UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

sâmbătă, 15 august 2009

REGULAMENTUL ALEGERILOR









E mai important pentru mine, si pentru toata lumea, sa comentati la postarea de dedesubt, aceea cu CUNOASTEREA. Postarea aceasta este un fel de SANCHI perpetuu.
SANCHI BALAMA
.

REGULAMENTUL CANDIDATULUI
Articol unic
FII DESTEPT CA TARA GEME DE PROSTI!


REGULAMENTUL ALEGATORULUI
Art.1
Cel mai simpatic candidat este intotdeauna cel mai imbecil conducator.

Art.2
Ai bani, esti deputat.
N-ai bani, te uiti la televizor!

Art.2 bis
Ai bani vorbesti la televizor.
N-ai bani, doar te uiti!
"si castigi!"

Art.3
Numai cine nu vrea nu este presedinte!
Sau premier.
Sau macar primar!

Art.4
Cu un credit de nevoi personale poti da spaga pentru o demnitate.
Dobanda nici nu mai conteaza.

Art.5
Matusa Tamara traieste.

Art.6
Cu cat te umilesti pe la mai multe pe ghisee, cu atat votul tau este mai important.

Art.7
Voteaza! Maine vei plati mai multe taxe!

Art.8
Votezi sau nu, oricum Uniunea Europeana a votat in locul tau!

Art.9
La numaratoare, votul tau nu apare!
Sau apare de cinci ori.
Depinde.
De partid.

Art.9 bis
Voteaza de cinci ori ca sa fii sigur macar de-un vot!

Daca nu vreti sa va alterati convingerile politice pe care le aveti, cititi in continuare!

Art.10
Tu cu micii azi, ei cu Ciolanul patru ani!

Art.11
Invata-ti copilul sa se vanda pe mici!
Si pe bere.
Daca nu merge, incearca pe hataruri!

Art.12
Nu da Romania copilui tau, da-o copiilor lor!

Art.13
Ei pot sa-ti ia totul, dar macar aia trei mici gratis la patru ani, nu!
E dreptul tau!

Art.14
Daca nici de data asta nu votezi inseamna ca esti mai prost decat urmasii tai.

Art.15
Arata-le ca esti mai destept decat ei! Mananca-le micii, bea-le berea, ia-le pungile, tricourile si pixurile, pentru ca si ei ti-au luat viitorul.
Si prezentul.
Si trecutul.
Si conjunctivul.

Art.16
Voteaza-i! Ca sa ai distractie la televizor!

Art.17
Fa-le jocul! Oricum nu-i jocul tau.

Art.18
Tu ai votul!
Ei au totul!

Art.19
Tu ai votul!
Mai multe voturi, mai multe icre negre!

Art. 20
Tu ai votul!
Si ce daca! Ei oricum te vor trage cu sirenele pe dreapta.

Art. 21
Aici va las pe voi sa completati.
Comentati si completati!

Oricum regulamentul alegatorului trebuie sa plece si pe internet pentru completari, ca asa nu mai merge!

ART. 22 (22 catre plus infinit)
MERGE SI-ASA!

Art.23
Caragiale rade de noi.
Si Brucan!

Art.24
Ei au dreptul!

13 comentarii:

  1. Dragii mei comentatori,

    M-as bucura daca impreuna cu voi i-am gasi regulamentului o forma cat mai sintetica, mai rea si mai tulburatoare, atat pentru votantii prea angajati, cat si pentru cei dezabuzati.
    Reformulati articolele si adaugati!

    Va rog, evident!
    Si va multumesc!

