UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

joi, 1 iulie 2010

MI SE RUPE ADN-UL

JEANA NU E MOARTA... JEANA SE TRANSFORMA
Daca aveti migrene, palpitatii, stari anxioase, tiuituri si infundari ale urechilor, accese de febra insotite de voma, ameteli, dureri articulare sau osoase, dureri de spate, spasme musculare, transpiratii, etc... nu va nelinistiti si nu nu va mai ganditi sa aruncati banii pe consulturi medicale sau pe medicamente, caci organismul vostru se afla in plina transformare genetica si se pregateste pentru intrarea in noua dimensiune. Cunoasteti desigur teoria dar parerea mea de neofit este ca daca nu va duceti la doctor, punerea ei in practica o sa va omoare. Si nu carecumva sa va ganditi ca daca nu va omoara, cu siguranta va va intari. Viata a demonstrat ca ceea ce nu te omoara te schilodeste. Daca insa esti un spiritualistic evoluat si ai certitudinea, bazata pe argumentele stiintifice irefutabile ale doamnei Dr. Berrenda Fox, care sustinea in 2005 ca:
"Fiecare fiinţă are o spirală dublă de ADN. Ceea ce noi aflăm acum este că există şi alte spirale care s-au format în interiorul spiralei duble" Atunci nu te mai duce la doctor. Asteapta sa te transformi!. Caci tot ea mai declara ca: "Am descoperit că au apărut două filamente (lanţuri) de ADN răsucite într-o spirală. După părerea mea, vom dezvolta 12 spirale". Mama, mama ce s-au mai  incins internetul si mintile ezoteristicilor dupa aceste declaratii,  care fie vorba-ntre noi, mai circula si in ziua de azi! "Gata, de-acum avem argumente stiintifice solide si de necontestat. Transformarea evolutiva la trecerea in noua dimensiune poate intra pe linie dreapta" si-au spus ei si au inceput de zor sa toarne la povesti cu mutatii genetice fara precedent datorate vibratiei inalte de care ne apropiem galopant si da-i articole, da-i carti, da-i interviuri televizate, simpozioane, si cursuri despre noul ADN... Pe bani fireste! Din spaime se fac bani frumosi. Pai ce, te joci cu biznisu"!?
MINTE-MA DAR MINTE-MA STIINTIFIC
Cand afacerile pareau ca merg infloritor, pentru ca argumentatia pica manusa pe mintile platitorilor, a venit bomba. Ca un traznet! Revista spiritualista "Mount Shasta Magazine" care publicase cu mare entuziasm un interviu pe tema, cu doamna doctor Berrenda Fox si-a retras articolul, motivand ca este o frauda. Frauda nu a fost constatata de editura, ci de American Medical Association, prilej cu care  a pus capat  practicilor medicale ilegale. Experientele cu injectarea de steroizi efectuate pe cobai umani, fara stirea lor, minciunile si falsificarea unor date si concluzii, reiesite chipurile din teste pe care nu le-a efectuat niciodata, cu privire la asa zisele 12 lanturi noi ale ADN-ului, au condus atat la inchiderea "clinicii" private, cat si a Dr. Berrenda Fox personal. Doamna doctor psiholog si specialist imunolog a intrat o vreme la puscarie. 
DE CE? 
Nici nu ma mai ostenesc sa intreb de ce dupa cinci ani de la dovedirea si pedepsirea unei fraude, inca circula pe net, ca valide, niste  "adevaruri stiintifice" sfruntate. Raspunsul nu poate fi decat unul singur: pentru ca smecherii au nevoie de fraieri iar fraierii platesc bucurosi ca sa fie fraieriti "stiintific". Spiritualistii evoluati si de buna credinta,  ar trebui sa se informeze mai bine atunci cand dau drumul la porumbei, in schimb cei care sunt avizati si care continua sa colporteze minciuni, pentru ca vezi Doamne, dau bine la imagine, nu au nicio scuza pentru impostura. Paradigma odata creata baleteaza pe blogurile ahtiatilor de stiinte spirituale pline de senzational. Desigur ca simptome ale unor transformari exista cu sau fara voia noastra. Suntem legati de transformarile care se petrec in Univers, ca parte a lui. Ian uitati-va ce zicea Gregg Braden in 1996!

