UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

vineri, 20 noiembrie 2009

BLOGUL DE AUR



AM PRIMIT CU PLACERE ACEST DAR DE LA CRYSY2008  http://vise-in-prezent.blogspot.com/  CAREIA II MULTUMESC SI DORESC SA-L DARUIESC LA RANDUL MEU CU TOATA DRAGOSTEA, CONFORM TRADITIEI URMATORILOR :

www.cristiana-blogulunuiomcuminte.blogspot.com/
www.bluefleur-de-lys.blogspot.com/
www.sorindirokko.blogspot.com/
www.binele-bun.blogspot.com/
www.elvisica.blogspot.com/
www.alinastanciu.blogspot.com/
www.e-some1.blogspot.com/
www.ioanadumitrascu.wordpress.com/
www.serbantomsa.blogspot.com/
www.gradinarde5stele.blogspot.com/

Va doresc tuturor succes la blogareala si sa va priasca premiul iar mie, sa ma bucur mai departe de prietenia voastra. Iata cateva reguli pentru daruirea altora, in cazul ca doriti acest lucru:

1. afişarea premiului; (copy & add photo)
;
2. afişarea linkului celui care a acordat acest premiu;

3. oferirea lui catre 10 bloggeri sau cati doriti voi
;
4. informarea bloggerilor prin mesaj ca urmeaza sa-si ridice premiul de la voi. 



POST SCRIPTUM NECESAR 
Dragii mei prieteni,

Va marturisesc ca si eu ca si voi, m-am lasat prins in aceasta traditie internauta de a face cuiva o bucurie. Si sunt convins ca o bucurie virtuala nu este cu nimic mai prejos decat una "reala", bucuria fiind un germene, un inceput, de fericire sau macar o mica multumire sufleteasca. Nimic mai placut pentru un inceput de weekend in plina criza economica, bla, bla, bla, politica, culturala, sociala si morala prin care trecem, mai disperati sau mai cu capu'n sac.

Premiul l-am capatat acum o luna si nu m-am grabit sa-i dau drumul. Am avut scrupule, trebuie sa recunosc, si m-am tot intrebat astimp, daca trebuie sa alimentez o traditie frumoasa dar usor toxica sau sa ma abtin. Daca premiul de diamant, primit asta-vara m-a euforizat, acesta m-a intristat putin. Nu pentru ca intentia celui care l-a  inventat nu ar fi laudabila, ci mai mult pentru faptul ca  observandu-l si pe alte bloguri si stiind de-acum ce reactii provoaca acel "prima data", ma gandeam cu tristetze cat de politicos devine cand va trebui sa mimezi o reactie entuziasta, atunci cand ai sa-l primesti si a saptea oara.

Da, cu siguranta premiul are mai mult simbol de prietenie si apreciere si asta cantarit mai mult in balanta si cu acest gand vi l-am si trimis. Nu-i mai putin adevarat ca(si  asta m-a tinut o vreme in loc), din pacate, premiul este si o bomboana otravita, un dracusor colorat care va mangaie duios pe crestet vanitatea, multa, putina cat o aveti fiecare. Nu era nevoie totusi sa va trimit acest premiu, ca sa va  reconfirm faptul ca va apreciez pe fiecare in parte foarte, foarte mult, ca aveti merite intelectuale si calitati umane exeptionale si ca dovada ca asa este, iata-va din nou impreuna pentru cateva momente. Si-mi pare rau ca, limitat fiind de reguli, la un numar restrans de persoane, nu am putut sa-i trec pe toti cei la a caror pareri iau aminte. Dar nu-i nimic, pentru ca vad ca a-nceput voleyul cu blogul de aur, asa ca ...
prieteni dragi care inca nu ati fost nominalizati... pregatiti-va de bombardament.:)))))))

18 comentarii:

  1. Inainte sa accept acest premiu, o sa spun ca mai important decat el este faptul ca tu, in marea ta generozitate si bunavointa, te-ai gandit la noi, prietenii tai virtuali. Pentru mine are o valoare deosebita ideea ca m-ai numarat printre ei si pentru asta iti sunt profund recunoscatoare.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îţi mulţumesc mult, dragul meu Dan, şi îţi sunt recunoscător. Mărturisesc că mă gândesc în fiecare zi la tine, ca la un prieten nepreţuit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc din suflet, Dan!

    E primul meu premiu de "blogger".

    Si eu iti multumesc pentru prietenia ta. Esti o adevarata enciclopedie: talentat la desen, la muzica, expert in arta comunicarii, suflet mare. Deci, voi profita de calitatile tale si voi invata cat mai multe de la tine!
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc si eu, desi cu putina intarziere, insa am facut-o deja la mine, mai devreme. Dupa cum spuneam si acolo, iti multumesc pentru prietenia ta inconditionata.
    Mult succes si tie. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Subscriu total colegilor de pritenie :)

    Multumesc academiei, multumesc publicului, multumesc membrilor juriului...

    Glumesc, insa nu de tot. :)

    O sa postez premiul pe care mi-l oferi cu atata generozitate. Este un premiu datorat mai mult faptului ca ma apreciezi (putin meritat, zic eu) nesperand ca blogul meu golas a impresionat atat de tare. :)

    din pacate, imi triez foarte atent timpul acordat blogarelii, iar lista celor care ar fi fost premiatii mei te include evident pe tine si pe cei pe care deja i-ai fericit, altii nefiind inca descoperiti de mine.

    Cu foarte putine merite, afara de faptul ca te am ca prieten, iti multumesc! Alexandru.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti multumesc si aici la tine in sufragerie Dane draga , in acelasi fel in care ti-am multumit la mine. Adica rasfatat (dupa unii), obraznic (dupa altii), increzut (dupa alti altii) sau un pic din toate astea plus cateva inca nenumite (dupa mine).

