu Nostradamus si cu Merlin, nu atat pentru faptul ca astia doi sunt dornici sa il baga in seama, chiar daca sunt morti de multa vreme, cat mai ales pentru ca datorita globalizarii ezoteristice, channelingul cu brand-name-uri straine se cumpara mai bine decat cele cu nume indigene, gen Terente, Ramaru, Zamolxe, Mama Omida, Deceneu, Pazvante Chioru, Gogea Mitu sau Ceausescu (de Pacala nici nu poate fi vorba). Si unde mai pui ca este singurul maestru spiritual in viata care a reusit sa numere navele a 275.000.000 de civilizatii extraterestre care stau imprejurul Terrei, gata sa ne ajute pe noi sa evoluam spiritual. Cat despre titlul de conte, pe acesta nu i-l poate lua nimeni, niciodata, pentru simplul motiv ca si l-a acordat singur. Iata un interviu luat de revista Catavencu. Vizionare si lectura placuta!


Doamne, dormi?
Doamneeeee.... !!!
Doamne, daca nu dormi, ia uite ce fac contii si cristosii astia pe-aici, prin gradina Maicii Tale:

Trebuie totusi sa va marturisesc un secret care ma apasa si anume ca povestea cu Ducele nu este inventata de mine, asa cum ar parea la o lectura superficiala. Ea este reala si mi-a fost dictata telepatic, prin channeling, nu de catre Duce, ci de catre insusi  managerul Consiliului Executiv al lui Iisus, de Contele de Saint-Germain, in aramaica, retroversiunea apartinandu-mi personal. Ducele Descappucciato de fapt sunt eu. Daca nu ma credeti veniti sa vedeti: am patru flacari violet la aragaz.

Desene de Dan Ioanitescu 

71 de comentarii:

  1. >:D< !!! (bineinteles daca imi permiti...)

    Siii... sa inteleg ca aceasta este invitatia la shueta de mai de multisor??? voalata sub invitatia de a vedea aragazul tau cu 4 flacari??!!! :)))))) !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iar bascau:D.Bine ai revenit.De marii conducatori de obste si de multitudinea de "destepti" din diferite domenii ,cind te legi? Chestia cu flacara violet,chiar 4 flacari,ma indoiesc ca folosesti altceva decit cuptorul cu microunde sau plita electrica,care se apropie mai mult de fizica cuantica decit de incapacitati:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristiana,

    Na, ca nu m-a dus mintea pana acolo dar vad ca se potriveste! :) Am o retinere, totusi. Daca sunt discromat, Doamne feri!, iar flacarile sunt albastre ca la toata lumea, o sa ma suspectezi ca sunt mincinos... :))

    Si mai este un aspect. Daca in loc de orbul culorilor, am de fapt orbul gainilor iar contele de Saint-Germain exista si se manifesta, ce ma fac? No, ca trebuie sa ma mai socotesc. Daca ma trezesc ca Incapuciatu, cu voci in cap, care imi vor spune sa-mi retrag articolele sau sa ma arunc in urma metroului, ce ar trebui sa fac? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Adi,
    Pai daca nu mi-a dat si mie Dumnezeu inteligenta sociala sa prostesc lumea, ce sa fac...!? :)) Nu sunt bun nici de popa, nici de politician si nici de spiritualistic. Numai la asta ma pricep mai bine: sa marai... ! Ca tot romanul... :)

    Fizica cuantica... eeee!!! Desigur! :) Doar o traim cu totii in timpul vietii noastre terestre, decat ca nu o bagam tot timpul in seama. Bunica zicea ca nu poti tine doi pepeni intr-o mana si tot ea avea expresia "sa stai cu curu in doua luntri". Cam asta incercam si noi: sa ne mutam cu totul intr-o luntre noua!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici o problema, Dan. A fost o gluma de ramas bun!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pleci in concediu?
    O vacanta frumoasa iti doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. :)))))))))))))))))cred ca acest,incapacitato,ups"incappucciato"ce l-am descoperit cred ca pe vremea cand defunctul canal TL7abc,mai functiona,credeam ca s-a dus si el de unde a venit,impreuna cu alt zanatic hancu si ala istrate,care ne tot ameninta cu seismul major in romania ce stim cu totii ca se apropie daca ne luam dupa statistici,si nu ca-s eu mama omida insa cred ca in doi trei ani e posibil sa-l simitim pe pielea noastra iar mosii respectivi sa apara la "oateve",spunand mandrii....v-am spus eu ca va fi!..etc.etc.....dar cea mai incantata sunt ca iata am ceva in comun cu tine...tot patru ochiuri de aragaz:)))))..doar ca unele ochiuri la mine mai arunca si cate o flacara rosie,deh in amintirea defunctului regim in care trairam o epoca de aur,adica de aoleu care iata se tot actualizeaza mai ales de cand avem atatia profeti prin tara asta......prin urmare cravata rosie din trecut cu cravata violet din prezent au ceva comun..ce?ghici ciuperca ce?:))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Cuscra?
    De fapt situatia este cam albastra caci aragazul si cu mine ne-am privit mai indelung, ochi in ochiuri, si... minune! Cred ca flacarile acelea intre timp au virat mai spre albastru.

    Da! Ai perfecta dreptate! Flacara Rosie nu va muri niciodata! Din pacate inca ne mai bantuie pe noi cei care ne-am fript cu ea! :))))

    RăspundețiȘtergere
  9. cuscre,
    lasa ca nimeni nu e ocolit de albastrul situatiei insa mai grav este ca se indreapta spre negru,ca deja cenusiul s-a depasit...nu pot sa cred ca au trecut 20 de ani de progres in regres..dar asta e..mai speram..ca vorba ceea "speranta moare ultima"....zic si eu!....