25 de comentarii:

  1. ca or fii 12 sau 100 de spirale,ca se fac bani din asta sau nu,este cert ca ceva intradevar se transforma fizic si energetic,si cine nu simte asta ori e inconstient or pur si simplu e nesimtit.Daca compar starile de acum cu cele de acum 10 ani,pot spune ca acum 10 ani eram leguma,acum am mai imbatrinit fizic si totusi,simt cum cresc,iar de cind am renuntat la patologie ca mod de evolutie prin suferinta,ma simt bine fizic,mai putin acele transformari,care chiar asa se manifesta,cu stari ciudate,aparent fara motiv.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adi,

    N-am atacat transformarea energetica, ci argumentatia ei, care, in ciuda bazei stiintifice inexistente, se vrea in continuare validata de minciunile doctoritei... Chestia asta, cu aruncatul prafului in ochi ma descumpaneste si ma scarbeste.

    E plin netul de articolul in care se face apologia marii ei descoperiri "stiintifice". Gugaleste si-ai sa constati. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. da,si pe mine ma descumpanit mai deunazi multispiralarea noastra,de parca si ale 2 care sunt,atunci cind se stie exact ce si cum sunt,nu ar fii destul,dar sunt sigur ca partea infoenergetica din cea ce este inca nu se cunoaste defel,deoarece...orice observatie si orice concluzie la observatie este in legatura directa cu observatorul,cu starea lui de fond,cu interesul,cu capacitatea de intelegere etc.Esti sigur ca cei care au ascuns o pe dr,nu s au speriat ca stia prea multe si totusi dr s ar putea sa aiba dreptate si sa fie ceva si cu activarea unei parti inca nedescoperite din cei 90% asa zisi inactivi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Oamenii o iau foarte usor prin balarii, e suficient sa le dai un mic imbold si pe urma se dezlantuie tot iadu`. Nu zic ca nu or exista transformari si `upgradari` vibrationale, dar noi percepem toata treaba dintr-un punct de vedere primitiv. Eu una cred ca transformarea principala are loc in propria noastra minte, nu in ADN, si ca e un proces de cand lumea. Fiecare fiinta se dezvolta in ritmul ei si mi se pare aberant sa existe un moment in care toti fac HOP in pod, undeva la un nivel mai cu mot. Si apoi, degeaba mi-or fi crescut mie 12 spirale daca-s la fel de tuta. Din cate vad eu oamenii au fost si vor fi mereu la fel la nivel de mase. Majoritatea vor doar sa intre in randu` lumii si sa se multumeasca cu o existenta umana, putini oameni sunt interesati in a-si depasi conditia de om si extrem de putini care chiar reusesc sa o faca. Cred ca oamenii adopta mult prea usor teorii de genul asta din cauza egoului, se vor a fi speciali.
    Cat despre spiritualistii zilelor noastre, desi rezonez cu multe din idelile lor in plan logic, in plan intuitiv ceva PUTE rau, imi dau senzatia de fals. Spiritul nu e de vanzare, iar cei ce fac bani din asta sunt niste impostori, sau, mai rau, cad in plasa propriei ignorante egotice. Cred ca spiritul se manifesta prin toate, inclusiv prin impostori sau ignoranti, insa nu trebuie sa confundam lucrurile. E grav ca spiritualitatea a ajuns o industrie in zilele noastre, parca pana si cuvantul spirit si-a pierdut semnificatia. Acum toti sunt maestrii spirituali, sunt unii mai evoluati decat altii, cu vibratii mai inalte si mai frumos colorate. Poate gresesc, insa simt ca foarte multi pierd esenta. Au aflat informatii spirituale in cautarile lor in lungu` si latu` pamantului insa nu informatiile in sine conteaza. Realizarile spirituale se platesc greu, cu suferinta, rabdare si jertfa…nu cu bani la un curs de weekend. Iara…pot sa gresesc, insa asa gandesc acum.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adi,
    Nu cred ca toata comnitatea stiintifica medicala mondiala are piciorul CIA pe grumaz. Ar fi prea de tot. In majoritatea tarilor avansate se fac cercetari genetice de varf, cu tehnologie avansata. Dupa atatia ani, macar UN genetician, daca ar fi reluat "cercetarile" Dr.Fox, chiar si de dragul reparatiei morale sau a restabilirii adevarului stiintific, ar fi ajuns la aceleasi concluzii. Din nefericire geneticienii sunt cu totii orbi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Luize,

    Zici:
    "Cred ca oamenii adopta mult prea usor teorii de genul asta din cauza egoului, se vor a fi speciali."
    Si eu cred fix la fel.

