UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

duminică, 19 aprilie 2009

CRISTOS A'NVIAT!

Doamne Dumnezeul tuturor celor care cred si care nu Te cred, Dumnezeul Internetului si al tuturor blogerilor si ratacitilor de pe net, iti multumesc ca in noaptea Invierii m-ai facut sa vad, sa simt si sa-mi aduc aminte ce inseamna sa-mi fie frig pe dinafara si cald pe dinauntru, sa merg pe jos pe un drum pustiu cu o lumanare in mana si sa nu ma imbie nimeni sa iau loc la caldura intr-o masina, ca exista pe lumea asta oameni cu case mari si cu masini frumoase care se roaga la Tine pentru extrasul lor de cont si oameni care merg pe jos si se minuneaza de Tine. Pentru aceste cateva nimicuri Doamne si pentru ca mi-ai daruit-o pe nepotica mea Mara iti multumesc ca azinoapte-ai inviat.
ADEVARAT A-NVIAT!

5 comentarii:

  1. Nici nu stii ce fericit esti ca tu, ca ARC ti-ai aruncat sageata spre viitor deja- pe Mara- si astfel ti-ai asigurat un loc in casa viitorului.e normal sa multumesti lui Isus ca a inviat pentru asta.
    Adevarat ca a inviat Cristos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu adevarat a inviat!
    Aseara eram la Buftea si la ora 10 noaptea am adormit ca un pui, chiar daca telefonul suna cu ingrijorare pentru mine, si prietena mea era si ea ingrijorata si aducea ba un prosop, ba apa... eu deja dormeam dusa... Aerul tare, linistea... Doamne, linistea... detasarea de tot si toate.. De dimineata am plans ca traiesc din cand in cand asemenea stropi de fericire chiar daca nimeni nu mi-i intelege si am ridicat ochii plini cu lacrimi de multumire, urându-i lui Dumnezeu: Fii, Doamne, fericit, caci si tu ne faci fericiti pe noi!

    M-am dus si am stat inca o ora printre perii infloriti si am venit acasa cu o floare de pe drum, calcata in picioare de toti.. o floare verde de nuc.. Ca sa fie asa precum de pe cer - si de pe pamant..
    La multi ani va urez, tie si celor dragi!

    RăspundețiȘtergere
  3. ca daca mergeai cu masina nu te minunai :) altfel credincios :)

    sa-i fie bine micutei si sa nu bage in seama bingotelile bunicului :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai tata, dar ce frumos vorbesti de cea mica...

    RăspundețiȘtergere
  5. Simina tatii,
    Pai cu altfel...!?

    Danule,
    Sunt un fel de ateu credincios :-)(sa nu ma pui sa-ti spun in ce) dar nu bigot si ortodox imediat dupa nastere.

    Cristiana,
    Iti multumim cu totii de urari si ti le-ntoarcem indoit...

    Emilia,
    Asa-i?

    RăspundețiȘtergere

parerea mea