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe Saint-Germain !
    Incappucciato are blog .Sa-l invitam pe aici !:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ryana,

    Situatia... recte criza este construita de noi. Ea sta pe plasa de vorbe. Deocamdata rele.

    Daca maine,vorbele bune le vor inlocui pe cele rele, prin declaratiile oficilialilor, iar presa ar sustine din spate si ar incuraja un fenomen pozitiv-lucru de care ma indoiesc ca va fi capabila - atitudinea oamenilor fata de criza s-ar modifica si am putea depasi handicapul. Prin vorbe am intrat dar uite ca nu reusim sa iesim la fel.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nima, :)

    Buna provocarea. Desi mi se pare usor ciudat, pe mine unul nu ma deranjeaza. Si cam cum ar trebui sa sune invitatia?

    Mai falsule conte, tocmai te-am umplut de respect pe blogul meu, pentru prostiile pe care le debitezi in mass media, n-ai vrea tu sa confirmi ca am, sau dimpotriva, sa infirmi, ca n-am dreptate cand te percep ca pe un impostor?

    Nu a catadixit sa raspunda la reprosurile care i s-au adus pe propriul sau blog pentru impostura si duplicitate, de ce crezi ca ar face-o aici?

    Vorba Cristianei: "cand te repezi pe scena trebuie sa te astepti si la aplauze si la oua clocite."

    RăspundețiȘtergere
  13. Dan,
    totusi vorbele nu tin de foame....problema este ca ni se potriveste de minune sintagma,in tara orbilor,chiorul e imparat...sa nu uitam ca iliescu a fost ales dupa mineriada parca in duminica orbului,iar acum stim cine este in capul statului...

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu , in nici un caz nu as arunca cu oua( clocite?).
    Este un biet om care a avut momentul lui cand s-a crezut ridicat cu doua degete deasupra celorlalti ...si n-a avut taria ( cultura ?) sa ramana amestecat cu multimea .
    Am intalnit o femeie pe care am acuzat-o ...de multe ...ohoo...de prea multe ! Pana cand , obosita (cred) de atatea incercari de a ma convinge , a ramas tacuta , descurajata .
    Eram, atunci, in camera unde tin candela ...
    SI S-A APRINS CANDELA...SINGURA !
    Si eu si ea am invatat bine "lectia". Ea sa taca , eu sa nu acuz.
    Se-ntampla "lucruri", dar Vanitatea este pe apropape ...si greu de stapanit .
    Ni se-ntampla "lucruri", dar nu pe scena .

    RăspundețiȘtergere
  15. Nima,

    Privind lucrurile asa cum le prezinti deodata ma vad un fel e calau. Bun! Sunt. Lectia vanitatii mi-o insusesc si dupa ce il iau putin in tarbaca si pe Cagliostro, ma opresc. Asta ca sa termin seria de conti. Nu pe el ar fi trebuit sa-mi vars oful, ci pe multi ca el, care colporteaza tampenii. El bietul, este un exponent al unui fenomen intalnit printre spiritualisticii care se obstineaza sa manance ce nu trebuie si nici macar nu-si dau seama cat rau provoaca. Si daca nu-mi trecea prin cap sa ma ocup putin de falsii conti, poate ca nu mi-ar fi intrat in atentie.

    Uite o mostra de aritmetica elementara, care ma impinge cu gandul ca daca oamenii cu aplecari spirituale ar dumica putin gogosile servite prin carti de scriitorii "spiritualisti" americani, nu ar mai intoxica credulii la randul lor cu prostii. Dar ce prostii... !!!
    Iti reproduc in comentariul urmator mostra de perle de-ale preopinentului si comentariul bunului meu prieten Radu (alt Radu) la acestea.

    RăspundețiȘtergere
  16. Comentariul lui Radu T.
    Citat:
    "Această reţea de portaluri a fost constuită cu peste 20.000 de ani în urmă, de către o mare echipă de spirite ale luminii, condusă de Zeul Thot – Hermes. De aceea a şi fost numită Reţeaua celor 13 Piramide ale lui Thot. În medie sînt cam două Piramide Energetice pe fiecare continent, cu excepţia Antarcticii şi a Asiei Mici, unde sînt cîte una. Aceste Piramide energetice sînt plasate într-o dimensiune paralelă, pentru a nu fi accesate de cei neavizaţi, care pot strica lucrurile. Sînt active, şi toate sînt conectate la Mama Piramidelor – dacă putem spune aşa, care se află în Carpaţi, în Bucegi, într-un plan paralel, sub stricta supraveghere a spiritelor sacerdorţilor geto-daci."

    Senzational, din 13 piramide total scade, cite une pentru Antarctica si Asia Minor si raminem cu 11.
    Daca sint insa 2 piramide pe fiecare din restul de continente, atunci, clar ca lumina zilei, in afara de Antarctica mai avemn inca 5 continente si jumate...

    Deci, fie Europa, Africa, Asia, America de Nord, Anerica de Sud , si Austr....or
    Europa, Africa, Asia, America (Nord si Sud laolalta) , Australia si jumate de continent de rezerva pentru viitor, fara de nume deocamdata.

    Uita vezi si noi care credeam ca stim geografie.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dincolo de lipsa cunoştinţelor de geografie, e normal ca omul să n-aibă habar unde-s localizate. Ar fi fost culmea să ştie!
    :))
    Aşa că să-i trecem cu vederea bulibăşeala involuntară a informaţiilor. Spiritul lui Pristanda este de vină.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Stanjenel,:))

    Ei, ca doar nu numai aritmetica si geografie... Ce note sa fi avut el la fizica? :)
    Ia sa vedem ce ar putea insemna "dimensiune paralela".

