UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

duminică, 6 martie 2011

ECHILIBRUL




3 comentarii:

  1. Aşa e!:lung e drumul de la “nu” la “da”..am crezut că ai spus “nu” acestui blog şi că ai renunţat la a mai ne dărui informaţii preţioase spiritului..deci, la care a treia parte te-ai oprit?...sau prin ce ţări ai mai călătorit?;)...clipul este deosebit de interesant,pare mai degrabă o predică a unui pastor,de fapt trimiterea către“drumul lui abraham” mă duce pe acolo cu gândul,doar că e greu de realizat pacea fără vărsare de sânge…din păcate…

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Ryana.
    Bine zici: lung e drumul de la “nu” la “da”...
    Cred ca tocmai am trecut pe langa o depresie semibinefacatoare. Era cat pe-aci sa reusesc sa-mi scot internetul din minte.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Obişnuim să-i luăm în zeflemea pe astfel de prooroci, dar eu pe ăsta îl iert. O dată pentru că încearcă nişte jocuri de cuvinte: terrorism – tourism, walk – talk, hostility – hospitability, bănăluţe, dar treacă de la noi: nu toate limbile au aşa de multe jucărele în dânsele cum are limba română! A doua oară, pentru că are în esenţă dreptate.

    Insă pe ansamblu, în ciuda zâmbetului şarmant, el nu aduce mai nimic nou, iar marile idei de pacificare si apropiere, sunt de mult preluate instituţional pe lumea asta. Toate organizaţiile din sistemul ONU, de la Consiliul de Securitate până la UNESCO şi Organizaţia Mondiala a Turismului, fac într-o formă instituţionalizată tot ce sugerează omul şi încă multe pe deasupra.

    Iar marşurile păcii sunt bune până la un punct, să nu exagerăm…

    RăspundețiȘtergere

parerea mea