UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

miercuri, 5 ianuarie 2011

KIESHA CROWTHER - BUNICUTA PACALICI



Motto
Kiesha... un alt smecher la genul feminin, care a inteles cum functioneaza "tiparnita de bani", care a inteles ca omul are nevoie acuta de minciuni poleite... de carje spirituale pentru a merge mai departe pe drumul catre... nicaieri! 


V-a placut? Cum sa nu va placa.... !? Deunazi am primit pe e-mail un pps in genul videoclipului de mai sus, frumos, duios, cu iubire de-mi tresarea inimioara si-mi venea sa plang de fericire, cu 2012 (hopaaaa..!), cu schimbarea polilor bucuria nebunilor, cu vechea noua transformare, cu muzica duioasa, cu imagini in photoshop, in care ti se arata ca desi gandesti cu o treime din creier (hait!- aici se rupse filmu!), in noua dimensiune vei fi in toate mintile tale si te vei bucura de intreaga sfanta treime a lui (mai sa fie-al .... Doamne iarta-ma!), ca desi continentele vor aluneca usor unul catre celalalt ca in "Lacul lebedelor" iar nu ca la o catastrofa feroviara, sa stai linistit, pentru ca tu, cel care citesti acel pps, o sa scapi, chiar daca lumea moare, pentru ca tu ai invatat sa iubesti (bleah...! Am mai citit nerozii din astea!). Culmea obrazniciei autorului acelui pps. era ca daca esti un bun si de oameni iubitor sa faci bine si sa trimiti e-mailul si la alte persoane, ca sa-i prostesti si pe ei. Ma uit atent in pps-ul cu autor necunoscut dupa debitoarea acelor cuvinte intelepte, pline de iubire pentru intreaga umanitate si datatoare de speranta doar unora si aflu ca o cheama Kiesha Crowther, dau fuga la prietenul Ptruptrucea sa m-ajute cu Goagalu, ca pe el il asculta iar de la Goagalul lui aflu ca este shamanoaie, ca traieste in Santa Fe, dar doar atunci cand nu calatoreste prin lume ca sa mai faca un ban cinstit cu ceremonii shamanice, workshop-uri si seminarii. Este cunoscuta printre spiritualistici ca un mare shaman, mare profet, mare vindecator, este alintata "Bunicutza" - Little Grandmother, mai mult de catre femei, cred, caci barbatilor le-ar veni la-ndemana sa-i zica mai degraba Bunaciunea si umbla prin lume infigand cristale sfinte si benefice in pamant, prin diverse locuri, ca si cum Pamantul n-ar avea cristale in el cu nemiluita...

Din spusele ei reiese ca ea este o metisa, rod al iubirii dintre un alb si o indianca Sioux/Salish, combinatie care prin bunavointa  lui Dumnezeu si a Marelui Manitu a dat o blonda perfecta, caci nu-i asa, sangele apa nu se face. Prin urmare, ea nu mai poate fi numita W.A.S.P., ci este de-acum o W.A.S.S.S.S., ultimele trei "S"-uri reprezentand initiala de la Sioux, Salish si Shaman. Whatever! A avut o copilarie lunga si fericita intr-o ferma mica din rezervatie, iar in pustiul careia a-nvatat limba florilor, pasarilor si animalelor, a stat de vorba cu spiritele muntilor, lacurilor si cu ale stramosilor si a fost initiata de catre strabunicile ei moarte si de catre Mama Pamant ce sa faca si cum sa dreaga cu energia. La varsta de 30 de ani zice ea, a fost initiata de catre tribul mama Sioux/Salish, care o ochise inca de copila, pentru ca vezi Doamne, era alba si blonda, si mai zice ca a fost recunoscuta de catre Consiliul Continental al Vechilor Indigeni ca Detinatorul Intelepciunii pentru nord americani si responsabila cu ghidarea "Tribului Policolor" ( traducere aproximativa dupa: "Continental Council of Indigenous Elders as Wisdom Keeper of North American, responsible for guiding the "Tribe of Many Colors." din sursa: http://www.2012hoax.org/kiesha-crowther ).  


