UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

miercuri, 5 ianuarie 2011

BANII....Aaaaaah...BANII...!!!

funny animated gif

BANII NU TREBUIE SA STEA LA FRAIERI

Imagineaza-ti in jurul tau o lume care in cea mai pare parte a timpului si-o petrece cu gandul la bani, dincolo de spiritualisticisme, sex, distractie....etc., etc... Bani. Punct. Si lumea-ntreaga chiar isi pierde mult timp, daca nu cea mai mare parte din existenta facand asta, unii gandindu-se cum sa faca bani iar altii facand bani, cu exceptia de rigoare desigur, a triburilor primitive din junglele tropicale care traiesc de azi pe maine, cu ce smulg de la Mama Natura. Ai imaginea? Bine! Hai mai departe!

Acum imagineaza-ti domnia ta o retea de conducte, care mai mari, care mai mici si mai fragile care infasoara Pamantul si prin care trec in permanenta, fie noapte fie zi, banii. Conducte mari pentru banci si corporatii multinationale, conducte medii pentru fonduri de investitii, submedii, mici, foarte mici si aproape filamentare pentru salariati, asistati social si pensionari. Banii trec in toate directiile si in orice forme, lichizi dar mai ales electronic. Ei, acum dupa ce ai avut si imaginea aceasta, mai fa rogu-te inca o mica incercare si mai ataseaza si niste robinete la conducte, de care sa stea agatati cei care plimba banii. Ai facut-o? Asaaaa... si in final, mai imagineaza-ti si niste scurgeri colaterale executate prin intepari maiastre ale conductelor de catre politicieni si alti escroci mai mici sau mai mari. Buuuun...!

Acum ai imaginea completa a energiei inmagazinata in bani. Aceasta este realitatea pe care n-o vedem. Pe ea se invarte lumea. Si-acum, desi mi-esti tare drag, am sa te necajesc putin. Sa stii de la mine prietene, ca in timp ce tu ai citit si ti-ai imaginat ceea ce ti-am propus eu, pe langa tine au trecut cu iuteala fulgerului gramezi uriase de bani iar tu ai cascat gura la ce ti-am indrugat eu aici. Multumesc. Atat am avut sa-ti spun astazi. Maine, da te rog fuga si plateste-ti facturile dar nu inainte de a-ti mai rupe putin oasele la munca!
Acesta a fost preambulul de la o viitoare postare cu privire la samanul de prestigiu international, americanca Kiesha Crouther, care predica iubirea - pe bani buninteles - si care de curand a fost prinsa cu cioara vopsita. Asa ca treci cat de curand pe-aici sa mai vezi si tu cum iubirea umple inimile si goleste portofelele. Iubirea ta neconditionata si iubirea ei de banii tai. Te intriga?  Da ce credeai!?
Urmeaza.

9 comentarii:

  1. BUNĂ (mi-ai făcut) dimineaţa!!! :))

    1 - "Iubirea umple inimile şi goleşte portofelele";

    2 - "Banii nu trebuie să stea la fraieri"
    --------
    Iubesc, deci...???

    Bună dimineaţaaaaa! :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. sa spunem ca nu ai atita timp cit zboara banii pe linga tine... sau bani... sau...

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata dragilor!

    @iubita alessia,
    :))
    Am primit un pps, frumos, duios, cu iubire de-mi venea sa plang de fericire, cu 2012....
    continuarea o vei citi in postarea urmatoare... :)))

    Iubeste alessie, iubeste, caci caci n-ai platit un sfant ca sa te-nvete cineva procedurile! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Dane,
    Uuu-hiiiiiii...!!! Aparusi?

    Cu acest "sau" avem cu totii o problema ... Nisipul din clepsidra nu mai este prea mult si pardalnicul - ca s-o parafrazez pe alessia - o ia cam repejor la vale...
    :)))

    Unii spera ca vine o entitate superioara cu harzobul din cer si-ti intoarce clepsidra la loc, ca sa te mai bucuri si de alta viata. Si tot asa....
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. dupa ce am citit ce ai scris m-am gandit la bani!
    daca suntem sinceri si realisti tre' sa recunoastem ca vietile noastre asa cum sunt ele acum, sunt produsul banilor. Oricum am incerca sa o dam nu iese altfel.
    Cum ar arata o lume in care nu ar exista banii? poate ca ne-am intoarce la primele relatii socio-economice bazate pe troc si "cel mai bun castiga"! "O fi bine? O fi rau?"?
    Hai sa scriem un articol in care descriem o lume unde banii nu exista! sa vedem cum ar functiona...
    Suntem dependenti unul de celalalt, iar banul face posibila legatura dintre noi. Daca am schimba banul cu o alta valoare atunci am avea sanse? care sa fie acea valoare? Este evident ca valorile religioase nu prind, poate doar la nivel de secte ultra fanatice, dar si acolo e pe bani la inceput! Scriem? :)
    tema este delicioasa si gandurile care se aprind dupa articolul asta fac bine mintii! astept articolul despre cucuoana care umbla cu "rata in gura"!

    RăspundețiȘtergere
  6. :)
    Bun regasit, tuturor!
    Of, of... măi, măi!

    Bunule, toti asa-zisii "i"luminati au fost "prinsi" cu "cioara vopsita",insa cei care au "[us botul" au gasit justificari vopsirii din cele mai naive, tocmai pentru a nu-si spulbera "viziunea", a pierde "controlul"!
    Kiesha... un alt smecher la genul feminin, care a inteles cum functioneaza "tiparnita de bani", care a inteles ca omul are nevoie acuta de minciuni poleite... de carje spirituale pentru a merge mai departe pe drumul catre... nicaieri!
    :)
    De mici suntem invatati sa DEPINDEM de ceva... fie ca e ban, fie ca e om, fie ca e un deziderat, fie ca e un vis etc.
    Cand ne trezim in deplina maturitate... observam ca dependenta nu este doar un viciu ci o necesitate aproape "biologica"!
    Cred ca de aici trebe sa pornim a cauta "pricini"!
    :)))
    Abia astept postarea, insa nu ne tine prea mult ca mi se luuungesc ochii si imprumut caracteristicile unui asiatic...
    :))
    LA MULTI ANI, Bunule!
    Sa-mi traiesti fericit si sanatos!

    RăspundețiȘtergere
  7. De ce vă umflaţi muşchii la "biata" fomeie?
    Doar se cunoaşte că :
    no money, no love!
    sau că
    Everybody loves somebody,
    But my honey loves my money.
    Ca să nu mai spun că "time is money". De aici reiese că ceea ce pare a fi mai preţios pentru om (timpul şi iubirea) e pe bani, nu?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani, Dane... si la multi bani, e bine? Sau e mai bine fara..

    Niciodata nu mi-am dorit multi bani, ci doar cat sa pot duce o viata multumitoare.
    Cred ca foarte multi bani de genul castigat la loto potul cel mare sau afaceri fff prospere... "ajuta" ca familia sa se destrame, fiecare s-o ia pe drumul lui - si asta se intampla de prea mult bine.

    Poate daca ne-am intorce la troc ar fi mult mai bine :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnu Dan!!!
    Hai la multi ani!

    Domne ti-am gasit linkurile alea cu fomeia, cum zice Licuriciu (saru'manaaaaa... :). Mi le-a adus Goagalu da la Blogosfera.

    Iote-te ce da lume p-aicishea! Buna. Lume buna!
    Buna seara lume buna! Cine-i Uhi?

    RăspundețiȘtergere

parerea mea