    Cat despre spiritualisti.... sunt mai multe categorii. Si eu am constatat acest lucru si i-am numit in text ba spiritualistici :),ba ezoteristici :), si in mod exceptional spiritualisti. Le-am adus in derizoriu numele pentru ca reflecta foarte bine "credintele".

    Ca sa nu mai vorbim de limbajul de lemn spiritualistic care a cotropit toata zona, chiar daca acest limbaj imbraca haina unor denumiri care sa sune cat mai stiintific.

    RăspundețiȘtergere
  7. Adi,
    Nu cred ca toata comnitatea stiintifica medicala mondiala are piciorul CIA pe grumaz. Ar fi prea de tot. In majoritatea tarilor avansate se fac cercetari genetice de varf, cu tehnologie avansata. Dupa atatia ani, macar UN genetician, daca ar fi reluat "cercetarile" Dr.Fox, chiar si de dragul reparatiei morale sau a restabilirii adevarului stiintific, ar fi ajuns la aceleasi concluzii. Din nefericire geneticienii sunt cu totii orbi.

    RăspundețiȘtergere
  8. :)
    Bun regasit, tuturor!

    Lumea "spirituala" este la fel de plina de impostori, falsuri, si interese "oculte" precum lumea stiintifica (sau viceversa).

    Nu ma mira nimic din tot ceea ce se intampla. Mie mi se rupe curbura holotropica.
    :)

    Uneori am impresia ca oamenii, in timp ce evolueaza din punct de vedere tehnologic, devin mai naivi (ca sa nu spun fraieri), mai creduli, si mai pregatiti sa imbratiseze orice are iz spiritualist cu amprenta stiintifica.

    Apropo's de ceea ce scria Luize, constat ca breasla datatorilor de "lumina", invataturi vindecatoare, este in plina expansiune... dar si preturile.
    :)
    Ceea ce, printr-o logica elementara, inseamna ca cererea este mare.

    http://www.aum.ro/noutati/ultimele-articole/incredibila-cariera-a-lui-lobsang-rampa---falsul-lama-tibetan.html
    — imi place la nebunie cand incep sa se bata-n coarne, cine este si cine nu este ADEVARAT!
    O lume fantastica, vivace... nu-ti da timp sa rasufli linistit.
    :)

    Adi, daca ar fi oameni care sa detina "stiinta prea multa", nu ar experimenta pe ei. Nu ar face doada stiintei lor pe ei?!