    Cunoastem trei dimensiuni aferente spatiului: lungime, latime, inaltime.
    Cunoastem si pe a patra dimensiune: spatu-timpul.
    Pe a cincea dimensiune nu o cunoastem si nu o putem defini, daramite pe a sasea, unde ne vom inalta odata cu vibratiile noastre. cum ne promit spiritualistii. :)))

    Dar sa trecem.... :))
    Dimensiune paralela la ce? La care dintre cele patru dimensiuni se refera incapuciatu' cand vrea sa ataseze o paralela? Cred ca la niciuna, caci exprimarea este fundamental gresita. "Plan paralel" cum se exprima mai apoi admit, lume paralela poate, dar dimensiune paralela este deja un nonsens.

    RăspundețiȘtergere
  19. Păi, nah, nu mai poate omu' să facă o glumă, că repede îl scoţi la lecţie!
    :)))))))))
    Dar, tot domnia ta dai şi răspunsul. Iote-te:
    "CUNOŞTEM trei dimensiuni aferente spatiului: lungime, latime, inaltime."
    (Ar mai fi si timpul...dar altceva voiam eu să spun.)

    Problema e simplă. NU cunoaştem pentru că NU avem capacitatea să percepem aceste dimensiuni. Dar asta nu înseamnă că ele nu există ci doar că sunt inaccesibile cunoaşterii noastre prin mijloacele contemporane.
    Exemplu: până la inventarea microscopului, oamenii habar-n-aveau de existenţa unor microorganisme. Poate le bănuiau (cum facem noi acum cu "dimensiunile" numerotate de la 4 în sus), dar nu aveau dovada existenţei lor. A fost suficient ca cineva să se gândească la o "extensie" a analizatorului vizual care să-i mărească acuitatea şi brusc lumea noastră s-a "populat" cu o mulţime de arătări microscopice, "inexistente" până atunci.
    La fel si cu telescoapele şi cu planetele şi stelele universul apropiat.
    Acum, dacă vrei să fac putin pe savanta deşi e clar că-s bâtă, aş putea să-ţi povestesc despre "anomaliile" descoperite de astrofizicieni. E vorba despre acele locuri din univers unde lumina se comportă total anapoda faţă de toate legile şi principiile fizice cunoscute. Nu care cumva pe acolo se petrece ceva ce ne face să bănuim existenţa unor fenomene care, pentru a se produce, au nevoie de mai mult decât lungime, înălţime, lăţime, adâncime şi timp?

    RăspundețiȘtergere
  20. Da, Nima, chestia cu "adâncimea" mi-a amintit că sunt unii care trec pe răboj şi forţa gravitaţiei. :)
    Acum, mie îmi e dificil să pricep cum gravitaţia poate avea sens de "dimensiune" dar nu mă miră. La ce rumeguş am eu în tărtăcuţa, de mirare ar fi fost să înţeleg!
    :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  21. (D)imense sunt presupunerile ...Si asta e bine ! Imaginatia, Intuitia si Inspiratie ne vor deschide si alte porti.

    :))) In tartacuta mea o fi ceva rumegus ?...Ash...

    RăspundețiȘtergere
  22. Păi, eu i-am răspuns lui Dan care vorbeşte în general de cunoaşterea ştiinţifică.
    Oamenii au două mari modalităţi de a căpăta cunoaşterea: prin prelucrarea raţională a datelor furnizate de simţuri (iar aici ştiinţa şi tehnica funcţionează drept mijloace de extensie ale sensibilităţii şi raţionalităţii naturale umane) şi prin revelaţie (unde credinţa este condiţia de bază).
    Ambele căi sunt interdependente şi... limitate, din păcate!

    RăspundețiȘtergere
  23. Despre rumeguş, nu mă bag la alţii, dar în ceea ce mă priveşte îl rog pe Dan să nu se fâţâie vreodată cu flăcăriile alea (fie ele roşii sau violet) pe lângă tărtăcuţa personală.
    Că n-am luat la cunoştinţă de normele PSI şi cine ştie ce belea iese. Se ştie că rumeguşul ia foc uşor.
    :)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  24. erată: flăcările (iar mă bâlbâi!)
    :)
    de frică, pe semne.

    RăspundețiȘtergere
  25. :))) Heiii...ardem dimensiunile !
    Deocamdata ...in tartacuta le avem :))
    Eu vreau sa-mi sara capul in ...flacari ...verzi :))

    RăspundețiȘtergere
  26. Cam distructivă atitudine. Ce ai bre cu dimensiunile?!
    :)
    Şi de ce tocmai flăcări verzi?!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  27. A...DAN...CI...MEA culpa !

    Blue...pentru dimensiunea in care vietuim ...au cazut INGERI !

    Acum vrem NOI sa dam buzna la ei :))

    RăspundețiȘtergere
  28. :)
    Înţeleg, eşti împotriva amestecului interdimensional. Nici măcar cu paşaport şi toate vizele aferente?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Păi, ar fi cam greu să "repatriezi" îngerii. :)

    Dar poate tocmai de aceea există...
    "cele 13 Portaluri şi cei 13 Prelaţi care cunosc secretul folosirii lor."
    :)))))))

    O după-amiază frumoasă,

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  31. PS. Şi dacă Portalul e chiar Prelatul? Adică prin el se face trecerea interdimensională?
    :)
    Atunci rezolvăm şi dilema lui Dan: Prelatul este simultan şi aici şi în celelalte ipotetice dimensiuni, fiind el însuşi o poartă de trecere.
    :)

    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  32. Ominprezenta in "adancinea"...prelatului !

