UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

vineri, 7 mai 2010

MARILE ADEVARURI







sursa foto Ignatenko: Okazii

5 comentarii:

  1. M-ai lovit fix unde mă doare mai tare!:)

    Ştiu că ai urmărit să evidenţiezi o anume profunzime a privirii, acel ceva comun lor şi care se relevă dincolo de aspectul feţelor. În ochii lor se oglindeşte o forţă înspăimântătoare. Poate că aşa arată adevărul. Poate că după ce-l afli, ochii îţi devin ca nişte ape adânci, puternice, înfricosătoare.

    Dar pe mine m-a lovit poza părintelui. Acum îmi e ruşine şi de felul în care respir. Fiindcă mă simt scoasă la lecţie şi nu pot să spun decât că am fost un copil obraznic, care n-a studiat nimic din ce trebuia. Îs cu lecţia nefăcută, nah! Merg să mă pedepsesc singură.
    :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Stanjenelule,
    Intr-adevar asta am vrut sa arat. In ochii acestor oameni se afla lumi intregi. Exista o fascinatie a privirii, o mare intensitate si din fiecare pereche de ochi sar scantei. Dar fiecare poarta marele si profundul sau adevar, mai convenabil sau nu.
    Imi pare rau ca te-am ranit cu parintele Arsenie. Nu asta am intentionat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca e totul o iluzie. Incercati sa acoperiti restul detaliilor de expresie si sa lasati doar ochii. Brusc, in afara formei si culorii, acei ochi nu mai spun nimic. Dane, mai in josul paginii este o poza a, presupun, nepoticii tale. Sa-ti traiasca! E dulce foc. :)
    Ei bine, privirea sa imi pare mult mai expresiva decat a tuturor celorlalti luati la un loc. Putin, in aceasta poza, pare ca se chinuie sa inghita ceva, cu mare greutate. Aproape ca i-au dat lacrimile... Iar daca vei privi atent, expresia sa e data nu de ochi ci de gura. Care, printre altele, are o asemanare izbitoare cu cea a lui Blaga. Tu, care esti un talentat grafician, ar trebui sa fii primul care nu se lasa dus cu presul de teoria ochilor care arunca scantei...
    Ma mai leg doar de Loren si apoi ma opresc: in aceasta fotografie, personal, in ochii sai vad doar platitudine. 90 % din succesul sau se datoreaza frumusetii. Atunci ca si acum, in lumea jet-set- ului, putini actori au razbatut fara sa aiba un anumit sex-appeal. In spatele tuturor ochilor exista o lume. Dar e privata si foarte putin idilica...

    RăspundețiȘtergere
  4. Forta si Puterea ochilor care au cucerit lumea ...prin: credinta, spirit, creativitate, seductie si intransigenta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunat, Nima, genială intuiţie!
    :)

    RăspundețiȘtergere

parerea mea