UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

duminică, 17 mai 2009

MERITOCRATITA

Acesta este comentariul meu, putin cosmetizat la postarea lui Oreste: http://codulluioreste.blogspot.com/2009/05/normal-0-microsoftinternetexplorer4_2165.html#comments
Cititi-i articolul! Merita.

Eu zic sa conspiram impotriva conspiratorilor. Pana cand sa-i mai toleram?
Sa-i distrugem cu armele lor, sa-i boicotam! Sa nu mai mergem ca robotii la serviciu, sa nu mai cumparam produse cu cod de bare, sa ne retragem banii de la banci, ma rog cei care au asa ceva, ca sa iesim de sub imperiul tiraniei banilor, sa facem troc, sa ne distrugem toate televizoarele, aparatele de radio, calculatoarele, sa aruncam telefoanele mobile la canal, sa nu mai cumparam ziare si reviste! Sa mancam de pe jos ca sa ne creasca imunitatea! Numai asa ii putem opri sa ne mai controleze creierele. Sa-i distrugem cu discernamantul spiritual pe care nu-l avem si sa nu-i iertam! Ar fi o slabiciune. Mama lor de reptilieni!.... Sa le gasim cuibarele cu oua!
O vointa politica spiritualista unitara, o organizatie noua, cu lideri spirituali care sa nu se lase corupti de putere si de bani, care sa se opuna actualei puteri mondiale si romanesti, iata ce ne trebuie acum. Sa renuntam la matematica si estetica si sa introducem in programa scolara materia "sa invatam sa conspiram si desconspiram elevat". Sa preluam noi romanii puterea mondiala spirituala pentru ca ni se cuvine. Meritocratia? Apoi numa' noi o meritam. Daca nu noi, cine? Stiu un loc bun, la Boldesti-Scaeni, unde se poate incepe Utopia.
Atentie insa! Trebuie procedat repede. Numai maine nu-i poimaine! 2012 bate la usa iar Mesia cel romanesc nascut, nu facut, care nu doreste inca sa se arate, va eclata! Sper ca nu in 2014 dupa principiul: "da-mi Doamne mintea romanului cea de pe urma!"

Lasand gluma la o parte, pe care am facut-o doar ca sa arat ca schimbarea ordinii sociale si politice ar fi buna dar ca ne lipsesc elitele, vointa si mijloacele, chestiunea ridicata de Oreste, de altfel un excelent formator de opinie pe zona spiritualistilor, este foarte serioasa si chiar ar reprezenta o solutie pentru umanitate. Mie mi se pare ca ar fi SOLUTIA. Da, stimati telespectatori, dar trebuie sa vrea si mireasa.... Iar mireasa este blonda...Ne apropiem de pragul critic al manipularii si o schimbare majora se impune. Dintr-o masa care critica trebuie sa devenim masa critica. Din pacate rupturile fractalice, fie ele si sociale pot fi intuite dar nu pot fi controlate. Poate 2012 sa fie anul care sa aduca cataclismul social care sa stinga tensiunile si sa restructureze societatea umana ? Poate ca da, poate ca ba. Vom trai si vom vedea.

Fiti va rog rabdatori si cititi si aceasta parascovenie de proorocire zamislita in capul domnului Cristian Ganescu, din cartea "Marele Mister". Am copiat-o din comentariul unui spiritualist comentator-adulator al lui Oreste. Este emblematica pentru unii spiritualisti indigeni care cumpara mistere. Banii nu trebuie sa stea la fraieri. Textul va rog:

„ In toata istoria Romanilor, ceea ce astazi poarta numele de "fiinta nationala" a fost si este mentinuta prin Puterea si Taria Printului Poporului. Ea se manifesta in lumea materiala prin intermediul coloanelor sale umane, Romanii neaosi. In momentul in care unul dintre Romanii neaosi se intoarce la stramosii din ceruri, altul ii ia locul intr-o continuitate neintrerupta…. prin puterea Spiritului Poporului si a unor oameni-coloane care traiesc necunoscuti la umbra celor care, temporar, cuceresc puterea politica sau economica si se falesc cu ea. Este, intr-adevar, vorba despre o alchimie aurica de mare amploare, care se desfasoara neintrerupt. „Destul de curand, dupa cum se spune in lumea eterica, in cadrul Poporului Roman se va afirma o personalitate extrem de puternica, un Conducator spiritual, un Roman neaos - despre care se spune ca s-a si nascut in lumea materiala - care va purta coronita stapanirii spirituale, pe care, de la Decebal incoace au mai purtat-o doar doi conducatori (dupa cate se pare, cei doi Conducatori au trait inaintea anului 1300). Aceasta personalitate importanta a Poporului Roman, denumita metaforic Cel ales, s-a nascut deja in trup material; matur fiind, se va manifesta ca o personalitate puternica, ca un conducator spiritual, iar nu politic. Cel ales va avea o statura medie, usor uscativa, iar la un anumit moment dat al vietii va suferi un accident si va capata o usoara anomalie fizica”