Asta in ochii celor care plateau cursuri de shamanism, nu si in ochii Nativ Americanilor, care au reactionat (vezi neaparat http://www.newagefraud.org/smf/index.php?topic=2871.70;wap2) :


Raspunsul la atacuri corecte ca cele din videoclip sau la al unora de genul privind realitatea consfintirii calitatii de shaman si ghid spiritual al "triburilor din mai multe culori" compus din: Sioux,  Salish, Cherokee, Cheyenne, Hopi, Inuit, poporului aborigen, Waitaha, Maori, Maya, Zulu, precum si lama din Nepal şi Tibet - de fapt o organizatie new age care figureaza mai mult pe internet - pretentie nerecunoscuta de batranii acestor triburi, sau recunoasterea ca shaman din partea unui Consiliu in ale carui atributii statutare nu intra acest lucru, sau anuntarea publica a infiintarii unui ONG privind protectia animalelor care produce un venit de 100.000 de dolari pe an, dar pe care a omis sa-l inregistreze, ei bine, raspunsul ei s-a lasat asteptat pana in momentul in care shamanprofeta ii roaga pe cititori sa " Rog cititorii să asculte cu inima lor să ştie ce este adevărat pentru ei, aşa cum am cerut  întotdeauna...." adica un fel de sanchi-avioane!  Dar sa nu ne scandalizam prea tare, caci goana dupa aur  nu s-a incheiat iar facutul de bani pe socoteala intelepciunii si credintelor triburilor indigene nu este un fenomen singular. Luati de priviti si alt gen de tupeu!


Pentru nu a trece drept rauvoitor si partinitor, ia, un detractor colo, al unei "iluminate" care intoxica lumea in continuare cu profetii de transformari in noua energie 2012, va las pe voi sa va informati mai mult, din ambele tabere si sa va lamuriti singurei :
http://www.newagefraud.org/smf/index.php?topic=2871.0 
http://www.tribeofmanycolors.net 
http://www.littlegrandmother.net
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread644882/pg1 


Nu, nu sunt partinitor. Iubesc oamenii, sunt adeptul iubirii aproapelui, respect si promovez oameni de valoare cum este bunaoara Jacques Salome dar ma incurc rau de tot cand vine vorba sa diger ideile unor impostori.

27 de comentarii:

  1. Hei! :)
    Va sunt dator cu niste raspunsuri din urma.
    Vi le dau mintenas!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    Bunule, aceasta-i lumea faurita de catre OM!
    Pentru fiecare nevoie, mai multe oferte. Capitalismul expandat in spiritualitate...
    :)
    Stii, ma gandesc la acei oameni care-i transforma in idoli pe acesti smecheri cu tiparnita la purtator! Vorbesc despre ei cu atata convingere, iar daca ai indrazneala sa le spui parerea ta, te bestelesc de nu te mai spala toata apa de pe mama Gaia!

    Am creat o lume mai artificiala decat, probabil, si-a imaginat-o insusi Incornoratul!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-a incalzit inima epilogul tau...

    RăspundețiȘtergere
  4. Actualitatea clasicilor

    Sunteţi prea aspri cu doamna bunică! Vă spun şi de ce:

    Cunoscutul belicos şi gânditor Stalin al IV-lea (le) (ne)spunea ceea ce ştiu şi copii de la grădiniţă: „Omul este cel mai preţios capital”. Exegezele ulterioare, îndeosebi cele postume, au conchis că, desigur, Stalin se referea la omul prost.

    Într-adevăr, adunaţi-vă puţin şi gândiţi-vă ce resursă regenerabilă este prostia omenească!!! Să nu spun inepuizabilă! Orice ce-am face, oricât am avansa pe calea cunoaşterii de sine sau a celei oferite de televizor, tot se va mai găsi o masă critică de prostie care să fie folosită în scopuri oneroase de băieţii deştepţi sau, în cazul nostru, de fetele blonde mai dezgheţate!

