UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

duminică, 16 octombrie 2011

DISPOZITIVE ORGONICE


62. DISPOZITIVE ORGONICE – sau mai degraba ciumecarii orgonice - sunt acele cocktailuri spiritualistice kitchoase, solidificate, rezultate din amestecul bramburit de resturi metalice diverse: span de aluminiu si de cupru, bucati de arcuri, capete de tevi cu cristale de cuart, lubrifianti, intaritoare si rasini sintetice divers colorate, turnate laolalta fie in pahare de unica folosinta de carton sau de plastic, fie daca pe spiritualistici ii dau banii afara din casa, in pahare de Martini, de sticla, cu piciorul fin, fie in palnii sau in ghivece ordinare de flori sau in alte recipiente improprii unei alchimizari, astfel incat, dupa intarirea rasinilor, sa capete forme de con, trunchi de con, ou, turta sau piramida. Pana la urma nici nu prea mai conteaza ce se pune inauntru, totul insa trebuie sa arate cat mai misterios si mai spectaculos. Dispozitivele orgonice astfel obtinute devin in mod stiintific si miraculos, emanatoare de energii orgonice benefice organismului si mintii spiritualisticilor si in consecinta ei le pot vinde altor spritualistici mai fraieri sau le pot plasa dupa nevoie, fie pe noptiere, fie in cele patru colturi ale incaperii, fie langa aparatele electronice, fie pe tevile de apa rece, sau, daca ei doresc o maxima protectie personala, le pot purta in buzunare, in posete, la gat, in coc sau in caciula. Iata cum se fabrica: http://youtu.be/kCOic3MuVLQ
 
Chiar daca sunt numite in mod impropriu dispozitive, caci ele nu indeplinesc nicio functie in vreun sistem tehnic, din simplul motiv ca acesta lipseste cu desavarsire, ciumecariile orgonice, devin practic  in mintea spiritualisticilor adevarate arme de aparare divine, menite sa ii protejeze pe spiritualisticii superstitiosi si tematori de energiile malefice si de atacurile psi, declansate de razboaiele psihotronice de agresiune secrete, transformand dracii coabitanti in iubire sau alungand norii produsi de razboiul climacteric si dizolvand darele de combustibil ars lasate de avioanele cu reactie pe cer. 


Sfestania orgonica
Daca spiritualisticii sunt crestini, si daca prin absurd duc lipsa de aghiazma, ei pot tine o ciumecarie orgonica intr-o galeata cu apa timp de trei zile. De ce trei zile? Pai simplu! Pentru ca da bine la impresia ezoterica absconsa. Deoarece energia orgonica este dovedita nestiintific a fi contagioasa, apa devenita intre timp orgonica, chiar si-asa cum se prezinta ea, ca un surogat de aghiazma, poate fi pulverizata la fel de bine pe diverse obiecte din incapere, pe pereti, in masina, pe mancare, pe hartia igienica sau pe lenjeria intima, pentru a alunga extraterestrii, zombii, scalpatorii de suflete, entitatile demonice, reptilienii, uriasii si farfuriile zburatoare.

Nota: Chiar daca energia orgonica este benefica, este contraindicat sa se pulverizeze apa orgonica in prize sau resouri conectate la sursa de curent, precum si in mecanismele ceasurilor care nu au protectie antiacvatica sau in tablourile electrice.
Daca galeata in care a fost tinuta in apa ciumecaria orgonica a fost curata, atunci apa orgonica rezultata se poate utiliza cu incredere pentru gargare, spalat pe dinti, clisme si chiar se poate si bea, ea avand rolul de a detoxifia organismul, sufletul, colonul, spiritul si Sinele Superior de cojile de seminte karmice negative, de a unge prin umidificare chakrele si de a inlocui apa statuta care nu mai suna, din capul spiritualisticilor, cu una proaspat energizata, la care vor veni sa se adape heruvimii, egregorii, inorogii, arhanghelitele, aricii pogonici si renii lui Mos Craciun.
Nota autorului:  Chiar daca se cunoaste faptul ca apa orgonica isi pastreaza timp indelungat calitatile energetice benefice si curative, cu tot respectul pentru stiinta terapeutica spiritualistica este recomandat a se refolosi pentru baut doar apa orgonica reziduala rezultata din urina, insa in niciun caz, cea utilizata la clisme.

