UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

vineri, 12 februarie 2016

PIRAMIDA CONICĂ

           

           ENERGIILE PIRAMID
ALE©     
            “Cine poate citi trecutul subtil al etherului îi poate prevedea viitorul”    
           
 
         2. Piramida conică©     

            Înainte de a trata chestiunea piramidei sferice şi al efectului ei specific de piramidă este necesar să înţelegem ce este aceea o piramidă conică. Din concluziile experimentelor ştiinţifice mai recente ale energo-piramidologilor ezoterişti efectuate pe două loturi de namastieni voluntari radiesteziaţi, a reieşit faptul că, datorită mişcării lor de rotaţie, piramidele conice, spre deosebire de piramidele sferice, ovoidale şi cubice generează un efect de piramidă turbionar paradoxal, ceea cce a determinat pe unii cercetători mai veseli s-o alinte “piramida comică”.           
           
            Şi iată de ce! Primul lot de namastieni voluntari cărora li s-a indicat să probeze rezistenţa la tuflire a piramidelor conice aşezându-se brusc pe ele au descris efectul de piramidă conică ca fiind acut negativ, deoarece, au motivat ei, dincolo de faptul că a fost extrem de dureros dar şi-au mai dereglat şi chakra muladhara şi odată cu ea şi sfincterele.

           
Al  doilea lot de namastieni voluntari însă, cărora energo-piramidologii clarvăzători le-au aplicat tehnica Lobsang Rampa de deschidere a ochiului lui Shiva prin înfigerea piramidei conice între sprâncene, direct în chakra ajna au declarat că dimpotrivă, energiile pe care le-au simţit, chiar dacă au fost extrem de dureroase, în schimb s-au manifestat eminamente pozitiv. Din mărturiile lor, probate de specialişti cu aparate de măsură orgonometrice piramidale a fost evidenţiat faptul că deschiderea ochiului lui Shiva a fost mai mult decât completă, căci ea s-a produs într-un unghi orbicular de 372 de grade. Ba mai mult, ei au declarat specialiştilor că au resimţit plenar energii subtile superpozitive la nivelul glandei pineale, ceea ce le-a indus o stare de beatitudine cuantică.

            Cele două concluzii contradictorii asupra efectului de piramidă turbionar generat de piramidele conice, nu i-au descurajat defel pe cercetătorii energo-piramidologi, ci dimpotrivă, le-a dat speranţa găsirii unei căi foarte rapide de trezire, ştiut fiind că prin anumite tehnici de meditaţie namastiene şi yoghine, trezirea poate fi posibilă, dar nu garantată într-o singură viaţă. Plecând de la observaţia corectă că chakrele, datorită mişcării lor de rotaţie, prezintă aceleaşi tipuri de turbioane energetice cu cele ale piramidelor conice, cercetătorii au făcut apel la un al treilea lot de namastieni voluntari, de data aceasta autotrofi. Voluntarilor namastienii autotrofi - care desigur, n-au mai avut nevoie de o radiesteziere generală prealabilă -, după ce şi-au autointromisionat câte o piramidă conică în muladhara, cercetologii piramidologi ezoterişti le-au mai introdus suplimentar cu ajutorul unui ciocan pneumatic încă una în chakra sahasrara, fixându-le apoi pe amândouă cu un adeziv alchimizat, de smarald viu, provenit dintr-un fragment al uneia dintre tăbliţele pierdute ale lui Hermes Trismegistus. Rezultatele obţinute au fost peste măsura aşteptărilor.

            În primele momente subiecţii au acuzat dureri şi usturimi insuportabile la nivelul fizic al chakrelor străpunse, urmate de plânsete, văicăreli şi
de un dor profund de a părăsi laboratorul, unii chiar şi planeta şi de a merge Acasă. Aceste simptome le-au indicat specialiştilor semnele de necontestat că au apărut deja schimbări ale ADN-ului, că sămânţa cristică din interior s-a umflat şi dă să crape şi că namastienii se îndreaptă inevitabil către trezire. În următoarele două ore, după ce s-au mai acomodat cu durerea au fost cuprinşi cu toţii de o mare tristeţe şi disperare, semn că gravitonii din chakra muladhara părăsesc corpul fizic, lăsând locul antigravitonilor care provin din ether. După circa alte trei ceasuri, când numărul antigravitonilor a depăşit de mai bine de două ori numărul gravitonilor eliberaţi şi s-a instalat definitiv antigravitaţia, majoritatea subiecţilor s-a ridicat de la podea şi după o scurtă mişcare de balans, s-a putut observa o tendinţă a unora dintre ei de a levita cu muladhara în sus.   
             