    Cantitatea de inteligenţă rămâne desigur constantă, în vreme ce populaţia creşte exponenţial. Cantitatea de prostie în schimb sporeşte direct proporţional cu populaţia, iar rata de creştere demografică, se ştie, depăşeşte până şi rata inflaţiei!

    Duduia din clip nu vine nici cu legi, nici cu FMI, nici cu Băse ca să ia din buzunarul cetăţenilor, mulţi da’ proşti, cei 195 de dolari! Ea îi cheamă, aleşii vin de bunăvoie!

    P.S. Ş’apoi, pe bune, nici dolarul nu mai este ce a fost!

    RăspundețiȘtergere
  5. Virtus româna rediviva!

    Şi acum să vedem şi partea plină a paharului!

    Pe vremea cuceririi cu puşca a Vestului sălbatic din America, nu era mare brânză să fii indian, adică „native American”, cum frumos li se spune acum! Indienii erau şi bătuţi şi cu pământurile luate, nemaivorbind de indience, pe-atunci dragostea cu sila putându-se! Amărâţii erau fiinţe inferioare, neduse la biserică, slab dotate cu mijloace de distrugere în masă şi superioare doar păsăretului care le furniza penele la modă.

    În contrast, remarcaţi ce se întâmplă acum! Tot felul de impostori şi escroci se dau drept indieni, în vreme ce adevăraţii indieni sunt alţii, ăia recunoscuţi la nivel federal de feţele palide. Cum ar spune eroii de la Curtea Veche: „adevăraţii Arnoteni!”. S-a întors roata norocului!

    Astăzi, nu e mare branză să fii român. Dar, pe fondul defetismului nostru românesc, mă gândesc ce important va fi, peste 2-300 de ani, când românii de viţă, ca noi, se vor fi risipit în spaţiul Schengen, se vor fi însurat cu bonele filipineze şi se vor fi măritat cu arabi sau, la rigoare, vor fi murit de foame, să demonstrezi că eşti român adevărat. Verde, ca bradul, cu mucii pe piept!

    Dragi băieţi, dragi fete, eu zic că pe lângă averi mobiliare şi imobiliare, să vă pregătiţi să lăsaţi urmaşilor voştri şi, respectiv, urmaşilor urmaşilor voştri, acte doveditoare că vor fi români!

    Să poată fi recunoscuţi la nivel federal şi să demaşte pe românii falşi, pretinşi, impostorii care vor cânta manele şi vor purta iţari şi ii de plastic ca să pară de-ai noştri şi să beneficieze de imaginea şi avantajele aferente.

    Păi, nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragii mei,
    Buna seara,

    Ca de obicei am intrat tarziu, caci in acest weekend, prin locurile pe unde m-au purtat pasii, nu am avut acces la internet. Va multumesc frumos pentru vizita, pentru gandurile bune si mai ales pentru rabdare... Nu va merit.

    Ceva nu mai merge cum trebuie si acel ceva sunt eu insumi. M-am impotmolit. Incep sa am o usoara reactie de respingere, ca un fel de indigestie pentru blogareala caci, din vina mea, m-am lacomit la prea multe bloguri, ninguri, facebook... m-am risipit in prea multe directii si iacata ca acum nu prea mai fac fata. Si imi cer iertare pentru impolitetea de a nu raspunde imediat asa, cum s-ar cuveni, unor prieteni asa de buni ca voi...

    Revin...

    RăspundețiȘtergere
  7. Andreiule,

    Lumea faurita de om este una, iar cea faurita de Dumnezeu.... ei, aici avem cu totii o problema. In ceea ce priveste "nimicul" la care ai facut referire in comentariul trecut, si cu care nu sunt in intregime de acord, voi incerca sa-ti dau un raspuns mai inchegat, intr-o postare urmatoare, in care ma voi ocupa putin de Absurd si de Miracol.