    Da. E oficial. Sunt scriitor premiat! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragii mei prieteni,

    Va marturisesc ca si eu ca si voi, m-am lasat prins in aceasta traditie internauta de a face cuiva o bucurie. Si sunt convins ca o bucurie virtuala nu este cu nimic mai prejos decat una "reala", bucuria fiind un germene, un inceput, de fericire sau macar o mica multummire sufleteasca. Nimic mai placut pentru un inceput de weekend in plina criza economica, bla, bla, bla, politica, culturala, sociala si morala prin care trecem, mai disperati sau mai cu capu'n sac.

    Premiul l-am capatat acum o luna si nu m-am grabit sa-i dau drumul. Am avut scrupule, trebuie sa recunosc, si m-am tot intrebat astimp, daca trebuie sa alimentez o traditie frumoasa dar usor toxica sau sa ma abtin. Daca premiul de diamant, primit asta-vara m-a euforizat, acesta m-a intristat putin. Nu pentru ca intentia celui care l-a inventat nu ar fi laudabila, ci mai mult pentru faptul ca observandu-l si pe alte bloguri si stiind de-acum ce reactii provoaca acel "prima data", ma gandeam cu tristetze cat de politicos devine cand va trebui sa ai o reactie entuziasta atunci cand ai sa-l primesti si a saptea oara.

    Da, cu siguranta premiul are mai mult simbol de prietenie si apreciere si asta cantarit mai mult in balanta si cu acest gand vi l-am si trimis. Nu-i mai putin adevarat ca(si asta m-a tinut o vreme in loc), din pacate, premiul este si o bomboana otravita, un dracusor colorat care va mangaie duios pe crestet vanitatea, multa, putina cat o aveti fiecare. Nu era nevoie totusi sa va trimit acest premiu, ca sa va reconfirm faptul ca va apreciez pe fiecare in parte foarte, foarte mult, ca aveti merite intelectuale si calitati umane exeptionale si ca dovada ca asa este, iata-va din nou impreuna pentru cateva momente. Si-mi pare rau ca, limitat fiind de reguli, la un numar restrans de persoane, nu am putut sa-i trec pe toti cei la a caror pareri iau aminte. Dar nu-i nimic, pentru ca vad ca a-nceput voleyul cu blogul de aur.

    Am atasat acest raspuns ca post scriptum la postarea initiala, pentru ca asa mi se pare fair. Nu am putut sa o fac de l-anceput ca sa nu va stric surpriza.

    Alina, draga Alina,
    Nu ma pricep deloc la muzica. Deloc! Am aceasta carenta in educatie pe langa celelalte multe altele. Si macar un sfert de enciclopedie daca as fi....:))) si tot ar fi bine!

    Hai ca pana la urma ne intoxicam cu atatea complimente!:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Dle. Dan va multumesc pentru premiul acordat. Am sa-l printez si am sa-l pun in rama si cand ma supara Dna.DiRokko ca stau prea mult pe net am sa am cu ce sa o molestez pentru ca ma molesteaza. Un weekend minunat si bafta la dat cu stampila maine in cabine. ::))

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnule DiRokko, va rog sa-i transmiteti complimentele mele doamnei DiRokko, inainte de orice molestare.
    Multumesc Sorine la fel daca se poate, in conditiile in care v-au organizat si voua acolo vreo cabina.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vânzoleala asta cu alegerile nu-mi pică prea bine şi nu mă simt în apele mele. Ca să-mi revin, mă uit pe blogurile prietenilor mei. Vă citesc postările şi mă simt mai bine. Inteligenţa şi talentul sunt reconfortante...

    RăspundețiȘtergere
  11. Vă invit să îmi vizitaţi blog-ul, aveţi un premiu!

    RăspundețiȘtergere
  12. DAR din DAR in semn de pretuire. Multumesc pentru ca lasi fereastra deschisa spre bucuria celor infometati de lumina.

    RăspundețiȘtergere
  13. Serban,
    Uita-te si tu cat suflet frumos si cata minte se afla pe fiecare centimetru patrat de display. Sunt mandru: sunt ale prietenilor mei.

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc frumos pentru darul vostru de suflet, tie Cioburi si tie Xia. Tare frumos incepe prietenia! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Serban,
    Uita-te si tu cat suflet frumos si cata minte se afla pe fiecare centimetru patrat de display. Sunt mandru: sunt ale prietenilor mei.

    RăspundețiȘtergere
  16. ASTA DA SURPRIZA.
    MULTUMESC MULT CA MA NUMERI PRINTRE PRIETENII TAI,CA DE MERITAT NU-L MERIT,NU AM MAI SCRIS UN RIND IN BLOGURILE MELE PT. CA NU AM AVUT DISPOZITIA NECESARA.
    INCA ODATA MULTUMESC. CE BINE E SA STI CA AI PRIETENI.

    RăspundețiȘtergere
  17. saru'mana Adriana,
    Pai da... Acum ai un imbold... :)

    RăspundețiȘtergere
  18. BlogWidget - ALEGE CEVA COOL PENTRU BLOGUL TAU !
    Am implinit un an de activitate. Te asteptam la noi pentru a-ti oferi un widget, banner, plugin-wp, sau doar o idee pentru a adauga un plus de look si functionalitate blogului tau.
    Sau un posibil parteneriat reciproc avantajos, Sustine BlogWidget, detalii si bannere la alegere la pagina de contact.

    RăspundețiȘtergere

parerea mea