    Esti buuuuuna !>:d<

    RăspundețiȘtergere
  33. Asa cred si eu.
    Locul (spatiul) si timpul (clipa) primesc pe Calatorul care poarta cu el puterea de a face pasul.

    RăspundețiȘtergere
  34. :)
    "adâncinea" Prelatului?
    Şi tu eşti uluitoare în felul în care te joci cu-cuvintele.

    (Nu-s nicicum, bre. Îmi suflă un Înger prin intermediul intuiţiei. Io habar-n-am de niciunele, dar el mă îndrumă cum să le leg între ele ca să capete un înţeles.)

    Îmbrăţişare,

    RăspundețiȘtergere
  35. Nu "adancinea ", ci "adancimea ":d

    RăspundețiȘtergere
  36. "adânc-in-ea"?
    :)
    Pardon, "adâncimea" voiam să spun.

    RăspundețiȘtergere
  37. (prima oară, deşi pare greşit exprimat, în realitate ai spus adevărul: "ominprezentă, adânc-în- ea")

    RăspundețiȘtergere
  38. "Intelepciunea"...inconstientului ?
    "Participare"?:))

    RăspundețiȘtergere
  39. Îngerul meu, care, sărmanul, face tot felul de artificii ca protejata lui să "priceapă". Vă roagă să participaţi şi să-mi desluşiţi, pe-nţelesul meu, toate cele.

    Mulţumesc. Şi Lui şi vouă.

    RăspundețiȘtergere
  40. Blue, eu am inteles mecanismul "portalurilor" in felul in care structura "portalului" poate crea, in anumite conditii, spatiu de trecere intre dimensiuni= structuri planetare (sunt zonale, dar sa ne limitam momentan la "local") paralele de alta frecventa a vibratiei. Avem o exprimare de paralelism, dar ele se intrepatrund de fapt. Totusi ocupa spatii si in jurul nostru, iar radiestezistii cu care am discutat inca din 1995 despre ele stiu foarte bine aceste lucruri.
    Pentru o trecere intre dimensiunile de vibraţie superioară şi dimensiunea noastra, se folosesc anumite portaluri (celule de fapt, de stabilizare vibrationala). Mai precis, locuri legate de puterea lor desfasurata in echilibru.

    RăspundețiȘtergere
  41. Dar pentru o astfel de trecere trebuie puterea "prelatului" de fapt nu e prelat, dar este entitate de maretie pe care prelatii nostri doar o copiaza, o mimeaza, caci sa fiu iertata, nu se ridica la inaltimea imaginii pe care unii o cunosc din descrieri ale celor care chiar i-au vazut...
    Ajutatorul dimensional (este aici o chestie cu "Calatorii" si "Nenumitii" se fac confuzii cu oameni care au niste puteri nici de ei stiute in toate timpurile intruparilor lor, o sa mai discutam despre ei) deci ajutatorii dimensionali au forta de a face acest pas dimensional, de a trece din Lumea lor in Lumea noastra. Forta lor activeaza locul, nu altceva, fara aceasta forta locul ramane doar de echilibrare vibrationala ca orice alt loc printre sutele de milioane de pe Pamant.
    De fapt nu este el poarta de trecere, ci faciliteaza doar trecerea. Nu pentru ca nu ar putea sa fie, ci pentru ca se tine seama de locurile care nu dezorientează oamenii si vietuitoarele locurilor.

    RăspundețiȘtergere
  42. Mai sunt locuri care au altceva specific, o activare ce se poate vedea chiar la piramida eterica din stanga cum iesi din Sinaia spre Valea Larga. Acolo apare intr-un loc deosebit de echilibrat o activare prin sfera de lumina roz-aurie. Se poate ca la acel loc se refera textul citat de Dan. E numai o idee, poate textul se refera la altceva, mai sunt structuri si prin alte parti: spre Padina, spre Coltii Morarului (nu am ajuns, nu stiu mai multe). O stiu multi. Cand am vorbit despre acel loc, imediat au confirmat mai multi, in feluri prin care am inteles ca ei chiar au vazut-o.
    La Babele un preot clarvazator, om deosebit, vorbea despre un punct dimensional, la fel mai este un punct ca si la Valea Larga pe undeva pe Valea Boziorului Buzaului, pe care chiar l-am studiat si eu.
    Dar trebuie sa intelegem ca in alte parti ale lumii sunt structuri si mai spectaculoase, ca sa zic asa. Nu trebuie sa ne infoiem cu ale noastre.
    Toate popoarele sunt ajutate in toate modurile posibile.

    RăspundețiȘtergere
  43. De fapt sa ne intelegem bine, ceea ce credem a fi piramide de multe ori sunt conuri si sunt structuri tip plex energetic. Dar nu stiu mai mult decat atat, nu am facut prea multe studii inca. Asa le vedem ori cu coada ochiului, ori cu vedere mentala. Si apar ca si cum ar fi piramide.