    Vad luminatori, evoluati, care sucomba dintr-un banal infarct, vad vindecatori de toate spetele (infoenergetice) care sufera de tot felul de boli...
    Vad oameni de stiinta care afirma ca puterea gandului poate comuta genele, astfel incat sa le faca active, sau pasive... dar niciunul nu dovedeste ca din "cercetator in chimie" sa devina, in timp (ii lasam timp pentru exercitiu), mari muzicieni sau pictori, sau scriitori etc.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Dane,eu sunt convins ca daca materie cauti,materie gasesti,daca esti format la scoala materialismului,chiar savant fiind si in comunitate internationala de cercetatori,nu te poti desprinde de tipare preinvatate decit daca te cheama nassim haramein sau john falone sau daaaaa..balogh bela,un ardelean de la meu care si a depasit conditia:)Acuma,observarea directa,pe linga valoarea simbolica are si un fond de experienta,cu conditia sa poti trai cea ce cunosti,altfel,e ca si cind te ai uita la vitrina cu prajituri si te ai satura.Din acest punct de vedere,din cite vad eu,contestindu i pe spiritualisti si ezoteristi de tot felul,va plasati exact in acelsi punct cu ei,ei se separa considerindu se superiori,voi aveti impresia ca ii desconspirati si stiti mai bine,ei bine,din pozitia mea si unii si altii au dreptate,mai ales atunci cind isi dau prieteneste mina si colaboreaza.Citesc in loc de presa o gramada de bloguri mai mult sau mai putin ezoterice,iar cea ce ma deranjeaza nu este exalatarea mistica si termeni stufosi prezenti in chaneling si comunicari de tot felul,de fapt o noua deschidere,cit faptul ca nimeni nu scrie de la sine,preiau de pretutindeni diverse informatii care li se par potrivite si le plaseaza mai departe cu sens de adevar,chiar si tu Dane,esti un bun interpret a cea ce descoperi,dar creator esti in alte planuri,originalitate nu exista atunci cind observi,judeci si compari.
    Calea proprie nu tine de informatia celorlati,poate doar unele implusuri pentru mici revelatii,insa cei care au ales sa dea mai departe cea ce sunt o fac cu un sens,nu poti primi daca nu dai ceva,totul este complet,rotund,iar ca sa poti primii noi deschideri si intelegeri,trebuie sa dai mai departe cea ce esti.
    Iar ca si raspuns la chestia cu CiA,TOTI oamenii de stiinta,fara exceptie,fac jocul materialismului,cei care nu fac asta,nu mai sunt oameni de stiinta,ci pur si simplu oameni,fiindca cunoasterea nu are nici o treaba cu statutul si diploma,balog bela cu a lui carte:obstinatio,este inginer constructor,dar asta nu are nimic dea face cu cea ce omul stie si cerceteaza.De multe ori ma intreb,cei care contesta in fel si chip experienta subtila si cunoasterea reala,oare nu isi exprima de fapt propria neputinta in a percepe altceva si exprima de fapt propriile limitari?

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna dimineata dragilor! :)

    Daraveri ce nu suporta amanare ma determina sa revin dupa-amiaza cu raspunsurile.

    RăspundețiȘtergere
  11. Andrei,

    Sunt oameni si oameni, ca peste tot,in orisice domeniu. Unii sunt profunzi si dedicati. Ar fi pacat sa-i bagam intr-o singura oala si pe cei cu vocatie si pe impostori, pentru ca atunci nu se mai vede diferenta.

    De impostura lui Lobsang am aflat anul trecut desi scandalul imposturii dateaza din timpul sau. Cu toate acestea cartile lui se vand bine si iata cum tampeniile prolifereaza in continuare. Am fost socat sa aflu din cartea lui ca al treilea ochi se deschide batandu-ti un cui de lemn in frunte. O vreme, in adolescenta, cand am citit, chiar am crezut. Apoi m-am indoit iar mai apoi am aflat. :))

    Am pregatit o postare noua pe "buric" despre plata din cer si cea de pe pamant. Maine o s-o postez.

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga Adi,

    Nu privesc decat slabiciunile unei argumentatii. Poate ca este un pct. de vedere materialist, nu stiu. Dar credinta, cat de oarba se bazeaza pe niste "argumente" Si nu stiu daca atunci cand crezi in sfinti, arhangheli, iad si rai iti mai pui problema cat de adevarata este ea, pentru ca indoiala iti zdruncina credinta.
    Ei, asta incerc eu sa evit: sa nu imi consolidez convingerile(din exterior, evident) pe niste minciuni. Convingerile pornite dinauntrul meu, cele bazate pe trairi interioare, trebuie intelese corect prin prisma invataturilor pe care le capat dinafara mea. Asa cred ca se intampla cu fiecare. Altfel.... intre trairi interioare spectaculoase si nebunie nu ar mai fi nicio diferenta. Mintea trebuie sa fie asigurata si confortata ca nu vede basini colorate, scuzata-mi fie expresia. :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Bună ziua.

    Întâi, staţi să mă opresc din râs.
    Dan scrie de Jeana, care cică nu e moartă, iar pe mine mă loveşte cam în aceeaşi vreme o inspiraţiune dubioasă privind nemurirea. Şi mă gândeam eu, că uite cum o idee şugubeaţă ne-a vizitat pe amândoi, cam în acelaşi timp.
    E drept, textele pleacă pe filiere diferite, dar, oricum, mi se pare amuzant.