            Cercetătorilor nu li s-a părut totuşi un lucru curios sau îngrijorător acest fenomen în aparenţă straniu, deoarece el nu făcea decât să confirme faptul că ce este sus este şi jos şi că sahasrara sau muladhara datorită reversibilităţii, din punct de vedere spiritualistico-namastian sunt totuna. Imediat după ce subiecţii s-au obişnuit cu echilibrul în noua poziţie, din sahasrara şi muladhara desfundate acum de către piramidele conice înfipte în ele, aparatele au înregistrat o revărsare fără precedent de cardiopsihoni şi psihoni bender - particulele elementare de conştiinţă - semn că sămânţa cristică a încolţit în chakra anahata, că a început dilatarea conştiinţei şi că şarpele Kundalini este treaz şi gata de plecare, ceea ce înseamnă că trezirea namastienilor testaţi este extrem de aproape.            

            Surpriza cea mai mare a fost atunci când, din namstienii care rămăseseră cu muladhara-n sus, după cardiopsihoni au început să dea năvală sacropsihonii... iar stupoarea a fost generală atunci când şerpii Kundalini au ţâşnit simultan, care prin sahasrarele, care prin muladharele subiecţilor şi, înainte să dispară prin tavan şi să se unească cu Şarpele Cosmic, ei s-au împletit într-un singur Kundalini sferopiramidal, care a “prăjit” literalmente toată aparatura electrică. Namastienii au scăpat doar cu o uşoară iluminare sacrală turbionară, acolo unde iluminarea a avut loc prin chakra muladhara, sau cu una la fel de superficială, însă extracraniană, dacă s-a produs prin chakra sahasrara.  Ambele tipuri de iluminări ulterior s-au accentuat, dar din păcate, ca orice “minune”, iluminarea nu a ţinut decât trei zile, timp suficient de altfel ca cercetătorii să mai facă un rând de teste extrem de relevante. Şi iată pe scurt, ce au constatat ei:     

            1. Dacă piramidele conice sunt orientate cu tangenta bisectoarei către Dimensiunea a Cincea Vechea Energie, ele eliberează gravitonii care le ţin legate de pământ şi generează portaluri turbionare în conştiinţa umană, portaluri prin care, prin meditaţie, se poate pătrunde în ether. Dacă însă o îndreaptă cu vârful către Dimensiunea a Cincea Noua Energie, antigravitonii care iau locul gravitonilor eliberaţi, se unesc cu tahionii şi formează o gaură neagră în conştiinţa umană, pe unde poţi fi absorbit direct în toiul Apocalipsei 2012. 

            2. Dacă însă vârful piramidei conice este îndreptat către Biblioteca din Akasha, prin efectul de piramidă conică se poate pătrunde în oricare dintre sălile de lectură ale bibliotecii fără un abonament prealabil.       
           
            3. Ultima concluzie şi cea mai importantă a fost aceea că dacă îndrepţi cotangenta bisectoarei piramidei conice perpendicular pe Axa Universului, atunci ciclul tău karmic de namastian evoluat este încheiat şi poţi să pleci definitiv Acasă. Nu mai este nevoie să te mai reîncarnezi şi în altă viaţă.          

- Urmează, dacă mai sunteţi încă interesaţi, articolul despre piramidele sferice. -           

Text şi colaj foto de Dan Ioaniţescu
©          

5 comentarii:

  1. Cine poate citi trecutul subtil al etherului îi poate prevedea viitorul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa credea si Pop. Voi doi semanati oarecum. Poti citi linear, dar exista momente in istorie cand cineva a invatat cum sa urce pe scara cosmica, adica ADN. Acestuia nu-i poti citi viitorul pentru ca este imprevizibil. Sa zicem ca eu comunic cu tine care esti pe un anumit nivel de constiinta. Normal ca ma voi adapta la limbajul tau, dar asta nu inseamna ca sunt pe acelasi nivel cu tine. Vine Pop si incearca sa ne citeasca viitorul, dar i se imbarliga mintea deprinsa a baga totul in tiparele mintii sale. Sau vine o gaina namastista care stie sa faca si masuratori. Va zice gaina: "Aaaaa...nu-i mare lucru de capul Mariei. Nici de capul lui Ioanitescu. I-am masurat eu. Sunt sub mine ca nivel de constiinta. Eu stiu mai multe citate din Gandhi si am rontzait din scoarta in scoarta Steiner. Stiu sa fac si minuni, teleportari, materializari, channeling."Doar ca Maria, din curtoazie vorbeste pentru un timp limbajul gainii. Ca sa nu se simta gaina nebagata in seama si ca sa-i ajute pe fraierii carora gaina le preda lectii de iluminare, sa-i invete cum se urca pe scara ADN. Ca gaina capata ifose si-ti sare in cap cand esti politicos am invatat pe propria piele. Feriti-va de gainile care se cred iluminate si de ce dezastru pot provoca! Oameni sunt putini, gaini sunt multe!

      Ștergere
  2. E si greu sa faci profetii, ce sa spun...Cand omenirea merge spre prapastie, pe muzica terapeutica si cu ochelari namastisti rozalii, este evident ca nu poti ajunge in varful Muntelui. Bag seama ca si tu ai capatat traume, in urma studiului amplu asupra asa zisilor alesi din grupuri. Oh, si eu...Bieeetele gaini din ograda de la tara nu au nicio vina, dar am ajuns sa nu le mai suport corcodacitul, de cand cu calatoria mea initiatica prin grupurile ptreadetotsfintilor. Daca nu mi-ai fi bagat in nucleu gainile, cu siguranta eram mai sus, pe Munte. Asa...tot razboi, tot fariseism poleit in cuvinte frumoase. Eh...s-o alege graul de neghina. Nu poti da de o mie de ori cu capul de acelasi zid ramanand tot orb.
    Acum, comunic pe fb cu musulmani. Ii pandesc sa vad daca si ei au orbul gainilor si nu s-au prins ca este sfarsit de ciclu cosmic. Va fi ori, ori...Si intentionez sa devin om de afaceri. Am inceput o serie cu povesti pe tema asta. Unii zic ca daca n-ai bani esti un neica nimeni.

    http://mariadakhel.blogspot.ro/2016/02/cabaret.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Dane, daca ati distrus munca noastra, a celor ce si faptuim, nu doar blabla, din nerozie, mai exista o scuza. Daca tu, ori cineva dintre amicii tai masoni a fost platit s-o faca, ati pus-o de un Iad energetic. Da, cineva a facut-o intentionat, pentru ca Romania sa fie ocupata. Dupa cum bine vedeti, toata floarea cea vestita a conducatorilor nostri se inchina la drapelul evreiesc si american. Tot un drac. Asta inseamna Anticrist. Eu incercam sa va unesc in Dumnezeu Unu, asa cum dacii bine stiau sa faca, pentru ca erau monoteisti. Nu se inchinau nici la Argeseanu, nici la Oreste, nici la Corut, nici la astrolog, numerolog, gnostic, agnostic, Darwin si cati gargauni or mai fi pe pamantul Lui Dumnezeu. Iadul energetic inseamna boli, suferinta, depresii, seceta, inundatii, saracie. Sper ca ti-am facut lumina in creierul ala mare si prost. Inteligenta nu are legatura cu numarul de carti citite. E cunoasterea luciferica. Are legatura si cu mintea si cu sufletul. Mintea fara suflet este proasta rau si trufasa. Crede ca stie, dar nu stie, pentru ca este limitata. Corpul Haric este Prototipul omului adamic. Cu cat iti vinzi mai mult din suflet, cu atat mai repede te indepartezi de Prototip si orbesti. Orbul gainilor atoatestiutoare...
    Te-am intrebat o data de ce a murit Daniela Boboc. Femeie curajoasa. Voi sunteti poponari, singur mi-ai spus-o odata. Nu mi-ai raspuns. Esti nesimtit...Am vazut cum ii puneai flori pe pagina, dupa ce a murit. Asa sa faceti...Puneti coroane cu flori la morminte, cantati-ne ode dupa moarte, dati-ne si decoratii postmortem.

    RăspundețiȘtergere
  4. don Astral, aicea e coaptă. e de luptat.

    RăspundețiȘtergere

parerea mea