UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

luni, 16 noiembrie 2009

NO RASISM!



Povestea ce urmeaza s-o aflati e de pe vremea lui Pazvante Chioru. . Eram student in prima zi din primul an de facultate, si pentru ca baietii se cunosteau deja din armata- mai putin cei straini, si pentru ca era musai sa cunoastem fetele, am iesit cu grupa  la bere, la Lido.
Bancuri, bere, bancuri, bere... veselia  devenise generala. Imi vine ideea sa-l rog pe Lende Jean-Pierre sa ne spuna si el un banc de la el din tara, din Republica Centrafricana. Dragul de Jean-Pierre a dat sa zica, dar dupa primele patru cuvinte a fost intrerupt de hohotele noastre de ras. N-a mai fost nevoie sa continue. Bancul lui a-nceput si s-a sfarsit asa:
O BANDA DE ALBI.......

Poate ca avea dreptate si nu era nimic de  ras.

11 comentarii:

  1. Mă faci să devin sentimental, fiindcă îmi amintesc de vremurile fericite... Acum mi-aş să trăiesc printre negrii şi arabii din căminele studenţeşti Grozăveşti şi 6 Martie... Atunci republica de care vorbeşti devenise imperiu, iar eu locuiam la două uşi de Alteţa Sa Imperială Roge Bokassa, pe care tatăl său, împăratul Jean-Bedel, îl trimisese la studii în România, fiindcă zănaticul fiu încercase să se culce cu una dintre cele 12 neveste ale sale... Ce vremuri !

    RăspundețiȘtergere
  2. Serban,:)

    Ahaaa... acum inteleg eu ce era cu studentii straini din Romania!!! Niste perversi incestuosi care-si ispaseau pedeapsa cu cartea in limba romana. :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. vai, conasu' Dan ce inchizitorial suna!
    "Perversi incestuosi", pacatele mele, pai daca ala aducea in harem numai prospaturi de-o varsta cu fii lui, saracii!

    Hmmm,abia acum inteleg!
    In vremurile acelea, daca mergeam la dr, mai mereu dadeam peste vreun medic arab in practica. Acesta, indiferent care era problema mea, invariabil zicea: "dezbraca la tine sa examinam".
    -Pai ma doare calcaiul.
    "Mei, tu-nauzi ce zic?! Eu sunt doctoru'. Dezbraca la tine sa examinam calcaiu' de gât in jos..."

    RăspundețiȘtergere
  4. Iris,

    Da... S-ar putea ca "incestul" sa fie un termen folosit impropriu din moment ce sedusele erau mame vitrege.
    Ia sa vedem si alta varianta:

    "ca sa nu ramana repetent si anul acesta, mam'mare, mamitica si tanti Mitza s-au oferit Alteţei Sale Imperiale, tanarul Roger Bokassa..."

    RăspundețiȘtergere
  5. Acceptabila varianta. Oricum, neaosa.
    :))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Dane, mai tii minte cind Iosub a facut prezenta la curs si i-a sculat in picioare pe toti sefii de grupa.A venit si rindul lui Tanesescu al nostru care avea un glas cam firav. La intrebarea cu voce dura a lui Iosub :de ce nu i-ai pus abesnti si pe studentii straini? Tanasescu a raspuns: DA'NU-I DEOSEBESC...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu mi-amintesc, dar e buna de tinut minte. Ar trebui sa strangem oareshce folclor de pe-atunci.

    RăspundețiȘtergere
  8. "Acum mi-aş dori să trăiesc printre negrii şi arabii..."
    Distras de figura tânărului Bokassa, am spurcat şi am sărit un cuvânt...
    Prinţului nu-i plăcea să "studieze" nimic - cu excepţia anatomiei unor tinere însoţitoare - şi umbla numai beat, când nu era plecat la Roma sau la Viena... Până la urmă, totul se potriveşte cu slendida ta parafrază după "D-l Goe" ( aşa îl scria Caragiale : cu cratimă !). :)))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Serban,

    Se pare ca tanarul avea totusi niste apucaturi mai normale decat jean-bedelu'lui de parinte, caruia i s-au gasit niste copii fragezi in figider. :)

    RăspundețiȘtergere

parerea mea