    RăspundețiȘtergere
  8. Karina,
    Nu am cuvinte sa-ti spun cat de bine si de confortabil ma simt pe blogul tau... Multumesc.:)

    Mihaela,
    Mereu atenta si dragutza.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Faustinus,

    Daca iti spun ca de cate ori iti recitesc cele doua comentarii mi se intinde un zambet pe fata, ai sa ma crezi? Uneori te apreciez ca pe un alterego, alteori ma las fermecat de remarcile tale, inmuiate in sos cultural, dar de fiecare data te gasesc surprinzator. Iti raman dator si cu niscai raspunsuri din urma. Nu uit... doar ca ar trebui sa ma mobilizez putin. :)


    Vezi, asa arata o masa spirituala intre prieteni? Unul curata legumele, altul adauga carnea, altul condimentele, dar in orice caz salata de idei, de cele mai multe ori o pregatim cu totii, aici, in comentarii... :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Către amfitrionul nostru Dan.

    1. Bine-ai revenit pe blogul proprietate personală! Ai văzut ce dezastru ai găsit după absenţă ! Când pisica nu-i acasă, şoarecii nu joacă pe masă. Şi, dacă înţeleg eu bine, nu sunt toţi şoareci, unii sunt pisici independente şi de sine stătătoare ca naţiunea română în 1877, cu propriile lor bloguri.

    Sper să-ţi revină pofta pentru că dacă nu eşti domnia ta să aprinzi focul şi să ridici storul, el se stinge ca amorul, ochii care nu se văd se uită, out of sight, out of mind etc. etc.

    2. Nici nu mi-aş putea găsi răsplată mai mare în hârjoneala mea pe blogurile tale decât un zâmbet spontan şi autentic; îmi imaginez că în virtual lumea nu zâmbeşte de complezenţă cum o face în carne şi oase. Dacă vrea să zâmbească, zâmbeşte …

    RăspundețiȘtergere
  11. Oare pe cine pacaleste bunicuta mai rau...pe fraierii care cotizeaza, sau pe ea? Cred ca e un caz clasic de EGO care a luat toate balariile la rand. Ea in capul ei sigur se crede un soi de mesia coborat din ceruri ca sa ajute prostii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Luize!?:)

    Ai o precizie in definitii care-mi largeste zambetul pana la urechi. :))

    Cred ca-i mai place sa infiga cristale si sa se uite in extrasul de cont... :))

    Arunca-ti te rog un ochi de experta pe "buriculpamantului". Acolo inca fierbe.:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Goana dupa aur nu se va termina niciodata asa cum spui!
    Interesant articolul!
    O saptamana implinitoare!

    RăspundețiȘtergere
  14. Jocul de-a manipularea , iluzionarea,conducerea pe carari oculte si fara o finalitate limpede si clara mi se pare oarecum cunoscut . Similitudini cu actiunea bunicutei blonde se intrevad si in zona "din pacate inca locuita dar incet -incet parasita" , intr-o forma ce se vrea ultrademotratica extinsa dar cazuta in sustinerea exclusiva a unei elite intoxicate de puterea banului atotputernic in capitalismul muribund pe care numai il contemplu in fiecare zi .As vrea sa ma asez cu picioarele pe tubul de oxigen ce-l mai tine in viata...

    RăspundețiȘtergere
  15. Radu:

    Frumoasă reprezentarea cu tubul de oxigen din nările monstruoase ale capitalismului care pute puţin a mort! Serios îmi place! Numai că nu m-aş precipita să calc pe cauciucurile respective, până nu m-aş asigura că trupul cel putred nu stă pe alt cadavru.

    Cu muribundul ăsta nou abia ne-am obişnuit, după ce tocmai îl îngroparăm pe ăl dinainte! Şi nici pe el de tot!

    Parcă nu mai am chef să mai conduc pe încă unu’ acolo unde nu este nici durere şi nici întristare.