    RăspundețiȘtergere
  44. Cris, e posibil să fie aşa cum spui. Sună logic.
    Eu mă rezum să citesc ce spui fără să emit vreo părere, pentru că am luat cunoştinţă de aceste fenomene abia acum.
    Ceea ce ştiu eu despre toate aceste lucruri se rezumă la:
    - o experienţa onirică conştientă, când am fost "teleportată" într-o încăpere dintr-un munte (semăna cu un fel de peşteră) în care am avut onoarea şi privilegiul de a fi "cercetată" de 12 personaje cu aspect de călugări, cărora nu le-am putut vedea feţele. Au murmurat ceva, ca un fel de "zumzăială" şi atunci mi-am văzut aura foarte clar. Era de un bleu deschis, strălucitor şi avea irizaţii argintii şi violet. Concomitent am simţit o stare minunată, de bine. Această experienţă am avut-o acum aprox. 2 ani, dacă nu chiar 3. Şi am povestit-o apoi unor persoane care erau mai documentate decât mine, iar ele mi-au explicat că cei "12 călugări" ar putea fi ghizii mei spirituali.
    Abia acum am făcut legătura, intuitiv, intre acea întâmplare şi posibilele piramide energetice, fără a avea pretenţia că am înţeles pe de-a întregul.

    Despre existenţa pe glob a unor zone cu energii aparte, am citit doar. Şi mă gândesc acum, în special, la Triunghiul Bermudelor, ca fiind o locaţie ale cărei fenomene au fost îndelung mediatizate. Am mai citit şi de anomaliile energetice care se produc în zona Bucegilor. Dintre acestea, mi s-au părut deosebite declaraţiile meteorologilor care locuiesc acolo şi care păreau sincere şi cât se poate de credibile.
    Despre mecanismul activării acestor portaluri, habar-n-am, dar am convingerea că dacă va fi util şi necesar să aflu, atunci ei se vor îngriji să primesc informaţia şi înţelegerea respectivă. Dacă nu, nu-i bai, fiindcă ştiu ei mai bine ce se cuvine.

    Oricum, eu îţi mulţumesc mult pentru disponibilitatea şi răbdarea ta de a-mi explica.

    Te îmbrăţişez cu mult drag şi profundă recunoştinţă,

    RăspundețiȘtergere
  45. Dane, am reflectat adânc la cele scrise de domnia ta şi am ajuns la următoarea concluzie: te înşeli! Băşcălia salvează România. În acest sens, sperăm în reînvierea lui Bulă, singurul care mai poate face ceva cu spiritul amorţit al unora dintre români.
    :))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  46. Dragi daci-rumani. L-am cunoscut si eu pe Contele Incappucciato, in persoana chiar :P. Si desi la inceput i-am dat credibilitatea de a spune adevarul (pana as fi descoperit clar dovada ca vorbeste prostii), nu a durat mult pana sa ma prind putin de cap.
    Dupa ce mi-a spus chestii despre faptul ca e incarnarea a nu stiu cate spirite (unele pe jumatate sau sfert transpuse in el), apoi mi-a spus ca de fapt el e doar mesagerul acestor spirite. Dupa cateva luni de zile, m-am trezit ca nu, el chiar e incarnarea lor. Scade si creste asta ca dolarul din cate vad...

    Oricum, acum ca m-am distantat de el (pentru ca vezi doamne, sunt controlat de o fiinta intunecata, al carei pion sunt!), am o sumedenie de povesti despre "maestrul in stiinte spirituale"...

    Oricum, tot respectul pentru articol. Tare de tot !!

    RăspundețiȘtergere
  47. Dan, daca-mi permiti, iti mai ofer niste material:
    http://www.revistacosmos.ro/zamolxe-parintele-romanilor/
    http://www.revistacosmos.ro/zartres-ne-vorbeste/

    RăspundețiȘtergere
  48. Corinna,
    Iti multumes frumos! Nu este nevoie sa-mi ceri permisiunea, poti comite ce iti face tie placere. :))

    O sa le citesc cu atentie MAXIMA. :))))

    RăspundețiȘtergere
  49. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  50. Dane, uite cum vad eu problema, privind din punctul de vedere al celui care a avut multe experiente chiar in acest domeniu: confuzia, necunoasterea in profunzime nu pot fi luate drept impostura. Acolo unde cineva vede un singur lucru, altii pot vedea mult mai multe. Sau de loc. Toti am crezut orbeste ceva la inceput, dusi de aparente religioase sau de alta natura pe o cale care se lumineaza - mai repede sau mai tarziu.
    Pe blogul Corinei sau al lui Eldariel am citit ceva ce merita studiat : nu poti discuta daca nu ai trait asa ceva. Punct.
    Dar in societatea noastra fiecare este doctor pe foamea altuia ... Nu toata lumea ajunge sa manance cozonac, inainte de a manca paine goala...
    Si eu l am cunoscut pe acest om si nu mi-a placut felul in care a procedat cu o sala intreaga. Dar cand i am ridicat o spranceana a luat masuri imediat. E promitator, zic eu. Din alte puncte de veder nu sunt chiar de loc de acord cu el. Dar nu-l vorbesc de rau.
    Cred ca aici sunt multe nuante: si mai devreme sau mai tarziu le vom intelege cu totii.

    RăspundețiȘtergere
  51. Corinna,

    Primul articol imi era deja cunoscut si l-a folosit mai demult ca sa dau un exemplu pe dos dacomaniacilor, care resping crestinismul (cei de pe "reteaua literara" -neozamolxianistii), numindu-l peiorativ si malitios-reprobator "iudeo-crestinism". Aici vorbim de doua channelinguri care se bat cap in cap. Unul, cel al lui Marcu (el este incapuciatu?) in care Zamolxe se tine de mana cu Iisus si altul, al uneia, Mihaela Palade, posta pe "retea" in care Zamolxe n-are nici in clin nici in maneca cu Iisus dar are cu vibratiile inalte si cu trecerea blablablabla....

    Pana la urma sunt niste channelinguri scrise la betie, si spun asta ca sa mai indulcesc intentiile celor care le-au compus si ca sa nu spun ca de fapt sunt scornite cu un scop si pe deasupra si mincinoase.