    Treaba că Jeana se transformă este perfect posibilă. Acum, în ce fel o face, e mai greu de spus. Ca argument stau modificările de natură fizică şi psihologică pe care specia le-a înregistrat de-a lungul vremii. Poate nu sunt uluitoare (e drept că nu ne-a mai ieşit vreun ochi pe undeva şi nici nu ne-a mai crescut un membru în plus!), dar, de la postura corpului, la dimensiunile unor segmente sau organe, toate aceste modificări sunt demonstrate şi susţinute prin valorile antropometrice consemnate.
    Ori, aceste mai mici sau mai mari modificări arată că fiinţa umană este în transformare. Încă. Şi cine poartă înscrise caracterele respective? Genele.
    Eu îmi permit să afirm un singur lucru: habar-n-am cum şi până unde pot ajunge aceste transformări, dar ele se vor reflecta cu siguranţă în configuraţia ADN-ul nostru.

    @Andreiule, dar doctori care se bolunzesc, ai văzut? Dar preoţi care înjură sau păcătuiesc la greu, ai văzut? De ce pui tu un separator între OAMENI? Sau crezi că un profesor care-ţi predă igiena, de exemplu, e musai să fie mai curat decât un gropar?

    RăspundețiȘtergere
  14. Adi, nu se contesta nimic, se evidentiaza doar "facaturile".
    Eu cred in Dumnezeu si imi este suficient.
    Ca vrea cineva sa creada in "palma budista", in arhanghelu din spirala lunga a subalternilor luminati, sau in lutul strabun, sau in zeii unsi, mi-e indiferent.
    De aceea avem liberul arbitru, de aceea ne-a dat Doamne-Doamne tartacutze lucratoare... pentru a alege.

    Ia spune amusi' despre ce "cunoastere reala" faci vorbire.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  15. :)
    fata frumos colorata, comentariul meu incepe cu:
    "Lumea "spirituala" este la fel de plina de impostori, falsuri, si interese "oculte" precum lumea stiintifica (sau viceversa),"
    si prin aceasta cred ca ti-am raspuns la intrebare.
    :)

    In ceea ce privesc transformarile la nivel fizic, indubitabil ele se intampla, dar nu pentru ca trecem intr-o alta "treapta de evolutie", ci din cauza alimentelor plastifiate pe care le ingurgitam, din cauza aerului tot mai poluat, de la sedentarism etc.
    Este un documentar foarte fain pe discovery, cu o doamna doctor ce cauta in "maruntaiele" mortilor cauza decesului. Este fantastic. Urmareste-l!
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  16. @Andreiule, atunci fii consecvent şi foloseşte ghilimelele. Fiindcă de aici:

    "Vad luminatori, evoluati, care sucomba dintr-un banal infarct, vad vindecatori de toate spetele (infoenergetice) care sufera de tot felul de boli..."

    s-ar înţelege că tu îi consideri pe toţi la fel.

    Dacă ai spus că tu crezi în Dumnezeu, pentru mine e de ajuns. Din acest moment au dispărut majoritatea polemicilor posibile.

    Reverenţă plină de respect şi consideraţie!

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu nu comentasem referitor la motivele transformărilor, ci la faptul că ele se produc. Ai dreptate, modul de viaţă produce fenomene adaptative care, prin repetabilitatea cauzelor se transpun în caractere genetice. E arhicunoscut, dar ideea era că... Jeana se tot transformă de mii de ani, adică genomul nu e static.

    RăspundețiȘtergere
  18. Iris, pai toti mor la fel de banal si trist ca oricare alt om "nespiritualizat" "nevindecator"!
    Si-atunci... ce ii diferentiaza?!
    :)

    Reikisti care fumeaza si dau ortu' popii de infarct; bioenergeticieni care mor de cancer, yoghini care apeleaza la medicina alopata, stand prin spitale, folosind aparatele modernitatii etc.
    Si-atunci, unde este "vindecarea" ca oferta pentru ceilalti?