17 comentarii:

  1. ai curajul de a fi primul pentru a da exemplu celorlalti?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Primu' care sa ce?
    Ce sa fac anonimule pamantean? Sa fac omleta cu oua de reptilieni? A propos, o fi cautat-o cineva in geanta vreodata pe Lisaveta, regina Anglei? Acolo trebuie ca sunt ouale lu' Nastase. :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. eventual...
    macar... omleta cu reptilieni, daca nu altceva.
    Crezi ca vrea cineva sa devina infractor, de buna voie si fara nici'un castig rasunator? Poseta Lisavetei sta bine ancorata in sistem.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  4. faci lobbbby gratuit sitului cu pricina?
    Din tot ce s-a scris pe acea pagina, cel mai mult mi-a placut (fara nicio gluma), urmatoarele:

    "...Tineretea este o stare de spirit, o atitudine. Ma uit in oglinda dimineata si cateodata ma mir: ce caut eu in corpul acesta!?
    Sa ai lumina!"

    Restul sunt unitati lexicale fara nicio valoare. Pendularea neputintei intre verbe, adjective etc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Dane, n-am mai trecut demult pe aici asa cum am promis, imi calc promisiunea de asta data sa nu uit de invitatie: http://iasinights.ning.com/events/lansare-de-carte-lumea-de
    deci ne vedem pe 20 iunie in bucuresti la satya asa cum e pe linkul ala.
    Ce pot sa zic, am emotii, deja e in proces de larva a 3-a carte, o sa fie ceva tare ciudat la ea...
    Nu mi-ai mai dat nici un semn cu ce te-am rugat, asa ca n-am mai facut val, oricum te astept la lansare si pe tine si pe Ioana si pe ceilalti de-ai tai dragi.
    Mult spor la defulari si revolte craniene, ne vedem pe blog cand va sa fie.
    Oricum urmatoarea carte nu va mai aparea pe blog, dar voi mai scrie una alta pentru voi.
    Te imbratisez din lumea mea, Maya

    RăspundețiȘtergere
  6. romanii neaosi... hm... despre ce fiinta extraterestra e vorba? despre ce print se combate? pe unde prin lumea asta a fost vorba de natie pina pe la 1848? in rest, vorba ta, hai sa ne spargem televizoarele :) ce ne facem cu discovery?

    RăspundețiȘtergere
  7. romanii neaosi... hm... despre ce fiinta extraterestra e vorba? despre ce print se combate? pe unde prin lumea asta a fost vorba de natie pina pe la 1848? in rest, vorba ta, hai sa ne spargem televizoarele :) ce ne facem cu discovery?

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonimul pamantean sau anonima pamanteanca? Te-am vizitat dar nu ti-am dibuit profilul... :-)

    Maya iti tin pumnii! Nu ti-am dat semn pentru ca nu am veste. Vad ca protejezi viitoarea carte! Bine ai revenit!

    Dane, sa pastram macar un colt de ecran pentru Discovery. In memoriam.

    RăspundețiȘtergere
  9. vezi compromisul? si te credeam revolutionar :))))

    RăspundețiȘtergere
  10. 'neatza!
    Doar anonim pamantean. Un om.
    :)
    O zi faina, tuturor si... sa nu uitam: traim si scriem ISTORIA.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multam fain, si tie aidoma!
    Sa traim si sa invingem pentru ca istoria o scriu doar invingatorii.

    RăspundețiȘtergere
  12. nu e cam mare înfumurarea care produce ipotezele astea cu neaoşii şi prinţul?

    RăspundețiȘtergere
  13. Ioaaaa-neioa-ne
    Toataaaaa-lu-mea doarme
    Numa io nupooo'ot-sa dorm!

    RăspundețiȘtergere
  14. ion
    Nu'shcine esti dar esti haios... :-)
    Ma bucur cand poposesti la mine.
    Esti bine venit!

    RăspundețiȘtergere
  15. mă rog, important e că râzi, chiar dacă mă renegi.

    RăspundețiȘtergere
  16. Aveam o banuiala ca esti tu. :)
    Bine te-am regasit... Ioane.

    RăspundețiȘtergere

parerea mea