    Pe cel de-al doilea pe care mi l-ai propus nu-l stiam, dar este in mod vadit spiritualistico-delirant.
    Multam!:)

    RăspundețiȘtergere
  52. Draga Cristiana,
    Scopul nu scuza mijloacele. Cel putin in spiritualitate.

    Daca poate mai putin decat afirma se aplica zicala ca prostu daca nu-i fudul parca nu e prost destul.

    Eu socotesc ca daca nu poti fi sincer si onest, stai dracului Doamne iarta-ma in banca ta, du-te dracului Doamne iarta-ma la biserica si spovedeste-te si nu mai prosti si pe altii. :)))

    Daca omul insa este sincer, poate, ce afirma ca poate si stie ca e corect, ceea ce zice ca stie, imi torn tarana in cap si dau anunt in toate ziarele de mica publicitate din Romania sa ma ierte pentru atac.

    Pana la urma nu am nimic cu bietul incapuciat, ci cu fenomenul pe care il reprezinta.

    RăspundețiȘtergere
  53. Pai atunci, eu ce caut pe aici.....
    De reflectat...

    RăspundețiȘtergere
  54. @ Dan: Mda, total de acord ca acele "mesaje" au un anume scop si nu e deloc unul de informare...
    Oricum, vreau sa-ti mai spun ca am fost foarte impresionata sa dau de blogurile tale, pot sa zic ca am rasuflat usurata sa vad ca exista cineva care chiar ia atitudine si prin umor incearca sa scoata in evidenta absurditatile promovate pe net drept spititualitate.
    Am incercat si eu mai demult sa trag un semnal de alarma(vezi aici: http://awakeninginspirals.blogspot.com/2010/02/spiritualitatea-e-in-trend.html ), din pacate n-a avut prea mare rasunet, dar promit sa revin in forta curand , motivata de exemplul tau :)

    RăspundețiȘtergere
  55. Dan, tot ce am este experienta mea, si prin asta am vazut ca incapuciatul nu poate cate afirma ca poate. Ba mi-a dat-o-n bara rau de tot si ca sa-si ascunda esecul, a dat-o pe abureli masive in loc sa recunoasca (MACAR!!) mai intai ca da, a vorbit prostii. Si asta nu o data. O atitudine de genul asta din partea unui cautator spiritual mi se pare putin... ciudata. Ce e mai important ? Adevarul ? Sau statutul in ochii celorlalti ?...

    Personal, pot sa-ti zic ca nu o sa-ti pui tu prea curand (in viata asta...) tarana pe cap. :P

    Cristiana... de ce-ti pui intrebarea ? Te consideri din aceeasi categorie cu incapacitatul ?

    RăspundețiȘtergere
  56. Dan, Virgil Marcu nu este incapacitatu. Acesta apare cu Contele Incappucciato, evident. Virgil Marcu este un domn placut ca si prezenta, motiv pentru care ma intreb... ce pasca mea zamolxiana cauta pe langa "Conte" ?...

    Eu cred ca Zamolxe sta bine-mersi in Valhalla la un pahar de vorba cu Iisus si rad de le crapa falcile de inventiile pe care le fac unii oameni pe seama lor. De intervenit... de ce ar face-o ? Fiecare trebuie sa treaca prin copilarie, ca sa invete, nu ? Si nu o zic condescendent. Nici eu nu ma consider inca atot-stiutor legat de channeling, precum unii de la revista Cosmos :P.

    RăspundețiȘtergere
  57. Da, pentru ca si scrierile mele sunt esoterice. Ori, eu aici am vazut batjocura pentru multe scrieri esoterice.
    Nu stiu altceva depre el, desi l am intalnit o data si l am tratat cu spranceana ridicata.
    Dar..mai e ceva.
    I am scris si lui Dan, si pe mine m-au axfisiat scrierile sale, pana cand am vazut ca le ia din channelingurile americane pe care am ajuns sa nu le mai suport. Dar stand de vorba cu prietenii mei, facandu-ma chiar avocatul lui... Metatron!! am ajuns la concluzia ca oamenilor li se da dupa cat pot intelege, iar americanii nu pot intelege acum decat calatorii cu nave interstelare, conduse de conducatori stralucitori.
    De scrierile astea ma luam eu de el, si acum nu ma mai iau. Nu am de ce sa le adopt, dar nici nu le mai contest.
    I am promis lui Dan ca imi scriu parerea, pe blogul meu.
    In rest... Dan stie parerea mea.. voi sunteti barbati, nu va scoateti ochii ca femeile... Boxati si apoi va strangeti la un pahar cu vin...
    E bine.

    Pentru mine deja e trist. Ma simt chiar ca musca in miere.
    Ciocarlia a-nghetat...

    Toate cele bune...

    RăspundețiȘtergere
  58. Dar scrierile mele (pe blog, ca restul nu sunt publice) despre ce sunt ? Reproducerea asexuata la gugustiuci ?

    Daca nu te simti din aceeasi oala cu cei care doar inventeaza pt atentie si marketing, de ce consideri ca ai fi inclusa si tu in grupul incapacitatului ? Eu personal stiu ca nu urmaresc sa atrag atentie, nici sa ma folosesc de informatii pentru a-mi construi nu stiu ce identitate de mare spiritualist, sau sa castig bani doar de dragul de a fi cu bani. Si nu ma deranjeaza cand Dan mai ia peste picior vreunul cu intentii benefice pentru cultura spirituala. Am fost si eu luat peste picior de altii si m-am agitat doar cand eram nesigur pe ceea ce spuneam. Cum vremurile alea au trecut, acum doar ma retrag cand nu sunt luat in serios si-i las pe fiecare cu glumele lor.
    Nu stiu ce sa zic... cum am spus, daca nu te crezi in aceeasi treaba cu incappucciato, nu-ti mai pune intrebari de genul.