    RăspundețiȘtergere
  16. Lungimea si documentarea articolului reflecta o lipsa de ocupatie (daca-i scris din suflet), sau o anumita ocupatie (daca-i scris la comanda).
    Intrebarea e:
    Merita?
    ..
    Sunt 6mld. de omuleti pe lumea asta, fiecare cu ideile si apucaturile lui unice, pe care (eu personal) nici n-am pretentia ca le voi intelege vreodata.., voi de ce va chinuiti inutil?
    Pierdeti asadar vremea, va mai si enervati cand comentati pe unul sau altul, ceva ce intelegeti oricum cam vag, ceea ce nu va face iarsi bine.
    ..
    Aveti timp oameni buni.
    Daca-i luati la rand pe toti, cati ani va trebuie sa terminati cu toti cei 6 miliarde?
    Pff.., treceti la treaba mai bine si laasati prostiile!

    PS: 195$ nu e mult ptr. nivelul de trai american.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se facura 7 miliarde... acum incurcatura este si mai mare...
      :))
      Da, recunosc, am ceva timp si m-am gandit sa-l pierd cu folos...
      Cel putin pentru cei care mai primesc mesaje duioase cu kieshe pe e-mail, sa nu le mai colporteze infocati... macar atat !

      Ștergere
  17. Parerea mea... Este ca daca Dan se ocupa cu a scoate in evidenta impostori de genul asta, nu o face ca sa salveze lumea, pentru ca stiu clar ca nu are "sindromul Mesia". Asa ca, Serj, ti-ai racit tu gura degeaba... parerea mea :).

    Apoi, tot ce pot sa spun Dane... tine-o tot asa. Mai spune-ne despre impostori si oameni care fac tampenii. De multe ori e prea greu sa taci cand vezi un om care fraiereste pe multi, si incearca sa-ti faca la fel si tie (in cazul de fata, indirect, ca nu ea ti-a dat mail-ul).

    A tacea in astfel de situatii (mai ales cand ai si posibilitatea prin blogul asta sa faci publica parerea ta), este ca si cum ai fi de acord cu ce debiteaza "bunicuta" asta.

    Dar stai ! Apar apoi cei care spun (pardon, repeta papagaliceste) ca totul e iubire, ca si daca femeia asta castiga bani pe seama credulilor, impartaseste iubire si intelegere intre oameni (chiar daca o face cu ajutorul unor inventii sau semi-adevaruri).

    Atunci as spune: credeti ca prin minciunile ei chiar obtineti iubirea de care vorbeste ea ? Credeti ca minciuni, semi-adevaruri sau inventii costisitoare, lipsite de dovezi si coerenta logica va pot TREZI CONSTIINTA ? Daca da, sa asteptati pana apare vremea implinirii profetiilor idioate cu 2012 si sa vedem atunci ce mai inventati :)

    Pentru ca, sunt sigur, cei care au debitat tampenii ilogice despre 2012, cand vor vedea ca nu se vor implini, nu se vor opri. GARANTEZ.

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest tip de personaje este un produs al celor care ii sustin.Nu toti au capacitatatea de a fii free lanceri spirituali si aunci se asociaza pe grupuri de convingeri comune in care tiparul este un cit mai stufos sincretism.Acestia sunt asemenea lui Hitler,care fara sustinerea si aderenta maselor , in ciuda unei oarecare harisme si talent oratoric,ar fii fost un biet papagal de taverna.In rest,sunt de parerea lui Serj,prea multe individualitati pe asta lume,iar de trait si experimentat la propriu nu ne putem traii decit pe noi,cea ce avem in exterior sunt doar pareri,impresii,senzatii,interpretari,instincte si anumite acorduri tacite intre grupuri mai mici sau mai mari,pe care le consideram reale si adevarate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect!
      Nevoia de iluzie este foarte mare si se plateste bine hranirea ei continua...
      :)

      Ștergere
  19. Intr-adevar, astfel de oameni fara sustinerea si aderenta maselor (ca si exemplul cu Hitler) nu ar avea prea multa putere.