Spargatorii de nori

Cu sase bucati de teava de cupru mai lungarete dar cu aceleasi ingrediente prezentate mai sus, orice spiritualistic bricoleur poate sa-si mestereasca intr-o galeata de plastic o ciumecarie orgonica speciala numita pompos Orgone Cloud Buster, adica un spargator de nori. Cat de urat ar putea fi timpul afara, in curtea lui va fi intotdeauna soare... http://youtu.be/M92WLMq8ll0
Nota: Desi nimeni nu atrage atentia spiritualisticilor posesori de spargatoare de nori ca s-ar putea trezi anchetati de procuratura, si pentru a nu avea o astfel de neplacere, este bine ca in curte sa-si monteze o plasa de siguranta, ca acelea folosite sub cupola circului pentru zburatori, deoarece s-ar putea ca din neatentie vreun hiperborean - stramos de-al dacilor, evident -, care paseste frecvent pe nori, sa-si rupa gatul taman in curtile lor.

sursa foto 
 Nota: Definitia face parte din dictionarul meu numit :
Spiritualist, Hypnotic & Idealistic Terms Dictionary
(SHIT-Dictionary),
 
parte integranta a
The Bases of the Universal, Literary-Licentious, Spiritualist, Hypnotic & Idealistic Terminology
(BULLSHIT) 

11 comentarii:

  1. Salutari:)
    Conteaza cum gindesti.
    Daca crezi ca ceva iti face sau face bine,nu acel ceva conteaza,cit intentia ta.La fel de pacaleala sunt si medicamentele,bifidus essensis,omega 3 si mii de alte "descoperiri"

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna , Dane !
    Ce mai inventeaza unii sarlatani !!!
    Iar altii chiar cred in sofisticariile acelea si le cumpara la bani grei . Asa le trebuie ! Unde nu-i cap , e vai de punga ! Sa fie la ei , acolo !

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună Dan!
    Mulțumesc de vizită
    și semnul lăsat la mine pe blog!
    Îți dotrsc un weekend excelent!
    Te mai aștept..

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna seara dragii mei prieteni,
    :)
    Cum niciodata nu este prea tarziu, daca privim lucrurile prin prisma vesniciei, si cum de altfel neraspunzand la timp, aproape ca uitasem ca exista pe lume buna cuviinta, imi cer nenumarate scuze, de cate ori va fi necesar, pana imi veti ierta impolitetea si iaca va raspund cu drag:

    RăspundețiȘtergere
  5. Adi, bunule prieten,
    :)
    In ingratitudinea mea imi torn o parte din tarana patriei in cap si-ti spun ca sunt intru totul de acord cu tine. Efectul placebo nu se manifesta doar in administrarea de medicamente atunci cand esti bolnav, ci si in administrea de erezii, pseudoperceptii, energii si autoamagiri de toate felurile, care culmea, vorba ta, prin propria noastra intentie, chiar capata aparenta ca functioneaza. Si dincolo de aparenta, paradoxal CHIAR FUNCTIONEAZA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara Radule,
    :)
    Incurcate sunt caile, metodele si instrumentarul stiintei spiritualistice. Atat de incurcate, incat, in marea confuzie generala si in apele tulburi care se creeaza, apar pescuitorii profesionisti, sarlatanii despre care tocmai ce vorbeai tu. Pe ce mizeaza ei? Pe ceea ce discutam mai sus cu Adi, pe faptul ca "credinta unora poate muta muntii."
    Desigur, desigur...:))daca muntii trebuie mutati neaparat, iar credinta nu-i destula... acolo unde se termina credinta se foloseste de regula dinamita....
    :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara beAtRice,
    :)
    Chiar asa e! Noi investim cu sens orice, care ne face sa nu mai vedem pentru o vreme haul existential... Mintea trebuie sa se agate de ceva altfel implodeaza, se prabuseste in sine.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Minunata Elena,
    :)
    Iti multumesc si eu la randul meu de vizita si bine ar fi sa ne reluam, atat cat ne sta in putinta, vechile si bunele obiceiuri cu vizitele reciproce.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu de ce inteligentii acestui blog se leaga de energia orgonica, ea fiind REALA ca si prostia voastra! Energia orgonica (prana, chi, qi etc) exista dintotdeauna fiind cunoscuta de toate scolile filozofice si spirituale gen yoga, qigong, arte martiale,etc. Principiile de functionare ale acestor rezonatori sau "ciumecarii" sunt simple si la baza lor sta Legea rezonantei. Wilhelm Reich este primul care a demonstrat stiintific existenta ei si a construit si explicat ciumecariile.Daca sunt corect facuti (!), acesti rezonatori chiar functioneaza fapt demonstrat prin fotografia Kirlian.W. Reich nu a fost un sarlatan, ci un om de stiinta serios si credibil care a demonstrat ceva prin ani de munca si a deschis un drum nou. Tu ce ai demonstrat Dan Ioanitescu ? Ai In rest sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere

parerea mea