    Cat despre americani... se pare ca peste tot am imprumutat din nestiinta lor. Ca sa nu zic mai dur. Il las pe Dan sa se exprime mai colorat la adresa fanilor sf-ashtar-nave spatiale etc din America.

    RăspundețiȘtergere
  59. Buna dimineata dragii mei,

    Neaparat trebuie sa stie Cristiana ca nu m-am uitat chiondaras la scrierile ei, decat in masura in care nu intelegeam ceva si atunci am intrebat. Cristiana trebuie sa mai stie, desi stie, ca intotdeauna am tras o linie clara intre cei care se balacesc in spiritualitate si pe care i-am numit spiritualistici si cei care traiesc in spiritualitate pe care i-am numit spiritualisti. Am postat pe "buric" parerea mea despre asta. O sa caut linkul. Primii colporteaza tot felul de tampenii nedigerate, luate cu copy-paste, uneori chiar si mental, din laturile spiritualistice care infecteaza net-ul iar ceilalti sunt creatori si traitori de spiritualitate. Aici, la spiritualisti, alaturi de ea ii asez pe Adi, pe Eldariel, pe Nima, Pe Iris si probabil pe Corinna, caci inca nu i-am citit blogul. Si mai sunt, dar nu e cazul... Pe ei, pe voi, va iau in serios si sunt intotdeauna atent si ce, si cum comentez, chiar daca uneori dau impresia ca o scald. Daca mie nu mi-a fost dat de catre Dumnezeu sa fiu inauntru, atunci macar sa pot intelege cate ceva prin ochii vostri. De ceilalti, si de opiniile lor.... Sincer? Nu-mi pasa. Sau imi pasa in masura in care pot culege cateva perle din balegar.

    Cristiana,
    Esti hipersensibila si extrem de suspicioasa. Nu nega, ca esti. Nu te-am atacat niciodata si nici n-am coalizat cu nimeni niciodata in detrimentul tau. M-am bucurat foarte tare ca esti inteleapta si ca iti dai seama ca demersurile mele pe net sunt ale unuia debusolat care sta cu pardon, curu'n doua luntri. Nu vorbesc despre mine cu placere, caci nu sunt, stiu bine, buricul pamantului. Caut, iar uneori o fac prost. Imi cer iertare daca am dat din nou cu mucii'n fasole!:)))

    RăspundețiȘtergere
  60. Eldariel,
    Imi pasa de Incapuciat cat imi pasa de ceilalti doi falsi conti, de Saint-Germain si de Cagliostro. Din pacate m-am plictisit sa-l iau si pe Cagliostro in tarbaca, e mort demult, Dumnezeu sa-l ierte si pe el si pe ceilalti doi, pentru modul cum au reusit sa-ncurce mintile unor oameni pana in ziua de azi. Si sa ma ierte si pe mine daca vorbesc cu pacat.

    Imi cer din nou iertare fata de tine pentru neindemanarea pe care am avut-o aducand articolul tau pe blogul meu dar crede-ma, mi-a placut atat de tare incat nu m-am putut abtine. Foarte rar postez articolele ale altor oameni , nu din ciuda, ci pentru ca nu mai prididesc cu prostiile mele. Pe fiecare blog am cate cinci-sase articole nefinalizate, ca oricare dintre noi, banuiesc. Ma bucur sincer ca v-am cunoscut pe tine si pe Corinna si trebuie sa-i multumesc neaparat lui Adi pentru aceasta. Din pacate, uite, am cam obosit si s-ar putea sa ies tot mai rar in fata.

    RăspundețiȘtergere
  61. Corinna,
    Ma incarci cu niste merite pe care nu mi le asum. Intamplarea a facut sa reusesc sa ma imprietenesc pe net cu cativa oameni de forta, cu opinii diferite, care s-au placut mai mult sau mai putin, dar care m-au stimulat. Fara ei, n-as fi facut nimic. Si nici asa nu consider ca am facut vreo mare branza, caci sunt la fel de nelamurit, chiar stiind incomparabil mai mult, decat atunci cand am intrat timid pe net. Asta a fost in decembrie 2008.

    Ai toata blogosfera in fata ta. Cauta oameni de calitate si in orice caz nu aplaudaci. Este esential ca sa-ti iasa cum iti doresti. Eu unul iti doresc succes si voi incerca pe masura posibilitatilor sa tin aproape, caci te-am vazut curata la suflet, ca si pe Eldariel. Si sa mai stii ca in privinta celor care se afla primprejur, chiar si a celor care i-au displacut lui Eldariel, nu-l banuiesc pe niciunul de rea credinta. Ba din contra. Dar modul cum isi afirma fiecare ideile si opiniile ii priveste pana la urma doar pe ei. Eu ma bucur ca, desi au opinii disjuncte asupra unor chestiuni importante, nu parasesc meterezele.

    RăspundețiȘtergere
  62. Dan, cand imi vei "rasfoi" blogul, vei intelege ca nu fac parte din categoria spiritualistilor; ma intereseaza spiritualitatea ca domeniu plin de posibilitati(sunt genul de om care nu respinge nimic pana la proba contrarie), si o includ in preocuparile mele asa cum includ tot ce tine de om : social, biologic, cultural...
    In ce priveste motivatia mea de a scrie, e pur si simplu vorba de faptul ca nu pot sta deoparte doar sa privesc atunci cand stiu ca experienta si simtul meu critic poate avea o utilizare. In fond, suntem fiinte sociale si tot ce gandesc ceilalti ne va afecta la un moment-dat, deci consider ca e datoria mea sa ma implic , asa cum pot, in conturarea mentalitatilor comune.