    Evident! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cita dreptate ai domnule draga,pai cum sa nu fim cum sintem daca am plecat cu stingul de la inceput.
    I-mi aduc aminte ca atunci cind se mai putea face ceva , au fost babe cu un dinte in gura si cu drept de vot care dormeau cu poza lui Iliescu pe noptiera,a urmat P Roman,si tot asa.
    Apoi usor usor sau instalat capcanele, si taranul impreuna cu pensionarul s-au vindut pe un kg de malai si o ceasca de ulei si uite asa din capcana in capcana am ajuns unde sa ajuns.
    De unde sa fi avut Romania tineri cu drept de vot si cu aspiratii innalta daca cescuta ne-a tinut pe toti in intuneric? si tinerii f. putini, daca stam sa ne gindim ca femeile preferau sa moara decit sa nasca. Nu odata m-am gindit la Brucan, cind a zis 20 de ani a vrut sa zica 200 dar s-a incurcat in calcule.Chiar mai intreb, oare s-ar mai putea face ceva ?, si daca da cum? Cit despre regulament eu zic ca e bine asa, oricum sintem prea putini pt a pune umarul, ca inca mai traiesc mentalitatile care sau transmis din tata in fiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Dan, imi pare rau sa te dezamagesc, dar tare cred ca "mama buna a razvratitilor" (cum m-ai numit tu pe "Universul uman", blogul dragului nostru Anonim Pamantean)s-a transformat, de-o vreme-ncoace, intr-una...rea! ("Se facu a dracului", zise... Zdreanta-n gandul lui":))
    O dovada mi-a fost furnizata chiar astazi, prin tine. "Romanii trebuie sa se trezeasca de la un colt...Nu de la un Colt!":)), scriai tu,hatru ca intotdeauna, tot acolo...Ei bine, citind asta, stii ce mi-a fulgerat prin minte?! Ca, intr-adevar, "Nu de la un Colt!" s-ar putea porni trezirea noastra, fiindca...n-ar fi de ajuns! Ca ar fi nevoie, acum, in acest nobil scop, de niste ditamai...tunurile! [Si, se intelege, nicidecum ca sa ne iubim pe ele!:)]

    L-am gugalit cu interes pe Dan Iancu, mai ales ca e si noul meu prieten de pe Facebook :) L-ai descris cat se poate de corect: "sensibilul absolut", "floarea carnivora" care degaja cu aceeasi dezinvoltura "si poezie si venin" ...Dar, stii ceva? Dupa 15 ani de donquijotism jurnalistic, daca ar fi sa reintru in "arena", eu una as renunta fara sa clipesc la partile acestea, care tin de "floare", de "poezie" ori de "sensibilitate"...Sunt chiar acelea cu care NU ar trebui sa fie dotat cineva care cocheteaza cu o meserie asa de "murdara" ca jurnalismul! [si cand zic "jurnalism" nu ma refer, desigur, la chilotareala din zona mondena!:)]

    Acum intelegi, Dan, de ce mi-e asa de draga Cristiana, cu perseverentul ei apel la "cumintenie"? :)) Uneori, mai ca-mi vine sa ma agat de fusta ei si sa nu-i mai dau drumul pana nu ma invata si pe mine cum devine cestiunea asta, zau asa!:))

    PS Multe subiecte de gandit si de scris prin zona...rezidentiala a casutelor tale!...Raman prin preajama in acest weekend! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Adriana,

    Nu stiu ce fac romanii din Spania dar presupun ca au scapat de apucaturile celor de aici. Ca daca ii mai aud pe compatrioti ca se plang... poate ca mi se dizolva si ultima farama de mila. Fiecare natie are in ultima instanta ceea ce merita si nicidecum ceea ce isi imagineaza ca ar merita.
    Foarte frumos comentariul tau!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cornelia,
    Ce plamada umana de buna poti fi!

    M-am exaltat si a iesit ce a iesit!
    Na!

    Sigur ca m-a luat valul. Regret.
    Ai citit, nu se poate sa nu fi citit "Orbirea" lui Canetti! :)
    Pai cam asa s-a intamplat.
    Era un banc pe chestia asta dar e prea lung sa-l povestesc cu haz.
    Pe scurt:
    Un sofer de Dacia observa un Tico tras pe marginea drumului al carui sofer zbiera si lovea cu o ranga un Mercedes. Opreste, cobora si incepe si el sa loveasca cu manivela in parbrizul si farurile Mercedesului.
    - Ce faci omule?intreaba soferul Tico-ului pe omul nostru. E problema mea cu proprietarul Mercedesului care mi-a luat nevasta!
    -Scuza-ma, spune soferul Daciei, Credeam ca a inceput!