    RăspundețiȘtergere
  19. Tu spui toate acestea pentru că eşti teribil de fixat pe "viaţă" asta. E ca şi cum totul se reduce la acum şi aici, la această existenţă, acest trup şi pari să manifeşti o anumită doză de îngrijorare, ca să nu spun disperare, că dacă viaţa asta trece, atunci n-ar mai rămâne nimic. De asta îmi vine să mă întreb cum crezi tu în Dumnezeu, sau, mai exact cum vezi tu relaţia Lui cu lumea pe care a creat-o.

    RăspundețiȘtergere
  20. :)
    Iris, tata, nu manifest nicio forma de ingrijorare, dar'mi'te de disperare.

    Vindecatorii nu vindeca pe lumea ailalta, vindeca aici, nu?!
    "(i)luminatii ii invata pe ceilalti cum sa se lumineze aici, nu in viata ailalta etc.

    :)
    Vorbim impreuna si ne intelegem separat.
    Ce legatura are Dumnezeu cu ce fac oamenii?!
    Nu cum vad eu relatia LUI cu mine, ci cum vad relatia mea cu EL!
    Ma concentrez pe aceasta viata, pentru ca aici tre' sa demonstrez ca sunt OM, nu pe ailalta.
    Ce va fi dincolo, e posibil sa aflu, e posibil sa nu aflu.

    RăspundețiȘtergere
  21. Şi dacă nu te vindecă, ce?! Acesta era sensul.
    Până la urmă, mai devreme sau mai târziu tot ne dezbrăcam de "haina" materialităţii. Tocmai asta voiam să spun, că aceste critici ale tale au rost doar dacă cel care foloseşte anumite practici spiritualiste face din asta o afacere. Că se vindecă sau nu pe el, e mai puţin important. Că moare de infarct sau de plictiseală, ce contează, câtă vreme nu-ţi vinde ţie vreo marfă? Nimeni nu te obligă să crezi ce crede el. A, că ai o discuţie în contradictoriu cu mine sau Adi sau Cristiana sau...cu cine mai vrei tu pe o astfel de temă, asta e după mine o chestie bună, fie şi numai pentru că ai ocazia să vezi cum gândesc alţii. Dar, în rest...

    Păi are legătură cu Dumnezeu, dacă tu ai fi afirmat că această viaţă este "tot". Fiindcă ţi-ai fi minimalizat aspectul spiritual al existenţei, implicit legătura cu divinul.

    RăspundețiȘtergere
  22. :)
    Iris, uneori te grabesti precum fata mare la maritat!
    :)
    Eu discut doar despre cei care fac afaceri.
    Aici, la postarea Bunului se face vorbire despre impostori, despre teorii devenite "the best seller"!

    Sau ai uitat contextul "adunarii" noastre?!

    Aici si acum este tot. Aici si acum incerc sa fiu si om, sa-mi pun la treaba si tartacutza si sa gasesc si prilejuri de a-mi manifesta "spiritualitatea".
    Restul sunt garnitura literara, pentru mine.
    Daca Dumnezeu ma voia doar spirit, nu eram acum in carne si oase, sau...a veam un alt mediu in care eram energie precum curentul care ne curge la "robinet".

    RăspundețiȘtergere
  23. :)))))))
    Bine, accept că m-am pripit şi îmi cer scuze. Dar să ştii că aia cu fata mare şi măritişul a durut!
    :P

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu nu stiu ce sa spun clar. Nu mi-am spart ochii in microscop sa vad ADN-ul. Cu 12 sau 2 spirale, nu te schimbi cu nimic. Ce FACI in viata asta te schimba, nu niste inventii (sau adevaruri) stiintifice. Daca ieri ai fost mincinos cu 2 spirale, azi cu 12 nu esti cu nimic mai mult.

    Oricum, indiferent de cum ar fi ADN-ul nostru, ce-ar fi sa ne batem capu mai putin despre ce avem in noi de ne face speciali, si sa ne apucam de treaba... = trezirea din minciuni si iluzii.

    RăspundețiȘtergere
  25. Eldariel,
    Si eu tot asa socotesc. Pai cam asta incerc sa fac si eu. Sa desfac de minciuni si iluzii noua paradigma cu cu trezirea.

    RăspundețiȘtergere

parerea mea