    RăspundețiȘtergere
  63. Ce-ai mă Dane ţi-au intrat fluturii pe la glanda pineală? Doar nu eşti gelos pe fii'ta că intră şi ea în transe şi se armonizează în astral. Poate o fi învăţat de la ăştia al de Contele Incappucciato şi Melfior Ra. Văd totuşi că ti-ai făcut temele, deci te interesează subiectele "spiritualistice". Nu cumva tu eşti de fapt ăla de-o arde cu gluga (de coceni), că prea îi cunoşti pe toţi şi nimeni pe tine.

    Păi vezi dacă te mănâncă la chakra de jos?

    RăspundețiȘtergere
  64. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  65. Mesaj de la EU SUNT DUMNEZEU ATOTPUTERNIC prin Ştefan Muşat către poporul român
    23 Octombrie 2018
    „Jimmy Healer, eu(Ştefan Muşat) port în suflet o durere mare. Foarte mare. Îmi doresc atât de mult ca România și românii să nu treacă prin acea situație care îmi provoacă durerea. Cum am mai scris, scriu și acum. Din cauza situației economice și mai ales a situației politice actuale, tensiunile între masele populare și clasele economice și politice care conduc Romania vor crește. Vor culmina cu asasinarea actualului președinte(N.M. Iohannis Klaus-Werner!?). Nu va fi foarte curând. Asasinarea lui va fi cam pe la jumătatea mandatului său. Așa cum am mai spus, în urmă cu circa 4-5 ani, va fi asasinat de către una dintre gărzile lui de corp. Mai exact de către acela din spatele lui, din stânga. Îl va împușca din spate în osul occipital, iar glontele va ieși prin arcada ochiului drept. Bineînțeles că ochiul respectiv îi va fi scos. Scenariul va fi oarecum asemănător cu asasinarea lui Kennedy(John Fitzgerald). Doar că de data aceasta va fi pe unul dintre coridoarele Palatului în timpul evacuării. Atunci va exploda furia lumii și va începe "vânătoarea de vrăjitoare". Atunci orice "îmbogățit" va fi vânat. Ei și familiile lor. Aceștia vor minți și vor încerca să convingă lumea că averile nu le aparțin. Nu vor avea nici o șansă. Poliţia, și alte instituții(Jandarmeria şi Poliţia Locală) care se ocupă cu ordinea publică vor fi atacate. Polițiștii vor trage în populație. Vor omorî oameni. Dar valurile furioase vor fi ca un tsunami. Polițiștii vor fi prinși și masacrați. Practic vor fi rupți în bucăți de vii. Unii vor fi spintecați de vii și goliți de măruntaie. O altă parte a mulțimii vor incendia sediile Poliției și ale Pompierilor. Băncile vor fi sparte, unii șefi de bancă, uciși sau bătuți, ca și lucrătorii din aceste bănci. Atacarea și distrugerea băncilor nu va avea ca scop jefuirea lor, cu toate că nu vor fi puțini aceia care se vor folosi de situație pentru a-și umple buzunarele, cât va fi vorba despre un motiv ... moral. Practic oamenii se vor ridica împotriva unui sistem care a distrus viețile unora, care a ruinat visele altora și care au favorizat "pe alții". Acest vacarm va dura puțin. Extrem de puțin. Dar va face îngrozitor de multe victime. Aceia care vor provoca această revoltă populară vor fi din Serviciile Secrete "ale unor state" ajutate de unii din Serviciile noastre Secrete(S.R.I. Și S.I.E.) care au anumite interese, mai ales interese economice, unii bancheri autohtoni în colaborare cu unii bancheri și președinți de corporații străine care activează în țara noastră, dar și de unii oameni de afaceri autohtoni și străini care vor dori astfel să își șteargă "anumite păcate" economice făcute în România și să scape fugind din țară. De aici ai înțeles motivul asasinării actualului președinte(N.M. Iohannis Klaus-Werner). Preşedintele României va dori să scoată la lumină toate aceste nereguli și să le ofere Justiției. Nu va putea face aceasta din cauză că va fi ucis. Populația când va afla despre asasinarea lui va porni să își facă singură dreptate. Aceasta este durerea mea despre care îți spuneam. Mă doare că printre aceia care vor trebui ca să moară din cauza fărădelegilor făcute, vor fi foarte mulți oameni nevinovați care vor fi omorâți. Atunci omul Lui DUMNEZEU, îl numesc așa pentru că el nu are nici o religie și pentru că între el și DUMNEZEU nu există nici un preot, pastor sau orice denominațiune ar avea.

    RăspundețiȘtergere
  66. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și vraja lui de dragoste. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de îngrozitor pentru că soțul meu chiar mă înșela și căuta să divorțeze, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fostul și ajuta la repararea relatiei. și îi face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc pentru că soțul meu s-a schimbat total definitiv. Întotdeauna vrea să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să testez pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. AI NEVOIE DE AJUTOR ATUNCI CONTACTATI ACUM DOCTORUL SAGURU PRIN EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau whatssap +12098373537 El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta. și și el perfect în
    1 Vraja de IUBIRE
    2 CÂȘTIGĂ EX-ÎNAPOI
    3 FRUCLE PANTECULUI
    PROMOVARE 4 VRAJI
    5 PROTECȚIA VRAJILOR
    6 Vraja de afaceri
    7 Vraja de MUNCĂ BUNĂ
    8 Vraja de loterie și Vraja de caz de instanță

    RăspundețiȘtergere

parerea mea