    Si eu am socotit la fel, bietul de mine: Credeam ca a inceput...:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Dan, dragul meu Dan, vezi, mai mama, cat de irezistibila este pornirea bunatatii si nobletei tale suflesti de a se ridica la suprafata?!?...Uite, esti dispus sa renunti pana si la cunoastere (aspiratia ta implacabila), pentru a da credit oamenilor, pentru a-i putea iubi...

    Exemplificare: EU="plamada buna umana"?!? EU?! :))))))))) Si spui tu asta chiar si dupa ce am ti-am expus in toata nuda ei splendoare disjunctia EXCLUSIVA :"Vrei sa ma cunosti SAU sa ma iubesti?"...E limpede ca aici este vorba doar de tine, de valentele tale sufletesti si spiriruale, si nicidecum de mine ori de altcineva!...

    [ A nu se intelege cumva ca, auzind despre mine o trebusoara ca aiasta de frumoasa :), nu mi-ar fi placut!...Cum sa nu?!!:) Recunosc (iarasi!) ca m-am apucat (din nou!) si de...tors!:))) Dar stii ce m-a bucurat cel mai tare si mai tare? Ca nu ai cum asista niciodata la nici un proces al meu de constiinta...Ca toate au loc cu usile inchise:)...Daca ai auzi tu ce rechizitorii virulente se pronunta pe acolo, ti-ai retrage aprecierile cu o eficacitate mult mai mare chiar si decat a unui super-aspirator!:)))]

    Revenind, totusi!, la oile noastre: Eu nu cred ca te-ai exaltat deloc! Si nici ca te-a luat valul! Ca intotdeauna, intuitia ta functioneaza la cote inalte: CHIAR A INCEPUT !..:))) Atata doar ca si eu, ca MULTI altii, inca ne complacem in faza carpitului uniformelor, curatatului pustilor, a lustruitului tunurilor si a bombanelilor gen: "Lasa nene ursule, ca vezi tu dupa ce termin eu aici!...":))) Altfel spus, ii lasam acum, la inceputul...inceputului :), pe leii cei tineri sa-si arate coltii puternici si sa racneasca amenintator:); noi, batranii combatanti, inca suntem in refacere dupa indelungatele vechi batalii...Dar si cand om iesi noi catinel-catinel!!! :) Crede-ma, Dan capitan de plai!:))) Chiar a inceput!:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Banc la banc trage!:)

    Iata unul vechi, da' bun si azi:

    Un om muscat de un caine ajunge la doctor. Acesta ii spune ca, mai mult ca sigur, cainele cu pricina era turbat. Omul scoate rapid o foaie de hartie si incepe sa scrie febril ceva. Doctorul ii zice ca nu e, totusi, cazul sa-si faca testamentul.
    -A, nu e vorba de asta!, raspunde pacientul...Vreau doar sa-mi fac lista cu cei pe care ii am de muscat...inainte sa-mi faceti antirabicul ala!...:))

    Eu mi-am cumparat un caiet de cel maaaaare, studentasc, pentru propria-mi lista:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Fain, fain, :))))
    Mai ales dupa ce ai acceptat linchedinu'. :)
    Nu stii niciodata ce iti poate aduce internetul.
    Iarta-mi intarzierea... la raspuns. Azi am muncit. Dar te-am citit de dimineata si mi-ai redat zambetul de dupa concediu...de care aveam atata nevoie. :)

    Am inceput sa te cunosc.:)
    Torci, musti, zgarii si torci!
    Buna plamada, am avut dreptate...:)

    RăspundețiȘtergere
  9. "Mai draga" Dan, :))

    Intelepciunea ta proverbiala te-a indemnat, si de data asta, sa faci alegerea corecta! ("Am inceput sa te CUNOSC"):)))

    Intelepciunea mea (quasi)proverbiala ma indeamna, iaca, sa accept cu...smerenie (Traiasca Oreste!):) si preaplecate multamiri calificativul de "buna plamada" :))

    [Intre noi fie vorba, pana acum doar sotul din dotare, la auzul astei spuse, si-a manifestat non-dubitativ dreptul constitutional la "veto" - desi chiuveta e-n perfecta stare!:))...