    Dar ma gandeam la faptul ca unii (in rare cazuri, ce pot sa semene cu cei care de fapt sunt doar frustrati) nu pot sa taca atunci cand vad neadevaruri, asa cum nu au putut sa taca nici invatatori precum Buddha Gautama care a vorbit ca era ascultat, ca nu, ca putea salva o parte din lume sau nu. Nu poti sa taci cand natura ta este sa scoti in evidenta ceea ce consideri ca este Adevar.

    Insa apar cei care se folosesc de acest pretext, imita foarte bine acest stil de comportament, cand de fapt doar isi varsa frustrarile pe altii. Ori Dan nu e in aceasta categorie, sunt foarte sigur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)
      Ma strofoc si eu sa mai inteleg una-alta din cele spirituale si ma lovesc mereu de o gramada de impostori...
      :)

      Ștergere
  20. Miştocăreala face parte din existenţa umană. Credeţi că omul este făcut din lut? Fiţi serioşi, domnilor cu miştocăreala la adresa acestei femei. Uitaţi-vă la voi şi apoi să vă apucaţi să arătaţi cu degetul spre altcineva. Nu vă obligă nimeni să credeţi ce spune, dar fiţi convinşi de un lucru, foarte simplu de altfel, anume că în Univers totul este circular, nu liniar, ce a fost se întoarce... . Pământul este o fiinţă vie, iar omul, în ultimii zeci de ani, a fost foarte vitreg cu natura şi cu tot ce oferă Pământul, incluzând aici şi animalele. Criticaţi că această femeie frace bani de pe urma a ce spune. Ştiţi sigur asta? Apucaţi-vă şi voi să faceţi aceeaşi bani spunând altceva, adică opusul a ceea ce spune ea, cu argumente. Să vedem atunci cât de tari sunteţi. Şi dacă face bani, care e problema voastră? Sunteţi invidioşi, o altă caracteristică ce a distrus sufletul omului. Vă macină invidia că altul e mai deştept sau mai avut decât voi şi vă daţi cu părerea pe bloguri.Ieştiţi în lume şi spuneţi-vă păsut dacă aveţi curaj, nu să vă ascundeţi în spatele monitorului calculatorului!!! Şi încă ceva pentru cei care au gândirea înapoiată: Omul este legătura dintre Univers şi Pământ; Omul este făcut din materie şi energie, aceasta din urmă fiind cea care îi dă şi îl ţine în viaţă. Aşa că orice energie care vine din spaţiu - şi fiţi sigur că vine, pentru că altfel nu aţi mai exista - îl afectează şi pe om. Aşa că mai bine v-aţi pune mintea la contribuţie şi să vă documentaţi cum stă treaba cu energiile şi apoi să vă daţi cu părerea/criticatul.

    RăspundețiȘtergere
  21. Şi ce dacă femeia a spus să rămânem în imina noastră şi să ne iubim semenii? Ce este rău în asta? Nu asta aţi fost învăţaţi în cei "7 ani de acasă", să fiţi buni? Dar la câtă nesimţire şi răutate există acum în omul aşa zis modern... nu mai mă miră că nu aveţi educaţie! Pământul a mai avut parte de schimbarea polilor şi nu văd ce trebuie să vă apuce să faceţi mişto pe acest subiect. Din lipsă de altceva, probabil.

    RăspundețiȘtergere
  22. :))
    Buna seara dom'Mihail,
    :)
    Dumneavoastra care sunteti baiat cu liceul terminat in 7 ani de-acasa, care sunteti bun, simtit, de moda veche, educat, serios, care nu aratati cu degetul catre noi, neinvidios ca altul e mai avut si mai destept decat dvs., care iesiti in lume si va spuneti pasul si nu va ascundeti in spatele calculatorului, care aveti gandirea circulara neinapoiata si care stiti cum vine treaba cu energiile, de ce cascati domnule gura la bascalia noastra? Se poate dom' Mihail!? Tocmai dumneavoastra...!
    :)))

    RăspundețiȘtergere

parerea mea