    Ca sa nu-ti faci cumva vreo grija, ma grabesc sa adaug faptul ca asta nu-i nimic pe langa reactia pe care o are el indeobste la apelativul "munte de frumusete" cu care ma tot gratuleaza in vazul natiunii dragul de Anonim Pamantean :)) Pot jura ca, daca ar fi sa-i testez olecuta aciditatea zambetului arborat atunci, hartia albastra de turnesol s-ar inrosi instantaneu!:)) (Sa mai zica cineva ca nu exista "chimie" intre noi! :)))

    'Geaba imi tot pun eu la bataie toata arta retorica incercand sa-i explic (cu argumente stiintifice & filosofice) ca e-o trebusoara tare complexa si oarescum misterioasa asta cu perceptiile oamenilor...Ca daca asa ma "vad" unii sau altii, chiar n-am ce face eu, sireaca!:))Deh, inca n-am reusit sa-l conving ca, pana la urma, "totu-i soarta si destin, iar restu-i fatalitate":))) Da' nu-i timpul pierdut...:)]

    Mai mama, un baietas din comuna "gasca" Facebook tocmai incearca sa ma racoleze in... "Mafia Family"!!! Uuuuuu! Chiar ca "Nu stii niciodata ce iti poate aduce internetul"!!! :))

    Poate gasesti tu, te rog, pe acolo, prin Bucuresti, un caine serios, lejer turbat, care sa stie musca responsabil...Ca "lista" mea e aproape gata, si in Iasi nici macar cainii nu-si mai fac treaba cu simt de raspundere...:)))

    O zi superba!:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Unei persoane cu clarviziune si intelepciune ca a ta,i-as recomanda urmatorul sfat:Run like hell!Nu ti s-a parut nici macar o secunda ca existenta ta se iroseste in van incercand sa duca o cruciada de promovare a binelui,a iubirii neconditionate,a bunului simt,a sensului de a fi om?Bataia cu morile de vant e chiar folositoare?
    Nu mai e nici un secret ca mi-e o sila indescriptibila de tara in care traiesc,dar sa vad oameni rezonabili incercand sa construiasca punti salvatoare daramate la cel mai mic val generat de o pietricica aruncata in apa,e peste puterea mea de intelegere.Verbul "a vota"nu se conjuga si la persoana mea.Nu mai dau nici o sansa,nici mie,nici tie,nimanui.Inchei cu o gluma sadica,adresata celor care ii votati constant si care,din nefericire ne conduc(e mai mult o urare de bine:))))
    Intrebare:Ce la intra pe o ureche si le iese pe cealalta,dar le ramane si in cap?
    Raspuns:Tarnacopul...

    RăspundețiȘtergere
  11. Jolly,:)
    Bine ai venit!

    De la ultimele "alegeri" incoace m-am lecuit. Nu ma mai duc pentru ca si mie la fel ca si tie, chestiunile imi sunt clare. Probabil ca par mai idealist decat sunt.
    Exista pe-aici pe blogul acesta niste izbucniri de manie si scarba pe tema politicului.

    Bataia cu morile de vant este foarte folositoare atunci cand constati ca sunt mai multi Don Quijote care, impreuna, ar putea la un moment dat sa dea drumul bulgarelui de zapada la vale.
    Partea proasta este ca nici ei si nici eu nu stim cum este sa fie acest "impreuna".
    Si nici nu ne-am pus problema.
    Dar schimbarea nu se poate produce cu duiosie. Nu poti indeparta fiara cu coltii infipti in prada cu rugaminti si muzica de relaxare. :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Credeam ca "Povestea fara sfirsit"nu are nici inceput.Dar am gasit si eu bancul(cel cu omul muscat de ciine) cred ca la acesta va refereati draga d-le Dan.Asa ca nu renunt, astept sa intre si peronajul meu(Mitrut) in viata si apoi voi participa la poveste. Nu renunt, ca am si eu o lista cu cine trebuie muscat.Mi-am pus si proteza noua, sunt pregatita, si inca una elastica, nu se va rupe, pot tot musca.Acum integrata fiind in aceasta poveste virtuala, nici nu-mi fac dusmani, decit tot virtuali.

    RăspundețiȘtergere

parerea mea